lindilus.blogg.se

Calm your titties!

Kategori: Livets lilla gång

Jag känner mig som en överkörd grävlingsfamilj...har sprungit upp och ner i trapporna till källaren för att hämta 4 kartonger julsaker och 2 feta resväskor. Träningspass deluxe för en bulldeg som mig. Jag har virrat runt som en plockad höna och slängt ner saker i resväskan, städat, julpyntat och ätit kyklinggryta på samma gång. Alla korten är skrivna oxå så det är inte så jättemycket kvar, men ändå känner jag mig så himla stressad. Calm your titties lixom!
 
 

To do list

Kategori: Livets lilla gång

Jag har så elefantligt mycket att göra innan jobbet idag så jag satte mig i soffan och spelade candy crush. Makes sense? Svar nej! Men nu när jag inte behöver sitta och föra över gamla bloggen som ett freak så har jag ju ett par minuter (läs timmar) över här och där. Lindas to do list before she departs to Mexico (tar det på engelska så att jag verkar international och viktig: -Städa HELA lägenheten + rensa ur kylen. Man vill ju inte att det ska lukta fis när man kommer hem.-Städa akvariet och köra hem hamsterbebis till Nattis.-Packa resväskan vore kanske bra?-Skriva färdigt alla vykort som ska skickas (ja jag är fullt seriös).-Handla lite kraffs som ska med på resan + hamstersand såklart.-Julpynta här hemma..gran och hela baletten. Tänker ju inte komma hem den 17e december och inte ha julpiff hemma.-Hälsa på mampapi så de får nypa mig lite i kindkluttarna nu när jag ska vara borta så länge.-Inventering på jobbet..alltid lika fantastiskt.-Säkert nåt annat oxå...kanske typ: sluta sitta vid datorn och gå och skriv lite julkort???

Im done!

Kategori: Livets lilla gång

JAG ÄR FÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRDIG!! Jag har fört över varenda inlägg, på exakt datum och tid sedan februari 2007 och fram till dagens datum. Fyfan va tråkigt och jobbigt det har varit, men så jävla värt att ha allt samlat här och kunna bläddra igenom lilla livet och läsa alla roliga saker som händer och fötter. Alltså det är en sådan lättnad!! Nu kan Passagen fucka ur hur mkt de vill för jag har ingenting kvar där som jag vill ha. Jag ska fira med 15 ballonger och en påse nötter!!! Tlidfkahkjhgoiautilajlgj fuck yeeeah!!!

5 i rad

Kategori: Livets lilla gång

På väg mot 5e öppningen i rad. Så jävla pigg och söt är jag att folk antagligen kmr tro att en real life disney princess sitter på burren. Kallt som mimers mutta är det såklart oxå. Uuuff!!

Heja cola zero!

Kategori: Livets lilla gång

Nu äre dags att checka in leeeget på Paradise Hotel. Program som Paradise, BigBrother är så jävla nice att kolla på..man behöver lixom inte anstränga hjärnan så mkt utan bara sitta och hjärndött titta på all meningslös fantastighet <----ja det är ett ord. Han som är Amor..Thobias hette han va?!?! Iaf så handlar han rätt ofta på mitt jobb (cola zero, haha skadad efter några år i kassan?) så honom måste jag ju heja på. Tjoop tjoop..dags att glutta!
 
 

Throwback thursday

Kategori: Livets lilla gång

Det här med med att va rund&go och aningen svettig har jag tydligen vart bra på livet igenom.
 

Vältränad much?

Kategori: Cheerleading

Alltså träningsvärken sitter som en smäck från topp till tå. Haha..jag var och hälsade på Eagles igår och fick hjälpa till att lyfta lite där det var en tjej borta. Sååå himla skojsigt, särskilt att bygga med MaLulu. Men helt seriöst nu..jag byggde kanske 10 ggr och jag har täningsvärk i heeela kroppen. Vältränad tjej?? Svar nej! Men det gör inget för jag blir så glad i hjärtat varje gång jag är och hälsar på i Svartis...det kan få vilken skitdag som helst att bli bra.
 

Finbesök

Kategori: Livets lilla gång



Nu har jag finbesök i stugan. Syrran och hennes bebbe är här och stökar loss. Eller ja...Viola rådäckade i vagnen och jag och syrran sitter på varsin sida av mitt köksbord och bloggar loss. Love it!!

En bästa vän...

Kategori: Livets lilla gång



Om min vän var som PB hade den gett mig ont i fötterna, inte hälsat när jag sa hej, varit dryg, nedlåtande och rentav elak rätt ofta och jag hade längtat hem när vi var med varandra. Men pålitlig absolut...varenda gång vi ses kommer smärtan i fossingarna som ett paket på posten. ;)

Sick n' tired

Kategori: Livets lilla gång

Det kom precis in en så sjukt äcklig gubbe och frågade i nonchalant ton: Du..har ni nå' lediga jobb här eller?? Eeh aa visst fan...du blir anställd nu på stört som vår toppsäljare med extra OB-tillägg dygnet runt.

Aeej fyfan...idag pallar jag inte se ett enda nylle till. Precis allt och alla irriterar skiten ur mig.

Luddig vindruva

Kategori: Djur

Charlie beställde nyss en ceasarsallad utan kyckling, dressing och parmesan. Bordskicket är på topp som alltid...min lilla luddiga vindruva har ju lärt sig av de bästa.
 
 

J.o.b.b.a.

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag insett att jag jobbar mån, tis, ons, tor och fredag öppning plus en liten lördagskväll på det. Mums i muttan så skoj det ska bli!!!

Omys

Kategori: Livets lilla gång

Om någon trodde att jag just nu sitter och myser på morgonburren så trodde den satani så fel. Jag är trött, kall som en ishavsräka och så trött på alla dessa nyllen på bussen jag ser varendaste morgon. Ta mig hem till sängen asap plz!!

AAAhhhh...what??!!

Kategori: Livets lilla gång

 
Vart tog alla månader, veckor och dagar vägen??!!?? Det är alltså bara en arbetsvecka kvar tills jag får dega deluxe i solsken och höra havets vågor kvalpa mot sälfettet?? Men hey hey hey!!
 

Faith restored

Kategori: Livets lilla gång

Alla som vill få en liten tår av lycka i ögat borde kolla på den här länken. Så jävla vackert och så needed i en värld full av egoister och stolpskott. Så fint!
 

Shaving like a pro

Kategori: Livets lilla gång

När jag rakar benen då rakar jag fan med besked. Det är inte bara håren som ryker utan halva benen får oxå följa med. Haha, vet inte hur många ärr jag har efter alltför våldsamma övningar med hyveln. Men ska det göras så ska det ju göras på riktigt lixom. Vem har tålamod för att sitta och leka klappa katten med smalbenen...inte jag iaf.


Flärp

Kategori: Partaj

Lillkissen behöver vård och folk behöver lugna sig med svampen och allt det där dumma. Jag har iaf kommit på ett helt nytt mode med guldskärm i pannan och nu är det bussfärd. Har ni förrresten hört att flärpen är av??

Putte och Totis

Kategori: Djur

Ååååh titta vilka sötisar!! Detta är mina små niner som jag hade i min ungdoms glansdagar. Den vita hette Totis och henne fick jag i födelsedagspresent av min kompis när jag fyllde 15 tror jag. Den gråa längst ner är världens finaste Putte. Honom fick jag när jag var kanske 6 barre och han blev så sjuuuukt gammal, över 10 år. Den första tiden hette han dock Nina då vi trodde han var en girlygirl. Självfallet är Bubbel med på den lite äldre bilden eftersom jag inte gick en meter utan den där skrynkliga lilla flodhästsäcken. Livet ibland! <3
 
 

Akryl

Kategori: Naglar

Aj lajk dämm alott!! De blev så fin form den här gången...som små glittriga mandlar i månljus.

Löningsfredag

Kategori: Livets lilla gång

Idag är det löningsfredag för mig. Förstår ni lyckan i luggen!?! Typ som när mor och jag skådade den apfina julgranen på Maxi igår. Haha..såna jävla suckers för julen. Jag skulle vilja ha de där megafeta kottarna och hänga på varenda möjliga millimeter hemma i lägenheten.


Fullt upp

Kategori: Naglar

Idag har det varit fullt upp i kakhålan. Storhandling, fixat naglarna och kollat när grabbarna lirar lite klot. Och bara för att jag inte sitter hemma vid datorn, som jag aaalltid gör annars, så är passagen hipp som happ satt igång och fungera. Jaja...sjukt nöjd med naglarna iaf.

Nä nu dog jag!!!

Kategori: Djur

Paradie Hotel

Kategori: Livets lilla gång

Alltså nej.. nu sitter jag och tittar på första avsnittet av året Paradise Hotel och jag skäms så stortårna trillar av mig. Helt seriöst nu...VART FAAAN ÄR VÄRLDEN PÅVÄG!!!?? Och ändå kan jag inte sluta kolla på skiten. Jupiters pattar säger jag bara!

Le match

Kategori: Livets lilla gång

Igår var det ju så olidligt spännande att vara uppe till mitt i natten och kolla på matchen. Imorse däremot var det olidligt på ett helt annat sätt när jag behövde kravla mig upp i ottan och åka till jobbet. Jag tycker så synd om landslaget...vaffan dom gjorde väl sitt bästa lixom!?! När Sverige vinner är det Zlatans förtjänst och om Sverige förlorar är det Hamréns fel. Nä..så funkar inte lagsport enligt mig iaf. En för alla och alla för en.

Men nu kallar plikten....sälj och svälj hela dagen lång.

Ingenting försvinner...

Kategori: Livets lilla gång

 '"Ingenting försvinner från internet'...förutom passagen blogg " 
 
 
Tänk på det!

Fräls mig från tvätt!

Kategori: Livets lilla gång

Jag försöker göra mig mentalt redo för tvättstugan. Det finns ju typ inget tråkigare och hålla på och slita nerpruttade kallingar och nytvättade sängkläder upp och ner för de där jävla trapporna. Att hänga upp skiten och sedan till sist lägga in paltorna i lådor och skåp ska vi ju inte ens prata om. Hatart' såå sinnesyyyykt!! Gud hjälpe mig och fräls mig från smutstvätt!

Fyllda paprikor..smaskens??

Kategori: Livets lilla gång

Idag försökte jag mig på att göra fyllda paprikor med köttfärs och bulgur till middag. Tyckte det var ytterst mysigt att skära i paprikorna (lite feeling av halloween) och tyckte att hey hey fan det här går ju bra! Ni ser ju själva att de ser ut som om Gordon Ramsey himself har skapat dem. Sen var det bara att slå sig ner och käka och...de smakade skit! Jag får typ fortfarande kväljningar när jag tänker på det. Så nu ligger paprikorna och vilar i soptunnan och jag åt en macka till middag. Good times!
Är det någon som vill ha receptet är et bara att hojta... ;)

Poop bags

Kategori: Livets lilla gång

Nej herregutt, ve och fasa om jag skulle missa att köpa dessa poopiga bags. Tack som faan Facebook för påminnelsen!

Spyr!

Kategori: Livets lilla gång

Jag spyr...spyyyyyr på passagens jävla portal. På onsdag är det en månad (!!) sedan skiten kraschade och inte en endaste liten kotte verkar vilja informera om vad det är som försigår. Totalignorans och nonchalans...jag är så upprörd att jag hade kunnat tugga på en hundskit utan att märka skillnad mellan den och en Marabou Daim. Hade inte deras helt uuunderbart välfungerande och frodande sida kraschlandat så hade jag varit färdig med överföringen nu. Vartendaste ett av alla mina inlägg från 2007 hade funnits här, men neeehejdå 3 år ligger kvar och väntar på en server som verkar helt snustorr och dödare än död. Mother of all fucks va irriterad jag är!

 

-----(@

Kategori: Naglar

 

Sicka pajer!

Kategori: Livets lilla gång

Igår var det inflyttningsmys hemma hos Husmor Hångel och ni skulle sett sicka pajer hon slängt ihop. Så till den grad att matkoman deluxe infann sig och och soffan trafikerades tungt av trötta medmänniskor. Tillslut orkade vi lyfta på våra övergödda hyddor och ta oss ner till burren för hemfärd, men då hade jag såklart glömt min plånbok uppe i hallen så att bussen var ju bara att lömma. Så jag och Mamma Mök fick kämpa oss by foot ända till centrum. Det kanske bara var bra med en liten promenad om man tänker efter....
 

Dop i grytan

Kategori: Livets lilla gång

Nu har man vart kristlig så det räcker och blir över för flera år framåt. Men det är alltid väldans vackert i kyrkan och bebisen hade gölliga kinder och fötter som sprattlade som vilda vindruvor under klänningen.





Jättesupermodell

Kategori: Livets lilla gång

Alltså jag kan inte sluta kolla på den där Youtube-videon jag la upp för några inlägg sen. Fast jag kollar bara på biten då hon utbrister: Jävlar du vilken besvikelse. Hahahah, jag fnissar som ett flöte i motvind varje gång! 
 
 
Men nog om det nu.. snart ska jag susa iväg på nåt slags dop då min kusse fått ett litet flickebarn som behöver doppas i guds vatten och höra lite amen och jesu ande och panda och allt vad det kan vara. Så det är bara att börja kamma bakbenen redan nu om man ska bli insläppt i kyrkan. Laters!

Eagles på Idol ikväll

Kategori: Cheerleading

Jag sitter i soffan och känner mig lite vemodig, nervös och taggad. För ikväll är gullegrisarna Eagles med på Idol och det känns fortfarande i hjärtat varje gång man tänker på de små liven. Det ska bli så kul att se dem rocka Idol, som annars brukar vara aningens lame om ni frågar mig. (Iaf den svenska versionen.) Jag är säker på att örnarna kommer vara bäst i hela programmet och då är jag inte ens det minsta partisk. =D
 
 
 
 
      Rånad ifrån: http://pixsta.com/u/melrostedt/p/gvVIw-Pu8M
 

Räknar ner

Kategori: Naglar

Fredaaaag och exakt 2 timmar och 45 minuter kvar till helg. Tror ni att jag 1. Räknar ner X. Räknar ner eller 2. Räknar ner???Dagens:

Bonjour!

Kategori: Livets lilla gång

var det klappat och klart! Alex och jag var ju klassens solklara stjärnskott såklart och jag tyckte nog att vårat lag var strået vassare än det andra. Tjockt synd tjejor, men lite fras i vardagen är väl ändå bättre än påstående kolon?? ;) Jag fick med mig 2 smockade påsar med bullar hem som Rickard kan ta med sig till bygget imorn. Tänk så glada alla små mustaschprydda hantverkare, hungriga plattsättare och mysiga målare ska bli när de får sig en riktigt ordentlig fredagsfika. Möms fillibäver!!
 

Bullar...

Kategori: Livets lilla gång

Dags att blada iväg och bakar i fyra timmar då. Och dagen till ära har jag slängt upp en bulle i håret oxå. Ja jag säger då det. Bullar...bullar överallt!!! Krejsi krejsi!
 

Städtant

Kategori: Livets lilla gång

Najmen sicken underbar morgon... eller?? Ja värre har man ju haft det. Solen strilar in genom fönstret rätt i fejset och lite senare idag ska jag ju åka på bullbakningskurs och lära mig den rätta knycken med allehanda croissanter och pumpabröd. Synd bara att det kommer vara elefantligt svårt att inte trycka in allt tjaffs rätt i kakhålan och min lilla mullhydda skulle behöva skippa några kg sånt där eftersom beachen i Mexico närmar sig med stormsteg.
 
Jaja, nu är det dags att leka städtant.....can't wait!
 
 
 

Mr. Marbles

Kategori: Naglar

 
 
                               
Water marble-naglar kan man ju sysselsätta sig med när man har alldeles för mycket fritid. [email protected]

Saknar!

Kategori: Cheerleading

Igår var jag och hälsade på älskade gamla laget i Svartis. Det är en sådan mysig känsla att vara där...jag provgick lite på mattan och hjälpte till att vända på några oxå bara för att eh ja jag vet inte. Jag fick höra musiken och se programmet för första gången...tror ni det kom en tår eller inte?? Aaaej fyfan..jag har suttit hela kvällen och kollat på gamla tävlingar och videoklipp från vår träningsgrupp på facebook. Jag tror jag aldrig saknat något så mycket i hela mitt liv. 
Den här dagen <3
 

It buuuurns!

Kategori: Livets lilla gång

Plåtarna på jobbet dödar mig. Jag aflider snart av 17:e gradens brännskador. Tur för de små bullhelvetena att de luktar gott annars hade de åkt ut på Götgatan med pärlsockret före.

Jävlar du vilken besvikelse!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Det ser ut som skit här hemma för jag har ingen lust att städa längre...laga mat är det ännu värre med. JAG VILL INTE!!! Jag vill bara slå mig ner på mina övergödda skinkhalvor och stirra på meningslöst skit på datorn. Så sitter jag här i timtal och har ångest för att jag inte städar, lagar mat och tränar...ända tills jag måste gå och lägga mig snortidigt för att påbörja en ny dag. The circle of life...the wheel of fortune?? Jahapp nehepp!
 
 
 Nåt som iaf gör mig jävligt uppåt för stunden är den här tjejen mellan 1.12 och 1.32. Hahaha asså jag dör! Jävlar du vilken besvikelse!!

Stinknäva

Kategori: Livets lilla gång

Idag fick jag finbesök på jobbet av ingen mindre än Lill-Ola och hennes päron.  De satt och tittade på när jag susade runt bland bullar och blad och när jag slutade för dagen gled jag med dem för att leta reda på nåt slags kameratjaffs som Jesper behövde för att göra julkulepanorama eller va de nu va. Vi krubbade lite subway och jag köpte en helt unerbar liten pastillask som ni kan beskåda här nedan. Dessutom såg jag 2 små rosa blommor som levde och frodades  mitt i novembernattens dunkel. Jag tror att det är Stinknäva om jag inte är helt ute och svajar.                                                                                                                                                               
 
 

Kennedy Bakircioglü <3

Kategori: Livets lilla gång

För ganska längesedan pratade Rickard med Kennedy från Hammarby på facebook och frågade om han inte kunde få hans tröja när säsongen var över. Och nu för någon vecka sedan hörde han av sig till en överlycklig Prick att han kunde komma och hämta den idag på deras träning. Det är så vackert att jag dör!! Detta är alltså Rickards STOOORA idol genom hela hans liv, och en fet legend i övrigt, som tar sig tiden att faktiskt komma ihåg det här med tröjan och bjuda in till träning för att stå och babbla en stund. Förstå lyckan för Stig och Rickard...nä jag orkar inte ens. "Det här är en väldigt speciell dag för mig". 
 
 

Fattaru??

Kategori: Livets lilla gång

Linda!!! Nu är det du som sliter upp dina rövrötter ur soffan och går och städar akvariet!! Och när du ändå är uppe och släpar hälarna i backen så kan du ta en sväng ner till tvättstugan, bädda sängen och laga middag. Fattaru va jag skriver??? Gör det nu på en gång!!!

Futuristisk julkula

Kategori: Naglar

Aeej...jag är så trött att jag snart behöver amputera båda ögonlocken. Både pga gårkvällens hålligång och sen dagens aktivitet: titta på och assistera när Jennifer fixade naglarna på Jennifer. Ett nätt litet 4-timmarspass som tillslut resulterade i ytterst flådigt fingerbling. Om jag ska förklara det slutliga resultatet närmre så skulle jag säga: futuristisk julkula deluxe med en extra nypa stjärnglans.
 

Luggspira

Kategori: Partaj

Men gudrun va mkt babb på brass! Nattis blev kär i grabben som kammat backsli k och ollan bringar icke samma standard som föregående år. Jag är så nödig att luggspiran ligger platt mot skalpen och det är minst 4 hållisar kvar. Ivar? ? Tjejen framför (opererad som få) pratar om en knivman som ränner omkring. Nämen ta mig hem så jag får kiiiiiiissemuuus!!!
 
 

Bebismys

Kategori: Livets lilla gång

Kunde inte sova imorse heller så jag har sovit i cirkus 6 timmar, men det är smällar man får ta sa skunken och hoppa i plurret. Om bara några minuter ska jag ta mitt pick och pussel och glida ner till burren för en dag ,med min oooh så eminenta familj. Peta lite på bebisnäsa, diskutera systerligt hur mkt passagen suger och bli matad av päronen. Sicket mys!
 
 

Lockat barret

Kategori: Livets lilla gång

Kvällen har bjussat på allehanda bestyr, som att locka luggspiran på dasestygnen och leka flugsvamp med tillhörande damp. Husmor Hångel fixade med löshåret som jag köpte av henne för ett tag sen och simsalabim balle så blev jag ju till en riktigt proper tösamaja i mina bästa dar. Hon är duktig hon..fingerfärdig som 5 frallor i motvind!
Man blir trött av att vara svamp! <3
 

Black & gold

Kategori: Naglar

Det gick verkligen inte att fredagsnapa idag!! Antagligen är det för att lilla Linda sippade i sig en liten Vitamin Well Drive som innehåller typ 15 mg koffein. Oh lord, jag har verkligen nåt inbyggt jävla energisystem som inte tål en gnutta koffein för då blir det too much of the good stuff. 
 
Istället för att ta mig en mysig nap har jag målat naglarna och om jag må säga det själv tycker jag att de blev apcoola. Sofistikerad plånbok möter kattig tigerkaka med fräs i. Ungefär så skulle jag beskriva dem.
 
 
 

Slemmig bussfärd.

Kategori: Livets lilla gång

Nämen sicken härlig morgon! Jag är på väg till jobbet och den fullsmockade bussen rullar i takt till en kvinnas fruktansvärt äckliga slemhostningar, som sker med jämna mellanrum. Det ironiska är att jag tar denna buss istället för den tidigare (som jag åkte förut) eftersom att det var en vidrig gammal stirrgubbe på den som hostade KONSTANT. Och det gick lixom aaaldrig över hur många veckor det än gick.

Nä..nu ska jag dra ner mössan för fejjan, försöka ignorera hostan snett bakom mig och snarka loss bäst jag kan. God morgon!

He is your first love...I intend to be your last.

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Yeeey! Jag kom just på att jag har två avsnitt av Vampire Diaries som jag inte sett än, färska som små nyponroser skulle man kunna säga. Jag sitter fortfarande och hoppas i varje avsnitt at Klaus ska komma tillbaka och Caroline ska dumpa den där ludna tönten och bli tillsammans med Klaus istället. Jag vill jag vill jag vill!! Det som står i rubriken är min favoritscen ur alla avsnitt och alla säsonger. Blir dem inte tillsammans så slår jag en bakåtvolt från balkongen och ner till grannen!!
 
 
 

Fryst kattskit!!!

Kategori: Resa

Mina fingrar är stela som frysta kattskitar pga att det är så satans kallt här. Våra element är lite småblaskigt varma längst upp och helt kalla längst ner..så jävla bra skit!! Dom behöver väl luftas lite, men inte tänker jag gå ut och gå med ett jävla element i koppel. Nej då får det va! Längtar så elefantligt mycket tills vi får packa väskan och börna iväg till Mexico och sola bilringarna bredvid bufféborden. Arriba, tortilla y hola amigo och så vidare...då blir det minsann inga kalla kattskitsfingrar vill jag lova!
                                                         Klicka HÄR för att se vart vi ska bo                                ving.se
 

Håll hårt...

Kategori: Musik,TV,Video,Film

//Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar.
 Gå med dem som vill dig väl, även om dina fickor är tomma//
 
 
 
                                                                                                              bild: wapday.com
 

Uffigt värre!!!

Kategori: Livets lilla gång

Fan va uffigt allt är! Jag är cptrött, bara massa stolpskott till kunder hela dagen, så jävla sugen på att svulla så jag dör, saknar cheerleadingen, orkar inte laga mat, orkar inte städa, orkar inte hänga in tvätten, vill inte gymma eller gå ut och gå. Kan det bara bli december så vi kan åka till solen i Mexico!!?!! (och känna sig fettobert i bikini) Urk på burk!!!

Sussa buss.

Kategori: Livets lilla gång

Tröttheten håller i sig! Idag fick en grabb väcka mig på bussen när vi landat i Gullmars för att jag låg kvar på mitt säte, ihoprullad som en rädd räv. Haha, asså vad händer??!! Der brukar vara jag som petar lite försiktigt på folk som fortfarande ligger och sussar buss. Something weird is going on!

Tröttmössa

Kategori: Livets lilla gång

Men asså hej tjotta bacon vad trött jag är idag. Imorse när mitt larm ringde VÄGRADE jag gå upp, jag stängde bara av och tryckte tjockfejan djupare ner i kudden. Det finns lixom inte i Linda-land i vanliga fall. Så jag fick åka med Rickard och hans far istället... och medan Rickard klädde på sig och fixade så paniksov jag ända tills vi va tvugna att gå. Katastroftrött som ett mosat lingon, rårört dessutom!
 
 
Så det enda jag orkat ta mig för idag efter jobbet är att lyssna musik och mixtra med julklapparna. AAeej det är ju så mysigt att tummarna ramlar av mig! Jag har bara runt 5 st kvar att köpa/beställa och det är inte ens december än..snacka om planerad. Eller så är jag bara helt sjuk i hövve när det kommer till julen. Pick and choose så att säga! 
 

Rebell...

Kategori: Livets lilla gång

Är man inte så jävla rebell när man ställer tidningarna Min Hälsa och LCHF tillsammans med en chokladtidning?? Ooooh we got a badass over here!



Galet mkt godis

Kategori: Livets lilla gång

Då prövar vi att skriva en rad eller 5 via mobilen. Det har ju varit snudd på omöjligt från det gamla mamuttstället, men här verkar det ju glida på som en oljad utter. Dagen har spenderats i lillfias nya boning. Håll i hatten va fint det blir. Och för att bryta av mot mästerkockens fjärilspasta och korvslantar besökte vi det nyöppnade godislagret en bit ifrån där jag bor. Mimers mutta va många sorter...det tog aaaldrig slut. Man fick ju kramp i spadhanden tillslut.
     
Nu sitter jag på burren hem med en påse full med julklappar och annat tjafs från Eurostore. Ska slå in en och en annan klapp och sen bär det av mot kuddarnas land. För imorgon är det äääntligen dags för en ny härlig arbetsvecka. Blinkeblink!

Tradition

Kategori: Livets lilla gång

Alltså skogskyrkogården på allahelgonsdag...eeehrrmahgerrd! Hade man tagit bort alla människor och bara fått gå där själv med familjen så hade det typ varit vackrast i hela världen. Folkmassorna som står och flabbar och köper korv drar ner mysfaktorn ett par snäpp. Men jag älskar traditionen med att tända ljus. Vår familj ställer våra ljus på exakt samma ställe varje år. Vid parkbänken som står typ mitt emot fågelholken inne i skogen i minneslunden. Så även fast min syrra var där flera timmar innan oss så visste vi precis vart hennes ljus (och hemmagjorda lövlykta, fniss) skulle stå så att vi alla kunde ställa bredvid varandra. Jag bara älskare..tradition!!
 
 
 
 
 

Håloween..hööhöh!

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja.. då var storflytten klar och Nattis sitter i sitt lilla bo vettskrämd som en liten blöt katt. Darrar som en asplöv från topp till turre med ett nachochips i ena mungipan. Dagen har bjudit på mkt konk och krångel som sig bör vid ett sånt här evenemang. Lixom..lite hål upp till grannen och fula hål i bordet får man ju räkna med?!!
 
Annars så håller jag på att klä in mina gravljus i lite fint papper så att man slipper se det inte så asroliga ICA Home-märket. Mor&Far kommer och hämtar mig om ett tag för en smärre utflykt till skogskyrkogården för att tända ljus för farmor och andra vilsna själar i höstnatten.

Lätt bajsbrunt...

Kategori: Naglar

Uppe med hönan denna soliga lördag! Jag sitter i soffan, fortfarande med beslutsångesten från hell, och väntar på att Nattis ska komma tutandes och köra oss mot hennes nya lilla bo för inflytt av allt krimskrams hon bara måste ha med sig... typ spraygrädde, kikärtskonserver och diverse gardiner kanske??
 
Dagen till ära har jag målat naglarna med en lätt bajsbrun nyans matchad med lite mögelprickar i en blågrön kulör. Oslagbar kombo om ni frågar mig!
 

Happy halloween?

Kategori: Livets lilla gång

Nehepp.. ingen pissagen (ja jag stavade fel med flit) idag heller vilket betyder minst en helg till utan gamla bloggen. Jaja, nog om det nu!
 
Idag, förutom att våldstrycka i mig världens godaste saffransfläta på jobbet och haft beslutsångest deluxe över livets små val, har jag beskådat Fnattens nya boning för första gången. Konkat och krånglat in sängen och försökt montera ihop den utan större framgång. Men kul var det...och fint som snus blir det. Imorgon är det upp med tuppen för att hjälpa med den riktiga flytten som sker imorgon. Tänk sicken stor kicka...storhandla korvbröd och diskmedel!!!
 
 
Och som avslut på denna dag knåpade jag ihop en liten pumpa som nu står inne i badrummet och väntar på att Rickard ska komma hem och ge den komplimanger. 
Happy halloween!