lindilus.blogg.se

Sämst!

Kategori: Livets lilla gång

Sämsta dagen PUNKT!

ps. "Kunden har alltid rätt" är ungefär lika sant som att SAS ska köpa in flygande blåvalar att transportera sina passagerar med. FUCK OFF! Kunden har alltid fel!! ds.
 
 
 
 
Kommentarer:

Jag håller på med lite småaffärer för nöjes skull.
Det har hänt vid några tillfällen att kunder klagat. Jag har aldrig ifrågasatt deras klagomål utan lovat att återsända pengarna.
I fyra av sex fall har de avstått från detta.
Skrivet av Eilert den 11 juni, 2013 kl. 16:43 # 
 

Ja va kul för dig.... Jag har jobbat i butik i över 5 år och får ta så mkt skit att jag helt tappat hoppet om mänskligheten. Jag ifrågasätter inte heller och det är det som gör en så förbannad och ledsen..att stå år ut och år in och ta massa skit och bara fortsätta le fast man vet att det är människan på andra sidan disken som är helt dum i huvvet. Jag bryr mig inte ett smack om pengarna och varorna utan uppförande från folk är det som upprör mig. Men härligt för dig att du tycker det är kul att stå i butik Eilert. =)
Skrivet av Labe den 11 juni, 2013 kl. 17:26 # 
 

Jag har jobbat m service i snart 15 år och ännu förvånas jag över fräckheten och dumheten bland många människor. Visst blir man härdad, men vissa går waaay tooo faaar i sin bortskämda, egocentriska fräckhet. De har blivit serviceskadade av vårt kundrövslickande samhälle så de tror att bara för att de ska köpa en vara eller tjänst så är de plötsligt av kungabörd och säljarn en dumslav som bara skit ska ha. Jag menar, saker som att stå,och skrika: "jövla kärringjävel du är inte ens duglig till attskala potatis, idiotfitta". När personen själv glömt sitt nyköpta busskort på fikabordet i butiken och nån annan kund stulit det medans jag packat upp varor och inte stint stått o stirrat på idiotens kvarglömda busskort, som han då tyckte var lämpligt att jag skulle hålla koll på. Sånt, och många, många liknande dumheter, handlar inte om service eller kunden har rätt, det handlar om att sunt förnuft saknas att folk inte kan bete sig. Sån skit ska man inte behöva ta!
Skrivet av Cat den 11 juni, 2013 kl. 19:02 # 
 

Absolut! Speciellt i dessa fall då det inte ens handlar om en vara eller liknande som det gjorde idag. Idag handlade det om ett rövhål som inte har något bättre för sig en att förstöra och trycka ner andra för att han lider av minderväderskompex. För tre veckor sedan blev jag hånad och illa behandlad för att jag var för trevlig? Whatafack liksom. Hon tyckte synd om mig för att jag var som jag var. Anyways idag och ingen annan dag förtjänar någon att få något kastat på sig eller bli trampad på vad det än gäller! Linda är bäst fuck the rest som man brukade säga (när man var typ 11 ;D).
Skrivet av Aurora den 11 juni, 2013 kl. 23:23 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: