lindilus.blogg.se

Next stop: Glasgow

Kategori: Cheerleading

Äh..jag har hört att Skottland är the place to be så här på sommaren så jag packar mina rullskidor och nätstrumpbyxor glider över dit ikväll. Skämt åsido så tävlar jag min sista cheertävling imorgon...EM i Glasgow to be exact så om några timmar samlas laget för en sista resa tillsammans. Det ska faktiskt bli väldigt spännande att se Skottland. Hade nog aldrig åkt dit på semester lixom...förväntar mig att se en redig karl i kilt!!! 

Åh...

Kategori: Cheerleading

 Genrepet är över och jag sitter i soffan och storbölar... jag har tränat i Svartis för sista gången!!!!! Jag har rullat in mattorna för sista gången, ställt min Fijiflaska på brandsläckaren för sista gången, fucking vart med laget sista gången på hemmaplan. Jag tror inte att man kan förstå från utsidan hur stor del av mitt liv som kommer att försvinna efter denna EM-helg. 3 år med världen bästa lag. <3
 

Sista ='(

Kategori: Cheerleading

Det här är helt sinnes....ikväll är det min sista riktiga träning med Eagles. Jag får ont i hjärtat och magen och vill nästan gråta en skvätt bara av att skriva det. Imorgon är det genrep och på fredag åker vi mot EM i Skottland så ikväll är sista gången vi ensamma kämpar oss igenom progget i Svartis. Så många timmar, så många smällar, så många skratt, så mycket smärta och så mycket kärlek som jag varit med om i den där sunkiga lilla hallen. Min kropp kommer dra en lättnadens suck när det är över, men det kommer knipa riktigt bra i hjärtroten och i hjärnan.

Hjärtpyramiden...originalet by Eagles 11/12 <3

Panik!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag fick sån panik på burren hem att jag trodde jag skulle tappa framtrosan i pannan på busschauffören. Jag trodde nämligen att Charlies bur stod hemma på den svarta soffan mitt i solen och att han skulle ligga helt jävla jättedöd när jag kom hem. Alltså paniken....!!! Men han verkade må som vanligt när jag kom inrusande och ryckte upp buren. Han strosade lugnt upp i matskålen för att ta sig en matbit eller 5. Hahaha..jag orkar inte me mig själv!!
 
 
Kommentarer:

stod han i soffan då?
Skrivet av cat den 25 juni, 2013 kl. 18:59 #

Ja...men det va ingen sol på buren.
Skrivet av Labe den 26 juni, 2013 kl. 14:21 #

Sista...

Kategori: Livets lilla gång

 Ikväll är det den allra sista matchen på Söderstadion...och jag har träning. Suck..stor jävla suck!! Jag skulle så gärna gärna gärna vilja se den, men icke!!! =(
 

Back on track!

Kategori: Livets lilla gång

Sådär...nu är det rätsida på livet igen. Mami är hemma från sjukhus och Jempa har vaknat upp från brakfyllan á la midsommar. Jag hade en riktigt mysig dag igår med familj och frunds, massa svull och en hel del burkande. Men jämfört med övriga damer låg jag i lä. Hahaha...skämtar inte som man brukar säga. Putelitut och rufffseliruffs!
 
 

Luna <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 
Älskar älskar älskar detta! Älskar Luna i böckerna och älskar Luna i filmerna...och nu älskar jag henne ännu mer. Tänker bara på hennes målning i taket på hennes rum och bölar sönder!!! 

Molnhelveten!!

Kategori: Livets lilla gång

Detta är min första riktiga heldag på ballen. Som jag har saknat att ligga där och svettas ikapp med molnjävlarna som ska hålla på att tjaffsa hela tiden. Just nu verkar det faktiskt mest vara massa storfeta gråa moln överallt så det är väl slut på det lilla roliga nu. Mer regn och kyla tack..vi har inte fått nog av det än!!!!!
 

Tryout

Kategori: Cheerleading

 
Yeah yeah.. det ser ut att bli en uuuunderbar dag med sol och bad och gräddtårta med marmelad??!!?? Jag ska slänga mig på ballekongen en stund så att baconmackan får steka till sig och bli riktigt knaprig på ytan. Sen ska jag bege mig till Rudan för lite stunting innan vi glider vidare till tryouten. Haha..kommer ihåg hur dåligt vi mådde innan vi gick på tryout för Eagles. Jag var så äckligt nervös att jag nästan ville kräkas i mina egna cheerskor. Om jag bara hade vetat hur det skulle bli...hur jävla awesome det skulle kännas senare att vandrar in där i Svartis bland örnfamiljen....åh! <3 
 

Sämst!

Kategori: Livets lilla gång

Sämsta dagen PUNKT!

ps. "Kunden har alltid rätt" är ungefär lika sant som att SAS ska köpa in flygande blåvalar att transportera sina passagerar med. FUCK OFF! Kunden har alltid fel!! ds.
 
 
 
 
Kommentarer:

Jag håller på med lite småaffärer för nöjes skull.
Det har hänt vid några tillfällen att kunder klagat. Jag har aldrig ifrågasatt deras klagomål utan lovat att återsända pengarna.
I fyra av sex fall har de avstått från detta.
Skrivet av Eilert den 11 juni, 2013 kl. 16:43 # 
 

Ja va kul för dig.... Jag har jobbat i butik i över 5 år och får ta så mkt skit att jag helt tappat hoppet om mänskligheten. Jag ifrågasätter inte heller och det är det som gör en så förbannad och ledsen..att stå år ut och år in och ta massa skit och bara fortsätta le fast man vet att det är människan på andra sidan disken som är helt dum i huvvet. Jag bryr mig inte ett smack om pengarna och varorna utan uppförande från folk är det som upprör mig. Men härligt för dig att du tycker det är kul att stå i butik Eilert. =)
Skrivet av Labe den 11 juni, 2013 kl. 17:26 # 
 

Jag har jobbat m service i snart 15 år och ännu förvånas jag över fräckheten och dumheten bland många människor. Visst blir man härdad, men vissa går waaay tooo faaar i sin bortskämda, egocentriska fräckhet. De har blivit serviceskadade av vårt kundrövslickande samhälle så de tror att bara för att de ska köpa en vara eller tjänst så är de plötsligt av kungabörd och säljarn en dumslav som bara skit ska ha. Jag menar, saker som att stå,och skrika: "jövla kärringjävel du är inte ens duglig till attskala potatis, idiotfitta". När personen själv glömt sitt nyköpta busskort på fikabordet i butiken och nån annan kund stulit det medans jag packat upp varor och inte stint stått o stirrat på idiotens kvarglömda busskort, som han då tyckte var lämpligt att jag skulle hålla koll på. Sånt, och många, många liknande dumheter, handlar inte om service eller kunden har rätt, det handlar om att sunt förnuft saknas att folk inte kan bete sig. Sån skit ska man inte behöva ta!
Skrivet av Cat den 11 juni, 2013 kl. 19:02 # 
 

Absolut! Speciellt i dessa fall då det inte ens handlar om en vara eller liknande som det gjorde idag. Idag handlade det om ett rövhål som inte har något bättre för sig en att förstöra och trycka ner andra för att han lider av minderväderskompex. För tre veckor sedan blev jag hånad och illa behandlad för att jag var för trevlig? Whatafack liksom. Hon tyckte synd om mig för att jag var som jag var. Anyways idag och ingen annan dag förtjänar någon att få något kastat på sig eller bli trampad på vad det än gäller! Linda är bäst fuck the rest som man brukade säga (när man var typ 11 ;D).
Skrivet av Aurora den 11 juni, 2013 kl. 23:23 

Ööörn böööörn!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag fejar och fixar och piffelitrixar!! (har en liten melodi i huvudbonaden) Jag gör precis allt på samma gång här hemma, syr byxor, tvättar kläder, lagar mat, städar och en massa annat tjaffs. Lite bilder på Charlie hinner jag med oxå...och knåda den lille tjockisen på kindpåsen. Hahahaha....så, nu har jag hunnit blogga lite oxå. Swchhoooom!
 

Nya ballen

Kategori: Livets lilla gång

Självklart....självklart!!!! När jag äntligen har en helt ledig förmiddag och ballekongen är färdigfixad så är det regn ute. Inget soleri solera för mig alltså...nehe tack då!!! Det åskar ju tillome för i faeen!!


Här ovan har ni iaf ett smakprov av det färdiga resultatet av flera veckors svett och slit som jag kunde ha fått mysa lite av idag om det bara hade vart en gnutta sunshine. Jag och Pricky har renovejtat allt alldeles själva. Vi hjälptes åt med att spackla och slipa väggarna, sen målade jag tak+väggar+lister och Prickard gjorde trädäcket. Så himla piffigt att jag typ drar ut en madrass och sovsäck och bara flyttar ut dit.
 
 
 
Kommentarer:


himla fint det blev!
Skrivet av gäz den 09 juni, 2013 kl. 21:19 #

414 spenor!

Kategori: Livets lilla gång

Wooohooo....nu har skatten landat på kontot!!! Hela 414 riksdaler cashade jag in detta år...det blir en jävla massa chipspåsar det!! I wish! Nehe..jaha! Här sitter jag ensam i boet, lite smådeppig i näbben över diverse gnag i livet. Alla andra verkar va ute på gallej och galopp då de luktar ledighet imorgon. Själv blir det till att dra på sig PB-kepan och kavla upp ärmarna några timmar imorgon oxå. Jag har massa saker jag borde fixa här hemma, men jag orkar inte riktigt. Vill bara få 2 biljetter till nästa nivå i Candy Crush så att jag kan sitta här i soffan och nörda. Leave me beeee!!

Pee and shout!

Kategori: Livets lilla gång

I wanna pee and shout and let i all out, I wanna pee and shout and let it out. I'm sayin' oh pee oh pee oeeeoo....you are now now rockin' with Will.I.Am and Britney bitch. Precis så kände jag när jag vaknade i soffan nyss efter att ha råäckat efter jobbet och sovit fram till nu. Blåsan hette Börje och toletten kändes som en mil bort. Men alla kan vara lugna, saken är biff och ordentligt åtgärdad. Toodles!

En nypa smör??

Kategori: Livets lilla gång

Tänkte göra broccoli- och skinkpaj och läser runt lite på olika recept för lite inspo och eeh alltså...det står här att man ska ta EN NYPA SMÖR till fyllningen. Men okej...så man ska köra ner tummen och pekfingret rätt ner i bregottasken och nypa tag i diverse smör och sen kasta ner den lilla nypan lite käckt i pajen?? Nä jag vette fan om jag känner mig sugen på det...letar vidare efter ett annat recept där man får behålla tummar och tår för sig själv. 

Zara Larsson

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Kommer ni ihåg den här lilla tösabiten med feting rösten på typ Talang eller va det va? Hittade henne på youtube av en slump och började kolla på hennes musik där. Allts slå mig i slangbellan vilken awesomeness! För det första sjunger hon som en gudrun i galgen och för det andra är hon ju fagrare än femton fäderfjän. Kolla på hennes videos..she's frikkin amazing!
 
 

Kissar flugor?

Kategori: Livets lilla gång

När jag va ett vårtsvinsbaaaaaarn..det blev tomt på savannen när jag blivit mätt!!!! Så känns det just nu i magtrakterna då jag och Pricken tryckt i oss en redig pannkaksfrulle så att vi börje rulle. Fniss och flugkiss! Kissar flugor??
 
 
 
Kommentarer:

Jag brukar ofta fråga undulaterna om dom kissar... på torsdag kanske jag vill följa med o shoppa me dig o mamy, om det går för sig?! 
puss i plytet
Skrivet av cat den 03 juni, 2013 kl. 12:28 #
 

Ja ska vi handla då så är det bara att joina. =D
Skrivet av Labe den 03 juni, 2013 kl. 16:54 #

Se upp för drottningen

Kategori: Livets lilla gång

Igår slirade det på rätt bra i kanoten....vilket alltså betyder att denna dag har vart aningens tung med jobb och snobb och snorbobb. Jag vill bara påminna alla därute om att se upp för getingdrottningar nu i den annalkande sommaren. Drottningen är den där meeeegastora vita larven som ligger och vaktar kupan. Jag svääär bruuurs det är sant, walla breeeh! Det säger iaf Nattis och hon brukar ju ha stenkoll såatteh..se upp!  
 
Där inne ligger den och lurar.