lindilus.blogg.se

Remembering and babbling

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 Jahapp..11 september idag då och det innebär ju såklart ett väldans massa remembering och babbling about WorldTradeCenter-katastrofen. En av de största och mest tragiska händelserna under min tid på jorden. Men faktum är att 11 september bjussar på mer än 2 plan som kraschar i en byggnad. Det är sjukligt många olyckor, dödsfall, tragedier, krig och liknande som har inträffat på detta datum om man läser runt lite. Det kanske är 11 september och inte fredagen den 13:e man ska passa sig för.



Som sagt...mycket spännande har hänt:

* 1973 dödas Chiles president Salvador Allende och istället tar diktatorn Pinochet över makten. (Denna historia är ICKE att förglömma om ni frågar Nestor i Hornstull)

* 1962 föddes den svenska artisten Mauro Scocco. Utan honom hade aldrig Idol-Daniel kunnat göra en fabulös cover på Sarah. Gotta löv that song!

* 1676 Dödsstöten för de svenska häxförföljelserna, då Annika Tomsdotter erkänner i rätten att hon aldrig hade varit på Blåkulla. Shiet...jag trodde verkligen att hon hade vart där!

* 1967 blir de första knarkhundarna klara för tjänstgöring i tullen. Så duttiga och söta små varelser borde oxå få bli ihågkomna!

* Och kanske viktigast av allt: 1976 ligger ”(Shake, Shake, Shake) Shake Your Booty” med KC And The Sunshine Band överst på den amerikanska Top 40. Wooooaahooo, parteey!!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: