lindilus.blogg.se

#Stillknowwhosthebest

Kategori: Cheerleading

Oj oj vilken lååång dag. SM gick av stapeln..även detta år i Nyköping. Men denna gång slutade det inte riktigt lika bra som förra året. Jag är ändå sjukt stolt över fina örnarna och mer sugen än någonsin på att börja igen. Jag fick skjuts hem oxå...annars hade min buss från Nyköping gått om några minuter. Något som är värt att fira iaf.

Tråk

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jahapp...kul jul! Rickard är och bowlar igen och jag ska upp tidigt as fuck imorgon för att åka och kolla på SM. Så jag sitter här i min ensamhet en fredag och typ väntar på att gå och lägga mig. Roar mig med Matt McGorry-videos och längtar efter chips.
 

Klämmis

Kategori: Livets lilla gång

Det är typ jag, spärrvakten och sopbilen som är vid liv på Götgatan. Murrigaste vädret och tröttaste jävla ögonlocken i stan. Klämdag när den är som bäst helt enkelt.

Framsteg

Kategori: Min viktresa

Glädjebesked till mina arma valkar!! Prick 1kg ner denna vecka trots frossarfesten på min födelsedag och dagen efter. 2,7 till så är jag på minus 10kg och sen är det typ lika mycket till som ska bort. Det är fan inte lätt när det är svårt. Men get fit or die trying som jag brukar säga...eller brukar jag det???? ;)
 
 
Hejdå boobs tydligen!! 

Livet

Kategori: Min viktresa

Min första vecka som 25åring är igång. Jag firar med tvättstuga, The Originals och en sallad i käften. För första gången på länge känner jag mig inte orolig över vägningen imorn. Men med min tur blir det väl första pluset bara därför. Haha!

Halvägs till 50

Kategori: Livets lilla gång

Halvägs till 50 idag då. Känner mig inte en dag över 16..haha. Jag börjar dagen med det jag gör allra bäst: sitta i solen på min älskade balkong och doppa digestivekex i mjölk. Livet på en pinne!


Smygpretty

Kategori: Naglar

Älskar att måla naglarna såhär. Lite smygpretty och underligt på samma gång.

Kvitto?

Kategori: Livets lilla gång

15/15 av de första kunderna tackade nej till kvitto. Dags att återinföra att man kan välja att skriva ut kvitto till dem som faktiskt vill ha när man frågar dem? Kanske kan man rädda ett par träd eller fem när ändå håller på?Örnar <3

Kategori: Cheerleading

Ikväll har jag varit hos Eagles för första gången sedan de åkte till USA och jag fick gåshud över armarna när jag hörde cheermusiken. Jag blir så lycklig i hjärtat när jag är där och sen skrumpnar det ihop till ett litet deppigt russin när jag är hemma igen för att jag inser hur elefantligt mycket jag saknar det. Though shit vill jag lova!

Vaktar vikten

Kategori: Min viktresa

Men hej snarrebarr! Varm lunch i en liten påse. Inte så dumt när hungern killar i magsäcken.

Matt McGorry

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Matt McGorry är min stora stora stooooora kändiscrush just nu. Satt igår och kollade på hans youtube-channel...typ när han gjorde squats och åt pizza med svamp på. Älskade varje sekund! Haha, jag är typ sjukligt besatt som en liten fjortis och kollar om och om igen på senerna från OITNB när John Bennet är med. Affflider!
 

Bredaxlad

Kategori: Livets lilla gång

- Oj vad bredaxlad du är...blablabla..ska vi ta en fika någon dag? Tydligen är det så man får damerna på fall såhär års. Inte för att jag föll särakilt hårt. Oh well..nu ska jag och mina hockeyaxlar och mina grova "spelardufotbolleftersomduharsågrovaben"-ben slå oss ner och glutta Game of Cohones.

Senilsnöre

Kategori: Livets lilla gång

Gick upp innan 8 av att solen petade mig i ögat. Så jag traskade iväg på en skogsprommis. Tappade dock Rickards hemnycklar och fick springa tillbaks samma väg som jag gått. Fan, senilsnöre på allt jag äger tack! Jag hittade dom tillslut helt svettig och flåsig från den oplanerade joggingturen. Oh well
..all good!


John&Daya <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Alltså nä nu bölar jag ihop! Kollar på första säsongen av Orange is the new black igen för att vara på topp när andra säsongen kommer ut. Och jag dör på hur bra det är..hade helt glömt bort vakten och tjejen som är kära i varandra. Nästan ett ännu bättre par än Kllaus och Caroline. Nu får season 2 ta och komma...NUUUU!!
 
 

Friluftsliv

Kategori: Livets lilla gång

Tänk va mysigt att vara ledig och gå på en av mina skogsturer a' la Indiana Jones. Hitta gömda trappor och gå lite smått vilse och behöva följa kraftledningar för att "hitta hem". Friluftigt värre sa kotten och tuggade barkbåt.
Star

Kategori: Min viktresa

Tjihooo, idag fick jag min andra stjärna på invägningen. Lite över 6kg är jag uppe i nu. Mindre chips och lite mer gym kanske vore nåt? Vi fårla se!

Brööööl

Kategori: Livets lilla gång

Wohoooo..excitment level 2378!! Den roligaste matchen på länge är på g och då måste man ju vara snygg när man hejar. Undrar om Rickard blir extra kär i mig nu när jag är så behagligt vacker.

Ksk>+{×%▲→

Kategori: Livets lilla gång

Yeees!! Måndag morgon och bussjäveln skiter i att komma...igen!

1 år

Kategori: Cheerleading

 
Den här dagen för exakt ett år sedan...det är nog den stoltaste i mitt liv! Kan fortfarande inte titta på filmerna från den här dagen utan att böla ner mig. Saknar det varje varje dag!
 

Came here to fart!

Kategori: Livets lilla gång

Regn och rusk hela dagen lång.....och så svänger bussen in i rondellen hemma i Sågen och himlen är blå och solen lyser. Det var som magi, hihihihihihihii!
 
Fredagshumöret är på topp! Jag har tagit en fet nap och skrattat högt i flera minuter åt en bild på facebook. Den dödar mig! 

Puuh!

Kategori: Min viktresa

Nu känns mina fötter som mosade blåbär och bananer efter en dag på jobbet och en timme på gymmet. Några points har förhoppningsvis lämnat kroppen med all lökighet så nu är jag värd en fredagsnap och goffilus deluxe rätt in i brödhackarn.

Satan Batan!

Kategori: Naglar

Nu blidde det mååååååål för Bajen!!! Vevar med mina nymålade nävar i vild galopp. Nästan lika fina som Stefan Batan. Ja herre Gustav säger jag bara.

Chicken shiit

Kategori: Livets lilla gång

Jag längtar tills jag köpt kycklingpålägg från MAXI och får trycka käften full. Inte långt kvar nu!

Grattis!

Kategori: Livets lilla gång

Idag fyller syster yster 14,5 år...typ.  Mången tulpan och grisar af marsipan till dig!
 
 Kryssning 08 
 
After 08
 
Julfton 07

Mr. Pirog

Kategori: Livets lilla gång

Jag har bästa grannen på bussen. Tar lite plats och är tyst som en mus. Han luktar lite, men vafan..det får man räkna med.Soppfrulle

Kategori: Min viktresa

Tomatsoppa till frulle äts bäst med tesked. Festarnas fest!

Fruktstund

Kategori: Min viktresa

På förra invägningen fick vi "i uppgift" att prova en ny frukt eller grönsak som aldrig mött kakhålans mörker förut. Jag slog på stort och provade både pepino och mangostan. Pepinon var väl inte direkt nåt att hänga i fruktträdet, men den andra lilla saken var riktigt kulinarisk. Dock kändes det ibland som om jag satt och tuggade i mig ett öga. Jag håller mig nog till apelsin, hallon och banan i fortsättningen.

La Cucaracha

Kategori: Partaj

 
Igår var det finbestyr inne i storstan för mig och fnatten. Tapas på La Cucaracha (hej hej goooooott) med Mojitos med isberg stora som Mount Everest. Sen bar det vidare till Måns Möllers (aka Jens Muller) stand up-show. Den var så fin...småbölade nog mer än vad jag skrattade. Det är en bra karl det där! 
 
 
 
 
 
 
Men nu ni...nu blir det morgonpromenad!

Kötta bli bleux

Kategori: Min viktresa

Har sån fet ångest över den här veckans tjockidfuskande så nu blidde det en promenix på 1 timme och 20 minuter. Sprang upp och ner för trappan oxå så att jag trodde att lungorna skulle hoppa ur kroppen. Nu blir det frulle och sen mer fläskdaller. Dö chips döööö!

Battle of the pålägg

Kategori: Livets lilla gång

Nej nu du... idag köpte jag grillad kyckling i tunna skivor på den sedvanliga maxitorsdagen. Och herre gullmars vad gott det var!!! Jag är typ in love...vill bara keeeka och keeka!! Det smakar exakt som sådan där varm köpekyckling fast kall, torrare och mindre slemkladdig. Kalkonpålägget har fått competition, I'm telling you!