lindilus.blogg.se

Vm Vm Vm!!!!!!!!

Kategori: Resa

US madda fakkin A är bara timmar bort nu. Sol, bad, VM and lots of fun stuff med fina Igels. Hejdå Svea rike..catch up with ya later!!
 

Multi-morgon-tasking

Kategori: Livets lilla gång

Nu är det så att jag helt frivilligt klivit upp innan 06.00 en torsdag som denna. Va lite för nervös i magen när jag blev väckt av Rickard, som bladade till jobbet, så jag tänkte: fuck this shit, och gick upp istället. Morgonpigg och full med spigg!!! Så nu tjuvtvättar jag i tvättstugan, städar lägenheten, packar färdigt väskan och kolla på Big Brother...allt på samma gång. 

Rörbenet!!!!!

Kategori: Cheerleading

Sista träningen i Svedala är avslutad, med ivrig träsmak-i-bak-gluttande från syrran och Gottis. Kändes som en helt okej sista träning förutom att mitt kära rörben (älskar det ordet) är snudd på brutet mitt itu. Höjdpunkten på USA-temat (förutom Idas volter i tjockiskläderna) va helt klart min lilla cup cake-prydnad på foten. 
 
 

Dagens ros

Kategori: Livets lilla gång

 
Sista passet på jobbet (innan USA) avklarat och det gick ytterst smärtfritt. Fick tillome en ros av en gammal tant som fick lite hjälp med mobilen. Mobiler och gamla människor går inte riktigt hand i hand alla gånger. Nästa gång jag jobbar är det redan maj. Soft!


-Jaaaarå, hela käften är full av både Japp och Daim. Mmmmm...

Packad!

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag köpt massa mat som är Rickard-vänlig. Typ 8-pack med Billys pizza, fryst pytt i panna och snabbnudlar. Hahahaha, så nu klarar han sig iaf lite i smyg medan jag är borta i USA och blir fet(are).

*

För övrigt så har jag nästan packat klart allt i den oändligt stora Team Sweden-värran. Men det va inte lätt att hitta nåt somrigt att ha på sig som inte skulle få omvärlden att kräckla vid första anblick. Min kropp och små nätta sommarkläder går inte riktigt ihop. Men men...nu är det nästan packat och klart iaf. Bara 2 träningar kvar och sen flyger örnarna ur boet. Känns som att det inte alls va länge sen vi va där förra gången.

Lejonkungen...på riktigt!!

Kategori: Djur

Hur fint??!!??
 

Lindas helg

Kategori: Livets lilla gång

Fredagen bjussade på biljardspel (gud hjälpe mig va dålig jag var), träningsvärk i magen av det hysteriska garvet åt biljardfiaskot, en härlig bussresa med allsång och en helt overkligt påträngande Påål Plutt (mkt älskvärd person enligt honom själv dock).

*

I lördags köpte jag en ny digitalkamera och ett par hörlurar så att jag kan blixtra loss på diverse sevärdheter och poppa loss i öronen under de många miljoner timmar det tar att flyga till USA. Ja, det va väl det enda jag åstadkom den dagen tror jag....tyyyng dag for sure!!

*

Gårdagens soliga strålar avnjöts (hatar det ordet så grovt) med lilla miljen ute på Tyresö. Kollade på när syrran krattade löv samtidigt som hon a r t i k u l e r a d e, jag sprintade med för stora skor över gräsmattan och åt mamis goda mat. Sen bar det av till Svartis för att kraschlanda några flickisar och fylla på energin med lite "Team Sweden-muffins" som Jojjo och Nicole hade mästerkockat ihop.
 Så då vet ni det...skriv gärna upp denna ytterst vitala information för imorgon klockan 13.73 blir det skriftligt prov på Lindas helg. Så läs på!!

Vackerhet

Kategori: Cheerleading

Det är fan så att man får en liten tår i vänsterögat när man ser detta. Så jävla fina gamla örnar som står och hejar tills stämbanden rullar ihop sig och universums finaste coach som hoppar och skuttar av glädje. Det är så vackert att se det från detta håll...man är ju alltid så upptagen av programmet + av att vara svettig, flåsig och ful så man ser och hör inte hela tiden va de på bänken gör. <3
 

Inget brojl här inte!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag fifflat med diverse bestyr. Förutom en slemmigt kall promenad i regnet från centrum till Maxi (dööödens dööd) så har jag även växlat lite möneys till USA och införskaffat solskyddsfaktor 50+ (!!!!!!) och after sun. Jag vägrar att bränna mig som jag gjorde förra året i Floridas livsfarliga strålar. När min hud brojlar då är det fan stark sol vill jag lova!! Fatta att om en vecka sitter jag på ett plan på väg till sommar. Sick!

Bättre lycka denna gång?
 
 
 
Kommentarer:


HAHAH ÅH NEJ. Såg framför mig hur söt du måste varit när du stod framför kassan med dom 2 flaskorna och din plånka i händerna... Lite hopsjunken, svettig i hårfästet, jackan på halvsvaj men endå glad i fejset. ÅH söta Labe... hahhahaa.. <3 
Skrivet av cat den 13 april, 2012 kl. 18:09 #
 

Jag va skitsnygg...punkt! ;)
Skrivet av Linda den 14 april, 2012 kl. 14:39 #

1 more time

Kategori: Cheerleading

 Alltså det här är så jävla sant...hahaha, jag döööör! 
 

Deo på läppen

Kategori: Livets lilla gång

Det tog det över en timme att komma hem från jobbet ikväll. Så jävla drygt att jag höll på att tappa tånaglarna.


Äldsta och bästa tricket när en kund luktar riktigt jävla äckligt = deodorant på överläppen!!
 
 
 
Kommentarer:


Mitt trick för äckeldoftande kunder är att låtsas se hur smutsig kassadisken är och sprayya ett moln av vim där o gnugga loss...!! 
Skrivet av cat den 10 april, 2012 kl. 08:22 #

<3 <3

Kategori: Cheerleading

Mot Svartis och träning!!
 
 

Sockerbakis?

Kategori: Livets lilla gång

Soligt värre och sockerbakis i pannan från gårdagens svullerulle. Ska bli skönt med träning ikväller så att valkarna får svettas ett par hekto och lite av sockerdepåerna i kroppen ångas ut i universum. Fram tills dess...BALLEKONG!!!

Tack Jesus!!

Kategori: Livets lilla gång

Tack Jesus för att du somnade in en snabbis så att jag får en extra dag om året att svulla godis och asgod mat på. Vi vet ju både du och jag att du helt mirakulöst återuppstår imorgon så det är väl okej att jag inte ligger hemma och gråter blod idag va?? No hard feelings? Bra, för då drar jag hem till mor och far och trycker käften full!


 

GLAD PÅSK ALLA UNDERSÅTAR, PROFETER OCH SPRÄTTHÖNS!!                                                                                                                                          Bild: Anna Krenz 

Slang, korv, wurre...

Kategori: Livets lilla gång

Dags att bege sig ut i snöregnet (??!!??) för en härlig långfredag på Pressis. Tredje dagen i rad nu och det känns ju sådär måste jag säga. Men jag behöver samla ihop lite möneys till nästa månads lön eftersom jag missar ganska många pass när vi cruuuzzaar till USA så det är bara att ta tjuren vid pungen.


Jo korvarna mår väl bra (förutom att de har rullat och rullat i 65 timmar)... däremot mår jag som står och jobbar i butiken inte helt okej. Någon som bryr sig?? ...Nej, tänkte väl det!
 
 
Kommentarer:


Jooooo vi bryr oss här i vårt bo. <3 <3
Skrivet av cat den 06 april, 2012 kl. 14:29 #

Buffelgruppen <3

Kategori: Cheerleading

Här har ni en vacker syn...buffelgruppen från gårdagens träning. Tyvärr ser man inte mina höga, inskärande shorts på bilden. 80-talister va vi iaf och jag vill lova att det va rätt varmt och väldigt fult att träna i. Övriga gruppers outfits kan beskådas på nationalchamps.blogg.se.
 

Hawaiian Tropic

Kategori: Livets lilla gång

Idag blir det balkonghäng hela förmiddagen innan jag drar till jobbet. Har tillome dragit på mig lite Hawaiian Tropic för riktig sommarkänsla. Varför får jag bilden av en stor, insmörjd, dansande man när jag ser Hawaiian Tropic??? ;)
 

U-G-L-Y

Kategori: Livets lilla gång

Alltså jag dör va ful jag är just nu. Tillome min mamma hade tyckt att jag var ugly. Coach K bestämde igår att varje stuntgrupp skulle bestämma ett hemligt tema som vi skulle klä oss efter idag på träningen. Och nu sitter jag här i min outfit och är bara så satans ful. Hahahaha, underbart!! En och annan bild kommer kanske tas på träningen så förhoppningsvis får ni se sen hur söt jag är. Ska bli spännande att se vad alla ska klä ut sig till. *Längtar till träning*

Mina 2 senaste utklädnader...Dumbledore och kåt clown. XD

Damn those pecans

Kategori: Livets lilla gång

Har haft en ytterst trevlig kväll på jobbet med Aurora, räddaren i nöden. Sån är hon liksom!! Gick i fällan dock och käkade en pecan-bulle (lätt de godaste bröna som finns) trots att jag är för fet för ett fuck. Fick så dåligt samvete att jag sprang i 25 minuter direkt när jag kom hem. Så nu ligger jag här med bilringarna drypande av svett och spritt i benen.


 

Kommer igen och igen?? Är det något som man önskar ska hända? Jag hade helst sett att det inte kom in en jäffel på hela dagen. XD

Mind over body!!

Kategori: Cheerleading

Är så jävla nöjd över min sista flickis i progget idag. Varför är man så jävla rädd och mesig när man kan om man gör rätt?? Det är ju askul att slösa energi på att oroa sig och göra illa sig när man fegar istället för att lägga den energin på att ta i lite extra och göra rätt. Jag kan, jag kan, jag kan!!!
 
 
 
Kommentarer:


klart du kan, du e ju bäst.. tänkte komma o titta på nån träning snart om jag får?!
Skrivet av cat den 02 april, 2012 kl. 09:29 #
 

Ja gört!! :P
Skrivet av Linda den 02 april, 2012 kl. 10:50 #

Passa pannan!

Kategori: Livets lilla gång

Idag får man fan passa pannan så att man inte blir lurad av stolen. April nu alltså = USA om 19 dagar = bikini, dräkt och 3 tävlingsdagar = lite småjobbigt och nervöst i ena näsborren. Mår lite smådävet i hyddan denna morgon av förståliga själ så jag ska ta mig en promenix i friska luften och ta en sväng förbi Hemkört för att köpa lite frulle. Fnipps fnopps!

Frozen daiquiri!!

Kategori: Bedas

Ibland går glaS sönder och det kan ju inte alltid vara mitt fel, men denna gången var det faktiskt så!! Som en ond cirkel med pommes och grabben med keps måste se över sina sår för ful som stryk va han. Men iaf så har Bedas (ett ljus tändes för dig Cas-Bruur) firat Öööört-hour med fiskarna och fittorna!? Luktar de fisk så gör det! Någon som vill veta en hemlis???? Jag ÄLSKAR att dansa!! Och förresten är låten ännu bättre nu när jag lyssnar i kvällskvistens dunkel!!!! Tjipp tjopp!!!