lindilus.blogg.se

Hejdå :(

Kategori: Hus&Hem

Nu finns inte min lilla gosemus längre. Han ligger i jorden bredvid vår undulat Berry och hans kattleksak Kulan så vi får hoppas att de bli vänner alla tre. Det blev i alla fall jättefint och sorgligt, som sig bör på en begravning. 
 

Sämst!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Ikväll är fan en av de sämsta kvällarna någonsin.  Först blir jag utsatt för rånförsök på jobbet. (Han har rånat oss 3 ggr tidigare. Tog mig dock in på lagret och polisen fick tag i fittaset.) Sen kommer jag hem och hittar min älskade finaste hamsterbebis död i matskålen. Blir så ledsen i hjärtat. Min lilla lilla luddboll... sug balle på den här dagen!!!

Storkok

Kategori: Min viktresa

Det svämmar över av pasta, köttfärssås och lappar med pointsantal i köket. Kör en Titanic vid köksfönstret ifall att jag drunknar bland alla matlådor och tjaffsig disk.

Crazy dancing

Kategori: Min viktresa

Vägning imorn = dansar som en tok i köket.Lite sista minuten träning. :D

Skepp åhoj!

Kategori: Partaj

 Igår fyllde käraste Jempa 25 höftkulor gammal och i störstaste smyg hade jag och Fnatten bokat kryssning till fredagen. Och hejdu va nervösa vi var innan vi fick säga nåt!! Tillslut blev det en riktigt lyckad tillställning även om vågjävlarna förstörde buffén en aning då the birthday girl är sjösjuk som en giraff. Men vad gör det när vi ätit en sååå god macka på natten innan golvet fick agera säng? Rottweilerfreen fick sig oxå en omgång innan vi susade hem till fastlandet nöjda och myyycket schletna.

Frozen passion

Kategori: Livets lilla gång

Är svettig som en malariasmittad körsbärstomat efter kvällens träning. Gjorde en rekordtid på springningen och var helt död efteråt. Det skulle sitta riktigt fint med en liten Frozen Passion att svalka strupen med just nu.

Rådjuret Gumman

Kategori: Hus&Hem

Då Rickard och hans far befinner sig i Italien med jobbet och goffar allehanda pizzor och pasterior så gled jag över på visit hos hans lille mor. Det kan ju lätt bli lite ensamt där ute i Breviksskogen. Dock har hon ju det väldigt tama rådjuret "Gumman" som kommer skuttande när hon ropar. Idags bjöds det på uppskurna äpplen och potatisar. 

Dagens sanning!!

Kategori: Livets lilla gång

På mig får man gärna kasta choklad vilket humör jag än är på dock. Haha!!

:)

Kategori: Hus&Hem

#Mårsämst

Kategori: Livets lilla gång

Idag mår jag sämst. Det är så att det riktigt kliar i hela kroppen av aggresion och ledset tjaffs. Jag vill bara vara ifred och inte behöva se ett enda nylle på hela dagen, men det blir ju svårt.....

Hehe hehe heeelg

Kategori: Livets lilla gång

Alltså hej hej heeeej fredag!! JAG SLUTADE KLOCKAN ELVA!!! Kan ni tänka er lyxen? Jag köpte med världens godaste wook hem och nu sitter jag här och kollar serier och trycker in wook i kakhålan. Mys mys mys!!

...

Kategori: Livets lilla gång

 

Otagg

Kategori: Livets lilla gång

Jag har känt mig sjukt otagg på allt hela dagen och jag är fortfarande på samma humör. Vill bara sitta i soffan, kolla serier, trycka chips och spela nationalsången på valkarna resten av livet typ. Är less på folk!! Ett vadderat rum tack!

#Zlatanåkerinteskidor

Kategori: Cheerleading

 

Igår

Kategori: Livets lilla gång

Igår var det en märklig kväll i Trånkan.


Mysmorgon

Kategori: Livets lilla gång

Idag lyckades jag få upp Prickard innan klockan 10, vilket är en bragd utan dess like. Hur lyckades jag då? Jo jag snodde hans ena öronpropp och så krigade och brottades vi om den tills han var pigg som en spigg. Haha..genialiskt om ni frågar mig.
Så nu har vi haft mysfrulle a' la kanelbullens dag och gluttar på TV. Så himla myyysigt när alla i boet är uppe samtidigt. :D

Pink practice

Kategori: Livets lilla gångAll pink

Kategori: Livets lilla gång

Mot en rosa träning och en bröstcancerfriare värld!!? ;) Naglarna är självfallet oxå rosa som aldrig förr.Hippie

Kategori: Livets lilla gång

Den här veckan är det tematräningar, som körde igång igår med secret twin. Jag och Melinda drog hippie-tema på våra hemliga lappar och det blidde ju fabulöst stylish tillslut. Ikväll blir det rosa tema. Skönt att slippa kliet i pannan av hårbandet.