lindilus.blogg.se

Flott spytt!

Kategori: Livets lilla gång

Gott nytt år till alla där hemma i Svea rike. Om jag hade vart där hade jag säkert tänt ett och annat tomtebloss hos mor&far eller knäck en burk eller 56 med mina kära ostisar. Men istället blir det att hälsa hej hej till 2013 med solsvettiga valkar med min lilla livskamrat på hotellets nyårsmiddag. Mys det oxå...ganska skönt att slippa stå ute med stelfrusna ben och raketer vinande på läskigt nära avstånd.


Va rädda om er i fyllenatten!! Och pussenutt på min mysemilj!!

Living the dream

Kategori: Resa

Inte för att vara sån, men.....
 

Up up and away

Kategori: Resa

Just nu sitter jag och resfebriga Rickard på ett plan och myser oss genom himlen mot Kap Verdes vita stränder och gassande sol. Snart sätter jag väl hela planet i katastrofal gungning med taggande studs upp och ner. Bada bada bada, sola sola sola!!!!!
 

I'm out of here!!

Kategori: Resa

Akvariet är städat, hamsterboet är städat och hamsterbebis är nu hemma hos barnvakt Michell (ville inte gå därifrån och lämna mitt lilla minibus), lägenheten är städad, väskorna är packade och vi är redo för 2 veckors sol och bad på Kap Verde. Ni behöver ju inte vara avundsjuka eller så, MEN JAG SKA BADA OCH SOLA VARJE DAG LALALALALALA. Om passagen funkar som det ska så kommer det upp lite inlägg här och där så stay tuned för fortsatt svammel och trams. Harebraåhej här hemma så länge! Simma lungt i slaskpölarna!!

Dagens upplevelse

Kategori: Livets lilla gång

Måste ändå säga att det va en upplevelse att påbörja rotfyllningen av min tand idag. Först satt jag och väntade i cirkus 2,5 timmar för att få komma in till tandläkaren. Jag somnade flera gånger medans jag smågluttade lite på Nils Karlsson Pyssling p TV:n. Väl inne va det pang på röbetan rätt ner i stolen och fram med bedövningssprutor. Det va första gången någonsin i livet som jag blev bedövad. Kul grej det där!! Va helt slapp och ful i halva nederdelen av fejset, hahaha! Sen blev jag typ helt frälst av tandläkaren, Therese tror jag hon hette. Ganska ful i nyllet, tänkte jag när hon klev in, men vilken tandläkare!!! Sjöng med till julsångerna på radio, berömde en för att man ens dykt upp typ och småpratade loss med en fastän man hade 725 slangar och borrar överallt. En riktigt hyvens jävla kvinna vill jag lova. Jag hoppas det slipper göra ont på resan nu...särskilt eftersom det blev en saftig betalning då de skulle ha typ 630 spänn för obekväm arbetstid på annandagen.

Tandjävel!!

Kategori: Livets lilla gång

Min mongotand som gjort livet rätt ohärligt i typ ett år nu bestämde sig igår kväll för att göra livet ännu ohärligare. Jag vill ju inte sitta i ett annat land på en resa för många tusen riksdalus deluxus och tjura över en mongolistisk tandjävel. Så det verkar inte bättre än att jag får åka in till stan och sätta mig och vänta på en drop in-tid hos tandis. Oh the joy! Fröätars helvetes bajamaja vilket krångel det ska va i livet jämnt! Lika bra att ta med stora plånkan på en gång för detta lär väl bli en nota lika saftig som mina övergödda lår. Damn it!!

Packad

Kategori: Resa

Idag har vi lyckats packa klart nästan allt som ska flyga med oss över himlen till African waters på torsdag. Som vanligt ser hela hemmet ut som skit efter ett packningsförsök och valkarna känns större än någonsin när man inser att bikinin och sommarpaltorna ska trängas på mitt i den egentliga vintefetmadvalan. Tur att de har vattengympa i poolen varje dag..just sayin'!

Happy day!

Kategori: Livets lilla gång

Min blogg har strulat loss i typ 355 dagar, men nu verkar den åter vilja ta emot mitt svammel och skrammel igen. Igår va det iaf min favoritdag på heeeela långa året. Tyvärr började den lite tragiskt med att jag hittade min äldsta fisk Bert död i akvariet och att jag satte mig på den portabla hamsterburen som stod vid granen så att jag rev upp ett härligt sår precis i sittvecket på röven (blir snygg till bikinin). Men sen kunde det ju bara gå uppför tänkte jag och lät inte detta förstöra mitt humör.



Jag och Pricky mufflade med vår hamsterbebis (som fortfarande inte har något namn) och öppnade lite klappar i sängen innan vi packade ner alla paket + hamster och begav oss hem till mina päron för lite mandeln i gröten. Rickard kammade hem den lilla nötjäfveln och eftersom jag fick den förra året så baa måste ju det betyda att vi ska gifta oss nu. Iaf om ni frågar Rickard...eller???



Sen packade vi ihop oss igen och åkte hem till Rickards päron för glöggfika och allmänt julemys och lussebullsnys innan jag va back hos min milj igen och den riktiga julen med 700kg mat och godis i magen kunde börja. Hittade en ny delikatess på julebordet: brysselkålsgratäng. Det låter ju som att det smakar torkad kåldolmsspya, men det va så jävla gott att jag nästan tappade tarmarna på golvet!!!



Utöver det bjöd julen även på massor av fina klappar från alla håll och kanter och även lite hamsterkiss i knät. Oh happy day!!!!!! =)

Min alldeles egna hamsterbebis!!!!

Kategori: Djur

Jennifer och Nattis har idag gett mig en sak i julklapp som jag velat ha vääääldans länge, men varit lite för feg för att köpa själv. Jag har fått en hamsterbebis!! *dansar lyckodans* Fick den i en liten låda med hö och där satt den med sina små pepparkornsögon och riskornssvans och sniffsade i vinden. Självklart hade de valt den tjockaste de kunde hitta i djuraffären = den är extra megamysig som en fluffig vindruva. Vet inte vad jag ska döpa den lilla filluren än så hittills kallas den bara för Hamsterbebis. Namnförslag till en fluffig liten pöjk som denna?  
 

Dödande andedräkt

Kategori: Livets lilla gång

Rickard tyckte tydligen inte att jag luktade rosor och päronpastej imorse: 

- Du dödade just någon med din andedräkt (hängde överkroppen över sängkanten och låtsasdog)...hur känns det??

Jenna's tree

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Hahaha...jag orkar inte! Skrattar så att nedre bilringen dallrar i takt med hennes jävla babbel. Lätt bästa granpimpningen jag sett!!
 
 
 
Kommentarer:


HAHAHAH hon e min nya idol!!! 
 Skrivet av cat den 22 december, 2012 kl. 20:35 #
 

Ja hon e så jävla grym. Typ alla hennes videor är apafnissiga!
Skrivet av Linda den 23 december, 2012 kl. 00:11 #

Fiesta!!

Kategori: Partaj

Galej galaj, pastej partaj! För inte jättelänge sen kom jag hem från en ovanlig dansant afton. Ostisarna vågade väckla vingarna ända in till stan , hör och häpna ända in i benmärgen!! Fick tillome vägvisningar av Nestor (aui1!) som verkar hänga i Hornstull även efter stängningstid.. När man bakisbajjar redan när man kommer hem då vet man att man kört på till bra tid på dygnet. Jag har nu sovit i cirkus 2 timmar och ska åka och julhandla med min mor och far. Fest!! Med salamipåse i hand och julehjärtat i brand!!
 
 
Kommentarer:


Hahahaha jag dör vad kul :-) vilken tid då? Han kanske precis gått upp :-D:-D!
Skrivet av aui den 22 december, 2012 kl. 13:16 #
 

Det va nog runt elva någon gång. Söta lilla knasgubbe!!!
Skrivet av Linda den 22 december, 2012 kl. 14:39 #

Än så länge...

Kategori: Livets lilla gång

Än så länge verkar de flesta ha överlevt dagen och själv har jag inte stött på några större katastrofer (förutom morgonens öppning på jobbet, men det är ju alltid katastrof att gå upp innan 5). Folk har tillome vart ovanligt trevliga såhär mitt i julstressen = that's a fucking first!! Ingen tsunami i tunnelbanan, ingen invasion av mayanska rymdmuterade kungskrabbor och inga meteorer rätt i pannan.....än så

Willie Jones

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Åh, hahahah! Älskar denna grabb! Hur ser han ut...hur låter han?? Lovin it!
 
Kommentarer:


Vilken skojjig
Skrivet av Tin den 20 december, 2012 kl. 09:57 #

Chill mode on!

Kategori: Livets lilla gång

Min hjärna har lixom redan betämt sig för att nu är det jul = lov = inget jobb eller träningar. Fast så funkar det ju inte riktigt så när jag väl behöver åka och jobba så känns det som en feting besvikelse och jag måste typ ta i med alla krafter jag har för att ens ta mig ner till bussen. Längtar som ett liiitet liiitet barn till julafton och 2 veckors ledighet i Kap Verde. Bring it on!!

Helgens uppvisning

Kategori: Cheerleading

Här kan helgens prestation på juluppvisningen beskådas med ögon stora som salamikorvarna, som fyller mitt kylskåp till bredden för tillfället. Min favorit är när Coach K glider förbi i nerkant och viftar med näven i högsta hugg när vi sätter pyrren. Got to love this team!!!! <3 
 

Klappat & klart

Kategori: Livets lilla gång

Nu är jag helt färdig med ALLA klappar...kan bara sitta på min rövf och chilla ända fram till den stora dagen. Om vi nu inte dör den 21:a allesammans...det hade ju varit fett med waste på alla klappar, mat och allt mys man skulle missa. Tycker jorden kan vänta med att gå under till typ tidigast den 25:e iaf. Just nu håller jag på att baka lussebullar eftersom Rickard tydligen inte tyckte att det räckte att tjocka lussebullar förra gången och sen trycka i sig alla mina peppisar. Hahaha....vi har nog förträngt att det är beach-mode som gäller om bara nån vecka för oss. Men det är faktiskt bara jul en gång om året. goffa goffa goffa!!!

Sista klapparna

Kategori: Livets lilla gång

Nu ska jag åka och köpa de sista juleklapparna innan plikten kallar och PB-kepan åker på bakom kassan. Hoppas jag blir klar med alla idag....det är roligt att köpa klappar, men det är mindre fröjdigt att trängas och svettas bland övrigt patrask i julhandeln. Wish me luck!

Xmas showcase

Kategori: Cheerleading

Jahapp, ikväll va det juluppvisning med hela goa&glada föreningen. Självklart bröt jag armbågen lite halvt på uppvärmningen så det blev inte så mkt voltande för min del i progget...en liten stilla flickis lyckades jag klämma fram tillslut. Mysiga små maneter i publiken som kommit för att heja sig lite. Alltid uppskattat! Så efter en helt okej prestation på mattan och en ny föreningstischa rikare sitter jag i soffan och luktar hårspray och voltaren. Yummie!
 

Lol

Kategori: Livets lilla gång

Alla barnen hade fötter utom Assar... han hade tassar.



Grattis på namnsdagen alla Ass:ar!
 

Peppigt!

Kategori: Livets lilla gång

Hey hey hey vilken dag!!! Miljen har vart hos mor&far och haft juleverkstad hela dagen lång. Vi har slagit in klappar, klätt granen och bakat peppisar i långa rader. Det har tillome vart en sådan julstämning denna dag att självaste lilla Prickard åkt till Farsta och julhandlat klappar till mig som han egenhändigt slagit in. Sötaste klapparna i staden!! <3 Hahaha, hade gett många kronor för att se honom blada runt där och köpa klappar. Bjällerklang och juleljuuuuus!!! 
 

Yesterday

Kategori: Livets lilla gång

Igår:

* Skrev jag världens störtsa skyltar om kortläsaren som ingen läste ändå. - Gäller den här skylten?? frågade en mongolidiskt iriiterande grabb och en efterbliven jävla tjej lyfte på skylten och försökte sätta i sitt kort. EEeeeh..people??





* Åkte jag sex olika bussar/tåg för att hämta mina fjorton salamikorvar. Jag luktade som en dröm där jag stånkade mig fram i kollektivtrafiken.
 







* Grät jag floder för jag trodde att min allra äldsta och roligaste fisk Bert va på väg att dö och Rickard skulle bli tvungen att koka ihjäl honom för att han skulle slippa lida. Det lilla matvraket rätade dock upp sig när jag kastade i lite mat (jag tänkte att en sista måltid ska han väl iaf få) och idag verkar han rätt stadig igen.





* Berättade Prickard att hans mor sätter julkorten de får i granen = jag blev helt till mig och slänge upp mitt, än så länge, enda julkort i granen. Lycka!!





* Va jag så hungrig efter middag att jag trodde jag skulle få hjärtsvikt av undernäring. Tur att man har några kg att ta av.





* Satt vi i mitt vardagsrum och goffade loss och myspysade, jag och 3 av mina favoritisar i hela vida världen. Bra slutt på dagen känner jag!

Tar ej kort!!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Hade piffat till mig med julörhängen och allt för en fet jävla lussebullsförsäljning á la Lucia. Och så är det totalt krasch på båda kortterminalerna hela jävla dagen. Vet inte hur många ggr jag har sagt: - Vi tar bara kontanter, då kortterminalen inte fungerar. Du har en bankomat precis runt hörnet om du behöver ta ut pengar. Inte en jävel kan ju läsa verkar det som...satte ändå upp 5 lappar om det hela runt om i butiken. Alltså jag spyyyyyyr! 09.15 imorgon kommer de och försöker fixa problemet...06.15 öppnar jag butiken. Roligt jag ska ha det i 3 timmar!!!!

Klappiklapp!

Kategori: Livets lilla gång

Snart är jag färdig med alla julklappar...jag skulle kunna köpa hur många som helst och bara slå in och slå in och slå in. 6 stycken har jag kvar att slå in/köpa....oooooaaah i can't wait to give them all away!!!


 

Älskar att sitta i soffan och stirra på detta!!

Luuuuuselelle!!

Kategori: Livets lilla gång

Inatt har Rickard haft snarkfesten nummer ett!! Så nu känner jag mig lite som en mosbricka utan senap. Men eftersom jag är en sådan fabulös flickvän så va det inte sura miner någon längre stund utan jag förgyllde hans luciamorgon genom att sjunga "Luselelle" i en smäktande ton kl. 05.34 imorse. Hehehehe!!


Jag har för övrigt firat denna underbara dag med 2 dl julmust och en halv korv risgrynsgrön..som sig bör!! Och för tillfället tittar jag på reprisen av svt's lucia-morgon. Got to love this kind of stuff!!! <3

Snabba puckar

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag:

* Varit och julshoppat diverse kraffs i centrum, på Jysk och på Maxi.

* Varit inne på nyöppnade NewYorker....LOVE IT!!

* Fått årets första julkort.

* Ätit en kycklingburgare på 425 kcal.

* Slagit in julklappar.

* Lyssnat på James Arthur 3 miljoner ggr.

* Längtat till kvällens träning då vi ska börja med julprogrammet till uppvisningen.

* Oroat mig över att träningen ska bli inställd pga snökaos.

Öronfest!!!!!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh!!!! Jag orkar inte!!! Alltså den här versionen...jävla geni!!

Ovärt

Kategori: Livets lilla gång

Bladade precis ner till tvättstugan med 2 fläskefeta påsar med tvätt...kämpade mig ner för alla trappor med träningsvärken gnagande i benpiporna. Och så när jag kom ner insåg jag att jag hade bokat tvättstugan om 2,5 timme sisådär. Så det va bara att ta monsterpåsarna och träningsvärken med sig upp för trapporna igen och slänga ner sig i soffan och dega loss. 

Yeah buddy!

Kategori: Cheerleading

Lalilllaa dumdiduuu!! Vi tänder ett ljuuuuus i adveeeeeent!! Andra ljuset brinner som aldrig förr och valkarna är fulla med gröt. Redo och tankad för en 2 timmar lång voltträning ikväll med andra ord. Det känns som år och dagar sen vi tränade sist..kanske för att snön satte stopp för oss i onsdags. Men idag kommer bussarna rulla ända fram till Svartis och örnarna ska flaxa fritt i gympahallen igen, som små gråsparvar runt ett fröfat. OOoh yeeah buddy!


 

Min undersköna julinstallation...

Oljad snok

Kategori: Livets lilla gång

Nä, nu måste jag börja olja in näsan en gång för alla! Annars kommer den fan ramla av pga all smärta den utsatts för under de senaste veckorna. Det känns typ som om någon gör tusen nålar på mig hela dagarna...fast inne i snoken. Ja, det är inte lätt!

Glöggknytis <3

Kategori: Livets lilla gång

Ikväll har det varit glöggknytis hemma hos syster, Jespan och fåglarna. Ton av diverse julekraffs att trycka i sig, julmusik på högsta volym, 75 liter glögg och julklappsutdelning. Med syrrans knäppa ansamling av vänner blir det ju inte annat än succé. Jag fick non stop-godisar i min julklapp...perfekt till pepparkakebaket nästa lördag. Sen fick jag även en pepparkaksform av Tin i form av en flodhäst. Fatta vilka awesome peppisar det kommer bli??!!!?!! =D

 


Bild stulen rakt av från syrrans instagram

Snaaaark!!

Kategori: Livets lilla gång

Men kan Pricky komma hem så att vi kan fredags-nap:a någon gång?? Tröttare än 5 nyrakade bävrar, det är vad jag är!!!

Fett värt!!

Kategori: Livets lilla gång

 Haha, jätteroligt!! Man bränner inte bara kalorier av att skotta snö...man får biobiljetter oxå. Hyresvärden hade tydligen hittat till min blogg och inlägget om snöskottning. Spännande!
 

Me, myself och en spade!

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag skottat en gång ute på gården från vårt hus och bort över gräsmattan till parkeringen. Det kanske är typ 20 meter eller nåt, men faaaan va mycket snö. Svettades som en döende gnu så jag fick slänga av mig både mössa och halsduk i vild panik innan jag skottade mig vidare ner till bilen. Haha, det va tillome en tant som trodde att jag jobbade med snöröjning för Graflunds eller nåt sånt. Hon va ytterst nöjd...och jag med!!
 
 Kommentarer:


Underbart! Du är värd ett biobesök! maila mig din adress så skickar vi två biocheckar. Hälsningar från hyresvärden :)
Skrivet av Anitha Wretling den 06 december, 2012 kl. 13:37 #
 

Men kära hjärtanes va mysigt!! =) 
Skrivet av Cat den 06 december, 2012 kl. 17:06 #
 

Haha! Åh, tack va roligt! =D
Skrivet av Linda den 06 december, 2012 kl. 20:00 #

Onödigaste dagen!!!

Kategori: Livets lilla gång

Igår va chefen vänligheten själv och kom och hämtade mig och Aurora med bil för att vi skulle kunna stå bakom kassan och tjata och gnata ett par timmar. Den lilla detaljen att inga bussar gick i hela Haninge och att vi inte skulle kunna komma hem när vi slutade va mindre viktig. XD Så det var bara att slå sig ner på Södra station och hoppas att det någon gång skulle anlända ett tåg. (Typ 75 tåg till Märsta gick med jämna mellanrum??). Efter en timme hade jag tagit mig "ända" till Älvsjö där jag tillsammans med miljarders andra människor hoppades på ett tåg till Handen. När jag äntligen kom dit efter mååååånga låååånga minuter hade jag världens tur att min fina Prick fortfarande var vaken och kunde börna och hämta mig med sin lilla bil. Så totalus tog det typ 1,5 timme dit 2 tim och 20 minuter hem för att jobba i 3,5 timme. BRA SKIIIIIT!!!

FAIL! =D

Kategori: Livets lilla gång

Så jävla bra gick det! Såg redan när jag kom fram till hållplatsen att det inte kört något i snön där sen typ 1853 b.c. Så nu har jag slitit av mig alla 17 lager kläder igen och inväntar direktiv från el chefe on what to do about the wörk situation. Om en timme ska jag stå redo bakom kassan..hmmm. Det är inte lätt när det är svårt!!
 

Lalalaloving the snow!

Kategori: Livets lilla gång

Vilken helt fantastiskt väder!! I love it! Lite jobbigt med bussar och sånt dock..tror jag ska ta 2 tidigare till jobbet för säkerhets skull. Och ikväll kanske träningen blir inställd pga att alla som kommer långt åt helvete ifrån kanske inte klarar sig hela vägen fram. Det suger ju hästballar i höhatten, men utom sådana detaljer så älskar jag dagens snökaos. Sitter i soffan och myser med McFly i lurarna och smuttar lite gaspacho-soppa. Endast 320 kalorier...som gjord för min fläskiga hydda. Tjihooooo!

Greveholm

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Årets julkalender kan ju inte med långa vägar mäta sig med originalet, som är den bästa kalender genom alla tider om ni frågar moi. Men den är ändå tusen ggr bättre än många av de föregående årens blaha blähä-skit som inte handlar om någonting. Greveholm är ju alltid Greveholm lixom..mysfaktor!!! Men som sagt, den gamla familjen va waaaay better!! 
 

Tuhualetten hälsar!

Kategori: Livets lilla gång

Här kommer en liten julhälsning innifrån toaletten... man måste ju ha julstämning i alla lägen, även då man skiter. Såatteh såååere!! God jul på er!
 

A thousand years

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Älskar denna!!! Hörde den såklart som cover först, men sen jag hört den i sista Twilight-filmen gillar jag nog denna versionen bättre. One step clooooooooooooooooseeeeeer!!!

Julnörden nr1

Kategori: Livets lilla gång

Jag har en last
som håller mig fast
i ett järngrepp varje vinter.



Jag vill ha mer jul.
Ge mig mer jul.



Tusen stjärnor som tindrar,
glitter så långt jag ser.
Av juleljus som glimmar,
vill jag ha mer.

 


Ge mig en svårknäckt nöt,
sötare gröt,
djupare dopp i grytan.




Glittrigare glim
och grötigare rim
och mer Arne Weise i rutan.




Jag vill ha rymligare säck,
segare knäck,
fetare fläsk från grisen.




Krimsigare krams,
längre långdans
och raskare räv på isen.

Litet speck på g

Kategori: Livets lilla gång

I slutet av juni nästa år får miljen tillökning. Bebisskrik, bajsblöjjor och burkpuré som såsar ut i hela fejset på det lilla monstret. Men sånt fixar ju mamma Tin och pappa Jespan...jag tar hand om goset, pillet, petet och klämmandet. Moster ska lära den allt hon kan = det lilla livet kommer bli en awesome varelse. XD

Komsi komsi lilla speck!!!

 
 
Kommentarer:


Ska lägga den på din mage varje gång den ätit persikopuré!!! hahahah...
Skrivet av cat den 03 december, 2012 kl. 20:37 #
 

Nähädu..det blir inge med det!! ;)
Skrivet av Linda den 03 december, 2012 kl. 23:11 #

Lusselull

Kategori: Livets lilla gång

Kalenderöppnandet är i full gång, 10 julklappar ligger och glimmar under granen och den nya ljusslingan spritter och sprattlar ute på ballekongen. Och som om det inte vore nog med julstämning bestämde vi oss för att baka lite lusselulls här innan träningen. Är det första advent så är det...då bakar tillome Prickard lusselull.
 

Juuuul juuul!!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag har det varit fullt upp med julbestyr och allehanda hästdressyr. Hela lägenheten har julpiffats med allt kraffs jag kunde skrapa ihop nere i källarförrådet. Tillome granen är uppsmockad och det är mysigare än mysigast här just nu. Michacha, Prickard och jag har även varit i farsta och införskaffat lite paltor till Pricken. Riktigt kexiga grejor hittade vi må jag säga. Det enda negativa med den här dagen är den extrema förkylning som attackerar min fejja så att jag snörvlar värre än 5 betande bisonoxar. Har hört att man botar det allra bäst med en mysiskväll med sina små favoriter. Bättre än alla nässpray i hela världen!