lindilus.blogg.se

Fläskeflyg!

Kategori: Cheerleading

Sitter lite småsvettig och fläskig i soffan efter att ha kört lite morgongympa i hallen. Vad an denna hurtighet kanske ni tänker då? Och då ska jag förklara för er att vi fick våra dräkter igår på träningen och som vanligt kände man sig fläbbigare än någonsin förr och tänkte att: - Nu lever jag på vatten och luft i 2 veckor!! Men hur ful jag än va i dem så är själva dräkterna hur fina som helst. Dessutom kan man ha en helt vanlig sporttopp under, vilket är ett helt revolutionerande och fantastiskt framsteg för mig och mina melonaz! Det är en girley girl i laget som har designat mönstret och hon har även designat träningstopp och shorts som vi fick igår. Hur snyggt??
 
 Design by: Melissa Rostedt 

Sommar&sol!!

Kategori: Livets lilla gång

Från träningen till tyrestavägen gick jag nyss utan jacka och med sommarregnet drisslande i pannan. Det va ju minst typ 33 plusgrader. Jag hade helt seriös världens sommarkänsla där jag vandrade fram i kvällsmörkret med mina lagkamrater. Bara några månader kvar!!! =D =D =D 
 

Rast??

Kategori: Cheerleading

Idag hade jag min första rast någonsin i mitt arbetande liv. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra av mig själv efter att ha tryckt i mig matlådan på typ en sekund så jag smygjobbade lite för att få tiden att gå, haha! Mycket märkligt oxå att inte vara ledig på tisdagar, vilket jag varit sen Mariatorgs-tiden... nu känns det lixom som helt fel dag och som att det inte är träning ikväll. Men det kan jag lova er och min trasiga handled att det är det! 19 dagar till årets första tävling!
 

Nya tag!

Kategori: Livets lilla gång

På väg mot första dagen med ny cheeeef och ny arbetskollega. Ska även göra tidningarna idag vilket va typ 365 år sedan. Wish me luck! :P

Minibuset röjer loss!!!

Kategori: Djur

Nej herregutt vilken ångest denna kvällen bjöd på. Hemsterbebis va på riktigt röjarhumör efter att ha tryckt i sig ett par gröna ärtor så vi tänkte att han skulle få springa av sig på köksgolvet en stund. Jag hade proppat in handdukar i alla springor och tejpat över alla hål...trodde jag. Men under ett skåp fanns ett liiiitet minimalistiskt hål som dög riktigt fint att krypa upp i och försvinna in i väggen, tyckte Charlie...



Jag fick ju sån panik att jag ville hetsäta 15 marabou 200grammare och gråta 500 liter tårar. Det hela slutade med att Rickard fick slita upp både botten och väggen på skåpet och pilla ner den lilla dunbollen med ett måttband. Han va typ 2 meter upp från golvet....da fuq??!!?? Nu sitter han i sin bur igen och verkar må prima, tvättar sig och äter solrosfrön medan vårat kök ser ut som skit. Han har allt en jävla tur att han är det sötaste på jorden...och att Rickard redan börjat planera att stoppa en tvättmaskin i utrymmet som nu blev i kökskåpet. Han står och mäter nu och planerar det hela. Hahahaha, nä jag dör på oss ibland!! =D
 

Yeah reagge man!!

Kategori: Livets lilla gång

 
Här är min lördag in pictures så att säga. Det va faktiskt en helt awesome dag! Först 700 sorters kakor på min syster 40-årskalas...hon hade bakat som en vilde. Efter det passade det ju ganska hyvens med en 2 timmars extraträning för att lätta på fläsket innan jag fyllde på det igen hemma på "finbjudning hos vänninorna". Hahahaha! Jag har typ aldrig skrattat så mkt i mitt liv..Jempidoo måste ha lagt svampar i köttfärsen. Eller va det kanske Ajkutt som splittrat sin calzone?? Yeah reagge mään!

Adjö Big Bemp

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag en smärre klutt av vemod i magtrakten måste jag erkänna. Klockan 7 imorse va det dags för slutinventering i butiken...vi räknade och blippade allt på no time och helt plötsligt är nu Lollo el chefe och Bempa är ett minne blott. Vi bjöd dit alla anställda på hemligt avskedsfika med tårtor och blomster i stora lass för att fira av våran forna boss. Nä usch..detta känns mucho konstigt!! Det enda telefonnummer jag kan utantill, förutom mitt eget och hem till mor&far, är Bennys. Haha, jag har ringt det en del genom åren vill jag lova. 
 

Blenda-Karin

Kategori: Livets lilla gång

Måste bara inleda med att berätta att Bodil och Boel har namnsdag....de 2 namnen kan ju mycket väl vara två av Guds allra vackraste skapelser här på planeten jorden eller va säger du Blenda-Karin??

 
Ikväll har jag lekt mamma, pappa mästerkock med min gamle vapendräggare Cäs von Dyseldorf som kommit ända från Danneland för att åter igen trampa svensk mark ett tag. Lax och potäter i käften, ljuvlig tamburinmusik i öronen och fniss åt Pineapple Express. En ytterst trevlig kväll...man skulle kunna säga att vi spisade lort!

Grönbete i köket

Kategori: Djur

Släppte precis ut lilla minibuset Charlie på köksgolvet så han får lite yta att springa fritt på. Så nu är han på upptäcktsfärd deluxe och håller mest till bakom påsarna med pantburkar. Man hör hur det prasslar till lite ibland. Åh, min lilla fjuniga vindruva....det går inte att va på dåligt humör när han röjer runt. 
 

Gossip Girl

Kategori: Musik,TV,Video,Film

När jag väl börjar kolla på en serie kan jag lixom aldrig sluta. I förrgår började jag kolla på Gossip Girl i tron om att det skulle va skit, men nu ligger jag redan på andra säsongen och är helt hooked. Det har gått så långt att jag smugit in datorn till sovrummet och ligger och rågluttar. Till mitt försvar så kan jag ändå inte sova för jag kom hem från en awesome träning och va helt snurrvirrig i hjärnluddet och eftersom Rickard behövde sova och vi typ inte kan somna utan att båda sussar i sängen så va jag en hyvens kvinna och låtsades gå och knoppa jag med. Men så fort jag hörde minsta lilla snark drog jag fram datorn i vild galopp. Hihihi, sneaky bitch!!! Här ska gluttas Gossip Girl natten lång!!
 

Skoj i T-banan

Kategori: Livets lilla gång

På väg hem från jobbet igår kom det fram ett äckligt jävla cp och frågade om cigg och skulle hålla på och klappa och "high five":a mig i fejan typ. Av de lilla jag förstod av vad han sa så skulle han vinna pengar för att mina blå ögon betydde tur.....eeeeeh??? När han inte fattade mina nej och min uppenbart irriterade och äcklade min va det en grupp med söderpundare med helt underbar stockholmsdialekt som kom till undsättning. - Fan, lååååtna va..hon har ju inga ciggareeeetter. Stick!


Det blev nästan lite fight där ett tag när alla skulle på samma tunnelbana och cp:t fortsatte att störa mig. Asså lodisarna va så fiiiiina!! En va uppenbart påverkad av nåt och va helt jävla hyper och superhispig. Kombinationen av det och att han försökte lugna ner sina kompisar va bara helt underbar. En annan av dem hade en liten högtalare med musik i som han bara höjde och höjde volymen på tills cp:t satt och gungade med till musiken och bråket va avstyrt. Hahaha, bästa! Askul oxå med den helt vanliga svenssonkillen som satte sig mitt emot mig på t-banan och typ trodde jag va i trauma och behövde lite tröst. Haha, det kändes som en kväll på Pressbyrån Mariatorget ungefär...jag kände tillome igen en av pundarna. En ovanligt givande hemfärd tyckte jag allt!
 
 
 
Kommentarer:

hahahahaha fan vad stört :D!
Skrivet av aurora den 25 januari, 2013 kl. 09:38 #

Can't sleep...

Kategori: Livets lilla gång

Ligger i sängen och lyssnar på Buppis snörvel och snark. Jag kan inte sova, men orkar/vågar inte gå upp. För jag är fortfarande en mörkrädd liten bärfis vid snart 24 års ålder och måste springa från toan till sovrummet om jag behöver gå upp på natten. Så här ligger jag och knappar mig fram genom cyber space på mobilen och värmer min iskalla röv mot storsovaren nummer ett som inte märker ett skvatt. Förmodlingen skulle 5 världskrig kunna bryta ut i hans kudde utan någon reaktion. Jaja...ska väl fortsätta peta runt på mobilen tills jag blir tillräckligt tung i pannvecken för att somna. C ya!

Ko peng ping jang yong!

Kategori: Partaj

Igår hänkade jag på några tjejor från laget och smockade apgod mat på Koh Phangan. Har aldrig varit där förut..men det va huuur myspys som helst. Det är typ som att äta i en tropisk safarihydda. Helt plötsligt blev det ett iscensatt åskväder i hela restauranger med blixtar och diverse...haha! Efteråt skuttade vi vidare Vardagsrummet. Ganska fancy för min smak, men hey..jag säger inte nej till en P2 och en fett skev kille i underlig skjorta och bajsluktande mun (suck). Det va fint sällskap ochbra musik iaf och både en och 3 tår vickade i takt.

 
Ikväll blir det häng i en sträng med de vanliga kottarna på lite mer hemmastadda grounds om man säger så. Det känns som år och snår sedan!

Rascal Flatts <3 <3 <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

MEN SKÄMTAR LIVET MED MIG???? Hur kan jag ha missat detta band??? OMFG!! Älskar att han som sjunger ser ut som typ en kökschef i en svettig restaurang och håller i micken som om den vore en skitkorv. De sjunger helt fantastiskt!!!! Alltså jag typ gråter på mig för att det är så oväntat bra!!!!!!! 
 

Turn on the light

Kategori: Livets lilla gång

Har knappt sovit inatt... låg och tänkte på gårkvällens både fina och katastrofala träning, jobb och livet i allmänhet. Låg i säkert 3 timmar och hörde Prickard snarka loss och hamterbebis springa runt i hjulet ute i vardagsrummet. Men sånt kan ju oxå vara givande ibland har jag hört.

 

Just nu sitter jag och lyssnar på X-Factor auditions som vanligt och tittar på när minibuset krånglar runt i en ihopknycklad handduk. Ska till jobbet om typ 40 minutes och har typ lika mycket lust till det som med att käka upp 5 bajskorvar med dillsås. Yummie! Och kan någon hälsa min tandvärk från mig... har inte sett den på ett tag. Fast så hade jag det..senast typ NU. Haha, su

AJ!

Kategori: Livets lilla gång

Hamsterbebis, eller Charlie som han heter, är på upptäcksfärd i ett nytt kartonghus jag byggt åt honom. Det prasslar alldeles förskräckligt mycket ...ungefär som i mina muskler. Det rasslar till riktigt bra av träningsvärk så fort jag försöker röra mig minsta lilla. Att ligga i en solstol i 2 veckor med buffémat hängande ur mungipan och sen komma hem och börja köra program pang booom direkt på röbetan sätter sina små spår i kroppshyddan vill jag lova. Med några timmars jobb och lite mer träning på det kommer livet va som en dans på rosor. Haaaaiiiiijaa!!!

Ny chäääääf.

Kategori: Livets lilla gång

Snart ska jag och Aui åka in till jobbet och luncha (hatar det uttrycket något så förjävligt) med vår blivande chef. Bempa ska lämna ifrån sig butiken och ta över någon konsum i Uppsala så helt plötsligt blir det nya vindpustar i luckan. Det känns ytterst märkligt då man förknippar jävligt mkt av Prellebyrån med Benny-boy...det är många år tillsammans nu. Men den här Lollo verkar vara en trevlig prick, av hennes sms att dömma. Haha! Nämen såatteh det här ska bli spännande. Har tillome borstat och plattat håret för att göra ett fantastifikt intryck
 
 
Kommentarer:

plattat o borstat.. ja här tas det i!! =) Du måste meddela mig sen, jag vill ju veta allt om det hära! puss i plytet lillgryn!
Skrivet av tin den 14 januari, 2013 kl. 11:36 #

Hejsan!
Har du någon mail man kan nå dig på? Jag jobbar för ett nystartat företag som heter Whaam (whaam.com) och det skulle vara superkul om din blogg ville synas på vår sida:) Detta kan även ge mer exponering till din blogg!
 / Yassmin
Skrivet av Yassmin den 16 januari, 2013 kl. 17:13 #

Taggad tjey 89

Kategori: Cheerleading

OMG OMG OMG OMFG!!! Om en halvtimme åker jag på träning....min första efter jullovet. Jag är så jävla taggad att det spritter i både polisonger och pantalonger. Det är helt sjukt va man kan sakna att få en massa stryk och köra program tills man vill spy. Ska bli så fantastiskt vackert att få se alla örns. Har tiden någonsin gått långsammare?? Står inte uuuuut! Vill ha träning nu nu nu nu!! Sa jag att det är träning ikväll och att jag är taggad???? =D
 

Back from Afrikat

Kategori: Resa

Igår natt kom vi trötta och schletna hem efter den långa flygresan hem från Afrikat. Tråkigt att behöva lämna solen och stranden, men skoja papegoja om det va skönt att sova i vår egen säng. Kombon av våran madrass och mitt fibertäcke är ju bara för fantastifikt.



Hur som haver har vi haft 2 mkt fina veckor på Kap Verde. Den mesta av tiden spenderade vi nere på den vita stranden med det helt jävla perfekta vattnet. Tillome Rickard badade som en säl på grönbete och då är det fint vatten vill jag lova. 3 ggr om dagen svullade vi buffé, efterätt till varje mål på dagen såklart. Gick upp 3 kg så nu är det selleri och sågspån som gäller.



Annat spännande som hände va att vi flög till vulkanön Fogo med en mördande litet plan som jag va helt säker på att det skulle störta. Men vi överlevde och åkte upp till en vulkan på 1600 meters höjd där det bodde folk i en by mitt i kratern och vulkanjäveln är fortfarande aktiv....lite smtt idiotiskt om ni frågar mig.



Vi flöt som korkar i 26% saltvatten i en gammal saltutvinningsgruva som oxå låg mitt i en gammal vulkankrater. Tydligen skulle man se flera år yngre ut efter att ha plaskat i det där, men jag blev mest bara full med salt. En annan av våra utflykter va in till staden Santa Maria, där försäljarna va på oss som hysteriska barn runt ett påskägg. Vi va seriöst där i ungefär en kvart innan vi flydde till stranden och gick den vägen hem till hotellet igen. Jäffla galningar!



Galet va det oxå att åka jeep på afrikanska "vägar". Skumpade och klumpade loss ute i öknen i 735 knyck. Ute i öknen såg vi ox en synvilla av en sjö som man bara såg om man satte sig ner på huk. Det va faktiskt riktigt coolt Stod man upp va det bara sand överallt och när man satte sig ner fanns en liten sjö längre fram.



Aaa men så va det iaf... jag langar väl upp lite bilder med förklaringar sen om jag orkar med ett sånt projekt. Annars finns det ju lite eye candy på min fejsbuck (älskar stavningen). Nu ska jag blada hem till min mampapi och mysepysa loss en stund. Kanske visa en snäcka eller fem som jag hittat. Harebraåhej!

Snart hemfärd

Kategori: Djur

Semestern börjar lida mot sitt slut och snart är man tillbaka i kalla Sverige igen. Tur att jag städade innan vi åkte så att det bara är att glida in i boet och slappa loss ett par dagar innan jobbet drar igng igen. Men det finns mycket hemma i Svea Rike som man gärna kommer hem till oxå. Miljen, ostisar, örnar.... Det första jag ska göra när jag kommer hem (eller när Michell vaknar) är att springa och hämta Hamsterbebis och ge den världen största solrosfrö och en puss mitt i fejjan. Lilla minibus och fiskvarelserna måste ju sakna sin mami och papi nåt alldeles förskräckligt. Tror ni inte???????
 

Örnar <3

Kategori: Cheerleading

Ikväll har örnarna sin första träning efter lovet...och jag kommer inte va där. Hur awesome det än är att vara på semester med delikatesserna hängande ur mungipan, vågorna skvalpande mot sälfettet och schtekande sol i pannvecken så kan jag ändå inte låta bli att önska att jag va där i Svartis med älskade laget.

James f*****g Arthur!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Never getting enough!!!! Tyyyngast i stan om du frågar en cool kis som mig. Har ju stenkoll på sånt där va såatteeeh.. det är James Arthur man ska lyssna på serru!! 
 

Bella Ferarro

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Hey hey hey, mina öron gillart (inte hela tiden dock, men nästan)! Grym låt och en riktigt speciabel röst.