lindilus.blogg.se

Bloggstopp

Kategori: Livets lilla gång

För tillfället håller jag på att föra över min gamla föråldrade dinosaurieblogg hos passagen hit för att jag är så fantastifikt trött på alla prööblems och att tekniken där är gaaanska så efter. Egentligen skulle jag inte skrivit här förrän allt var överfört och klart, men nu kunde jag inte slita mig från tangenterna längre. As we speak så har jag suttit i en vecka snart utan att kunna komma in på bloggen för att passagen har nåt slags "serverbyte" som verkar gå sisådär. "Dom jobbar för fullt"x365  Såatteh..det går ju sådär med att överföra kvarvarande inlägg hit. 4 år har jag klarat av...3 more to go. Om vi nu någonsin kommer kunna logga in där borta igen. Storsuck och 77 arga veck i pannan!!

Rally-Linda

Kategori: Livets lilla gång

Herrejöstanes va vi övningskör jag och min karl. Idag va det fjärde "lektionen" och vi körde borta vid Länna industiområde. Först körde jag som vanligt runt inne på en parkering utan några bilar alls och kände mig coolare än coolerst och fartvindarna fläktade i bebishåret. (i max 20 km/h) Sen helt plötsligt skulle jag ut och köra på den riktiga vägen och då va jag inte riktigt lika tuff längre. Men jag lyckades fan rätt skapligt...ingen dog ju iaf lixom! Växlade loss till både 2:an och 3:an, körde i en korsning med övergångsställe, blev stressad av en jävla idiot bakom mig och vänstersvängade tillslut in på min trygga parkering igen och övade lite inbromsningar då jag har en tendens att köra tvärnit deluxe fast jag tror jag är fett lugn och fin. Hahahaha.. ska döpa om mig till Rally i mellannamn.
 
 

Flådiga bracker!

Kategori: Livets lilla gång

SSSåååå jävla skönt att vara ledig i morgon. Särskilt eftersom mina hälar behöver opereras bort snarast! Men Nu ska vi inte deppa över det för jag såg världens finaste man i busskön på vägen hem. Eller egentligen va det inte han utan hans braxer som va riktigt riktigt vackra. Check it out!
 
 
 

Gelénaglar

Kategori: Naglar

Hallå alla halvkokta småpotatisar!!

 

Idag har jag suttit hela dagen och blivit nagelfixad av Charlies lillasyster som utbildar sig till nagelterapeut. Självklart tar det några timmar extra när man är grönjöling, men för att bara ha pluggat sedan september så var hon ytterst fingerfärdig. 

 

Nu har jag lite sittvärk i röva och magen kurrar som hundra arga björnbävrar (japp det är en helt egen art). Väntar på att Rickard kommer hem från the bowling så att vi kan krubba middag och sen övningsköra en skvätt...första försöket. Iiiiiiih!

Nostalgi

Kategori: Livets lilla gång

Vilket pangväder! Som gjort för lite övningskörning! Eller va säger du Prickard?? .... Jaha du övningskör kudden just nu...jamendåså! Hahaha!

Jag sitter som vanligt och för över gamla blogginlägg och asså det är en sån jävla nostalgitripp. Jag inser ju att jag har alla bokstavskombinationer i hela världen, men det gör ingenting när man läser om alla vackra minnen i livet. Tyvärr är jag så jävla dålig på att hålla kontakten med folk som jag lixom egentligen tycker om så jävla mycket. Jag läser om så fina små människor jag brukade vara med och blir lite lessen i hjärtat för att jag låtit mig själv tappa bort dem. Tur att allt finns kvar här på bloggen iaf så att jag kan återuppleva allt awesome! Längtar så tills allt är klart och man kommer kunna bläddra genom livets lilla dagbok och mysläsa. 

 

Özgur

Kategori: Livets lilla gång

Aaaaargh...det är så jävla tråkigt att blogga på den här jävla passagen...ännu tristare nu när jag håller på att föra över ALLA (!) inlägg till en ny blogg på blogg.se och ser hur lätt och fint det är där. Jag vill ju kunna lägga in mina älskade youtube-videos, men ingen på supporten verkar bry sig om att det är över en månad nu sedan jag hojtade om problemet till dem. Stoooor jävla suck!

 

Men för att lätta upp stämningen kan jag ju berätta att jag och Rickard klarade intro-kursen utan att svimma av tristess. Det va en man som hette Özgur som höll i kursen, men om man ville kunde man kalla honom för Hasse?? Asså han va den mest opedagogiska, dryga, nertryckande och förvirrande "lärare" jag någonsin skådat. Sen att man inte riktigt förstod vad han sa gjorde inte det hela lättare. Men men.. nu väntar vi bara på handelarbeviset så att vi kan tuta och köra.  Se upp i backen, sju hål i nacken och allt det där ni vet.

Happenings

Kategori: Livets lilla gång

Oj oj så mmycket happening det va den senast tiden då! Herreguttans i galoschen. I lördags knatade vi Friskisloppet och ni ska bara vet så friska och krya i blev av det. 58 plats har jag för mig att jag knata in på...bara några skvättar med hurtiga pensionärer som gled före. 

 

Igår däremot tog vi igen kaloriförlusten utav bara satan för då va det dunder och brak för lille far som hade födelsedagskalas.  Vi goffade käften full dagen lång på både prinsess- och lasagnetårta och spelade wordfued så det knakade.

 
 

Och inte nog med dessa fantastiska happenings så är det ikväll dags att gå introduktionskursen borta på Haninge trafikskola. För nu är det väl dags att ta tag i sitt lilla liv tror jag. Skaffa körkort och börja plugga nåt. Jag har ju gömt mig lite smått bakom cheerleadingen och tänkt att jag ska ta tag i allt när jag slutar med den....och nu är ju den sorgliga tiden faktiskt här såatteeeh. Introduktionskurs here I come!! 

 

 

 

Kommentarer:


Äh vadå, vi typ värsta vann ju...! 
Skrivet av cat den 08 oktober, 2013 kl. 13:07 #

14 februari 2007

Kategori: Livets lilla gång

Jag har alltså bloggat sen 14:e februari 2007. Hur sjukt??? Fatta att jag har typ 6,5 år av mitt liv nerskrivet. Well that's a book I just have to read! Galet!

Bruuur!

Kategori: Livets lilla gång

Idag har Bror namnsdag. Så alla bruuuursur därute...grattis mään!


Jag hade för övrigt hoppats att det fanns en tvättid ledig till mig denna förträffliga morgon, men nehepp jahapp... Då tänker jag protestbaka en cheesecake bara för det. För imorgon är det lilla papis födelsedag. Åååh, jag hade beställt en jättebra födelsedagspresent, som inte ville hinna fram i tid så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Det enda braiga med det är att jag har en julklapp färdig till pappa sen när den försenade födelsedagspresenten anländer. Oh well!


Idag ska jag, syster och mor bege oss ut i regnrusket för att knata Friskisloppet borta i Tyresö. Regnponchon ska såklart på och nummerlapp ska fästas rätt på bilringarna med största prescission. Det ska bli spännande det här!!

Rapunzel

Kategori: Livets lilla gång

 Efter jobbet åkte vi in för att noggrant inspektera den nyöppnade (och sjukt snygga) Rapunzel-salongen på Regeringsgatan. För där jobbar ju bästaste Fnatten...proffsigare än proffserst med lockarna på vift och tången i högsta hugg. Jag köpte lite asiatiskt hästhår (hjälp) och så fick vi fina goodie bags med massor av skojs och mojs. Icke att förglömma är de fantastiskt glamourösa bloggare vi såg...vissa mindre schnyggve än andra, men lika intressanta för det. Hehehe!
 
 
 
 
 
 
 
 

#Bullfest

Kategori: Livets lilla gång

Tidigt i ottan åkte jag och Aui in till butiken för att pimpa hela stället rosa och helt sjukt vackert inför kanelbullens dag. Det första som händer efter öppning är att en man kommer in och köper 20 st rakt av. Efter den starten kände vi på oss att det skulle bli en riktig bullfest, men bullfesten som följde va ju massive ass! 290 bullar sålde förra årets ägare under samma dag. När jag gick efter halva dagen så låg vi på 212 och när dörrarna smällde igen nu ikväll hade vi sålt 418 (!!!!) st. De där 22 dagarna då vi inte hade nån kaffemaskin och inte kunde sälja några bullar känns ganska långt borta efter idag. Vill man så kan man! Och tydligen ville jag jävligt mycket för när jag kom hem flög det ut massa pärlsocker från sporttoppen. Bullfest överallt for sure!  
 

X-factor

Kategori: Livets lilla gång

Blir så jäävla lycklig varje gång jag inser att ett nytt avsnitt av X-factor finns ute. Och här hade jag velat lägga ut nån asbra video från det hela, men det kan jag ju fortfarande inte såatteeehhh....!! 
 

Tjäna!

Kategori: Livets lilla gång

Jag har seriöst fått mani... jag är helt allvarlig. Ju mer jag städar och kan bocka av på min lilla lista (japp jag älskar att ha små listor) så kmr jag bara på mer och mer att skriva upp. And I'm loving it! Idag har jag bland annat höstfixat på ballekongen och bäddat ner mina små möbler så att de inte fryser fötterna av sig när vintern kommer. Haha, oh lord!!


Annars så är jag väldans taggat inför morgondagens happenings på jobbet. Kanelbullens dag är alltid lite extra heja&hå och om jag har tur, vilket jag kommer att ha, så får jag tag på en bulle eller 55 att trycka i kakhålan. Kom förbi och köp ett par själv vettja!!