lindilus.blogg.se

Kvällshamstrat

Kategori: Djur

Rickard, Charlie och jag har nyss suttit vid matbordet och tryck käftarna fulla med nån jävla gratäng jag slängt ihop. Alla verkade nöjda iaf...särskilt Charlie som för första gången i livet åt med gaffel och hade kinder stora som fickorna på en överarbetande ficktjuv. Happy family lixom! Nu ska jag packa ner valkarna i ett par träningsbracker och röra mig mot träning.


 

Charlies största idol??

Suuuulen..är det du?

Kategori: Livets lilla gång

Förstå att få sitta på min världsmästarballekong ute i solen och bara mysa loss med candycrush i högsta hugg och en cola light i svalget!!!??? Alltså dagens väder gör en ju så glad att man skulle kunna sprinta fem varv runt huset i bara kalsonger och nätbrynja. Oj va grannarna hade får en liten treat för ögat då. Tjolahopp!!!!

If you snooze you lose

Kategori: Livets lilla gång

Nä alltså jag vet icke vad som händer med mig. Denna morgon har jag snoozat i typ en timme....jag blir helt seg i bollen av att hålla på och vakna till och somna om massa gånger. Vanligtvis studsar jag upp som en fjärrstyrd badanka direkt när väckarklockan ringer och då piggnar man alltid till efter en stund. Men detta snoozande...icke bra säger jag dig, icke bra! Jag tror det måste vara för allt CandyCrush och GossipGirl. Dessutom har jag en konstig lukt i näsan hela tiden...som rutten dybotten i Albysjön. Har det oxå med snoozandet att göra? 
 
 
Kommentarer:


Eller så kanske specket ska få sig en kusse??? :O :O :O
Skrivet av cat den 25 februari, 2013 kl. 12:30 #

Finns inte en chans på världskartan. Haha!
Skrivet av Labe den 25 februari, 2013 kl. 12:57 #

Hahha inte, va synd. Hade vi kunnat torka dreggel ikapp!! 
Skrivet av cat den 25 februari, 2013 kl. 20:37 #

Den som väntar länge...

Kategori: Livets lilla gång

Igår va det en fullmanglad dag med öppning på jobbet, födelsedagfirande av min fina mor som fyllde 25 och ett halvt och sen en Bööööfhouse-middag med mina fula vänner. Mättare än 13 valrossar med hästhår va vi. Men som man kan säga i sådana situationer: De som väntar på nåt länge....den får vänta! Jag kom även fram till att eluttag är det dåligt med när man är ute på tur i stan. Skandal! 

Örn eller dö!!

Kategori: Cheerleading

Så jävla gutteligutt mår jag just nu, happy feelings överallt! Jag är precis hemkommen från en av de bästa träningarna på länge. En sån jävla awesome känsla att komma hem helt slut i kroppen, ont typ överallt, men så nöjd uppe i dörrknoppen. EAGLESORDIE!!!!!
 

Minimarodör!

Kategori: Djur

Jag är så trött att ögonen snart kletar ihop sig som fingrar nersmetade med kåda och superlim. Men jag får inte sussa än för när Rickard kommer hem blir det fredagsnap. Charlie röjer loss i sin kartongkiosk på golvet så jag hade antagligen ändå inte kunnat somna för det knaprar och knastrar så jävligt. Hur kan något så litet låta så mkt??


 
- Det blir 3 frön tack!
 
 
 
Kommentarer:

Ja det frågar jag mig ofta oxo. Hur kan en cm näbb låta i 765 decibel? Helt sick!
Skrivet av Syrr den 22 februari, 2013 kl. 15:41 #

YEEEEEEAAAH BUDDY!!!

Kategori: Livets lilla gång

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Äntligen klarade jag level 65 i Candy Crush. jag har fan vart fast på den i flera veckor känns det som. Den har fått mig att missa att gå av vid jobbet 2 ggr, fått mig att springa över hela Västerbron klockan 6 på morgonen och bara vart allmänt jävlig mot mig. Men nu är den lille jäveln ett minne blott! Woooohooooo! 

Baaaam!

Kategori: Livets lilla gång

Alltså gårdagens träning.....BAAAAAM!! När ska folk lära sig att ju mer de hatar, desto mer älskar vi och ju hårdare köttar vi loss?? Ingen av de smällar och blåmärken jag fick igår kan på långa vägar förstöra lyckokänslan över hur awesome alla va.


 
En av mina gruppisar. <3
 
 
 
 
Kommentarer:

Ju mer dom spottar på er desto snabbare kommer ni att blomma!
Skrivet av Cat den 20 februari, 2013 kl. 14:31 #

Not lovin' it!

Kategori: Livets lilla gång

Som sagt, tisdagsmorgnar förgyller verkligen mina veckor....NOT! 
 

Badass

Kategori: Livets lilla gång

 

Hur göra?

Kategori: Livets lilla gång

Om det inte finns en tillstymmelse till bokningssystem att skåda nere i tvättstugan...är det då fritt fram att tvätta loss?? De som hade bokat tid i förväg innan de slet ner bokningslapparna, vad händer me de arma stackarna nu?? Det får vi nog aldrig veta för just nu snurrar mina smutsiga nätbrynjor, aftonklänningar och strumbebandshållare runt runt och runt där nere i källaren.

Ohana

Kategori: Cheerleading

Nä, nåt levererande blev det ju icke denna tävling. Det blev en smärre kamakase, men vet ni vad? Shit vad det känns mer taggande än någonsin att åka till svartis och träna hårdare än hårt. Bästa, finaste, älskade Eagles!!! Och hur det än gick och vad folk än säger kan INGEN ta ifrån oss att vi va snyggast i hela världshavet i våra dräkter. Såna jäffla fancy asses! <3
 
 

Grattis Kapten!

Kategori: Livets lilla gång

Hipp hipp hippopotamus till världens finaste skruttplutt som fyller år idag!!! Jag hade velat va hemma på din dag och pilla dig i örat, kasta hamstern i din feja när du ligger och sover och sjunga för dig hela dagen lång, men man kan ju inte alltid få som man vill. Massor med grattispussar och bowla säkert!!
 

DM DM DM!!!

Kategori: Cheerleading

Uppe med tuppen på en lördag som denna det är vad jag är!! Nervös som tjugo dräktiga gäddor i vassen och allmänt låtsasbajsnödig sådär som bara en cheertävlingsdag kan göra en. Allt är packat, poof, rosetten och 700 liter hårspray pryder min frilla och nu ska jag påbörja min långa resa till Fyrishov i Uppsala med lokaltrafik. Det kommer bli ett riktigt äventyr vill jag lova. Vi kan ju hoppas att det tar mina tankar bort från det faktum att VI SKA TÄVLA IDAG!! AAAaaaahh, nä nu helveddes jävlar!! Tagga till, man up, rub some dirt in it!! Idag ska Eagles leverera så som bara vi kan...tillsammans!!! <3
 

Födselfika

Kategori: Livets lilla gång

 Idag har min familia varit här i boet för att fira min Prickards lilla födelsedag. Imorgon blir han hela 24 jordsnurr gammal. Egen lägenhet, bil och hamster har han nu när han blivit så till åldern kommen. Vilken karl man har haffat!! Hur som haver krubbade vi diverse kraffs jag slängt ihop, som den fabulösa husmoder jag är. Paketöppning och pet på hamstrar och gravidmagar hann vi med oxå en afton som denna. Av mig fick han en provflygning med flygplan (han kissade typ i kalsongerna av lycka) och av miljen fick han en smörgåsgrill och en ryggsäck. Bah håvar in värsta grejorna lixom. Men nu är jag alldeles för nervös för att sitta här och svamla. Årets första tävling imorn och min mage dansar både zumba och rumba.. Iiiiiiiiiiiiih!
 

Fika lagom!!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag va lite för snabb i fingrarna när jag skulle smessa (sms:a för er som inte pratar slarv). Skulle skriva fika...det blev diabetes. Vill livet säga mig något???
 

Alla stjärtars...

Kategori: Livets lilla gång

Jahapp, alla stjärtars dag idag. Romantisk middag med tända ljus och ljuv musik?? Hahahaha, det hade jag velat se mig och Rickard lyckas med och hålla fejorna seriösa! *Frust* Nä du, här blir det jobb hela dagen lång och sen trycker jag väl ett par vaniljhjärtan när jag kommer hem. Så firar man alla hjärtans som en riktig man.


Men såatteh....massa till alla mina fina där ute i världsrymden en spirande dag som denna!!

Maxi-fruits

Kategori: Livets lilla gång

Idag va det maxionsdag med mamichulo och nu hade de blivit färdiga med fruktavdelningen. Alltså det va så vackert att jag va tvungen att slita fram mobilen i högstaste hugg och fota loss. Så fina fina färger och massa speglar så att frukten såg ut att go on for ever. Liveit.se kan ju typ införa ett besök i Maxis frukthylla som en av sina upplevelser. Just sayin'!!
 

US NOT YOU!!!

Kategori: Cheerleading

Det finns inget i världen som går att jämföra med känslan av att gå i detta lag. Bästa!! 
 
 

Tisdagshat

Kategori: Livets lilla gång

Imorgon är det tisdag, min absoluta hatdag på hela veckan. Iaf på morgnarna...och jag vet precis vad det är som gör det. %jdsgh6#hdg4% Typ så känner jag i hela kroppen!! Jag vill slåss som en riktig karl och skrika minst 72 fula ord rätt ut i friska luften. Typ som fröätarsjävel, kexmongo och flenshyvelfeja. (Behöver ni fler awesome fula ord så är det bara att höra av er..I've got plenty) 
 

Bantning, blondering, bronzing!

Kategori: Cheerleading

DM-veckan är här...och så är även en alldeles förtjusande förkylning. Man får bara le och se glad ut och träna på för på lördag smäller det. Fram tills dess är det bantning, blondering och bronzing hela dagarna långa. Man måste ju va en gyllig mås med bra flås när man ska tävla. 
 

Mello och filler

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Men va händer med mellon?? Hur kunde kärringen som sjöng om döda fiskar och Sean B-nan gå direkt till final? Jaja, folk röstar ju som de vill, men alltså serioso. Ett sömnpiller och en pajas..ska det representera Svedala?? Nej tack!


Dock hade jag helt glömt bort att Sean Banan från första början innan han blev känd va med i Floorfiller som dansare. Kollade på några klipp därifrån och fan va B det va. Kom ihåg att jag tyckte det va fett bra. Jämfört med SYTYCD är det som världens minsta fisefjärt i rymden.

Borrad i roten

Kategori: Livets lilla gång

Igår rotfyllde jag min tand så det stod härliga till. Iförd skyddsglajor och förkläde lär jag ha vart sötast i hela byggnaden. Därför släckte jag ner väntrummet innan jag gick istället för att trycka på "låsauppdörrenknappen". För att fira att jag sa dit en gång till och rota mig så bjöd jag in till stor fest hemma i min soffa. Natti, Jempidoo, TV:n och Mr. CandyCrush va bjudna och lite senare kom en väl förfriskad Rickard och gate crash:ade partyt. Shit vilken kväll broyds!


Lördag idag alltså...och hur spenderar man den bäst om inte på härliga underbara jobbet.... hrm...

Snortäcke

Kategori: Livets lilla gång

Åh..denna lycka av att vakna upp förkyldare än en förstoppad pingisboll med halsont och ena underarmen helt mosad och mör efter gårdagens, för övrigt mkt lyckad, träning. Och ååååh denna lycka av att behöva åka och jobba när man är krasslig i kasslern. Men hey...molntäcket (läs snortäcke) lättar under morgonens senare timmar och spricker upp i klar till halvklar status i näsgångarna. Så brukar det ju alltid vara. Btw har jag fått någon konstig mersmak för att äta typ riktig mat till frulle. Häromdagen åt jag soppa och idag krubbade jag pasta med broccoli och skinka. Whats up with that lixom!?

Waiting!

Kategori: Livets lilla gång

Toodles! Sitter här i soffan och väntar på fler liv i CandyCrush och på att mami ska börna förbi med sitt vrålåk så att vi kan ta veckans lilla shoppingtur. Idag ska jag bland annat ha diskmaskinssalt och lite paprika. Viktiga förnödenheter i tider som dessa! 

Sötchock!!!

Kategori: Djur

Inte för att vara sån, men jag tror fan jag måste ha den sötaste dvärghamster i världsaltets existens. Bara titta här vilket litet minibus! 175 % luddig söthet!!! 
 
Kommentarer:

Mys i moset i lilla nosen..! 
Skrivet av tin den 09 februari, 2013 kl. 09:36 #

Candy crush

Kategori: Livets lilla gång

Nu har mina dumma kåååmpisar fått mig att börja spela det här förbannade Candy Crush Saga. Jag candy-crushar på mobilen och på datorn, på rasten, medan jag äter och nästan tillome när jag sitter på dass. Jag candy-crushar heeeela tiden..satana perkele!!! Man blir ju lite smått galen i hatten av detta...särskilt när liven tar slut. 
 

Mästerkock!

Kategori: Livets lilla gång

Varma koppens tomat- och basilikasoppa tillsammans med 63g paprika...en riktig pangfrukost! 
 

Bästa presenten!

Kategori: Livets lilla gång

Åh herregud vilken lycka!!!! Jag har precis köpt världens bästa födelsedagspresent till Rickard, som fyller år om 2 veckor. Alltså den är så grym...vill bara hämta ut den nu på stört och slänga den i fejjan på honom. Känns bra att det blev en riktigt hyvens present så jag kan väga upp att jag är iväg och tävlar på hans stora dag och han inte får se min undersköna feja. För det är ju inte alls så att han tycker att det är fett lugnt och skönt att sitta vid datorn och mysa istället för att jag flänger runt i vild entusiasm med tårtor och kakor fladdrande i mungipan. Nämen alltså..nu får han ta och fylla år någon gång så att man får ge bort den satans presenten!!!!

Allmänbildade brudar

Kategori: Livets lilla gång

Nämen så atteh, Bedas har haft en smärre reunion ikväller med lite melloglutt och spelande av spel. Måste bara få säga att SÖG LÅTARNA I MELODIFESTIVALEN MER ÄN VANLIGT ELLER VAD???? De borde bara låta Danny sjunga rakt igenom hela pisset så man slipper se allt annat trams. Annars så vill jag informera om att jag och mina friends är de mest allmänbildade töserna på planeten ikväll efter en runda trivial pursuit. Måste nog erkänna att Nattis tog hem förstapriset...det vill säga innan hon braksomnade i soffan. Men hon hann iaf med att upplysa oss alla om att ekvatorn har latituden: Ajalajk! Och Robin Hood säljer de billigaste möblerna i Sverige, bah så ni vet! 

ÅÅÅååångest!!!

Kategori: Livets lilla gång

MMmmmm va härligt..kuuul! Jag är redan helt arg, ångestfylld och ledsen i ögat över att behöva åka till jobbet imorgon och det är bara första lördagen. This is how it's going to be varje fredag...ångest inför morgondagen. Flensface, förätarsjävel och muttnylle!!