lindilus.blogg.se

Sicken rusning!

Kategori: Livets lilla gång

Ser ni vilken kö? ...Nä inte jag heller! Detta är fanimej sista gången jag jobbar här...i alla fall i år. Höhöhö!

Morr

Kategori: Livets lilla gång

Fyfan, jag känner mig så jävla irriterad och lite smått deppig.....och gravt toanödig också, men hatar att vara i badrummet efter att någon duschat för det är en jävla ocean inne på golvet som man måste stappla runt i. Släng hit ett par simfötter vettja! Nej fyfan, jag vill ta sönder något och skrika högt! Eventuellt trycka en hel påse chips, ba smack!

Snart är han här!!

Kategori: Livets lilla gång

Inatt kommer ÄNTLIGEN (!!) min lilla livskamat hem från Polen. Men var det lixom inte 17 år sedan han åkte tänker ni då och joohoodu det tänker jag också. Jag har knappt sovit här hemma eller varit här över huvud taget sedan han åkte. Synd bara att jag ska upp och jobba öppning imorgon när han kommer hem och stör min skönhetssömn. Men hey hey hey, är man viking så är man och kissar påsarna under ögonen rätt i ansiktet och skiter i att sova. Ååååh vad jag längtar efter att få pilla i hans små öron och babbla strunt när han försöker sitta vid datorn och ta det lite coolers. Kom heeeem nu!!
 
 

My christmas gift...

Kategori: Djur

 

Ba smack!

Kategori: Partaj

Nämen sisådär..då var jag och Nattis på väg hem från en nättare kväll ba smack! Vidrigaste tjejen och gammelgubbar på brassan och sen en tureluring till Joooqwuim. Taxin vi sitter i nu är ju jumbo jet deluxe. 17 säten till två små näpna töser. Flink!

Gone?!!?!

Kategori: Livets lilla gång

Jag.hittar.inte.min.plattång!! Den måste fan ligga hemma hos päronen för jag har letat som en fransig golvmopp överallt. Jag blir ju helt svettig i ansiktsregionen av denna kurragömmalek. Kul jul att se ut som risbuske deluxe i håret lixom...jag som är så underbart ljuvlig när jag är plattad. Jaja, får går ner till tvättstugan och mangla skiten!
 
 

Tori <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Älskar henne fortfarande efter alla dessa år.
 

Reunion

Kategori: Bedas

Igår var det Bedas reunion hemmas hos Husmor Hångel och mellan klunkarna och raffsandet i Mr. Aladdinask kastade vi lite gris och sjöng svenska allsånger. Hinderbana under himmelsängen, klämma på Sten-Sture och mosiga morötter som döps till Jocke...det är grejor det!
 
 
 
 

Indisk pizza

Kategori: Livets lilla gång

Jag och Nattis hade en smärre diskussion om löshåret som jag ibland förgyller mitt skatbo med.  Vi pratade om den indiska kvinnan som kuttat av sig frillan och gissade på vad hon heter.  Nattis gissade på (håll i er) KAMPANOLA!! Visste inte att de döper sina barn efter pizzor i Indien..eller ser jag ut som en pizza eller luktar som en när jag har lösbarret? Å andra sidan har  ju Fnatten en röd syfilis och inte en amaryllis i en kruka hemma så atteh jag behöver kanske inte fundera alltför hårt över detta. Personligen tror jag att kvinnan heter Ramut.
 

Nagellådor

Kategori: Naglar

Jag har fått så elefantligt mycket roliga nagelgrejor i julklapp så att jag bara vill sitta och pimpa naglarna tills de ramlar av. BA SMACK! Jag fick en sån bra verktygslåda av   mampapi oxå att ha allt kraffs i, men den räckte inte riktigt åt alla miljoner pryttlar i så nu har jag två. Och hur mysbra blev det inte? Sorterat efter färg och genomskinliga lock så att man kan snorkla efter pinalerna utan problems. Aaej jag är så dönöjd!
 

Mata Marianne?

Kategori: Partaj

 
 

Keeeka rester

Kategori: Livets lilla gång

Nä men vad trist att vakna upp hos mor och far dagen efter julafton. Knaprar "lite" rester från igår och det smakar ju inte baja direkt.
 

Finns det några tjocka barn här?

Kategori: Livets lilla gång

Nu har julafton nästan passerat och det är bara jag och päronen kvar. Dagen har bjussat på Lill-Olas allra första jul, ett feting glöggfikabord som var så julmysigt ett julmys bara kan bli och fick den efterföljande julmaten att bli en aning kämpig att trycka ner. Men det gick såklart och jag har precis varit ute i köket och "tittat" på ett par ägghalvor som låg och skrek mitt namn.       Jag har fått ytterst många prassligaste paket, bland annat en tandkräm med muffinssmak och en kokosnöt.
All I want for christmas nu är min Buppis, men det kommer ju inte att hända så jag får trösta mig med några chokladkolor och TV:n. Mys ändå! Hoppas alla fina flingor har haft en riktigt bra dag och goood juul!

JUl á la Linda - Lucka 24

Kategori: Livets lilla gång

Gooooooood juuuuuuul! Sätt inga prinkorvar i halsen och dela med er av julmusten till både mormor och pappas nya fru. 
 
 

#Uppesittarkväll

Kategori: Livets lilla gång

Skojar inte vilken uppesittarkväll vi har här. Pappa har gått och lagt sig, jag har vunnit 100 x 2 spänn på mina lotter och mamma skäms över hur dåligt programmet är och gömmer sig under en filt mellan varven....när hon inte håller på med sina mobilappar vill säga. Bingo 2 ggr....sicken grej! 
 

Jul á la Linda - Lucka 23

Kategori: Livets lilla gång

 
Dagens lucka är min absoluta favorit!!!
Nu ska jag åka hem till mina päron och ha uppesittarkväll.
 
 

Vackerhet!

Kategori: Livets lilla gång

Alltså gudars meloner!! Det sitter en smått förståndshandikappad man på bussen och babblar om sin julklappsshopping. Det är nästan så att jag börjar lipa i brallan för att han är så oerhört nöjd och fin. Han har bland annat köp vajt tjookläät för det är ju rätt gott. Åh han är så fiiin!


För övrigt har det varit ovanligt glada toner hela dagen på jobbet. Eeeh nåt måste vara fel....

God morgon?

Kategori: Livets lilla gång

För en gångs skull är det inte smockfullt på bussen denna tidiga timma. Däremot var den försenad så nu blir det till att baka bullar och sopa gatan i rasande raket så att alla julstressade medmänniskor kan köpa sina sista nödklappar och tågbiljetten hem till farmor Ragnhild i Kalix. Håll tummarna för en trevlig ton trots julstress!

Minijul

Kategori: Livets lilla gång

Igår var det kalejs ända in i stada (hör och häpna). Jag drack såklart max en halv burk och var tyst som en mus heeela kvällen. Kaskelottlottlotti heej du! Kvällen avslutades med övernattning hos Husmor Hångel där även dagens aktiviteter tar plats.
 
Vi har minijul idag och bakar så att det stänker åt alla håll, klapparna ligger under granen och vi ska beställa hem en skvätt mat till våra arma tarmar. Jag hoppas stenhårt på att budet har wn lika fräsig plattpenna som igår. Nattis är såklart storbakaren. Hon har dekorerat typ en halv peppis och har redan tröttnat. Fniss!
 
Fick prata med min Buppis en stund oxå så just nu känns livet ytterst mys. 

Jul á la Linda - Lucka 22

Kategori: Livets lilla gång

 

Jul á la Linda - Lucka 21

Kategori: Cheerleading

Idag är det Powers juluppvisning..den första sedan 2010 som inte jag själv ska vara med på. Det ska bli kul att se de vackra små örnarna, men jag känner mig samtidigt grymt tung i hjärtroten en dag som denna. Att vara med i det laget är en av de saker som har förgyllt mitt liv mer än något annat och att inte vara med längre kommer nog aldrig att kännas helt okej. Men nog med depp nu...holly jolly christmas och allt det där. Slit upp dagens lucka och upp med mungiporna satani!
 
 
 
 

Alex and Sierra <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Den här videon dödar mig!! Jag har hejat på dessa 2 sedan deras första audition i XFactor. De är så söta tillsammans att man vill lägga dem på en macka och ta en fet jävla tugga. Den här låten, den här texten, hans röst, hennes röst, dom två tillsammans och bara ALLT..jag älskar det! Den får mig att sitta vaken på väg till jobbet då jag annars brukar dra ner mössan för fejjan och snusa loss. 
 
 

Jul á la Linda - Lucka 20 Pepparkakebak

Kategori: Livets lilla gång

Imorse var jag så trött att jag satte trosorna ut&in, märkte jag senare under dagen. Ja jävlar du vilken besvikelse!! Dessutom åkte jag hem med 807:an efter jobbet fastän jag skulle fara till mor och far min i byyn. Så det blidde lite krångel, men det styrde upp sig tilllut med både varmkorv, julgranspynt och pepparkakebak. Det var Violas första julbak med oss och det resulterade bland annat i en spya på min arm. Oh well!! Granen blev ytterst mysifik iaf!
 
 
 
 
Nu sitter jag dock ensam hemma i boet igen. Rickard var tvungen att åka till Polen inatt pga lite tråkigheter med en av hans släktningar där. Så han missar julafton och hela faderullan. Men jag får fira dubbelt åt honom och hans familj oxå och skicka julvärme och kärleksbrus med tankekraft istället. =/
 
 
Och nu är det bara några luckor kvar i kalendern. Jag önskar mig en sån som finns i dagens lucka. Haha!
 
 
 
 
 

Jul á la Linda - Lucka 19

Kategori: Livets lilla gång

 
Men herre jöstanes...det har var så mycket upptndelse idag med bebisgos och Polenpackande att jag helt glömt lilla kalendern. Se så..öppni öppni!!
 

Böl böl

Kategori: Livets lilla gång

Jag har helt seriöst bölat 6 ggr till årets julkalender nu. Whatta fruits!?!

Lifehouse

Kategori: Musik,TV,Video,Film

I Mexico spelade de en låt en kväll av ett band som jag brukade lyssna loss på så att öronen blödde sönder. Men en liten sak funderar jag över. Rör inte grabben i videon väääldigt lite på munnen när han sjunger?? Zombie-singing deluxe skulle man kunna säga. 
 
 

Brakmiddag med kalenderglutt

Kategori: Livets lilla gång

Nämen sicken brakmiddag det blev idag då: Fralla med stekt ägg. Nobelfesten ringde nyss oh frågade efter receptet. Mjohoodu! Festligheterna matchas med att streck-glutta på årets julkalender Jag tycker faktikt att den verkar riktigt gångbar, men det kan ju vara för att Fredde Granberg är med oxå. Det är ju waaay better än förra året där "skdespelarna" knappt kunde räkna till två utan att man spydde ner sig själv. 
 http://www.naive.se/wp-content/uploads/2013/09/MG_4480-1024x682.jpg
 

Tillbax på banan

Kategori: Livets lilla gång

Första jobbdagen har förflutit och det gick ju smidigare än 5 hala ålar i en ugnsform. Jag fick tillome en lyckokram av grabben som levererar tidningarna. Den kramen var så grann så grann som farbror Sten-Sture skulle sagt.
 
Just nu sitter jag och knåpar ihop en lista med diverse julmusik på Spotify. Mys?? Svar ja! Så nu poppar jag Stilla natt i lurarna medan jag funderar lite smått över om Nattis har bytt ut min lilla hamsterbebis mot en annan. Haha, han är ganska många gram lättare, ville inte smaka chips (!!!!!!) och sover i röret istället för i kiosken. Har du fått honom att börja med lchf eller typ scouterna?? 
 
 
Glöm för guds skull inte att kika in dagens lucka:
 
 

Hååm svitt hååm!

Kategori: Livets lilla gång

Jag hann knappt kliva innanför dörren innan jag började rycka och slita i julgranen och susa ner till Hemkört för att köpa 2 lussebullar att bryta av med från alla nachochirre som strilad över mig de 2 senaste veckorna. Fatta va mys att komma hem till en nystädad lägenhet med massor av julpynt?!!?. Det är bara min lilla hamsterbebis som saknas nu...vi får se om Prickard orkar köra mig för att hämta hem den lilla dunbollen. Annars är det bara ngra timmar kvar för mina kämpande ögonlock nu innan jag får sussa sängen. 
 

Jul á la Linda - Lucka 17

Kategori: Livets lilla gång

Medans ni räknar ner timmarna tills jag kommer hem igen kan ni ju ta och öppna dagens lucka där ni får ta del av exklusivt backstagematerial. ;)
 
 

Jul á la Linda - Lucka 16

Kategori: Livets lilla gång

Imorgon landar mina brunbrända benhinnor på Svensk asfalt igen. Som alla har längtat! Även om det kommer vara kallare än katten så hoppas jag på lite snö för julstämningens skull.  Dagens lucka innehåller ett helt oslagbart julklappstips från mig till er. Hejpa!
 

Jul á la Linda - Lucka 15

Kategori: Livets lilla gång

 
 
 Dumdiduu..tredje advent och hela huvvet är påtänt??
 

Snorkfröken

Kategori: Livets lilla gång

Idag har typ en av mina livsönskningar slagit in: havssköldpaddor. Vi har varit på Cozumel hela dagen och snorklat vid ett av världens största rev. Stingrockor, feta sjöstjärnor och hela faderullan. Jag var så uppe i alla söta djur att jag inte ens märkte att det ösregnade en stund. En av livets mer värda dagar vill jag lova. Ibland gjorde jag såna lyckoljud genom snorkeln att guiden stannade upp för att kolla så att allt va okej. Skööööldpaaaddddooor!!!! 
 
 

Jul á la Linda - Lucka 14

Kategori: Livets lilla gång

 

Jul á la Linda - Lucka 13

Kategori: Livets lilla gång

Åh..Lucia är jag lite småledsen över att missa. Mysa med lite glitter bakom ena örat och käka lussebullar tills man kräks i duschen. Hoppas alla tomtenissar, stjärngossar och tärnor har en förträfflig dag!
 
 
 
 
 

Throwback thursday

Kategori: Livets lilla gång

Vad förgyller inte juletider bättre än pepparkakor?? Jo, cheerpeppisar såklart! Dessa gjorde jag mitt första år i Eagles och var helt up in the blue för att jag fick gå i det bästa laget i hela världen. Haha, de är så vackra att jag smäller av i både lårhals och höftparti!
 

Jul á la Linda - Lucka 12

Kategori: Livets lilla gång

Alla värmer väl upp gomen och hörntänderna riktigt ordentligt inför lussebulls-svullet imorn?? Åhej åhåå!!                 
 
 
 
 
 

Cafémys

Kategori: Resa

Idag har det varit moln och störtregn nästan hela dagen, men vi har trotsat vädergudarna som de vikingaliknande nordmän vi är och legat på stranden ändå. Just nu myser vi på cafét och håller alla tummar och tår vi har för fint väder imorgon för då ska vi åka båt och snorkla. Behöver jag säga att jag är taggad??
 

Jul á la Linda - Lucka 11

Kategori: Livets lilla gång

 
 

Jul á la Linda - Lucka 10

Kategori: Livets lilla gång

 

Jungle Maya

Kategori: Resa

Idag har vi varit på utflykt till 2 maya-rancher och fått bada i undervattensgrottor, åka linbanor över djungeln och massa sånt kul. Vi kände oss typ som Rambo och Spindelmannen (en aning mindre vältränade kanske) på samma gång när vi firade oss ner i vattnet och dök runt i mörkret med världsvan elegans. Galet jävla snygg var jag såklart oxå i matchande sele, flytväst och orange hjälm på topp. 
 

Jul á la Linda - Lucka 9

Kategori: Livets lilla gång

 
 Haha..dagens lucka dödar mig!!

 

Dagens höjdpunkt:

Kategori: Resa

Älskar kontrasten mellan djungel och fashion. Ödlorna och näsbjörnarna måste ju oxå få lukta på lite Mango Temptation tycker jag.

Jul á la Linda - Lucka 8

Kategori: Livets lilla gång

 
Ni glömmer väl inte att släcka ljusen??
 

Bebisapor

Kategori: Resa

Runt klockan sju på morgonen här  blev vi väckta av ett helt sjukt ljud. Det lät typ som om en dinosaurie brännt  kinden på plattången. Men egentligen var det ett gäng apor som chillade precis utanför rummet. Det var kanske  10 st och två av dem var små bebisar. Förstår ni lyckan? Små bebisapor precis utanför dörren. 
 

Jul á la Linda - Lucka 7

Kategori: Livets lilla gång

 
Dagens lucka är en personlig favorit. Haaha, I love it!
 

Jul á la Linda - Lucka 6

Kategori: Livets lilla gång

 

Mojito

Kategori: Resa

Nä nu har jag druckit så många mojito att det snart sprutar ur alla in- och utgångar.

Throwback thursday

Kategori: Livets lilla gång

Jag hittade några riktigt chockande bilder när jag gick igenom alla år av konstigheter. Att Rickard ställer upp på bild är en inte alltför vanlig syn i denna värld..men tydligen var vi ju på oerhört bra humör denna dag för mången år och dagar sedan så då går det väl för sig att fotas både en och 7 gånger. Gölligaste paret i stan:
 

Russin

Kategori: Resa

Nu har jag snott russin från frukostbuffén och matat de tre åsnorna som är så söta att man smäller av. Resten av dagen ska spenderas på stranden. Bränd bulle hej hej!
 

Jul á la Linda - Lucka 5

Kategori: Livets lilla gång

 
Varma hälsningar från utlandet är bara en lucköppning bort! ;)
 

Beslutsångest

Kategori: Resa

Det finns så många roliga utflykter att vi inte kan bestämma oss för vilken vi ska ta.(stackars oss) Snorkla är ett måste iaf för annars strejkar jag. Vill hitta Nemo och lilla bläckfisken som bläckar på sig.
 
 

Jul á la Linda - Lucka 4

Kategori: Livets lilla gång

 
Dagens lucka är bara sååå söt..check it out!
 

Wifi på ballen!!!

Kategori: Resa

Idag har vi bytt rum till ett lite mer fräsigare för det vi hade först var icke det vi hade bokat. Och tur var väl det att vi krånglade lite för här i det nya har vi Wifi på ballen. Hipp hipp hurra!!! Pekfingret glöder av lycka!För övrigt har vi varit inne i stan idag och tagit oss en tur. Om ni tycker att jag svettas mkt hemma så skulle ni sett min arma hydda idag. Jag kan typ döpa om mig till Sevehett! Staden var rätt nice och vad som satte körsbäret på glasskulan var att det finns Victorias Secret och dylika boutiquer. Men det blir ett senare projekt.

Animal paradise

Kategori: Resa

Ligger vid poolen och steker sälfettet och varvar med lite dopp i poolen...helt ok. Vi har även sett en fet leguan, massa apor i ett träd och en stor blå fjäril krockade med min mage på väg till frullen. I'm in animal paradise!!!

Jul á la Linda - Lucka 3

Kategori: Livets lilla gång

 
 

Arrived

Kategori: Resa

Tröttare än tröttast efter 12 timmars flyg och allmän svett. Vi har redan sett ett askonstigt djur..som en blandning mellan marsvin och gris. Tror ni den va söt söt eller söt?? Det finns åsnor här oxå som man kan klappa på. Haha! Nä..nu blir det väl lite buffémiddag och sen slockna som en stock. Ha det!

Jul á la Linda - Lucka 2

Kategori: Livets lilla gång

Medans jag avnjuter en första dag i det Mexikanska solskenet fortsättar julen att tralla på som vanligt hemma i Svea och lucka 2 är redo för öppning. Tjillevipp!
 

Mot Arlanda!!

Kategori: Resa

Oh du tidiga tidiga timme så du svider i ögonvrån!! Nu sitter vi i bilen på väg till Arlanda. Rickard är så trött att han kvider, Stickan viftar vant med mustaschen medan han kör och jag sitter i bak och kollar väskan varannan minut. Har jag pass, pengar och biljett...japp de ligger kvar den här gången oxå. Så mysigt detta ska bli, jag smäller av!

Adventsmys

Kategori: Livets lilla gång

Nämen sådär någonting då. Hamsterbebis är avlämnad, huset är städat och packningen står redo i hallen. Olidligt tidigt imorn bitti drar vi på oss finskorna och drar mot Arlanda och vidare färd mot solsken och sand mellan valkarna i Mexico. 
 
Jag har tillome hunnit med att adventsmysa mitt i all resehets. Behöver jag säga att jag älskar julen??
 
 
 

Jul á la Linda - Lucka 1

Kategori: Livets lilla gång

Första december idag då. Och alla som känner mig vet att julen ligger mig så nära hjärtat att en GPS knappast behövs för att hitta mellan dem. Nu åker ju jag iväg imorgon och blir borta i 2 veckor, men jag ska nog fanimej se till att sprida allehandla julkänsla här hemma hos er ändå ska ni se. Därför har jag knåpat ihop en alldeles egen julkalender (jaadå jag är största nörden i världen) som både ni och jag kan avnjuta varje dag fram till julafton. 24 luckor fulla med krimskrams och juldans. Men tro inte att ni kan fuska och öppna alla på en gång...tidigast kl. 00:00 är dagens lucka redo för beskådning. Klicka på bilden här under för att komma till kalendern och öppna första luckan. Asså miihhiii, I lovet it!

 
 
 

Event-tering?

Kategori: Livets lilla gång

Åh du milde mandarin som vi inventerade igår. Vi kämpade som vilsna marsvin i 7 timmar och var hemma lite innan 2 på nattekvisten. Förstår ni vilken faaantastisk lördagkväll? Det var tur att sällskapet var awesome annars hade både vykort och kycklingmackor flugit åt alla håll.