lindilus.blogg.se

Förmedla mig!!!

Kategori: Livets lilla gång

Alltså KLAPP PÅ AXELN!! Har varit hos arbetsförmedlingen idag för första gången i mitt lilla liv. Men tydligen är jag fortfarande ungdom där, så efter att ha skrivit in mig och babblat med grabben där så fanns det inte mkt mer att göra än att skicka mig vidare till nån ungdomshandledare... den 17 oktober. Ja, det är ju inte imorn direkt, men jaja..nu har jag varit där så nu ska jag skicka in lite tjaffs till A-kassan så kanske jag kan få en krona eller 2 därifrån. Oj oj oj va många vuxenpoäng jag har samlat idag. =)

Hawaii Pacific camp!

Kategori: Cheerleading

Nu är det spikat och klart! Vi kommer ha camp med folk från Hawaii Pacific University mellan den 27 och 31 oktober. Sjukt taggelitagg på nytt progge och av videorna på youtube att döma så är Hawaii Pacific fan inte att leka med. Love it!!

Tråkbråk!

Kategori: Livets lilla gång

Eftersom jag har absolut nada att skriva om och det känns helt sjukt tråkig att blogga just nu så bah måste jag blogga!



Bloggelibloggeli bloggeli, min rondat flickis kändes framgånsrik idag.

Bloggeli blogg... jag har precis ätit 2 mackor med skinka.

Bloggeli, nu väntar jag på att mitt älskade Jersey Shore ska börja.

Blogggaaalibluggeli... jag måste verkligen duscha. Klart slut!

Snustorrt!

Kategori: Livets lilla gång

Varför är det så tråkigt att blogga ibland?? Kanske för att livet inte innehåller ett enda vettigt piss att skriva om..antagligen är det så. Svårt att hitta isnspiration närman sitter hela dagen i en soffa, diskar lite och lagar mat. Hahaha, så jävla kul liv! Ikväll är det iaf äntligen träning igen!! <3

 
Kommentarer:

Att blogga skall vara ett nöje, inte ett tvång.
 Har Du inget att skriva om så låt bli.
Skrivet av Eilert den 27 september, 2011 kl. 17:57 #

Oj, här ska vi höra!
Skrivet av Linda den 27 september, 2011 kl. 21:46 #

Master!!

Kategori: Livets lilla gång

Nu du.. nu du ska du få höra!! Jag fick precis 432 (!!!) poäng för ett enda ord på Betapet. Linda 913p - Random 116p.. än har inte hjärnan ruttnat ihop helt på mig. =)



Passa på att kolla in mitt otroligt genomtänkta och informativa inlägg på lag-bloggen. (Nej jag har inget liv förutom att sitta vid datorn hela dagarna)

Eagles blogg
 
 
 
Kommentarer:

är detta wordfeud ta talar om? :) adda mig aui03 :D
Skrivet av aui den 27 september, 2011 kl. 15:57 #

Nä Aui.. jag spelar på datorn. =/ Annars hade jag mer än gärna lagt till dig lilla geléhallon!
Skrivet av Linda den 28 september, 2011 kl. 12:52 #

Hur trött???

Kategori: Livets lilla gång

Tröttare än Torsten och alla hans barnbarn är jag och det är mindre än en timme tills jag ska cykla iväg på vingliga hjul mot träningen. Hur ska det sluta när ögonlocken hänger som söndertuggade gravidpattar?? Ring 112 och be polisen leta i Haninges alla diken om ni inte hört av mig på ett par dagar. Hejpah!

Festlig gryta

Kategori: Livets lilla gång

Jorå så att idag mår man som en prins...eller? Sov längre än längst, men studsade tillslut upp, tog en bakisbajare och städade undan allt tjaffs från gårdagen. Tänkte röra mig ner mot Vivo och införskaffa diverse livsnödvändigheter så att jag tar mig igenom dagen och piggnar till lite innan träning.

Inköpslistan ser ut som följer:

* Rosa gummianka

* 3 paket dadlar

* Kylskåpsmagnet

* Fläskytterfilé från giraff



Det kommer bli en festlig gryta!!!

Tryggve for the win

Kategori: Livets lilla gång

hahahahhahaha-....Tryggve har namnsdag idag den galna geten. Det k'änns tryggt!
 
Grattis Tryggve!!!

Fläta skägg!!!

Kategori: Bedas

Allstå.. fan va ragg Bedas får ikväll då?? Frida har halva inne på grabben med hål i kinderna (aka Nattis bätis på fejsboken) och jag får killen med pipan och nachotallrik. - Gå och sätt dig, jag tar hand om det här! Ja bjud på ni bara dumme fan.. för här slår jag huvudet i en stolpe och hoppas på att få fläta ihop ett skägg innan kvällen är över. Btw så klev skägget och Jimmys brud av vid S^ågen...hon kissade mitt på baken och kramade skäggbaggen. Är han den nya pojkvännen och hon får fläta skägg när hon vill?? Måste ändå säga att Ollan bjöd på mjöd och glöd i överflöd. Rim och ranson...nu får ni fan sansa er!!!!

Höst i mina bröst

Kategori: Livets lilla gång

Schmoke and a pancake?

Min make har köpt en helt otroligt rolig manick, en Nintendo DSI xl. Vi är helt betagna av den båda två så imorse steg vi upp med tupparna och åkte in till stada för att köpa diverse tillbehör till den lille prylen.

Och sen när dagen ändå var igång, och Rickard åkte hem till sin bror för att fira födelsedag, passade jag på att städa boet och höstfixa bellkongen. Packade ihop lite filtar och rensade bort alla tvärdöda växter och pruttluktande krukor. Så nu är place:et tipp á la topp inför ikväll när Bedisarna kommer på besök med sina lila kassar och sina flådiga aftonblåsor. Udz udz... [email protected]!!

Tvestjärtsterror

Kategori: Livets lilla gång

Tänka sig vad livet kan vända snabbt ibland va??! Igår hittade vi t.ex en död tvestjärt i Rickards mjölkglas, en inte alltför skojsam situation. Idag däremot har vi firat våra 3,5 år tillsammans med en av våra favoriträtter och vitlöksbröd. Vem hade kunnat tro att dagen skulle bli så fin när gårdagen bjöd på en sån förfasande tvestjärt? Jag säger då det!



Just nu sitter jag och väntar på Jersey Shore på MTV. Kan inte hjälpa det, men jag är helt förälskad i det hjärndöda jävla programmet. Spelar ingen roll vilken säsong det är eller om jag redan sett avsnittet...jag tittar ändå. Blir på sjukt taggat partyhumör varenda gång. Lördag lördag lördag!!

Ugly ass

Kategori: Cheerleading

Om jag fick 3 önskningar just nu skulle en av dem vara att kunna volta utan att se ut som ett cp-mongo och knäcka axlar och handleder åt både öst och väst. Men nu har jag inte 3 önskningar så det är bara att trotsa smärtan och korva vidare med mina ugly ass flickisar. Hahaha, cheerlivet ibland!



Känner att jag kan det här med att nöta soffa nu...har ju gjort det i ett par månader så får snart sittsår i arslet. Bäst att gå över till sängen istället, nattinatt!

Ont i fötterna?

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Alltså den här tjejen.. varför har hon inte skivkontrakt?? Hon sjunger ju som en gud, skriver sjukt grymma låtar och videobloggar som ingen annan!! (Klicka runt bland hennes övriga videos så förstår ni vad jag menar) Dock förstår jag inte riktigt innebörden i just den här låten... är det så att hon har ont i fötterna eller har hon bara lite ont i fötterna? Svårtolkat det där!

Flodhäst i brevlådan

Kategori: Livets lilla gång

Som jag har hemmafruat mig idag alltså...ni skulle bara veta. Och nu får ni det oxå. Först storhandlade jag massa mat till magarna med min mor, som var på besök hos mig för att få en liten "betala räknar via internet-kurs". Hon var ytterst duktigt och kvick i fingertopparna vill jag lova! =D Utöver detta så har jag tvättat vartenda litet nerbajsat plagg jag kunde hitta och samtidigt bakat prioger. Nom nom nom...hoppas bara att inga bajspartiklar från grabbens kallingar landat i pirogerna för det hade ju blivit lite jobbigt.



Idag fyller käre Froid-face 22 barre och det ska vi väl fira med en awesome träning ikväll. Ingen idé att gratta henne på fejsbjucken eftersom hon knappt verlar veta vad internet är så jag får hipp hippa och hurra lite ikväll istället och sen fira på riktigt i helgen om jag känner den damen rätt. =)


Innan jag susar iväg tänkte jag bara visa min fina flodhäst som jag fick hem i brevlådan för nån vecka sen. Jävligt stor brevlåda tänker ni då, men det är en liten träflodhäst med mitt namn inkarvat. Jag fick den av en gammal holländar-vän som va på nån trip till Kenya där en träsnidare gjorde den till mig. Va va va..är det inte underbart?? Ända från Kenya och hem till mig och min flodhästsamling. I lörvör it!

Kalle kuling om tårna!

Kategori: Livets lilla gång

Jag fryser så jävla mycket om tårna!!! Vems fel är det... när jag har varit nere och köpt ägg så ska den skyldiga fan ha infunnit sig och gett mig en skriftlig ursäkt i brevlådan. Och hör sen!!
 
 
Kommentarer:

inte jag!
Skrivet av cat den 19 september, 2011 kl. 22:10 #
 
 
 

Someone like you!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Inte en endaste jävla klänning fanns det i hela stada som var gala enough för situationen. Tur att det va de två mest seriösa klänningsletarna som var på jakt...annars hade det kunnat bli en massa dans och flams istället och det är ju inte helt okej! Sscchtssch!! Vi hittade iaf ett jätteroligt godisstånd (inte en hård penis av godis utan en liten försäljningsbod typ) utanför Gallerian där Nattis köpte lite grejs till hennes ultrasnuttiga papi som fyller år idag. Myskänsla att köpa presenter!!!



Nu måste jag lyssna lite på favoritrösten just nu. Helt jävla magiskt...hoppas bara inte att hennes rökning pajar hennes fabulösa röst i framtiden. Då är det hon som får en skyffel i nacken!! (Klicka fram till 1.05 om ni inte pallar lyssna på tjaffset i början) Bland den grymmaste live-rösten jag hört helt klart!
 

Gala-shoping

Kategori: Livets lilla gång

Idag är det uppe med tuppen (den arbetslösa tuppen går upp runt 9) för alldeles straxens ska jag hoppa på burren där LillFnatten sitter och guppar. Vi ska in till stada och leta efter en galaklänning åt hennes fine ass since it's personalfest på Maxi. Orange med 5 paljetter hade jag tänkt, men vi får helt enkelt se hur detta kommer att sluta.



Over and out!

Tack för smockan!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag känner jag mig både riktigt nöjd och samtidigt lite upprörd och irriterad. Jag fick precis hem beslutet från brottsoffermyndigheten om mitt skadestånd. Tydligen så är ett par smällar i fejjan och trauma på arbetet värt 6650 spänn. Jag undrar lite smått vad som hade hänt om någon trängt in typ stadsministern i ett hörn och knytnävat loss på honom medans han var på arbetet...6650 spänn i böter?? Knappast!! Men pengarna kunde inte komma lägligare till mitt arbetslösa liv så jag lyfter på min lilla halmhatt och tackar Ali Ramdan för att han smällde till mig. Hahaha, nä jag ska fan fira med att göra köttfärspaj! 
 

Kalla potäter

Kategori: Livets lilla gång

Sitter och knaprar på 2 kokta kalla potatisar och är bara så jävla glad efter kvällens träningen. Då är ju kokt potatis ett måste och sen avslutar man med att stretcha stortårna. Sådärja..då har jag lärt er det oxå.



För övrigt så hade jag tänkt glutta lite på idol nu och kanske duscha av mig de 14 liter svett som glänser i min panna (och överallt). Extra kul info föralla att veta....noot. Det är nog bäst att jag återgår till mina potatisar.

Mysterium

Kategori: Cheerleading

Nu börjar det seriöst bli lite löjligt detta med att jag typ aldrig kan komma in på bloggen. Det kommer nåt konstigt rött stort jävla meddelande som säger att den här sidan inte finns. Jävla märkligt om ni frågar mig eftersom jag nu lyckats klämma och krångla mig in hit. Och här är både jag och sidan, som tydligen inte finns. Jaja, livet smysterier!



Jag är fortfarande lika arbetslös och fortfarande jävligt otaggad på att ta tag i det hela. Vill inte gå till arbetsförmedlingen och vill absolut inte gå på fler intervjuer. Haha, då blir det riktigt svårt att skaffa sig ett jobb. Fy fy fy på mig...MÅSTE göras!!



Annars är det enda värda i min vardag just nu de sjukt roliga träningarna. Förra träningen testade vi ett bygg som jag och Froid gått och varit småkära i sen VM och det var grymt kul att få testa. Hantlarna är nerpackade och träningshumöret i topp. Eagles 11-12 will be absolutely fab!! =D

Hjärtekross!!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag sitter och tittar på en dokumentär på TV4Fakta. 102 minuter som förändrade världen heter den, och handlar om terroristattacken mot Twin Towers. Jag har tårar i ögonen och sjukt jävla ont i magen av ledsamhet. Alltså..vilken jävla tragedi, fatta att det var 10 år sen och det är fortfarande lika megasorgligt. Knappt så att jag klarar av att kolla klart på dokumentären...förstå då dom som faktiskt var där. Jag avlider i hjärtat!

Tha week end

Kategori: Livets lilla gång

Asså shieeet... det går inge bra med bloggandet alls för tillfället känner jag. Men det är väl inte direkt någon som lider alltför mycket av det.



I fredags var jag hemma hos mor och far med Tin och Jesper. En riktigt pensionärskväll blev det med svampplockning, soppätning och äppelplock. Så himla myspys i byxan och en massa kantareller har jag att äta nu. Muuums!



Igår, eftersom inte Cassandra längre förgyller vårt avlånga land, fick Jennifer, Nattis och jag ha eget Beda-partaj i Farstas hoods. De andras pruttsprit slank väl inte ner sådär jävla bra, trots 17 liter hallon och ett parti alfapet. Tur att inte jag blev så fnissig då så att den orangea bilen inte fick sig ett rejält skrattutbrott.
 
 
 
Kommentarer:

jo jag liiider!! 
Skrivet av syss den 11 september, 2011 kl. 23:22 #

Well hello again

Kategori: Livets lilla gång

Finally kan jag komma in på bloggen igen...har vart knaskalas very long time now. Börjar ruttna lite i ena ögonlocket på det hela, men det är väl bara att le och se glad ut.



Grabbarna på våningen över har fekke (som varje helg, man kanske ska gå upp och festa till det någon gång) så det är rätt livat i lusen om ni förstår vad jag menar. Festilurum gånger två om vi ska ta det i ekvationsform. Ska bli kul att försöka sussa....har ju dessutom Prickards snarkningar att tampas med. Skulle ha gått och lagt mig samtidigt så jag hann somna innan de brakade loss, men jag var ju tvungen att titta på cheer-filmen Fired Up som gick på TV. Kunde dock lika gärna ha skippat den för jag spydde galla över hela soffan...alltså fyyyy faaan! Det enda som var riktigt roligt var när maskot-draken ramlade ihop i slutet.

This is musica!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Alltså EAGLES, vilket jävla lag!! I min arbetslösa vardag är fan träningarna den ända ljuspunkten. Det och att jag ska rulla hem till Fnatten och Bennifer imorn för lite gos med mos.



För övrigt är jag fortfarande kär i Oleg från Idol och oxå helt störtkär i den här bruttan som skrivit en helt sjukt vacker låt som jag lyssnat på säkert 715 gånger. This is musica!!

Oleg <3

Kategori: Livets lilla gång

Alltså...va är det för del på passagen. Står att min blogg inte kan hittas så fort jag försöker skriva något litet spännande inlägg till alla åhörare. Jaja..nu har jag kämpat mig in hit iaf trots bultande träningsvärk i varenda liten röv och lårdel.

Dagen har blandannat bjussat på en morgonprommis med Aui och Tintin, som tog sig ett litet bad och ett litet tugg på en död padda. Jag har även varit hos syster yster och pysslat ihop ett litet "krya på-kort" till en fin fillur som ligger på sjukhus och vilar upp sig. Som vi pysslade..samtidigt som linsgrytan gick varm på både spis och i mixer.


Nu har jag precis gluttat in idol och alltså den där ryssen Oleg eller vad han hette. Jag ärfan kär...en mer äkta och helt magiskt liten själ får man fan leta efter. Sjukligt charmigt ful och låten är ju bara så svängig att man nästan tappar hälsenorna.

Klicka här för att se honom sjunga
http://www.tv4play.se/program/idol?title=oleg_nejlik_-_elektropop&video_id=1976156
 
 
 

Firmafekke avklarad

Kategori: Livets lilla gång

Hej hopp!
Jag överlevde firmafesten mot alla odds. Vi var först på Ball Breaker och brejkade some ballar med fotboll, golf och bowling. Och alltså, ni skulle känna träningsvärken i min vänstra röv från bowlingen. Nåt fel är det på mig!! Sen bladade vi iaf vidare hem till Penny the Boss och knaprade i oss lite krubb och lyssnade på 700 kg Pressbyrån-snack.


Idag har jag lekt bullmamma och lagat köttbullar med potatismos och brunsås. Hur många vuxenpoäng fick jag inte där lixom?? Sen är jag lite extra glad i ögat efter träningen idag...bakperson is the shit!! =D <3



Havregryn och annat

Kategori: Livets lilla gång

Havregryn ser lite ut som fossiler har jag märkt nu under morgonen. Kolla själva så får ni se!!! Hel fantastiskt är det!

 

Idag har mor och far varit här och monterat lite lampor och kraffs på min cykel...myyyycket nödvändigt må ni tro! Och nu är den där jävla Charlie här igen för att ta över mitt playstation totalt..alltså man bah suck!! ;)

Funt times

Kategori: Livets lilla gång

Fan, jag är sjukt otagg på att blogga för tillfället. Och det är inte bara för att Sverige förlorade matchen idag. Bara allmänt opepp på mitt tråkiga liv (förutom träningarna) så jag har ändå inget att skriva om förutom typ promenader och disktrasor. Fun times!



Idag har jag hur som helst bladat runt med mor och syster i Farsta Centrum. Köpte nya hörlurar, ett par träningsbrallor och hårfärg. Så nu är inte håret äckelmörkt och jävligt längre. Nu ser jag ut som en prinsessa på moln...eller??? Äh, fan...jag går och lägger mig med min prins! <3

Välkommen tvångstanke!

Kategori: Livets lilla gång

Nu ska jag dela med mig av min senaste tvångstanke som har poppat upp i huvudet på mig de senaste veckorna. Vet inte om det är pga tristess eller jag vet inte vad. Men varje kväll innan jag går och lägger mig måste jag titta ut genom titthålet i dörren för att titta på den lysande lappknappen ute i det mörka trapphuset. Hahaha, det är helt stört...men jag gör det VARJE kväll. Har man sett knappen en gång så har man ju sett den lixom, men tydligen inte. Suck, inte lätt att vara tvångstanke-mongo!