lindilus.blogg.se

15 st cashews

Kategori: Min viktresa

Jag sitter och avnjuter en bedårande liten lunch bestående av apelsin, passionsfrukt, 15 st (skriv upp det) cashews och en cola light. Det har slarvats aaaaaalldeles för mycket med tjockerierna nu när Rickard varit sjukskriven så nu är det fanimej back on track fram till jul. (Det var för övrigt julmusik på maxi idag. Möjligtvis kan jag och mor ha gungat i takt och sjungit med..haha!)

Landslide

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Obsessed!! Har tittat på den här videon i flera månader nu och äskar den typ mer för varje gång jag ser den. Mike Ward med lite smör på tackar man ju inte nej till. Höhöhö! Den här versionen av lten är ju bara mmmmjukglass med daimströssel!
 
 

Smuts

Kategori: Livets lilla gång

Uffa! Efter gårdagens rättegång känns det lite extra småläbbigt att gå till jobbet imorn. Rånarens åhörare var så obehagliga att vi fick poliseskort från rådhuset. Förhoppningsvis den enda gången jag får åka polisbil. 
 
Nu blir det träning på en mycket mycket ond armbåge. Låter kul!!

Hejdu!

Kategori: Livets lilla gång

Men va händer och försigår i livsbubblan? Min armbåge är söndermosad så jag vet fanimej inte hur det ska gå till att träna ikväll, jag är smånervös inför morgondagens rättegång samtidigt som julfeelingsen börjar sippra in i brallorna. De obligatoriska kalendrarna är på plats och årets pepparkakebak och julgransklädning är bokad. Hmmm..kanske dags att köpa vinterjacka?

Söndagsångest

Kategori: Livets lilla gång

Usch och fy för en ny vecka. Jag sitter i soffan och försöker dra ut på det här med att gå och lägga mig så länge som möjligt. Scrollar runt på nätet, rullar tummarna och kollar gamla bilder på mobilen.  Den här kan ju vara den snyggaste i mitt galleri just nu. Mörkt och kortklippt med en touch av psykbrytsfeja är ju bara sååååå min style. 

7 hål i nacken

Kategori: Livets lilla gång

Jag skulle precis resa mig ur soffan och glida mot jobbet när det började göra så grönjävligt ont i nacke och rygg att jag inte kom upp ur soffan på flera minuter. Och så har det vart hela dagen nu...jag har INTE varit vacker på jobbet vill jag lova. Som en nerskiten knölsvan. Vettifan vad som pågår!! Jag hoppas det är nackspärr och inte nåt annat jobbigt. Usch..jävla äckelkropp!
 

Papis dag

Kategori: Hus&Hem

Idag har jag och pappsen krattat hela tomten...men vi fuskade lite och puttrade runt med minitraktorn som  byggts om till lövinsamlare. Det blev en så jävla fet lövhög som jag lätt hade hoppat rätt ner i om det inte varit så infernaliskt blött. Käkade lite prinskorv och tårta istället och avslutade farsdagsfirandet med att titta på VM i tyngdlyftning. 

Tomtegröt

Kategori: Cheerleading

Muums! Äter risgrynsgröt och känner julfeelings sippra in i kroppen. Mätt som satans sju kossor blir jag oxå.
 
Snart är det dags för ännu en långkörare borta i svartis. Bara två campdagar kvar nu och hjärnan är redigt mosigt. Bara rörelser och dans kvar...det roligaste!!!! :D

Camp dag 1

Kategori: Cheerleading

Så var camp igång och förvirringen är total med alla nya räkningar, positioner och idéer. Men det är tamejfan bland det roligaste som finns. 
Laget och min stuntgrupp på söndagens halloweenträning.

Bakom lås och bom

Kategori: Livets lilla gång

Var tvungen att susa ner till bussen och hämta en Metro där det står om vår butik och om rånförsöket i torsdags. Hoppas han åker dit så det ryker om det!! Så jävla obehagligt att han bor i närheten oxå..har han varit inne och handlat någon gång då? Stått utanför och rekat... usch och fy! Skönt att han är inlåst.

Maffiga Bajen!! ♥

Kategori: Livets lilla gång

Rickard är fan den största turnissen. Här om dagen vann han över 12000 spänn på nån lottogrej och imorse på bussen in mot söderstadion lyckades han få tag på 2 biljetter till den sista helt slutsålda matchen mellan Hammarby och Jönköping. Hade jag försökt hade hela sidan hängt sig, mobilen tappat allt batteri och bussen hade kört av vägen.
 
Men tack gode gudars meloner för den turgubben för vilken jäkla match det blev tillslut trots en första halvlek som nästan fick mig att spy i nacken på grabben som stod framför.
 
Men i andra..oooh du milde Mathilde!! 5-0 och publiken went bananas. Jag var faktiskt tillomed med och "stormade" planen. Smög ner lite efter de andra och pillade lite i konstgräset. En sån jävla mäktig upplevelse och det är så kul för alla fans och spelare som haft sån ångest i 5 långa år. Tjihoooooo!!