lindilus.blogg.se

Snäckbebisar!

Kategori: Djur

Nä nu smäller jag av på mer än tre ställen!!! Pärlan och Plutten, som jag skrev om häromsistens, har tydligen kämpat så hårt med att gräva ner snäckan for a reason. Ikväll har vi upptäckt små små små miiiiiniiiimala bebisfiskar som simmar runt innne i snäckan. JAG DÖÖÖÖÖR va söta de är... och mamma och pappa fisk vaktar som aldrig förr. Jag ber till alla gudar på denna planet för att de ska få överleva. Hittills har vi ju inte haft såndär jättetur med alla bebisar. Men dessa gömmer sig iaf i en snäcka och har föräldrar som inte vill käka upp dem. Hoppas hoppas hoppas!!!!!!
 
 
Kommentarer:


Men biiiiiiild......!!!!!!
Skrivet av Syrr den 31 augusti, 2012 kl. 08:08 #
 

tror de är för små för att fastna på bild. XD
Skrivet av Linda den 31 augusti, 2012 kl. 14:44 #

Svettig polisong!

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag stekt pannkakor så det skvätter om polisongerna. Göbben min måste ju ha nåt att trycka i käften när han anländer hem till boet efter en hård arbetsdag. Och då ställer jag upp med mina allra bästa pannkaks-skillz. Annars så fortskrider livet med en ständig träningsvärk i spridda skurar över kroppen och häldödande timmar på jobbet. Ska dit snart faktiskt så sitter och peppar upp mig riktigt ordentligt och gjuter in hälarna i betong för extra stöd. Som jag längtar!

Jamen fan va bra, tack för tipset!! Då hittar jag på att jag är ledig fram till jul med fullt betalt varendaste dag, även på helger. Då fixar ni det?? Aaaaaasbra..harebraohej!!

Snäcklekare <3

Kategori: Djur

Mina snäcklekare Pärlan och Plutten kämpar och sliter så hårt i akvariet. Suger upp massa stenar och simmar iväg och spottar dem på hög. De har tillome kämpat så hårt att de är nere vid glasbotten nu. Haha, dom är så söta! Snart måste jag städa akvariet dock och då åker massa sten från högen tillbaka till snäckan. =/ Hoppas de inte har något emot att bära lite mer.

Det är ju inte en liten hög de har bökat med! XD Och på akvariet ser vi de ultrafina firrarna av trä som min papi gjort till mig. <3

Flickis

Kategori: Cheerleading

Hihihiiii...jag är fortfarande helt lycklig i hjärtat efter gårdagens träning. Och det är inte för att jag fick en spark på nyckelbenet och en underlig känsla i halsen... Utan för att jag tror på riktigt att jag börjar fatta hur man gör flickisar. :O Tog mig bara typ 8 år, men nu börjar jag fan fatta. Hahahahahahahaha! Lyckan är total, det måste va för att jag börjat käka havregrynsgröt. Längtar till nästa gång vi kör stilla gymnastik så jag får veta om det bara va en engångsmoj eller om min cp-hjärna faktiskt slutat vara cp. Hoppas hoppa hoppas!!! 
 

Lillebror har inga gaddar!

Kategori: Livets lilla gång

"Varför har lillebror inga tänder? Ska vi behålla honom ändå?? Jaaa!" En liten trudelutt jag haft på hjärnan hela morgonen. Svängigt värre!



Sitter för övrigt och inväntar min mors ankomst för att åka till ni vet vart. Every Tuesday morning..tjoppi tjoppi tjopp! Måste bland annat köpa toalettrengöring och krossade tomater. Livet på en pinne hörrni!!

Igen och igen...

Kategori: Livets lilla gång

Men se där!!! Nu klipper de gräsmattan här ute igen. Det va ju verkligen på tiden!!!! Suck...

4 månader

Kategori: Resa

 Om exakt 4 månader idag så skulle vi vara på väg!!! Längtar så att det knakar i knäskålarna!
 

Mysdagis!!

Kategori: Livets lilla gång

Igår va en riktigt mysdag! En biltur med hela familjen, som på den gamla goda tiden. Vi åkte den gula färjan Karin, abborrefiskade bland massa maneter (fick dock bara 2 mörtar) och gick en skogsprommis i världens mysigaste svampskog. Hittade världens rekordsvamp som jag va nöjdare än nöjdast över. Och efter en lunchinner hemma hos Tystberga-systern så såg vi alla ut som smörgåsar efter den abnormala mängden mackor under en och samma dag. Åt en till frukost idag oxå bara för att hålla igång trenden.

 


Efter familjedagen åkte jag till Svartbäcken för lite mys med mina 2 brunbjörnar i deras zoo. De har nämligen fått tillökning i familjen med en liten bebishund och en liten kissemusbebis. HUR STOR är inte lyckan när 2 xmå bebisdjur somnar i knät på en??? TULLENUTTEGULL!!!!! Tyvärr har jag inga gulliga bilder på de små liven, men det lär väl komma någon gång i framtiden för oooj va vi ska gosa. Mihihihi!!! TULLENUTTEGULL!!!!!

Familjetrip

Kategori: Livets lilla gång

Idag är jag uppe med tupparna. Kvart i sju på en lördagis lixom..da fuq?? Har hur som haver redan gtt morgonprommis och vevat lite med hantlarna. Mor och far svänger snart förbi på skrikande däck för att hämta upp mig, och sen syrran, för att familjetrip:a ner till Tystberga där mi hermana numero dos bor med su familia. Förhoppningsvis en dag full med abborrar och svamp. Hehehe..bondestyle!! 

Usch och fy!

Kategori: Livets lilla gång

Idag har min Pricky-Prutt dragit bort stortånageln hos farbror doktorn. Usch och fyyyy vilket ångestäckelpäckel!!! Fast hellre det än hela tån kanske...eller??? Nä fyfan..man ska inte hålla på och gå till doktorer och sånt tjaffs!!! Det blir bara massa trams!

Klipp kipp klipp!!

Kategori: Livets lilla gång

Förstår verkligen inte varför de måste klippa gräsmattorna här utanför typ 2-3, ibland 4, gånger i veckan. Så jävla snabbt växer väl inte gräshelvetet...de gnager ju med klippare och trimmers så att det snart inte finns ett enda litet jota kvar. Snart blir det ju allt grått och ruttet iaf så kan de inte låta skiten växa en aning vilt och grönt så länge det varar? Dessutom låter det sjukt jobbigt!!!!! / Tant Linda

Jessica Jarell

Kategori: Musik,TV,Video,Film

"Hittade henne" hos Kurt Schneider (<3) såklart!!

På 2.16 avlider man av vackerhet!! 

Trejningswörk!

Kategori: Livets lilla gång

Rygg och axlar pallar inte se dagens ljus. Sånhär träningsvärk va det inte igår man kunde stoltsera med. Knappt så att jag pallade ta mig ut på en morgonpromenix. Men ikväll, efter en tokrusning från jobbet, så är det dags för mer träning. Hopp och springning bland annat....tjipuh! 

Ikväll ikväll ikväll!!!

Kategori: Cheerleading

Waaaahiiiooaahi!! Idag är dagen jag och mina valkar har väntat på i många dagar nu. Träningarna börjar igen!!!!! Jag får ett såntdär knip i hjärtat, som när man tittar på nåt vackert på TV eller tänker på någon man jättegillar, när jag tänker på att få träffa fina fina laget 3 gånger i veckan igen. Så nu ska jag värma upp med lite morgonpromenad och MAXI-tisdag. Vill bara att klockan ska bli 7 nu! XD
 
 

Hey there Delilah.

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Varför slutade jag någonsin att lyssna på denna? Dör i hjärtroten!!!'
 
 
Kommentarer:


Fin...
Skrivet av eulalia den 20 augusti, 2012 kl. 15:55 #
 

Ja, men visst är den!!! <3
Skrivet av Linda den 20 augusti, 2012 kl. 22:47 #

-4.1

Kategori: Livets lilla gång

Imorse när jag vaknade låg ett litet runt batteri på min dator. Det va batteriet till badrumsvågen, som jag inte fått använda på 2 veckor. Men idag va det vägning på G och vågen visade på -4.1. Jag är så nöjd i ögat...nu känns det lixom nästan värt att gå ut och vandra varje morgon, vara hungrig som en stork och väga och räkna vartendaste löv man petar i sig. Älskar när jag kommer in i mina såna här perioder av feting karaktär. INGET kan stoppa mig.... det skulle vara en påse sour cream-chirre med fresh island dirre då i så fall. XD

Ledsna miner.

Kategori: Cheerleading

Det blev en del ledsna miner igår...vissa riktiga mysbullar ska sluta. Sånt är ju alltid lite snörvligt i nosen...särskilt när det är någon man tycker om extra mkt. =/ Här är alltså den allra sista bilden på Eagles 11/12...lika fagra som alltid. 
 
 

Sista sista..

Kategori: Cheerleading

Ikväll är det avslutningsmiddag med Eagles 11/12 innan nya säsongen drar igång igen på tisdag. Loligt loligt att träffa alla igen! =D 
 
 

Tjuvfiske vid Rudan

Kategori: Livets lilla gång

Gårdagen spenderades med en glad samling livsbubblor på en sandig klippa vid Lillrudan. Walle va förbi en sväng oxå för att se till att vi inte tjuvfiskade med eukalyptus-spöt med tillhörande kotte. Tur att han hade dragit när jag fick min storfångst, annars hade det blivit finkan hela natten och det vet jag inte om jag hade klarat med trasiga byxor och allt. Ont i kneet har jag oxå...skrapsår och skit. HUR har det hamnat där...hehehehhe! 
 

To Africa!!!

Kategori: Resa

 2 veckors All inclusive på Kap Verde i december.. just me and my Pricky. We're going to fucking Africa!!!!!!
 
 
 
 
Kommentarer:


åh lylliga ni... vill oxo...
Skrivet av syrr den 20 augusti, 2012 kl. 09:30 #

Magic Mike!!!!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Eeeeehheeeehhhehehehe...driver gudarna med mig nu? En film där Channing Tatum spelar strippa och dansar loss utan kläder??!!!!??!?? Hmmm..ska jag se den??? EEEEEEEEEEEH JAAAAAAAA...svaret är jättemycket JA med stort J och ännu jävla större A. Tjing pax för att se den typ nu på stört! Spelar ingen roll hur töntig och löjligt fånfan den är..jag kommer antagligen att älska den. :D
 

Raggmunk!

Kategori: Livets lilla gång

Som jag har stekt raggmunkar denna morgon..ni skulle bara veta!

UNO

Kategori: Livets lilla gång

Idag har namnsdag!! Ville bara meddela det..man kanske borde köra ett parti eller vafan det nu heter när man spelar UNO

Pisk pisk!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag (förutom Maxi-tisdag då såklart) piskat alla soffdynorna, som definitivt hade sett en och en annan bättre dag i sina kuddiga små livsbubblor. Släpade ner skiten till gården här ute och bankade och slog som en mongolidiserad havskräfta. Har blåsor i händerna nu oxå... men det blidde stiligt när allt va färdigdammat iaf. :P För övrigt så sitter jag och kalasar på 2 dl apelsinjuice och önskar att jag hade ett batteri till badrumsvågen. Kul jul!

Getingjävlar!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Men fan i helvetes jävlar att man inte ska få sola ifred. Har dödat 4 getingar nu som ska hålla på och flaxa i min feja, sitta på mitt fläsk och såsa runt i min fun light. JAG FÅR RAPTUS!!!!!! Varenda en som kommer hit ska få så mkt stryk att de tappar ränderna! 

Figueroa!!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Va så jävla irriterad hela matchen och sen..30 sekunder kvar och baaaaaaaaaam. Nu är jag inte irriterad längre. Jag ÄLSKAR Figueroa!!! Har hört att han gillar att dansa oxå..lambada kanske??
 

Måste ses!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Denna måste ses för detta är PERFEKTION!! Hon sjunger så sinnes bra att jag tappar trosan tre gånger om. Om man, mot förmodan inte pallar lyssna på hela så spola fram till typ 2.07 och lyssna på hur jävla knäckande bra hon är. AAAAAAAAAAAaaaaaaaaahhh!! Jag älskart! 
 

Un dos trres!!

Kategori: Livets lilla gång

Ooooopa.....Un, dos, tres! Un pasito pa'delante, Maria. Un, dos, tres! Un pasito pa' atras. Dansar lite lambada á la Ricky Martin och värmer upp skinkmuskulaturen lite för nu ska jag på cykeltur hem till mampapi. Pigg som en lärka och tung som ett troll...skepp ohoooj!!
 

Blandade rätter...

Kategori: Partaj

Blandade rätter från skolans kök....


Jennsa.se leker näbbmus!




Två fagra damer med Mr. Näbbmus i bakgrunden.




Hej, mitt vinterland!! Skum(t)




Poserar för jennsa.se




Ett litet konstverk...

Vindögd ängel!

Kategori: Livets lilla gång

I torsdags tvättade jag Rickards bilnyckel i tvättmaskinen så att det blev totalt knas i brasan. Vi åkte lite efter 20.00 till Maxi för att köpa nytt batteri till skiten för att se ifall det skulle fungera, men det resulterade bara i att hela biljäveln dog på Maxis parkering. Tillslut fick vi hjälpt av en vindögd Rumänsk man som bogserade oss hela vägen hem. Så 22.30 va vi hemma igen tack vare våran sneögda ängel! Tänk vilka fina människor det finns va??!





Igår va det skumparty/ hula hula-afton på Ollan och då vet vi ju alla att vi va där. Inte för att vi skummade och hulade så mycket, men original va vi allihopa förutom Fnattis som va organisk. Och vill man läsa mer om det går man bara in på Jennsas.blogg.se för senaste nytt!! Hhahaha, jävla fyllekaja!





För övrigt så har Rickard tagit ut och gömt batteriet till badrumsvågen för att jag springer och väger mig 5 ggr i minuten annars. Den lilla rävrumpan!!! Drömde även inatt att jag käkade Geisha-choklad som hade 250 kalorier per 60 gram...och att Sanna Kallur köpte Came Blue av mig med ena benet uppe på kassadisken. Bra skit!

Bra jävla skit!!!!!!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 

S to the ugen

Kategori: Livets lilla gång

Jag. är . hööööööööngrig. hela. tiden!!!! Men snart så får jag festa till det med lite gröt innan jag bladar till jobbet. 5 timmars gluttande på Ballerinakexen och Delicatobollarna...det va mina största cravings i butiken igår. Undrar va det blir för spännande jag kommer dregla över idag. Säkert nybakad bulle eller Friggs små miniriskakor. MUUUUUUUUUUUUUUUUMS!!! Haha, ätaren numero uno...that's me!
 

Dassringen

Kategori: Livets lilla gång

Grannen under oss har tydligen kört mycket tuffa tag med sin stackars toalett. Det kan inte va lätt att vara dassring i dessa dagar...
 

Upp with the tupp!

Kategori: Livets lilla gång

Jag har gått upp 07.00 by own choice när jag skulle kunnat sova till typ 10.30. Nåt litet fel måste det ju va på mig. XD
 

Lilla snigel..

Kategori: Djur

Titta va jag spanade in när jag va ute och gick. Haha, en latis-snigel!! <3
 

Glastumör

Kategori: Livets lilla gång

Uppe med tuppen...och hönorna såklart! Nu hade jag tänkt gå på megalång promenix innan MAXI-tisdagen. Då är det ju helt fantastiskt kul att jag verkar ha fått en glasbit i foten. När då undrar jag?? Har Rickard pillat in den under nattens lilla gång? Inte får jag ut den heller för den sitter lixom innanför skinnet...daaa fuuuck??!? Jaja, det kanske bara är nån liten tumör... och de kan man ju ta med ut på promenad har jag hört.

Montazami <3

Kategori: Livets lilla gång

Som sagt så såg jag Maria Montazami på Pride. Se så vacker hon är där uppe på topp. Undrar om hon kände sig naken och exposed. Haha, hon är så jävla bäst!!!
 

Rännskita och annat

Kategori: Livets lilla gång

Jag har snöat in totalt här och pillar och petar hysteriskt med kalori-appen så fort jag får en sekund över (vilket är ganska ofta). Idag har jag t.ex. 1732 kalorier kvar att trycka i mig...det blir ju typ 2 och ett halvt chips. Yummie!



För övrigt så har jag städat boet så att svetten rann i fejset på mig. Det är ju en jävla stor idé att städa när hela stället blir nerskvurrat av svekke lixom. :D Och för att säkerställa doften av kebabarmhåla så har jag lagat Chili con carne till grabben som kommer va schletnare än 5 heroinister i midsommartid när han kommer hem från bygget. Så nu osar det fint i lyan. Det blev typ 725 matlådor av skiten oxå så nu blir det bönor hela veckan. Rännskita va det här!!
 

Struktur så att säga...

Kategori: Livets lilla gång

Idag är första dagen efter min lilla snuttekorta semester och Rickards meglalånga. Själv tycker jag på något litet höger att det är lite skönt att allt börjar igen. Inte alls för att jag vill stå en endaste minut och lida på jobbet, men för att dagarna får typ lite mer eeeh struktur eller va man ska säga. XD Det är lättare att va "nyttig "och det är mysigt när Rickard är vaken på normala tider igen.

*

Imorse tappade jag mobilen i backen första gången och jag höll på att skita i brallan 10 ggr om. Men som tur va blev det bara ett märke i skyddsplasten runt om. Annars hade jag sprungit upp i vild galopp för trapporna och satt mig i soffan igen och storbölat som en överkörd maskrosknopp. Istället FLÅSADE jag runt på en 2,6 kilometers joggingtur och känner att jag förtjänar lite frulle i tarmsystemet även fast jag tappade min kära mobil. Så nu blir det blåbärsbröd i käften..wooopa!!

Pride-bildbomb

Kategori: Livets lilla gång

 
 

Lite kryssningsbilder

Kategori: Resa

Lite kryssningsbilder
 

App app app!

Kategori: Livets lilla gång

Morgonpromenad är tydligen min nya grej...och det är ju bra med tanke på tillståndet på dallefronten. Jag har btw hittat en så sjukt bra app till mobilen som räknar ut hur många kalorier man ska äta per dag och sen skriver man in träning och mat och så håller den koll på allting åt en. Man kan tillome scanna in varor direkt från streckkoden så slipper man leta efter den i registret. Ja säger då det...dagens teknik hörrni!! Nu ska jag keeeka kantareller så jag har något att skriva in i app:en. Mihihihihihih!!!
 

Montazami-parad!!!

Kategori: Livets lilla gång

Arne ch Arnold, två väldigt gedigna och bra namn, har denna Pride:iga dag namnsdag. Som jag sa så hängde vi inne i stan idag för att kolla in Pride-paraden och skoja papegoja om vi fick vänta och vänta innan de började vandra förbi. Vi satt på en apbra plats dock, men stensmaken i röven gjorde det olidligt där ett tag. Men så susade äntligen diverse knasigt folk förbi, bland annat syrris som paradade loss med en halsduk i nävarna. Bäst av allt va Maria Montazami som susade fram uppe på en stor lastbil. I frikkin' löv her!! Jag har massa bilder på kalejset, men eftersom Jennifer inte klarar sig ensam med sina burkar i mer än typ 3,5 minuter till så langar jag upp dem lite senare i livet. Här är iaf en på Tin med sin halsduk...se so Pride och proud hon e!!
 

The lovecats!!! <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

ÄLSKAR den här koreografin, älskar Will och älskar SYTYCD. Detta här lätt min favvodans hittills i programmet denna säsong. 
 

Pride och prömenix...

Kategori: Livets lilla gång

Nu ska jag ut på en morgonpromenix och dallra igång låren lite innan frunchmålet (frukost/lunch/mellanmål). Idag ska jag, mor och Jespan åka och eye ball:a när Pride-paraden skenar förbi inne i stan. Syrran jobbar nämligen med det där jippot så vi måste ju glutta in va som händer och fötter så att säga.
 

B e a utiful

Kategori: Livets lilla gång

Va hos mor och far en snabbis idag för att trycka lite abborre, hallon och sockerärter i käften. Finns det någonstans man kan ta bilder på fina saker så är det hos päronen...Just sayin! Idag såg jag denna wunderschööna fjäril som satt och snutta på jättefina blommor. Det är ju så att man tappar trosan av ögonfröjdighet!! (enligt mig iaf)
 
 

Storfniss!!!

Kategori: Livets lilla gång

Wow.se 

Nu är det nog!!

Kategori: Livets lilla gång

Nu får det fan vara slut på sommarens bulldegsleverne med 17 cider i minuter och en chipspåse i varje mungipa (suck). Idag har jag startat dagen med en nästan 3 kilometers promenix i rasande fart så att plisongerna fladdrade i vinden och 15 minuters Blossom-styrka i hallen så att svetten stänkte åt alla håll. Man blir ju fan rädd när man ställer sig på vågen och inser att man väger lika mycket som en övergödd minielefant. Några gram innan träningarna börjar ska jag iaf svettas bort för annars blir det aningens tungt med nytt progge kan jag tänka.


Svettiga häsningar / Blenda

heja Gabby!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Har såsat järnet hela dagen efter den schletna hemkomsten från "hälsoresan" till Tallinn. Sitter och tar igen mig i soffan och kollar på damfinaen i gymnastik. Gabbi Douglas är ju out of this world....lööööv her!!! 

Turisting

Kategori: Resa

Idag ska vi blada runt i Tallinn hela dagen lång och strosa i gamla stan och svischa förbi en och en annan spritaffär. Vi har hört att de ska ligga några på rad här. Har oxå hört att Tallinns TV-torn är en av sevärdheterna....låter ju kalaskul...