lindilus.blogg.se

Joppa sig lite...

Kategori: Livets lilla gång

Urk på burk och diverse dävenhet i pannan efter gårdagens lilla burkhäng hemma hos Jempan. Men förutom att det börjar bli iskallt ute på kvällarna och att jag fastnade med tröjan i besticklådan när jag kom hem så va det en ytterst mysig liten stund.


Idag blir det jobb för min del, vilket brukar vara hemskheternas hemskhet och världens undergång om det sker på en lördag. Men idag känns det inte jobbigt alls faktiskt. Det är nog för att jag kmr ha sällis av Aurora och Dick då det är inventory-time. Såatteh..det är väl bara att kamma lebbluggen, slänga på mig sombreron och glida iväg.
 

Första julklappen

Kategori: Livets lilla gång

Är det friskt om man köpte årets första julklapp igår?? Hahha, den bara uppenbarade sig när jag minst anade det så jag va ju tvungen. 
 
 
 
Kommentarer:
 
Hej Linda
Jag kan inte köpa julklappar för tidigt för då ger jag bort dem innan Jul..
Bor du inte i Sverige ? Ser ut som du bor i USA ;)
Skrivet av Carola vid vägkanten den 08 september, 2013 kl. 08:15 # 


Haha jag är oxå alltid megasugen på att ge bort mina innan jul =D
Jag bor i Sverige.. vad får dig att tro att jag bor i USA? Cheerleadingen?
Skrivet av Linda den 08 september, 2013 kl. 19:15 #


Ja det var cheerleadingen ;)
Skrivet av Carola den 09 september, 2013 kl. 16:42 #
 

Spinning

Kategori: Livets lilla gång

Ikväll har jag och Fnatten varit på spinning. Första gången för min del och förutom att min handduk luddade av sig kopiöst i min fejja så va det riktigt nice. För en gång skull (första någonsin tror jag) var jag inte ensam om att svettas som en gris. Haha dödens döjobbigt ibland, men vi överlevde ändå...och nu har jag tuggat i mig min helt underbart frodiga middag bestående av vattenmelon och kokt broccoli.... Ser fram emot frukosten imorgon om man säger så. Kurr kurr! 

Youtube-addict

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Det är nästan lite sjukligt hur mycket av mitt liv jag spenderar/har spenderat på att titta på klipp på youtube. Jag kan sitta hur länge som helst och glutta på söta djur, dokumentärer och MUSIK! Säkert 90% av den musik jag lyssnar på är från youtube. Jag lixom bara avgudar grymma auditions och covers. Den här videon har jag t.ex. lyssnat på sedan 2008 och har ännu inte tröttnat och hon är bara en av alla mina små älskisar.

Abborren Abbe

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Det här är typ det vackraste jag sett! Jag vaknade för en stund sen och petade runt lite på facebook och tryckte igång en video som Fnatten lagt upp. Och vad får jag beskdåda?? Denna helt fantastiskt udda man och världens sötaste lilla abborre Abbe. "Han kanske får ont i magen"....frikkin' made my day!!
 
 
 
 
 
 
Kommentarer:
 
 
Aej, vilken fin man! Och dialekten dallrar fint i örgångarna ^^,
Skrivet av casi den 30 augusti, 2013 kl. 15:17 #

Men viiiisst! Man blir ju så glad! =D
Skrivet av Labe den 30 augusti, 2013 kl. 17:39 #

Livets lilla gång

Kategori: Livets lilla gång

Idag va det någon som hoppade framför tåget precis där jag jobbar så hela tunnelbanan fick stängas ner och det blev lite halvsvårt att ta sig till Gullmars då alla bussar var knökfullare än en fjortis som smuttat absint. Usch och fy på alla möjliga sätt Särskilt för föraren på tuben tycker jag! Så jag fick knata över Skanstullsbron och förutom att det var olidligt brojligt i svettlökarna så var det ju riktigt mysigt att promenixa där över vattnet och glutta in alla andra miljoner stressade människor som fyllde bron pga stoppet i T-banan. Inget ont som inte har något gott med sig som farbror Barbro brukar säga...jag ska nog ta mig fler promenixer över bron. Och vila i frid/lev väl du arme sparv som var anledningen till att jag fick en trevlig promenad.  
 

Ny favoritkund!

Kategori: Livets lilla gång

Idag kom det in en helt förtjusande kvinna och handlade av mig. Hon var uppklädd och sminkad till tusen med tuttarna upptryckta rätt in i hakan. Hon var ju inte den fagraste lady'n jag sett, men jag tänkte att hey...you do your grej så gör jag min. Haha! Sen öppnade hon käften och frågade: - Du ursäkta, men jag måste bara fråga. Va gör såna som dig här? Jag har sett en hel del kraftiga tjejer här nu på Södermalm...VAD GÖR NI HÄR??!!?



Jag svarade att jag jobbar här..vad gör du här själv? Och hon börjar käbbla om att hon passar sååååå mycket bättre in här. Oj ojoj... det fick jag minsann höra både en och fem gånger att hon passar så otroligt bra in och vi lite kraftigare gör icke det. Hahaha..alltså jag höll på att skratta i byxan då kärringen i fråga va stor som ett jävla hus och så vrålful att bananerna fanimej blev bruna när hon gick förbi. I vanliga fall får sånt här mig att bli så jävla förbannad, men den här skräcködlan gjorde min morgon. Så jävla humoristiskt!. Ta bilderna här under och mixa ihop dem till en liten raring så har ni henne på ett ungefär (jag överdriver inte ens nu). Sicken söderböna va??!!
 
 
Kommentarer:


vilken äcklig människa! uuuusch... *i sann yrrol anda*
Skrivet av cäz den 28 augusti, 2013 kl. 14:32 #


hahahahaha den andra rosa bilden visar ju hennes ladugårdsdörr till röv herrejesus vad hon är ful!! :P o latex handskar. Det var en kille som stod bakom henne i kön och väntade på sin tur oxå ba vänder hon sig och om ryter "du ska inte inbilla dig nånting ditt äckel" varpå hon säger till mig "ja du vet alla män är likadana de får inte nog utav mig" ha ha ha hon är så borta så det finns inte å han chockad och visste inte om han skulle skratta eller gråta ;P 
Skrivet av aui den 29 augusti, 2013 kl. 08:12 #


Åh hahaha.. så jävla underhållande! Stackars grabb!!!
Skrivet av Labe den 29 augusti, 2013 kl. 08:20 #
 
 

Fail!

Kategori: Livets lilla gång

Har så jävla cp-ont i kroppen efter första jobbdagen på 2 veckor. Dööör i benen och ryggen så pass att jag nästan grät en skvutt när jag stod vid spisen och lagade mat. Dessutom failar Hammarby så jävla stort as we speak så att jag vill kräkas lite smått och aldrig mer titta på någon match i hela livet, vilken sport det än är. Blir nervösare än 5 skäggiga kaktusar i en guldfiskskål. Uuuuuusch!!

Sista...

Kategori: Livets lilla gång

Sista dagen på semestern går alldeles för fooooort! Sakta ner innan jag fiser högt i protest!  
 

I Thailand för en dag

Kategori: Livets lilla gång

Idag är jag exakt 24 år och 3 månader... tänka sig så man växer och knakar va?!! Detta har firats med en tur till den thailändska marknadsfekken, som hålls bara några bullkast ifrån vårt hus. Rickard, jag och hans päron red (?) runt bland alla knähöga glada thailändare och provsmakade mat och kollade på thaiboxning. Läskig skit det där...de slår ju verkligen revbenen ur varandra. Men maten satt där den skulle . Jag och Dorotha knaprade kycklingspett, vårrullar och pad thai-nudlar.


Men nu ska jag glutta vidare på Orange is the new black. Har gluttat på kanske halva första säsongen och jag äääälskar det. Jag hade verkligen på känn att jag skulle gilla den. Mina favoriter är Crazy eyes, Tasty och den där söta manliga vakten. Mys i min frys, här ska kollas!

Bebis

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag vart på bebisbesök gånger 2. Först tog jag och mor en sväng hem till min kusse, som fått ett mkt runt och gosigt flickebarn som somnade mest hela tiden i alla möjliga och omöjliga positioner. Sen gled jag vidare hem till syrran för att peta på en bebbe som inte är riktigt lika förtjust i det där sovandet. Lill-Ola sprattlar och fläktar som en minitornado hög på livet....och hon är sööööötast i hela världen. Här har vi en sällsynt syn av en helt stilla och sussande jolis:


<3

Drar i nappen??

Kategori: Livets lilla gång

Idag har semesterfirarna B1, Turk2 och T3 haft en svindlande fiskeäventyr på en brygga vid havsgudarnas gap. Vi fiskade med Pågens kanelgifflar på 25-kronors metrevar från Biltema och helvete vad det nappade...så till den mildaste grad att en båt kom och parkerade precis över vårt lilla fiskespace för att de blev så avis. Men självklart fick vi ändå en riktig baddare på kroken, som inte ville lossna pga att firren va så giantisk. Jag började halvt böla i panike och vi fick ta hjälp av de stora starka karlarna (....) som fiskade en bit därifrån. Så tillslut simmade det lilla livet iväg frisk som vårnatten...väldresserad som få efter att ha gått i Jempas koppel en stund. Nattis va mästerfiskarn (vem är förvånad) och skrek hejvilt så fort minsta löja syntes i närheten av hennes sjunkande flöte. - Aaaah han drar i min napp!!!!
 

Saknar ihjäl mig!

Kategori: Livets lilla gång

Jag orkar icke...jag insåg för nån timme sedan att Eagles har första träningen efter sommaren ikväll. Jag har bölat som ett otröstligt barn sedan dess. I 3 år har jag varit med på i princip varenda träning i den där lilla ruttna hallen och nu sitter jag här i soffan och känner mig som en liten ensam sparv som inte få vara med familjen och fira julafton. Det gnager i bröstkorgen!!!!
 
 
 
Kommentarer:

Men duuuuu får leka me mig o jolisen så myyyycket du vill. Bara uggla förbi!
Skrivet av Cat den 20 augusti, 2013 kl. 17:37 #

Are u game??

Kategori: Livets lilla gång

It's game night...get your game faces on...game time...are you game?? Aaah ni fattar! Heja heja och hoppla snoppla framför TV:n. Jag byter favoritspelare varannan minut och hejar på allt om rör sig enligt Rickard, men det skiter jag i för det är så spännande att soffkuddarna flyger och hamstern hoppar högt i sin kartong. Forza Bajen!!! 

Home sweet home..eller?

Kategori: Livets lilla gång

Åh..varför måste alltid resor ta slut så fort??!? Man går och längtar i flera månader och sen på ett kick så är det över. Men vi hade iaf en grym vecka med soliga dagar vid stranden, violmojitos, en och annan svensk död i manetdöd och norsk död i kondomdöd. Vi hann även med att shoppa både en och två gånger, träffa fantastiska lilla Ola och skaffa oss lite HIV. Nä juste..vi va bara bakis! Åååh.. vill åka tillbaka!! Man kanske ska gå ut med Ludde innan Prickard kommer hem?? XD
 
 

Magge magge magge!!!

Kategori: Livets lilla gång

För alla er som undrar sådär sjukligt mycket så har jag semester i 2 VECKOR från och med idag!!!!!!!!!! Jag påbörjar det hela med att åka till Magaluf inatt med mina absoluta favvisar i hela världen. Vi ska på hälsoresa med grönt te och gym varje morgon. Dessutom så har det vart en ytterst bra candycrush-dag och just som jag sitter här och skriver så börjar solen lysa över balle och gran!! Älskar liiiiivet!!!
 

Muminfärs

Kategori: Livets lilla gång

Jag är road av tanken att hela jävla muminfamilen blivit mald genom en köttkvarn, men sugen på att köpa och käka skiten blir man ju icke!! Inom 5 minuter lär alla som smakat sjunga: mamamamamammama papapapapapapa mamamam papapapapapapa!!!
 

Häft häft!

Kategori: Livets lilla gång

Idag stämplade jag mig i fingret med en häftapparat....så jäääävla skönt va det!! Jag älskade det så mycket att jag fan tror jag ska ta båda tummarna imorn. Då vet man iaf vart man har dem...för jag baaaara tappar bort dem. Tihi!!

540 540

Kategori: Cheerleading

Idag, förutom att träffa mina vanliga mongolidiska vänner som ständigt sjunger om Torsten Flink och fiser högt, så återförenades några gamla örnar i regnet på Rudan för att hålla igång stuntmusklerna lite. Huur jävla kul som helst och hur jävla lökigt som helst om man heter Hamster-Linda. Det är svårt att förklara hur kul det är att hålla på och slänga runt på människor..särskilt med bästaste baspartner Lulu.