lindilus.blogg.se

Thunderstorm

Kategori: Livets lilla gång

Oj oj..snoret härjar fritt i alla gångar. Men livet lever vidare här i florida och helt plötsligt blev himlen bläcksvart och tydligen är det en thunderstorm på g. Vi får hoppas att vi överlever för imorgon ska vi till stranden fanimej!!! 

VM-fyror

Kategori: Cheerleading

Tjipuuuh...en låååång dag är över och äntligen har jag fått slita av mig dräktsatan. Fläsket flyter fritt för första gången på hela dagen. Tävlingen gick bra förutom två fall i första stuntet...tillslut kom vi iaf fyra. Fyra i världen är ytterst överlevbart om ni frågar mig. Nu ska jag lägga mig i sängen och tillåta min gryende förkylning härja fritt i näsan. Nattifnatt! 

Bara timmar kvar..

Kategori: Cheerleading

Om 20 ynka minuter ska vi samlas för att börna iväg till arenan...denna gång för att tävla. Hej hej, jag ska tävla VM för tredje året i rad!! Typ 23.20 svensk tid är det våran tur att kliva ut på mattan bajsnödiga, kissnödiga och spyfärdiga. Oh lord...jag är redan nervös. Wish us luck!

VM starts now!

Kategori: Cheerleading

Idag åker vi till arenan för första gången för att vara med på invigningen. Nu har vi äntligen fått våra landslagskläder och nya sweden-dräkter så vi är good to go. Valkarna är inpackade, rosetten är på topp och jag har festat till det med en hårborstning. Woop woop! 

Sunshine

Kategori: Livets lilla gång

Oh happy day! Första dagen med riktigt glassigt väder och första dagen vid poolen. Jag tog det lilla lugna i solen för att inte knapersteka baconet totalitärt. Fatta vilken dag...pannkaksfrukost på IHOP och massa sol och bad. Living the dream!!

Shoppi shopp!

Kategori: Livets lilla gång

Men satan i gatan va det e svårt att hålla reda på dagarnas lilla gång här borta. Mycket att stå i vettni. En träning till är avklarad och den va tamejfaan lökigare än den igår och det borde fan inte va möjligt. Annars så har shoppingen dragit igång på fullaste allvar och tillome jag har lyckats bränna massa möööneys. Mest på saker till andra dock, men jag anar fler tillfällen att införskaffat diverse kraffs. Natti fnatti alla finingar hemma i svea!
 
 
Kommentarer:


Gullefjun! Specket hälsar att den vänt sig i redoläge nu, så den e förberedd när der är dax att ta sig ut i världen o dräggla ner moster! 
Skrivet av Tin den 23 april, 2013 kl. 19:00 #
 

Oj oj..slutspurtarn! Jag tänker dräggla tillbax.
Skrivet av Linda den 23 april, 2013 kl. 21:16 #

First day

Kategori: Livets lilla gång

Första dagen efter helvetesresan är avklarad. En världshostoriskt svettig träning hos Brandon Allstars gled vi igenom galant genom ett hav av svettlökar. Lite shopping, criminal minds-marathon med mina roomies, svullat usa-mums och skådat en dam som förvarade mobilen i trosorna. Dags att sussa loss för imorgon är det strandhäng. Boooom!

Mot Florida VM

Kategori: Cheerleading

Nä nu är jag så trött att jag spricker mellan ögonbrynen. Och om 5,5 timme ska jag upp och åka iväg till Arlanda för en liten VM-trip till Florida...nu igen. Tänka sig att det är tredje året i rad nu. Det hade jag inte väntat mig där jag stod svettig, trött och jävligt ful på tryout:en för att komma in i Eagles. Men så är det nu och hela dagen efter jobb och besök hos päronen har jag fejat och fixat som en liten myra i en stack. Städat hos alla djuren, betalt massa tjaffs innan jag åker, städat hemmet, packat och all möjlig skit. Nu ska jag slänga mig i soffan och blunda tills jag ska åka iväg. Känns sorgligt att lämna min lilla Prickard och min hamsterbebis i 2 hela veckor...vi ses ju varje varje dag annars. Men det känns nog lite bättre på söndag förmiddag när jag ligger och steker vid poolkanten. Hopp och hej här hemma och håll tummarna för oss nästa fredag, söndag och måndag!! =)
 

Snart så...

Kategori: Livets lilla gång

Näst sista dagen på jobbet....just deep breath!!! 

Hemskheter!

Kategori: Livets lilla gång

UUUUUUUUUUSCH!! Rickard har visat mig hemska hemska bilder på konstiga och fruktansvärda saker som finns på avlägsna och mörka platser på Internet. Jag har tappat hoppet om verkligheten..jag mår illa och vill kräkas kaskader. Måste typ tvätta ögonen med klorin och kolla på söta djurbilder i flera timmar. En av de värsta bilderna va på en hand där allt kött på ena fingret va borta och man såg en avbruten benpipa sticka fram. JAG DOG i hela kroppen och fick sitta stilla och låtsas att jag inte fanns en stund. Nä..fy fan vilka sjuka saker människor lägger upp bilder på! 

Detta är mer min melodi:
 

#Eaglesordie

Kategori: Cheerleading

Ikväll kissade vi alla motgångar och alla tvivel rätt i ögat!!! När Coach fäller en tår när vi e färdiga då kan man gå hem och sova gott. Alltså detta lag....orkar inte ens!!
 

VM-genrep

Kategori: Cheerleading

Halli hallå låt bollen gå högt upp i det blå! Jag sitter och knaprar på en pirog för att värma upp käkmuskulaturen lite inför kvällens träning. Ikväll måste vi dessutom vara piffiga på träningen då det är VM-genrep. Jag kommer ju lyckas sådär med att va piffig som vanligt med all svett som stänker och valkar som dansar zumba. Men men...fram med voltarentuben och tejpen så kör vi...USA på lördag! 
 

Magge once again

Kategori: Livets lilla gång

Ostkrokarna is going back to where it all started!! Ett kärt återsseende med Magaluf tillsammans med bästaste vännerna är nu bokat inför sommarens strålande dagar. Kastruller på E4:an, skvalpande valkar i poolen och kanske en rap under stjärnklar himmel på stranden? Mysfaktorn är så hög att jag nästan tappar trosorna! Åker till Arlanda och väntar på flyget redan nu.
 
 
Kommentarer:


Vad roligt, när åker ni!? Jag vill oxo på solsemester, men det får bli om några år. HAHAHA! <3 Ska Charlie med oxo, ha små små prickiga badbyxor, miniparaplydrink och sunnisar? 
Skrivet av cat den 15 april, 2013 kl. 21:26 #
 

Nä Charlie stannar hemma och pasar Rickard. Den 10 augusti bär det av. =D
Skrivet av Labe den 16 april, 2013 kl. 17:31 #
 

Pasar..manligt pesar?
Skrivet av Labe den 16 april, 2013 kl. 17:32 #

Game on!

Kategori: Livets lilla gång

Hahaha, Tiburtius har namnsdag! Tiburtius..lätt bästa namnet, jag ska döpa en fisk till det. För övrigt så sitter jag ensam i soffan och kollar på hemmapremiären på Söderstadion. Hammarby och Värnamo springer runt och sparkar på bollar i solskenet. Ytterst ytterst spännande är det! Annars så har jag städat lite på balkongen för nu börjar pressarsäsongen snart. Tänk er att ligga en hel dag och steka på ballen...oslagbart!!

Longest evah!

Kategori: Livets lilla gång

 Lååååång jävla dag! Eeerrrr meh geeeerrrrd! Vi började i ottan med secret mission med några från laget. Sen hade jag tänkt åka hem och sova fram tills att träningen börade, men nehepp!! Jag va så jävla nerkyld att det fan inte gick att sova även om jag körde upp röva mot stackars varma Prickard som låg där och försökte sussa. Så det va bara att kliva upp trött, frusen och jävlig och vandra iväg till en extraträning som faktiskt gick sjukt bra. Det firade jag med en häääärlig stängning på jobbet som jag just kom hem ifrån. Ögonen rullar ju som kastanjer i pallet på mig. Sängen snarast!!!

Fröätarsjävel!

Kategori: Livets lilla gång

Jaha, då va det dags att köpa mobil igen. Den nuvarande är cirkus 8-9 månader gammal och mongar loss totalt, precis som alla mobiler jag någonsin ägt. Idag startar den inte över huvud taget om jag inte har laddaren i. These things do not like me!! Men det får de betala för sen när de flyger ut från balkongen och landar med fejset i asfalten. Måste bara invänta Prickards hemkomst så att han kan hjälpa mig med ångestbeslutet..vilken ny skittelefon som ska få förpesta mitt liv när den oxå slutar fungera. Man bliver ju galen!!

In for the kill

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Poppar min nya favvolåt på högsta volym i fula hörlurar och game:ar lite candy crush. Jävlar vilken fest det är!! Hatade den här låten så jävla hårt först när en tjej på jobbet spelade den medan kärringjävlar tjatade om remsor och korvarna rullade på sin grill. Men alltså nu diggar jag så att huvudet fan ramlar av kroppen snart. Man behöver ju inte kolla på bruttan i videon utan bara lyssna loss...aaaaaaaaaaah, jag blir så lycklig att hörlurarna skuttar galopp uppe på frillan!!
 

<3 <3 <3 <3 <3 <3

Kategori: Cheerleading

 

This is how the story went...

Kategori: Livets lilla gång

Kötta bli bleux!! Som den äkta snoosare, tröttmössa och extremsovare som jag låtsas vara (fastän jag vart uppe och promenixat och städat redan) ligger jag kvar i sängen och lyssnar på Hiding my heart med Brandi Carlile. Den är superduperfin... måste lyssnas på!! Det är necessarily needed if thruth should be told, som vi säger på PB. Nämen nog om det nu..snart blir det maxionsdag med mor. Idag ska bland annat arselpapper och paprikapulver införskaffas. Det ni!
 

Ooooh yeeeah!!

Kategori: Livets lilla gång

VI HAR FÅTT EN EXTRA TVÄTTMASKIN OCH EN TORKTUMLARE (!!!!!!!) NERE I STUGAN!!!!!!!!!!! Alltså ni förstår inte min lycka, jag skulle kunna slå 3 kullerbyttor och dansa lambada i 17 timmar. Ska typ bjuda in folk och ha dopfest för torktumlaren och ha sleepovers med den varje helg. Måste köpa en sovsäck...
 
 
 
Kommentarer:


Är man bjuden eller? Pax för att tvätta med Ajax.
Skrivet av Bonden den 08 april, 2013 kl. 21:34 #
 

Klart du är...jag sparar det riktigt tunga jobbet till dig som är van att gå upp i ottan och slita. :P
Skrivet av Labe den 10 april, 2013 kl. 09:07 #

Amazeballs!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 Alltså nä..jag är så sjukt besatt av den här videon. Jag bara kollar och kollar och lyssnar och lyssnar tills ögon och öron såsar ihop till en pannkakssmet. För det första så är hans röst GRYMMELIGRYM, för det andra så är låten helt AMAZEBALLS och för det tredje är det en så fruktansvärt hjärtknipig audition när hans mor och far sitter där och är så stolta över honom. Nämen såatteeeh...jag har inte tid att sitta här och skriva. Måste kolla på videon. Harebraåhej!! 

Luuugna puckar!

Kategori: Livets lilla gång

Naj men det är luuuugnt... hittade mobilen i fickan på morgonrocken, som jag så ordentligt hängt upp bakom badrumsdörren. Sen att jag gick ner på gården och letade i soppåsarna jag slängt tidigare imorse behöver vi ju inte prata alltför mkt om. Slutet gott allting gott..förutom typ oliver.

 

Idag väckte jag Prickard med en american pancake-frulle. Egentligen va det ju iofs lunchtime, men i Rickards lilla värld är det lite annat tidsperspektiv. Mumsigare än mumserst va det iaf vill jag lova.

Fail!

Kategori: Livets lilla gång

Jag har tappat bort min mobil någonstans i hemmets lugna vrå (som vanligt)....och den är inställd på ljudlöst!! Dränker mig själv i toan ch splar 5 gånger snart!

Fuck reskassan!!

Kategori: Livets lilla gång

Hej och hå! Har haft en så sjukt stressig dag på jobbet idag...stog i kassa precis hela tiden i 5 timmar och ALLA skulle köpa antingen glass eller reskassa. Glass i stora lass tycker jag i vanliga fall om men allts...FUCK RESKASSAN!!! Det tar lång tid och alla bara gnäller över det.... I've had enough!! Egentligen är jag tröttare än sju pandor på grönbete, men nu blir det att knapra tapas inne i stan med några tappra riddare från laget.



HUNGRIIIG TJEY!!!
 
 
 
Kommentarer:

lollo sade att du haft 100 kunder i timmen i fem timmar och en timme 110 kunder!!!!!!!!!!!!!!!! HELT SJUKT, enligt kalkylen är max antal kunder 80!!!!
Skrivet av baui den 09 april, 2013 kl. 11:52 #
 

Haha, a det kändes! =D
Skrivet av Labe den 10 april, 2013 kl. 09:06 #

Att sola med valpar

Kategori: Livets lilla gång

Hahaha..fnissar i brallan! Så jävla spot on! Vet exakt hur det är att ligga på mage och sola och få valparna upptryckta i lungområdet så att man får grava andningsproblem och måste ringa ambulans typ 6 gånger. 
 

Urk på burk...

Kategori: Livets lilla gång

Här sitter jag i soffan och fryser järnet tillsammans med mina söndermosade stortår, mitt mongomanglade lillfinger, min kraschlandande handled och min ständigt smärtande näsa. Känner ungefär lika mycket för att gå och jobba som jag är sugen på att äta en stor fläskig bajskorv inlindad i blött toapapper. Urk!
 

Snoohooosa!

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja...nu har sockerkoman från påskhelgen lagt sig och fingrarna är redo för lite mer meningslöst knapprande på tangenterna. Jag har precis snoosat typ 6 gånger på en timme = jag kommer bli segare än deg. Varför gör jag så när jag vet att snoosing inte funkar bra för mig?? Kan det måhända vara för att jag inte har några Game of Thrones-avsnitt kvar att kolla på innan nästa har sänts och jag inte ser något ljus i tunneln utan att få sitta i timmar och titta på den lilla fina dvärgen och kexsmeet Kahl Drogo?? Ja så måste det va, haha! Men jag får sysselsätta pannvecken med lite MAXIonsdag med mor och sen en svängom nere i tvättstugan.

 
Våra "ordentliga" ägg från påskafton.