lindilus.blogg.se

-0, 4

Kategori: Min viktresa

Idag har det varit beast mode cowboy (eeh hehe) hela dan...heeeela daan faktiskt. Började dagen med en lööökig långpromenad. Sprang i backar och trappor och gick sedan hem och köttade vidare på min bastubalkong. Har man fuskat så får man lida när invägning närmar sig. Minus 0, 4 bidde det tillslut och det får man vara nöjd med när man haft huvudet i botten på chipspåsen några gånger för mycket. Skoja papegoja om jag behöver vila fossingarna och keeeka middag nu.

Sommar året om tack!

Kategori: Livets lilla gång

Late night ballehäng

Kategori: Livets lilla gång

Ikväll är det lite deppigt så jag och min ballekong har mysdejt mitt i natten. De ska snart stänga igen den för att renovera så det gäller att passa på.

Stängning

Kategori: Livets lilla gång

Det värsta med att jobba stängning är att det alltid känns som att man är ledig när man får vakna sent. Men sen du...sen kmr man på att man måste säga adjö till solen om några timmar. Brööööl!

Story of my life

Kategori: Livets lilla gång

Badön

Kategori: Livets lilla gång

Det här har varit en så himla värd dag. Jag och Fnatten rodde ut till badön hemma hos mor och far. Vi hann knappt komma fram innan jag slängde mig i vågorna. Det var så stekigt och mysigt att hajarna simmade mot Skåne i vildaste galopp.
 

Ama...amadaya!!!

Kategori: Livets lilla gång

Avslutade första semesterveckan med en tur till Söderstadion och Bajenmatch. De vann med 3-0, tjihoooooo!! Jag blir alltid så jävla bölig..det är ju så infernaliskt vackert med lagsport och med publik som blir nöjd i ögat. Och så fick jag se min Batiboy's skägg på nära håll oxå. <3 Men nu är det hopp i säng för imorgon blir det en liten sväng om på jobbet igen.

Kokorea

Kategori: Livets lilla gång

Hela jävla dagen har jag kollat på dokumentärer om Nordkorea. Crazy country for sure! Jag somnade flera gånger och fick kämpa mig ur soffan för att göra mig i ordning och rulla mot staden. Väl där blev det födelsedagsmiddag för Minduu på Fridays. Mimers mutta vad gott allt är där jämt!! Usa-feeling deluxe. Det får helt enkelt bli en lååååång power walk imorn för att svettas ut mina quesadillas. #detvardetvärt

<3

Kategori: Partaj

När man har skrattat så mycket att man är täppt i näsan och fejan full av tårsmojs. Lurv it!

Terasshäng

Kategori: Partaj

Jag och Husmor Hångel har sofistikerad vinprovning på lyxterassen. #vadgottdetärmedöl

Tjipp

Kategori: Livets lilla gång

Grillad kyckling och funlight, vilken jävla praktfrulle! Och ja, jag har jeansshorts på mig. Helgalet för att vara jag. Går med dem här hemma för att vänja mig vid tanken och känslan av två stoppade korvar på promenad. Haha!

Tuut tuuuut!

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja, då är man tillbax med övniningskörandet efter en låååång paus. Det blev den längsta turen hittills, över 5 hela kilometer!!! ;) Jag mötte ett rådjur, rullade genom en rondell och parkerade som en puma i motljus. Sen att jag såg ut som en nerbajsad pampersblöja under hela färden är en annan femma. 
 
 

Ankmamma

Kategori: Djur

Varenda gång jag är nere på stranden blir jag så ypperligt irriterad på alla snorungar som i vild galopp skriker allt vad de pallar och jagar efter ankorna som lugnt vandrar runt i sanden. Det är inte långt ifrån att jag gör samma sak med ungarna...springer efter och skriker medan jag kastar sand, vatten och stenar på dem. Förstår inte varför inte fler föräldrar säger till sina barn att: hej hej, detta är ankornas hem..titta på dem och ge dem ett kex eller 17, men ICKE jaga!!! Annars var det en trevlig stund. Solen stekte, sand mellan tårna och en nyckelpigga joinade en stund innan den kröp ur bild. Summertime!

Hipp hurra!

Kategori: Livets lilla gång

Hipp hurra för Jolan!! Lilla lilla smulpajsprutten blir 1 år idag...hur hände det???!!!?!? Hon kom ju precis!!! Tur att hon blir sötare för varje minut som går. <3
 @catrinfinmandarin på instagram
 

GG

Kategori: Livets lilla gång

Jahapp..så var VM över. Grattis Tyrreland och allt det där. Jag tycker mest att det är trist att det är över för då blir det inge mer sitta i soffan och mystitta matcher med Prickard. Får se fram emot att Bajenmatcherna börjar snart igen. Haha..ungefär samma klass. XD

Bröllop

Kategori: Partaj

Nu är syster och Jespan husband and wife efter gårdagens bröllopsbestyr och Jolans namngivelseparty. Jag var gräddfettig om händerna hela dagen efter att ha pysslat loss med tårtorna i vildaste visp. Många fina små liv var där för att fira och det blidde en supertrevlig dag med massa goffigt att trycka i käften. Grattis Tin, Jespan och Jolan!

.

Kategori: Livets lilla gång

Idag har det varit begravning med tillhörande bestyr nästan hela dagen. Det var jättevackert i kyrkan och alldeles förskräckligt hemskt på samma gång. Nu hoppas vi på lugn och ro i själen för alla fina fina små människohjärtan.

Lååång dag

Kategori: Cheerleading

Tjipuh! 
Efter timmars sömn, 7 timmars jobb och en timma i stan såg jag ut som en påtänd heroinist på bussen hem. Försökte spela Candy Crush men somnade med fejset i mobilen hela tiden. Behöver jag säga att jag var enormt sockersöt??
 
Efter en smärre nap var jag dock fit for fight igen = dags för 3 timmars träning. Idag fick vi äran att köra 3,2 kilometers intervallträning i 27 grader och sol...det tjöt bra i öronen vill jag lova. Lite volter och bygg på det så satt svettdropparna där de skulle.  
Vi avslutade lökfesten med ett dopp i det blå vid Ramsjön där jag aldrig svalkat valkarna förut. Alltsååååå...nicehetens moster att bada när man är som en svettig prästost. Fiskarna lär ju bubbla upp helt avsvimmade efter vårat lilla besök. Haha, oh lord!
 

Usch!

Kategori: Livets lilla gång

Herregud vilken hemsk fotbollsmatch. Hejar ju på stackars Brasilien och så leder Tyskland med 7-0. Får sådan ångest för målvaktens och spelarnas skull och publiken som gråter hejdlöst. Men kul för tyskarna såklart. Ska upp och jobba om inte så många timmars också. Sicken ångestkväll!

Feeling strong minded

Kategori: Min viktresa

När hela jag bara skriker efter att få pösmunka i soffan och fläska i mig diverse fettpartiklar...men går ut och går i en timme istället. Då blir jag fan stolt över mig och mina arma benpipor och hälar.

Muuuu

Kategori: Djur

Spyr på livet just för tillfället. Vill bara hoppa av bussen och gå hem och sova igen. Man skulle vara en kossa istället och stå i en hög med gräs hela dagarna och tugga lite, skita rakt ut och sen sova ihopgosad med sina medkossor närhelst man hade lust. Det hade vart nåt!

Kottis

Kategori: Djur

En liiiiiiten igelkottis! Bland de sötaste djuren som finns. Traskar snabbt snabbt med sina små lårpipor. Tre igelkottsbebisar i mitt örngott inatt tack!

Naptime

Kategori: Livets lilla gång

Trångt, varmt och snarkningar i örat... fredagsnap när den är som bäst.

Kellogsväska

Kategori: Livets lilla gång

Det här var den mysteriska leveransen som kom i måndags. En väska från Kellogs. (fniss) För några veckor sedan skickade jag in streckkoder från sånadär fettsnåla kellogschips jag brukar muncha i mig och voila så har jag en till väska att slänga in i garderoben i hallen. Hur special k är inte det?

Lol!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Tjihoooo

Kategori: Min viktresa

-0,7 ner trots världens största biskvi. Måste säga att jag är rätt nöjd.