lindilus.blogg.se

Lavvli väddör!

Kategori: Livets lilla gång

Hoppeliskutt i hallonkråkan!! Idag mår jag nästan helt på topp igen. Vem gör inte det med det finaste vädret jag typ någonsin har skådat ute??? För första gången i år har jag suttit i solen på min älskade ballekong och känt på livet. (?) Min plan om att skita i att köpa vinterskor i år för att våren ändå skulle komma förr eller senare går ju oxå sjukt bra än så länge...frös bara om tåspetsen i nån vecka där, men det kan man ju leva med.

*

För övrigt så lever och frodas mina fiskbebisar som sig bör i bananen. Alla 5 är fortfarande vid liv och de äter små små flingor nu och mini-simmar runt med sina mini-fenor. Och och och nu kom poooooosteeeen...swiiiiisch!!!
 
 
 
Kommentarer:


Minisimmar...! 
Skrivet av cat den 28 februari, 2012 kl. 09:42 #

Swagrid <3

Kategori: Livets lilla gång

 

Mr. Magsjuka ='(

Kategori: Livets lilla gång

Inatt har jag haft en lång dejt med Mr. Magsjuka....och han har fortfarande inte dragit härifrån. Kan inte komma ihåg senast jag kräcklade sånna massiva mängder. Nu har jag dock gått i baklås verkar det som, så nu är det andra öppningar som gäller. EEeeeeuuw! Istället för en mysig kväll med ostis-vännerna så blir det att ligga med febervärk i hela kroppen, konstant toahäng och illamående. Kill me!!!!
 
 
 
Kommentarer:


Kanske du går ner alla usa-kilon på ett svep nu när mr-magsjuka besöker dig..!?
Skrivet av cat den 26 februari, 2012 kl. 09:04 #


Hoppas..det är jag fan värd efter detta hemska. 
Skrivet av Linda den 26 februari, 2012 kl. 12:33 #

Beyond excited!!

Kategori: Djur

Idag är jag världens lyckligaste.. för när jag satt där i godan ro och matade fiskarna såg jag helt plötsligt hur jättetjocka Fröken Blå trycker ut en liten liten bebisfirre mitt framför fejjan på mig!!!!! Tror ni jag blev lycklig, lycklig eller lycklig??? Har suttit i säkert 1,5 timme och tittat på de små liven komma ut. Och de ploppar fortfarande ut röda och blå små små minisar mellan varven. De flesta blir uppätna, bland annat av mamman själv (morr!!!!!), vissa gömmer sig i sanden och 3 stycken har jag räddat och lagt i ett eget litet bo så att de kan få växa och bli stora fina firrar en vacker dag. Ska försöka ta bild på de minismå sakerna om det går så att ni oxå får se höjden av söthet. I'm beyond excited!!!!

Celsius-sjukan XD

Kategori: Livets lilla gång

Gudarna hjälpe mig snarast!! Jag provade nyss att dricka en såndär celsius för att hjälpa valkarna på traven lite med kaloribrännandet...kan ju inte skada tänkte jag och mina dallrande lår. Men för en kropp som knappt aldrig någonsin rört något med koffein i är det inte helt smärtfritt ska jag tala om för er. Fick sådana jävla svettningar och darrningar att jag fick sätta mig vid köksfönstret som en klimakteriekossa och andas ett tag. Mår fortfarande riktigt läskigt så vi får hoppas att jag svettas ut skiten på träningen. I fortsättningen håller jag mig nog till mina kära äppelcider-piller. =)
 
 
 
Kommentarer:


sådär blev jag i början av kaffe...!! hahahah! gullig plabe. 
Skrivet av cat den 22 februari, 2012 kl. 18:33 #

Alla fettisars dag =)

Kategori: Livets lilla gång

Idag är det FETTIS-dagen... och även fast jag nu börjar leva ett nyttigare liv med morgonpromenader och morötter (SKA gå ner mina USA-kilon) så är det faktiskt ett måste med en semla en dag som denna för att göra livet komplett. Haha, jag är en sån riktig tjockis! Är det inte våffeldagen snart oxå? Good times!  ;)
 
 
 
Kommentarer:


Eller inte. Det är fet-tisdagen. Precis som det är ask-onsdag, och inte askons-dag.
Skrivet av DannyBoy2k den 21 februari, 2012 kl. 14:03 #
 

Heter det inte askondag? Alltså askon-dag och inte onSdag? Har jag alltid trott...
Skrivet av Cat den 21 februari, 2012 kl. 21:39 #


Tur att du va här DannyBoy och kunde reda ut mitt inte alls ironiska inlägg. ;)
Skrivet av Linda den 22 februari, 2012 kl. 15:30 #


SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT tycker jag oxo..!! 
Skrivet av cat den 22 februari, 2012 kl. 17:03 #

Flyger förbi

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja... då var DM-helgen över och det är back to work work som gäller. Riktigt sugit, men hey...om 2 månader är det jag och örnisarna som glider till USA och tävlar Worlds. 2 månader är ingenting these days. När man va liten och vuxna sa: - Men gud va fort tiden går...då fattade man ingenting och tänkte: - Jäffla nötter! Nu går ju en vecka typ på en dag och allt bara svischar förbi. Läskigt!!!

Kärlek!!!!

Kategori: Cheerleading

 

DM-guld <3

Kategori: Cheerleading

Ett DM-guld rikare efter en nervös, men ändå värd dag med älskade älskade älskade Eagles. Min flickis satt för första gången på över en månad och förutom 2 vingel och lite övertramp här och var så har vi nog aldrig satt progget så fint. Men hur svårt är det att prestera med en coach som ständigt tror på oss och ger sån otrolig energi varje varje träning. Kolla här för ett smakprov: 
 

Power cheer time to show you what you know!!!

Kategori: Cheerleading

 
 
Dagen D(M) är här.. rosetten är på plats, spyan i halsen, voltaren och tejpen i högsta hugg och nu ska jag bara möta Froid och Kenny på Gullmars så påbörjar vi resan mot Västerås. Är så sjukt nervös, men så jävla taggad på att visa progget för alla. Håll tummar och tår för oss idag!!
 
 

1000 små bubblor i magen

Kategori: Djur

Jahapp...så var DM-väskan packad, "brun utan solen" sitter på ett ungefär där den ska och magen är i gungning av nervösa små bubblor. Jag har kollat packlistan 711 ggr, tittat på filmen från sista träningen 833 ggr och fått spykänslor när jag gått förbi väskan i hallen typ 964 ggr. Varför gör man såhär mot sig själv?? Hahaha! Gick upp svintidigt imorse helt frivilligt för att jag ska vara jättetrött och kunna sova tidigt ikväll eftersom morgondagen kräver en tidig uppgång för avfärd mot Västerås. Bara det att jag är svintrött redan nu och vill springa in till Pricky som har våran weekly fredags-nap alldeles ensam i den stora fluffiga sängen. Är det för tidigt att gå och lägga sig för natten redan nu??

*

Får sätta mig och stirra in i akvariet ett tag som en gammal nucka utan livskamrat. Det brukar man bli lugn och finurlig av. Men i det tillstånd mina ögonlock är i just nu så somnar jag väl sittandes...


 

Här e min undersköna firre Tingeling som Jespan fotat så tjusigt.

Grattis <3

Kategori: Livets lilla gång

Efter en dödligt tidig öppning på jobbet och en morgonsväng förbi djuraffären för att överrasknings-piffa akvariet med nya växter och fiskar innan Rickard födelsedagsvaknade har vi nu genomfört diverse tårtkalas och övrigt födelsedagsfir. Tänk att fylla 23 år va?? När vi träffades va han bara 19 vårar, det var ett tag sen. Dagen till ära gjorde jag en blå "killtårta" som smakade mycket delikat. Grattis grattis grattis min fina lilla livskamrat!!!
 

Sista bästa!!

Kategori: Cheerleading

När Karro fäller ett par tårar när vi kört programmet då känns det helt ok att tävla på lördag. Sista bästa träningen!! Älskart!!!

Hjärtan, stjärtar och kramar!!

Kategori: Cheerleading

Jaha, då var det alla stjärtars dag igen. Buppis fick ett fint litet kort imorse när han klev upp i ottan för att bege sig mot bygget. Och jag har fått ett kort av mami som vanligt...hittade det innanför dörren efter att hon och jag varit på vår tisdags-tur till Maxi. =)

Annars ser mitt alla hjärtans-firande ut såhär:

* Dejt med tvättstugan

* Städa firrarnas lilla boning

* Städa våran lilla boning

* Äta middag och vaniljhjärta (ett måste) när Pricky kommer hem

* Dejt med Eagles i Svartis...bara 2 träningar kvar till DM <3

 


Hoppas alla får en extra ordinär dag med många hjärtan, stjärtar och kramar!

If it's love just feel it

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 
 
Jag kan inte sluta lyssna på denna. Lyssnar på den minst 20 ggr per dag och tröttnar inte. Inte många gånger i livet har jag sett någon som sjunger så hysteriskt bra live. Hysteriskt bra låt oxå... ja som ni förstår så är jag helt besatt och går och sjunger den KONSTANT!!!

Hippo time!!

Kategori: Livets lilla gång

Igår va Tin och Jespan här och gluttade in mina firrar och framförallt så gluttade vi in Harry Potter 5 och 6 till min stora lycka. Sen fick jag dessutom en något försenad julklapp av syrran. I got a hippopotamus for x-mas!! Japp, jag fick en ytterst funktionabel och framför allt fashionabel flodhäst-mask som passar för alla tillfällen. Och tröttnar man på att se ut som en flodhäst i fejjset så är det bara att dra upp masken en bit så har man en grymt piffig hatt. Lovin' it!!
 

Muy trágico

Kategori: Livets lilla gång

Men nu trillar de ju fan av pinn som flugor när min pappa får tag på en flugsmälla på sommaren. Nu är det Whitney Houston som har kastat in handduken och kolavippen. Sån hysterisk waste of talent...grymmaste jävla rösten och vacker jävla fejja innan hon drogade sönder sig. Livet ibland... =(

 
Om Cas hade vart här kunde vi haft en minneskonsert med våran version av Greatest love of all med tillhörande danssteg. Det får bli en annan gång...
 
 
 
Kommentarer:


hihi megalike! (på koncerten, inte döden) du får spela in en version själv och skicka till mig ja ja? :D
Skrivet av gazz den 12 februari, 2012 kl. 17:37 #

Nooooooo

Kategori: Livets lilla gång

Nämen jag åker och jobbar då...satan så överdrivet roligt det ska bli!!!!!







(Skjut mig)

Tittut!!

Kategori: Cheerleading

Hjollon

Kategori: Livets lilla gång

På något vis lite samma sak, fast ändå inte alls likadana! <3 
 

Surprise

Kategori: Cheerleading

Imorse kom det 2 gamla gubbar från Graflunds och störde min skönhetssömn. De hinner ju fan knappt plinga på dörrklockan innan de börjar låsa upp för att kliva på. Jag fick lixom gå runt helt jävla naken med en morgonrock över för jag hann inte klä på mig. XD

*

Idag står det mer jobb och mer tejp på schemat. Vill verkligen verkligen inte jobba idag och imorgon, men jag antar att det är bra för USA-resan som närmar sig med stormande steg. Och när jag ändå babblar om cheer så bah måste ni kolla på lagbloggen imorgon (lördag) för en surprise till alla våra fans..och haters oxå för den delen. Klockan 11:12 prick är det som gäller så be there or be circular.
Foto: Ida-Maria Lehto
 
 
 
 
 
Kommentarer:


Oj, är vi så ivriga att åtgärda fel? Hoppas du fick fixat det som skulle fixas och lovar att vidarebefordra din sypunkt. 
Skrivet av Anitha Wretling den 10 februari, 2012 kl. 13:35 #
 

Haha, ingen större fara. Det va trevliga gubbar iaf! =D Lite pinigt att stå i morgonrocken bara. 
Skrivet av Linda den 10 februari, 2012 kl. 13:45 #

Tejp das finger gooot jaaa!

Kategori: Livets lilla gång

Haaaoooiidii haaooo! Ska bara tejpa fingrarna lite och sen bär det av in till stada för inköp av hårnålar, braun without tha solish unt some hårfärg för nästa helg är det dags för DM och Coach K blir ju så himla ledsen på mig om jag inte är söt så jag får väl anstränga mig lite xtra. Senare blir det jobb så tejprullen får nog följa med så att jag inte tappar hela jävla händerna på korvgrillen eller dylikt. Fnipps fnopps!

F-ing awesome!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Men huuuur bra???!! 
 

Haaaaat!

Kategori: Livets lilla gång

2 av alla saker jag stör mig på här i livet har stört mig extra jävla mycket just idag. Jag AVSKYR när folk ställer sig upp astidigt innan bussen stannar vid stationen de ska av vid. Typ när man åker till gullmarsplan så ska folk gå och ställa sig vid dörren typ innan man ens åkt förbi Globen. WTF people??!! Alla kommer komma av burren, jag lovar, så sätt dig ner och chillaxa för fan!!



Numero dos som stör mig är alla som nonchalant langar fram sina månadskort och bah: Du kollar när den går ut och så tar du och laddar den, eller: Jag vet inte säkert när den går ut va det igår, finns det nåt kvar..eller va det igår, kan du se det???? För det första så får man ett kvitto every fucking time man köper kortet där det står ett slutdatum på, ett slutdatum som man dessutom ser varje gång man åker buss. Keep it in mind you fucks eller spara kvittot!!! Just saying!!



Så, då har jag fått avreagera mig lite!! Älskar att hata...;)

Vuxet beteende

Kategori: Livets lilla gång

Börjar man bli gammal när man tänker: - Köksbordet skulle behöva oljas in och ugnen behöver rengöras.... Och sen reser man sig ur soffan och fakiskt gör det + storstädar hela lägenheten!!!!??! Måste på något sätt göra en motförtrollning på detta vuxna beteende och sätta mig och glo på OC. Oj oj oj...
 
 
 
Kommentarer:


Äkta oh jag måste va lite crazybild, men med halvhjärtad fejja grabbar man bara närmsat banan o kletar in den i sitt nyfärgade hår... Sen tittar man upp me sina blåa, blåa fina ögon in i kameran och gör typ en... whey-min...! <3 söt!
Skrivet av tin den 07 februari, 2012 kl. 19:52 #

Barnen i Afrika

Kategori: Livets lilla gång

* Aids-gonorré-cancer i vänster hand.

* Potatismosade handleder, as always.

* Tror höger stortå kmr lossna vilken minut som helst.

* Höger långfinger kan lika gärna kapas av.

* Någon som vill köpa en begagnad rygg och 2 crapy ass axlar för en femma?

* Reservhälar (typ 316 st) sökes till en årsmodell 89.

Dessutom är jag fortfarande (!!?!!) förkyld och bebisfisken har troligtvis blivit uppäten av de andra jävla monstrerna. Barnen i Afrika, barnen i Afrika, barnen i Afrika...
 
 
 
 
Kommentarer:


hur mkt vill du ha för en crappy ass rygg m axlar? Eller bortskänkes dessa? ;P Dina är 100 ggr muskligare än mina så tänkte uppgradera mig lite mohihi :)
Skrivet av auiii den 06 februari, 2012 kl. 13:24 #
 


Meh åh.. Bebiiiis!! *gråter inombords* Btw, döp inga fler fiskar på bokstaven B, dom blir ju bara döda!
Skrivet av Syss den 06 februari, 2012 kl. 18:43 #


Du får dem helt gratis...klämmer ner dem i din brevlåda när jag får tid. ;) 
Har inte sett lillefirren på hela dagen.. =(
 Skrivet av Linda den 06 februari, 2012 kl. 23:55 # 
 

Men... köpte du inte en liten liten bur?! jag tycker du ska göra det ifall d kommer fler!! och en liten håv att fånga dom i..! och små små cheerbows att sätta i deras små hår... ehrm..
Skrivet av Syrrebyrr den 07 februari, 2012

Firrebebis!!!!! =D

Kategori: Djur

Alltså..lyckan är stor där jag bor. Idag upptäckte vi en liten röd bebisfirre i akvariet. Jag tror det är Fröken Blå som har pluppat ut det lilla livet. Den är så liten och söt att jag nästan fäller en liten tår. Överlever den alla andra hungriga firrars munnar ska den heta...Bebis. Just nu gömmer den sig i en springa vid syrepumpen. Ååååååååh..hoppas den inte blir uppäten!!!!

Såhär ser den ut fast mkt mkt mkt mindre och sötare!
 
 

In our zone!

Kategori: Cheerleading

Nämen tack käre Gud för att du vakar över mina fingrar...nooooot!! Jag har seriöst typ brutit pekfingret någon gång under nattens lilla gång. Har så satans ont att jag jag snart kapar av skiten med en odiskad osthyvel. Men men... 13 dagar kvar till DM så det är bara att suck it up and rub some dirt in it.

<3
 

Kör fredagsmaraton..japp!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag har en sån jävla produktiv dag right now....noooot!! Ligger i sängen och kör fetaste maratonet på sista säsongen av OC. Bölar som en bäver i motvind och kan inte slita mig från TV:n. Har tagit en liten paus för att mata mina simmande vänner med larver, men sen ska jag studsa tillbax och bli ännu mer betuttad i Seth Cohens nördigaste nördigheten. Gotta love him!!
 

Sköldis-bebis

Kategori: Djur

Snutte, nutte, plutte, gulle, mullemus!!! Megasötaste lilla sköldpaddan!!

(bilden är borta as usual)

En halv prognos

Kategori: Livets lilla gång

Nu har det kalasbrak-snöat så mycket att man blir lite bekymrad i bäckenbenet över att inte bussar och T-banor ska rulla som de borde, vilket brukar hända bara det kommer typ en halv väderprognos om att det kanske ska komma en flinga eller tre. Kvällspassen har lyckligtvis blivit framflyttade en timme senare så istället för att stå nere vid bussen och frysa, som jag annars hade gjort just nu, kan jag sitta i soffan och chilla en timme till. Mysepys!!

I <3 this prac

Kategori: Cheerleading

Alltså kvällens träning!!!!! I F-ing love it!! Älskar kämpet, älskar köttandet, älskar laget, älskar Coach...bara älskar allting med kvällens träning.