lindilus.blogg.se

Kalejs

Kategori: Partaj

Igår var det kalejs med några sköna bönor från laget. En ytterst dansant afton på Amba blidde det vill jag lova, men det tar fan på krafterna att susa ut med ungtupparna som fortfarande orkar strutta runt hela natten. Däven är bara förnamnet! Det är ju alltid härligt i pannvecken när man ska åka och jobba. 
 
Bilder från instagram: @luulss & @fridatrillcott
 
 

Wrong Chemistry

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Detta är min favoritaudition hittills ifrån året Idol. Hennes engelska är flawless och låten är ju så guppig att man nästan ramlar ur roddbåten. Tjuhuuuu!
 
 

Mjukisar

Kategori: Livets lilla gång

Det finns ju inte många saker som är så nice som mjukisbrallor. Idag köpte jag ett par nya goingae på....ICA Maxi. Fniss! De är så sköna att låren andas fritt som aldrig förr. Och fickor på rövhalvorna, det kan man aldrig få för många av. Linda + sköna mjukisar = lyckans ost.

Sanningens sanning:

Kategori: Min viktresa

 

Usch

Kategori: Livets lilla gång

Hatar den här dagen punkt

Hon är glad för hon är nöjd.

Kategori: Livets lilla gång

Jag är på hempromenad från träningen, glad i hjärtat över att åter vara en del av den sport och det lag jag älskar så det knakar i bröstkorgen. (bokstavligen, haha)

Jag är även glad för att jag fick vara på plats på Söderstadion idag när 31074 (!!!!) bajare masat sig dit för att heja. Det är så mysigt att jag och Rickard hittat nåt att göra som båda tycker är smashing pumpkins.

För det tredje är jag fortfarande så glad i hjärtat över hur musigt det va att Jempa kunde va med och burka igår. Alla ostisar samlade doing what we do best. <3

Såg två jättefina stjärnfall nyss också...sicken afton.

Bananflugefälla

Kategori: Hus&Hem

Mina bananflugefällor verkar funka helt fabulöst. Att avlida i pannkakssirap kan ju inte vara det värsta sättet här i världen hoppas jag. Recept: 50/50 med vitvinsvinäger och vatten. Sedan kryddas det hela med en stor klutt pannkakssirap och avslutas med ett stänk diskmedel. Rör om lite lätt och det är färdigt att avnjutas. ;)

Lite allmänt liv

Kategori: Min viktresa

Eh wow!
Det är väl det jag har att säga om gårdagens fysträning. Mina muskler hälsar: - Hjälp!
 
För övrigt är jag i typ konstant skämsmode över Idol och Paradise Hotel. Det är så pinsamt, irriterande och hemskt, men samtidigt så underhållande att man sitter där och stirrar trots att man blir typ helt svettig i polisongerna. 
 
På tjockisfronten har det stått lite still på senare tid och senaste invägningen blidde ett plus på 1,2 kg efter semestern. Men icke deppa ihop för det säger jag, det blir snarare en fet spark i firslet att sätta i gång igen. Bara att räkna de små rara pointsen och träna duttigt för det är 11,5 kg kvar till min målvikt. Jippi!
 
 

Ingen mellanmjölk

Kategori: Cheerleading

Igår var det första riktiga träningen för säsongen och vi fiser inte igång med någon mellanmjölkssaga utan det är pang på rödbetan med en gång. Dock fick vi tydligen "en lugn start" igår utan så mycket fys eftersom att från och med idag brakar helvetet lös. Låter som en dröm! Packar ner springskorna med darrande händer och är glad att jag bara har pytteytte träningsvärk från igår. Mina muskler tackar mig för att jag gick på sommarträningarna. Önska mig lycka till!

Eaten by a hippo

Kategori: Djur

Charlie är så jävla söt när han sitter i sin nya flodhästhåla. Man vill ju bara mata honom med en ostbåge och pussa hans duniga lilla nylle.

Mjukisglass

Kategori: Min viktresa

Jahapp..då ligger man här och ska sova inför en tidig jobbmorgon, den första efter semestern. Konstigt nog har jag inte lika mycket ångest som jag brukar efter att ha varit ledig. Kanske för att jag haft extra mycket semester i år, eller för att jag ser fram emot träningen på tisdag.... eller för att jag firade av semestern med den där jävla mjukglassen jag velat ha hela sommaren. Rickard köpte mig en extra stor för att jag tjatat så länge. Den var så stor att jag slängde bort halva. Vägningen på tisdag lär gå käpprätt åt helvete. Men heey...det löser jag nu när vardagen är tillbax.

Små turtles

Kategori: Djur

Sök på newborn turle på googles bildsök och dö stora söthetsdöden. Jag vill ha 15 stycken i varje ficka. <3
 
 

Vila sig lite

Kategori: Livets lilla gång

Idag blev det en tur till farbror doktorn då krasslet från Turkland aldrig vill gå över. Stick i fingret och lite glutt i öronen. Det var ingen infektion så det är bara ligga och vila. Ät gärna så mycket chips du bara kan sa han också...eller icke. Köpte lite saker till hamsterbebis för att trösta mig lite i alla fall. Flodhästhuset är ju så pluttigt.

Sölhög

Kategori: Livets lilla gång

Jag vet inte vad det är med mig. Att sova länge på morgnarna och ligga kvar och såsa i sängen efter det att jag vaknat brukar icke vara min grej. Men de senaste dagarna har jag verkligen bara legat här och jäst. Mina vanliga morgonpromenader får jag typ ont i huvudet bara av att tänka på. Jag ligger inte ens på balkongen och solar. Skärpning sölhög!

Tittut!

Kategori: Resa

Men hallå! Det blev ju ett litet gulligt avbrott där i semesterrapporteringen pga den underbara matförgiftningen jag fick efter båtresan. Frös som en bäver i ett kokhett rum utan AC så jag låg i duschen nästan hela natten och uträttade diverse stordåd med partymusiken dunkande från alla håll. Nattis fixade dock mirakelpiller och snart var jag hyffsat med på banan igen och det var bara hoppihopp in i bikinin igen. en mysig trampbåts och sen utgång med Frillan och Weinersnasen från hotellbaren fick avsluta vår "lugna återhämtningsresa". En kvart innan transferbussen skulle gå var vi fortfarande nere på stranden lulliga som troll i motvind. Det blev en rusch som heter duga upp till rummet för att packa färdigt och checka ut. Och hem kom vi ju så jag tycker att vi lyckades rätt bra och gjorde helt klart det mesta av tiden i alla fall. Det skönaste med att vara hemma är att sova i ett svalt sovrum och att det inte är 543 par ögon som stirrar skiten ur en dagarna i ända.

On a boat

Kategori: Resa

Idag fick jag nåt konstigt bett i röven när jag badade, men som den viking jag är tog jag det hela med en klackspark och simmade vidare. Vi har varit ute på havet med en stor båt heeela dan...och man fick hoppa från båten ba smack ner i det turkosa vattnet. En såå vrålvärd dag för en proffsbadare som mig.

Where are you from blondie?

Kategori: Resa

Det var kampernas kamp att gå på marknad idag. Jag blev smärre stolt i ögat när jag lyckades pruta både en och 3 gånger och bad en extremjobbig grabb att ta 7kg chillpills. Det blidde tillslut några fynd och massa svett.

Pansarvagn

Kategori: Resa

Turkland är så mycket mysigare än vad jag trott. Visst är det stirrmacmirr hela dagarna och nätterna, men i övrigt är det så jävla nice. Ikväll har vi bland annat ätit turkisk glass och kaktus. Enligt han som sålde kaktusen ser jag ut som en pansarvagn. Tack du!

Hamam

Kategori: Resa

Efter den turkiska hamam-kvällen igår (eh hjälp och asgarv på samma gång) så är huden mer är redo för solens STEKHETA strålar. Det är väl nåt med kombon bastu, bli söndergnuggad, inoljad i öronen och vara fisrädd som gör att den blir mer mottaglig kanske. Haha! Vi har redan fått ränder som heter duga.

Mot Turkiet

Kategori: Resa

Jahapp..nu är det tydligen dags att åka till Turkland. Jag och Fnatten sitter på Arlanda och fattar knappt att vi är på G. Flygpruttet i magen börjar komma igång och ögonlocken hänger lite smått. Men om några timmar är det sol och bad så det är bara att hålla ut.

Heejduu

Kategori: Livets lilla gång

Men herreguttans! Är så upptagen med att vara ledig att det står helt still i verksamheten. Vart är piffen liksom? Kanske i ditt könster..eller i ditt Bodrum?Mitt i allt packstök och kexkvällar så är jag på väg hem till päronen för lite gos med familjen innan jag åker imorgon. Solsting och brunbränd bandspagetti heeej!