lindilus.blogg.se

Forza!!!

Kategori: Livets lilla gång

3-0 till Hammarby...äääntligen!!! Tror inte mina grannar älskar oss just nu, hahaha! Jag har hoppat och skuttat och skränat som en mååås. Men det måste man när det blir måååååål!!! 
 

Glada laxen!

Kategori: Livets lilla gång

Schtekande sunshine idag igen... livets små glada laxar i mina braxar!

Pang sa det!

Kategori: Livets lilla gång

Det kommer bli en pangdag á la bacon deluxe!!! Det ser ju jag det. Jag ska bara städa undan lite i hemmets lugna vrå innan jag kan bege mig ut i solen. Typiskt mig att börja städa och sen hitta en tom kartong och istället spendera en halvtimme på att göra ett litet hamsterbo av den. Haha, hjälp! Nä..nu vill jag bara vara vid havet och skvalpa med kaggen i vädret heeela dagen lång!

Friluft

Kategori: Livets lilla gång

Tjuuubaduuu!! Det är helg helg helg och jag kan sitta uppe hela natten lång och peta mig i navelluddet!! Det har vart en humlans sommardag med bad i långa rad och diverse idrottande i gröngräset! ni vet ju att jag är såndär friluftsmänniska som ständigt har en ryggsäck på vift packad med överlevnadskit, spritkök och sovsäck. Flott ska det va!

Tonfisk och böner..vilken kväll!!!

Kategori: Livets lilla gång

Rickard, Michell och Charlie är på Brevik och grillar sig feta, men eftersom jag ska upp tidigare än en munk på fastande mage imorgon oxå så sitter jag här och inmundigar en humlans fin röra med tonfisk och blandade bönor. Mmmmmums!! Som grädde på moset har jag flängt ut på en smärre promenix i kvällskvistens dunkel iförd mina nya träningsdojjer (asbra stavning yes my dear) och ett spygrönt linne á la Magaluf. Jag bifogar diverse bilder på kalaset... + att jag slänger med en extra bild på ett tyskt hasselnötsöl (neeeehehejj det är ingen olja vad ni än säger) som jag och mor fann på Maxi idag. Enjoy!!Ja ni ser ju...fartvindarna uppstår redan innan jag klivit utanför dörren. (bilden försvann i gamla bloggen)Mina gamla pjucks i strlk 20 ser nästan likadana ut. =D


Och här har vi hasselnussöl...världsklass!! (bilden försvann i gamla bloggen)

Surkräm & lök

Kategori: Livets lilla gång

Den som kom på kombon Sourcream&onion ska dööööö!!! Tänk att få trycka ett par påsar chirre eller fem just nu på studs! Men vad är väl en bal på slottet??  

Så jävla lycklig tjej..

Kategori: Livets lilla gång

ÅÅ jaaaa...nu får jag gå och lägga mig snart och gå upp i ottan och jobba igen medan Rickards semester vandrar vidare i godan ro rakt framför näsan på mig. Varför skulle man vilja sitta uppe hela natten och äta godis när man kan jobba istället?? Jag är inte alls avis på alla som svassar runt i sommarsolen och är lediga utav bara helvete. 

Tjardånnä!!! (det är så det stavas)

Kategori: Livets lilla gång

Igår va det poolpartaj minus pool @ Tottes mansion. Där va det inte igår man satte skosnörerna om man säger så och det var en hel del gamla rävar man fick klämma kindpåsarna på. Cas och Skinny-business är det ju inte varje dag man träffar dessa bråda dagar så det var ju extra spektakulärt. Nämen hörreni.... tjardånnä och sommarpartý går ju lixom hand i hand om ni frågar oss.
 

Roten är död!!

Kategori: Livets lilla gång

ÄÄääääntligen är min jävla rotfyllning färdig efter typ 775 år och ett antal tusentals kronor senare. Idag gick det bara på 370 kronor dock vilket känns som småpotatis i tandläkarsammanhang. Tjoflöjt i plånkan lixom!


Hela eftermiddagen har efter tandisbesöket gått åt till en gemensam vrålstädning av lägenheten. Fy fabuluttan va mycket skit man samlar på sig..en gammal chipspåse under sängen, huuur kan den ha hamnat där lixom??? Jag har nu skrivit en A4-lång lista på vad vi har kvar att feja och moja med. Nästa projekt nu när balkongen är klar är ju det gamla goa sovrummet som leker tomten är far till alla barnen med sin knallröda färg och ständiga dammansamling. Ska nog gå och slänga huvvet på kudden och andas in lite damm nu när jag tänker efter. Nattelinuffs!!

UUuuusch!

Kategori: Livets lilla gång

Usch och fy!!! Nu blev jag på ytterst nedstämt humör här och dessutom är jag så trött att jag skulle kunna knoppa i en tunna med bajs. Aaaah ångesthelvete!!! Jag som tänkt träna och allt...nu har jag ingen som helst jävla lust. Vill bara lägga mig i sängen och sova föralltid. UUuuuuusch!! 

Love you already!!

Kategori: Livets lilla gång

 

Bebben är här!!

Kategori: Livets lilla gång

Efter med gårdagens soliga ötur och slutkörda kvällsögonlock kändes det alldeles fantastifikt och vakna upp och se nyllet på den lilla nykläckta flickan som min syrra klämde ut inatt. (på bild dårå) Jag vill bara glida dit nu på en gång och glutta in henne!!!!! Viola ska hon heta...precis som farmor. Åh nä nu bölar jag nästan på mig. Kan vi ååååååka nu dåå????!!!

Väntar och väntar

Kategori: Livets lilla gång

Idag ligger syrran inne på BB och väntar på att den envisa lilla knodden ska titta fram. De har satt igång henne nu, men den här ungen verkar ha det alldeles för bra där inne i magen. Den vill ju aldrig komma ut! Det är så spännande så spännande så spännande. Jag vill klämma det lilla livet rätt på kindpåsarna!!  

Sådärja!!

Kategori: Naglar

Alltså haha..jag gjorde verkligen allt annat än de viktiga sakerna på min to-do-list. Bland annat solade jag i typ en timme så att svetten skvätte över relingen och sen började jag limma på lösnaglar och mojja med dom mitt i det hela. Mycket roligare än att städa och hålla på med vuxengrejor. Att plocka in den rena tvätten sket jag i helt tillslut för det finns fan inget jag hatar så mkt som det så vi sparart' till en annan regning dag eller så.

 


Annars lyckades jag tillslut göra alltihop och tillome tvätta allt sketen smutstvätt som låg och skruttade i långa rader. Haha, det ramlade ur en skrumpen och blöt tallkotte när jag öppnade tvättmaskinsluckan efter första rundan. Hmmm..hoppas det inte va Rickards hemliga lilla fick-kompis eller nåt. Maja-Stina kanske??? Som grädde på analen gick jag en skvätt till Klenavägens busshållplats och tillbaka. På det stora hela gick det ju riktigt hyffsat fabulöst tillslut.


Ska tvätta mig mellan tårna och bakom öronen och blada till sängs snart för imorgon är det en viktig dag i livets lilla gång. För då ska systeryster klämma ut sin unge..som jag ska peta på den lille jäveln!!!

Trejningsvärk deluxe

Kategori: Livets lilla gång

Åh herregustanes vilken träningsvärk jag har i överkroppen!!! Men vill man vara fin får man lida bananasplit som man brukar säga. Jag blev så himla lat efter dagens tur till maxi att jag bara suttit här och glott med min cola light i handen. I have stuff to do. Linda, du ska:

* städa akvariet

* städa hamsterburen

* vattna blommorna

* boka tvättstugan

* lägga in all ren tvätt som står i påsar

* träna...om armarna fortfarande sitter kvarGöööört bara gööööört!

Finally!!

Kategori: Livets lilla gång

Vi behöver ALDRIG mer ha keps på oss på jobbet...alltså ni förstår in lyckan!!! Jag ska veva med toffsen i nyllet på varenda kärring och vira lockarna runt korvarna bara för att jag kan!!!! Firade det hela med en tur till stranden efter jobbet. Låg och tittade på ankorna och badade ett smärre dopp i grytan. Fint värre!
 
 
 
 
Kommentarer:

"välkammad" ere som gäller nurå syrran!! mihihi! 
Skrivet av cat den 09 juli, 2013 kl. 20:22 #

Sippsi!

Kategori: Livets lilla gång

Jag har varit ute på en halvtimmes promenix för att försöka lätta på godissuget lite, men visst fan låg Rickard öppnade chipspåse kvar på hans skrivbord när jag kom tillbaka. Den ligger där och ropar på mig den lille jäveln. Men jag får väl gå och göra lite soppa istället...kul jul!! 
 
 
Kommentarer:


Snart börjar syrrkampen ;)
Skrivet av Cat den 08 juli, 2013 kl. 18:40 #

Grumpy cat

Kategori: Livets lilla gång

Hahaha, alltså Grumpy cat kan ju vara det roligaste som finns. Jag sitter och flabbar rakt ut här i min ensamhet. Got to love him!
 

Kräckel deluxe!

Kategori: Cheerleading

Nämen sådär då... då har jag legat i magsjukan deluxe sen bussresan hem från Skavsta. Jag fick sitta på busstoan och kräckla hela vägen till centralen där jag slängde mig ner på en bänk bredvid pundarna tills stackars Rickard fick komma och hämta mig. Innan jag smuttade lite yoghurt och soppa idag hade jag inte käkat på typ 36 timmar = Linda dör av hunger. Det räcker ju inte med att vara deppig över att min tid med Eagles är över...det måste ju spruta massa crap ur alla hål jag äger. Haha! Men det börjar ordna upp sig med sjukan nu iaf. Men inget mer Eagles, inga träningar, inga mer resmeror, inga mer tävlingar. Älskar att vi hade så sjukt kul den här sista resan i Skottland även fast vi failade lite ute på mattan och hamnade sjua. Kommer sakna det så jävla mycket....älskade älskade lag!!!