lindilus.blogg.se

Ledig måndag

Kategori: Livets lilla gång

Jag har städat i dansant takt konstant sedan 09.40. En härlig stund i tvättstugan på det oxå. Upp och ner för trapporna så fort jag kan så att det bränner i skinkstekarna.Det damp oxå ner ett mystiskt postavi i brevlådan precis. Kan inte komma på vad jag har beställt och skiten får hämtas tidigast kl. 14.00. Spänningen är olidlig!

Möhippa

Kategori: Partaj

Det har varit en låång dag som började med smygande och smusslande för att ta oss in hemma hos syrran och möhippa loss. Pyssel, massa goffigt att äta, keramikmålning och basketmatch var några av aktiviteterna. Jag och Tin delade på den största jävla biskvin jag någonsin sett. En sjukt lyckad dag blev det tillslut med avslutning på Vampire lounge med supeesmarriga drinkar helt i min smak.

Fredagsdejt

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Fredagsdejt med tapas och bio blidde det ikväller. Vi såg Förr eller senare exploderar jag... och efter lite tekniska problem bölade vi ikapp med resten av salongen. Fiiin film vill jag lova, men nu behöver tårkanalerna vila sig en skvätt. Nattinuffs!

Done and done

Kategori: Hus&Hem

Äääääntligen fredag!!! Ångestkänslorna börjar sakta sippra ut och ännu mer när jag fick vara otrevlig tillbaka mot en surkärring på Gullmars. Aaaah..och renoveringen hemma vid husgrunden har tagit ett steg i rätt riktning oxå. Vi behöver inte längre ta oss ner i källaren och knata över till grannporten för att komma in och ut. En bra dag helt enkelt!

Förvirring

Kategori: Hus&Hem

Nämen why not en halvtom duschtvål bland tallrikarna? När ställde jag den där...hur, var, vem, varför? Förvirringen är på topp!

Gött mos!

Kategori: Cheerleading

Jag har knappt rört mig sedan jag kom hem från ännu en 3-timmars köttarträning. Är helt nerkyld av svett och fryser som 5 kala kycklingvingar i motvind, men orkar inte riktigt stappla mot duschen. Jag var så effing trött i benen efter fysen att jag ramlade ihop 754 gånger när vi kastade baskets. Det blev första flickisen på jävligt länge oxå..om man nu kan kalla det för flickis. Haha, hjälpe mig säger jag bara!! 
 

Nätti nätt

Kategori: Hus&Hem

Godnatt från mitt mysiga och ytterst oröda rum. :)

Tjena solen!

Kategori: Livets lilla gång

Vädret igår och idag kunde inte ha bytt plats med varandra eller? Vädergudars patte så irriterande! Men vi hade en mysig dag ändå hemma hos mina päron och jag käkade potäter som aldrig förr.
Mindre kul att min plånka är på vift nånstans, men inte konstigt med tanke på vilken slarver rabarber jag är. Suck!

Mör tjej

Kategori: Cheerleading

Mör som en bytta smör! Tänk er en sladdrig död bläckfisk som spolats upp på land...that's me right now. Det var ingen liten nätt första träning. Styrketräning delurre och mörsning av stunt och baskets. Är ändå jäkligt nöjd över att jag pallade träna i 3 timmar utan att ramla ihop i min egen sjö av svett.
 
 
 

-10,2

Kategori: Cheerleading

För 11 veckor sedan kunde jag inte sitta ner i de här bralluxerna utan att knäppa upp knappen i midjan, go och glad kexchoklad med andra ord. De började sitta allmänt oskönt och mindre vackert. Det är en sån jävla seger att till&med de brallor i mindre storlek jag har nu börjar glida ner för att de är för stora. Arbetsbrallor är helt seriöst den bästa mätmetoden när man försöker gå ner i vikt. Ja, jag menar det!!
 
Nu är det snart dags för första sommarträningen med örnarna 14/15. Jag är taggad, nervös och 100% säker på att jag kommer att ha muskelinflammation på midsommar. @otränadtjey_89

GG

Kategori: Livets lilla gång

Vaknade helt seriöst för 5 minuter sedan och sitter redan på burren 3 stationer hemifrån. Jag kan nog räkna på mina små korvfingrar hur många gånger jag försovit mig i livet och jag får samma vrålångest varje gång. Good game lixom!

Won't let go

Kategori: Musik,TV,Video,Film

It hurts my heart
To see you cry
I know it’s dark
This part of life
Oh, it finds us all
But we’re too small
To stop the rain
Oh, but when it rains

I will stand by you
I will help you through
When you’ve done all you can do
And you can’t cope
I will dry your eyes
I will fight your fight
I will hold you tight
And I won't let you fall

Don’t be afraid to fall
I’m right here to catch you
I won't let you down
It won't get you down
You're gonna make it
Yeah, I know you can make it
 

D day

Kategori: Min viktresa

Idag är det make it or brake it. Jag satte som mål att gå ner 10kg till midsommar och idag är sista vägningen innan så det är dags nu för de 10 pannerna att ha ramlat av mig. Just nu känner jag mig säker som en ekorre i rullning, men det är alltid liiite liite nervöst innan man stånkar upp på vågen inför en annan människa. Lycka till mullunge!!

What to do??!!?

Kategori: Livets lilla gång

För bara en stund sen var jag så glad så glad över vårt färdigmålade sovrum, som blev precis sådär ljust och fint som jag längtat efter. Sen bara pang bom händer det hemskheter som får en att skita totalt nymålade väggar. Varför måste livet vara så jävligt ibland? Känner mig hjälplös x100.

Eagles 14/15

Kategori: Cheerleading

Det finns få saker i mitt liv som har betytt så enormt mycket som att gå i Eagles. Den här säsongen kommer jag att få uppleva det igen!!!! Det här mailet gjorde hela min dag igår när det kom och jag satt i soffan och grät en skvätt av lycka och saknad Jag vill bara höppe på min cykel och glida till Svartis på träning nu på stört
 

Finaste ostisar <3

Kategori: Partaj

Att susa fram på en självgående stol på gatorna är inget för mig! däremot vet jag en hel del om sicksacksömmar i bakdörren. Men jag tappade dig någonstans vid sila sand!!??! Sammanfattning: det var längesen!

Blommigt

Kategori: Naglar

This is what I do när jag är uttråkad som satan.

Turkish peber

Kategori: Resa

Tjihooo!! Turkiet bokat en vecka i augusti! Ska snusa turkish peber och steka skiten ur sälfettet varenda dag vid poolen. Spännande att åka till ett land man aldrig varit i och mystiskt att bara vara 2 pers. Längtar!!
 
 

Motorsågsmasaker

Kategori: Hus&Hem

Jag försöker sola i godan ro, men ett par trädfällare håller på att döda en björk med motorsåg. Det går vilt till! En fet gren brakade just ner över ett parasoll några balkonger bort. Gölligt!

Bada bada bada!!!

Kategori: Livets lilla gång

Yey yeeyyyyy yeeaahyy!! 4-0 till Hammarby ikväller efter en ytterst mysig dag som började med en långprommis i solen med en cola light i handen och musique i öronen. (De nya skorna funkade ytterst bra mamma)  Sen blev det sol och bad nere på stranden. Två dopp i det blå vågade jag mig på och det var förvånansvärt osmärtsamt kallt i vattnet. Så nice att åter få svalka valkarna i vågornas brus. 

Grattis Sverige

Kategori: Livets lilla gång

Grattis kära moderland på din dag. Då jag inte äger någon folkdräkt fick jag ta the next best thing: en flagga i naveln. Nu blir det hem till päronen för familjemys.

<3 mina sandaler

Kategori: Livets lilla gång

Det här är nog ett av mina favoritinköp någonsin. Så elefantligt snygga enligt mina kikhål..och billiga var dem oxå. Höhöhö, klapp klapp på plånboken! Ikväll får de små liven följa med in till stan och "Smaka på Stockholm". Naglarna fick sig en omgång oxå. Jag känner fan att sommaren är på g.

Free

Kategori: Livets lilla gång

Ledig torsdag, fredag, söndag och måndag. Lycklig som en sköldpadda utan prickar...det är jag det! Godnatt!

Bytt är bytt

Kategori: Hus&Hem

Ääääntligen har jag fått arslet ur vagnen och bytt sängkläder. Det känns som flera år sedan. Varje gång är det en sån jävla kamp att gå in där och börja rycka och slita i sängkläderna. Men det är ju så myselimuffsigt sen när man går och lägger sig sen. Klapp på axeln till mig...nu är det några år tills nästa. gång. ;)

FML!

Kategori: Livets lilla gång

Jag sitter och tittar på kurser och program till hösten för att börja plugga något. Men som vanligt så hittar jag ingenting som verkligen verkligen intresserar mig. De som jag skulle kunna tänka mig kostar monsturösa summor pengar per termin eller så måste jag flytta till Sundsvall i 2 år. Nej tack jag är mätt! Det är 6 år sedan jag började kika efter något att läsa vidare till och varje gång jag letar mår jag så fett dåligt för att jag inte känner något intresse över någonting. FML!!
 
Längtar tills på fredag då det ÄNTLIGEN är dags för ny säsong av Orange is the new black. Det är typ det jag ser fram emot här i livet...nya avsnitt av serierna jag följer och semestern. Haha, sorgligt men sant!