lindilus.blogg.se

Over and out

Kategori: Hus&Hem

Ännu än produktiv dag trots baksmällans mamma bakom pannbenet. Det blev en mördande jobbig bodypump med Jempa innan storhandling av mat inför jobbvecka numero dos och lite annan shopping.  Åkte sen hem med axlar ömma som strömming och rensade ut massa gamla kläder som inte får vara med och leka längre. Flera påsar fulla med skit bidde det. Måste ju göra rum för allt nytt jag klickat hem. 
 
Jag använde mina sista krafter till att mangla ihop några piroger medan tonerna från Jessie J dundrade ur högtalarna. Mums filibubba!

Gårdagen

Kategori: Partaj

Igår var det thailandsfest här i området. De har det ett par gånger om året. Massa thailändare, thaiboxning, uppträdanden och mat som lagas på plats. Rickards päron ville gå så vi hänkade en sväng och jag tryckte såklart nyllet fullt med pad thai och vårrullar. Så jävla gott att magen stod rätt ut när jag gick därifrån 

 
Efter en liten nap bar det av hem till Lollo för lite drink och pink med gamla örnkompisarna. Massa babbel och bubbel hela kvällen lång. ❤

Förvarar mina dofter :P

Kategori: Hus&Hem

Kolla vilken söt förvaringsmojäng jag köpte inne på TGR, som precis öppnat i Haninge centrum. Tänkte att jag skulle ha mina vickan-sprayer i den och när jag kommer hem och testar så får alla mina flaskor plats precis på pricken. Det är snudd på att lyckotåren trillar fram. Strålande, bara strålande!

Effektivitet

Kategori: Hus&Hem

Hoppla vilken morgon!
 
Trots att jag och Pricken rejvade loss på bowlingen efter matchen igår och kom hem rätt sent så vaknade jag innan 7 och kunde inte somna om.
 
Så jag brakade ner till tvättstugan och körde en 3 - timmars där nere varvat med att rensa ut 2 av garderoberna i hallen. En jävla massa gamla skor, väskor, kläder och annat trams fick smaka på soptunnan. Därav har jag varit en sväng till centrum och köpt lite mer grejor att fylla på med. Haha! Ett par svarta jeans bland annat, hör och häpna!!! #leggingsärmittliv
 
 
Hämtade även ut några leopardiga paket (hur söta är inte hörlurarna?), köpte alkoholhaltig vuxenläsk till kvällens festligheter och en liten inflyttningsgåva till Lulu då vi ska hänga i hennes nyinflyttade bo i ikväller. Det känns ju inte mer än rätt. Och klockjäveln är inte ens 12 än... måste nog ta en liten nap för att kompensera. Sen blir nagelmålning för hela slanten. 
 

Taggad på livet

Kategori: Livets lilla gång

Livet rullar så djävulskt bra just nu. Igår lyckades jag över min egna förväntan överleva mina första kundsamtal på jobbet, vilket var en enorm lättnad då jag känt att det är det enda stället där skon har klämt lite. 
 
Nu är det snart att bege sig ditåt igen för fredagsfrukosten tillsammans med hela företaget. Tydligen ska det vara typ som en hotellfrukost = jag dör av lycka. Dessutom rullar tydligen godisvagnen runt kontoret på fredagar för att värma upp magen inför helgens alla bravader. Haha, måste säga att jag typ älskar jobbet hittills. 
Dessutom är det match ikväll, 100års-jubileum för Bajen. Självklart ska vi dit och vråla som stuckna koalor. Swichade just en jubileumshundring till tifogruppen, som alltid gör ett imponerande jobb och bidrar till så sjukt mycket vackerhet på matcherna. Taggaaaaaa!
 

Allmänna villkor

Kategori: Livets lilla gång

Jag ligger i sängen och pluggar på de allmänna villkoren som gäller för de ordar jag ska jobba med i framtiden. Det är så mycket information att det snurrar i bollen. Men vi provade i alla fall våra convini-cards idag. Blippeliblipp så kan man ta vad man vill i gratiskylarna. Jag nöp åt mig en läkerol och en dricka. Alltså lyxens moster!! Det är nästan så att man känner sig kriminell.
 

Söderort kmr alltid va vårt!!

Kategori: Livets lilla gång

Är helt förstörd efter att ha hejat satan på Bajen i derbyt mot Hyrgården. HELT FÖRSTÖRD!!!...och stolt. Vilket kämp! !
 
Men annars så...första dagen på nya jobbet gick riktigt fint. Vi fick ett startkit med dator, hörlurar, kläder och lite annat sköjs innan utbildning och rundtur drog igång. Jag tror jag kan ha hamnat på världens softaste kontor. 
 

End of summer

Kategori: Livets lilla gång

Arbetslöshet och semester är över. Imorgon är det dags för första dagen på nya jobbet.  Spännande och nervöst....och lite sorgligt att sommaren är över. Men jag hade ju i alla fall världens stekarflyt med vädret de sista veckorna. D-vitaminer så det spruttlar om det.
 

Got a feeling that I'm going under

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Citroners sliddjur vad jag älskar denna låt...ÄLSKAR!! Vid 00.54 diggar jag nästan så att nacken faller av på mig. Hehe, jaja..nu blir det en solig tur till Gålö med bästisar och andra bestyr. Toodles!
 
 

Spy

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Här var det dött som aldrig förr, men jag ids icke sitta vid datorn när solen skriker utanför fönstret.
 
Ikväll har jag hur som haver varit i stan med mor och keeeekat lite och gluttat bio. Hon fick ett såntdärninga presentkort av mig i julklapp så vi kände att det var dags såhär 7 år senare. Vi såg SPY, som jag har velat glutta på länge och ALLTSÅ... Jag fnissade så att jag grät, helt okontrollerat. Jag vill se den nu igen på en gång. Haha, älskar Melissa McCarthy och Jason Statham. Hihihihiiii fnissets moster!
 
 
 

Sol&saft

Kategori: Livets lilla gång

En underbar dag med sol, saft, familj, cykling och Bajen. Gött mos!

Woop Woop!

Kategori: Partaj

Igår var en bra dag i livets lilla gång. Steg upp 04.20, som jag gjort hela veckan för att kasta en hjälpande hand åt de små nissarna på PB Ropsten. Raka spåret därifrån åkte jag till Fridhemsplan för att skriva på anställningspapprerna så nu är jag officiellt en kontorsråtta från och med den 24e. Älskar att jag ska jobba nästan precis vid Nivå22,  min ungdoms kalaspalats nummer ett. 
 
När det kalaset var klart tog jag en sväng förbi systemet som ligger ca ett andetag från nya jobbet. Han i kassan och jag babblade om min nya anställning och konstaterade att vi nog lär synas fler gånger...trevlig prick den där. 
 
Efter dagens hundpromenix och världens mest välbehövliga nap gled jag över till Nattis boning och kände gläsjedryckernas armar krama både runt ögon och överkäke.  (Haha orkar inte) Sen var vi så till den grad planerade att vi faktiskt åkte in till stan. På något vänster hamnade vi på Ohlssons Skor, ja det heter så. Varmt, klibbigt och kladdigt! 
 
Det bästa på hela kvällen var nog ändå psykiatrivårdaren Mange som vi träffade i T-banan när han va på g hem från jobbet. Han stod och fnissade åt vårt samtal om att måsen på SLs reklamaffisch ser ut att heta Tony. Så han blev såklart medbjuden att delta i diskussionen och vi åkte tillsammans i perfekt symbios och nyfunnen vänskap i några stationer innan vi skildes åt. Mange Mange Mange...det finns hopp om mänskligheten känner jag. 
 

Nytt jobb

Kategori: Livets lilla gång

Efter telefonintervju, ca 3 timmars olika arbetsintervjuer och samtal till 2 referenspersoner har jag idag meddelats att jag fått ett nytt jobb. Är så himla stolt över mig själv!! Det var det enda av alla jobben jag sökt som jag faktiskt på riktigt ville ha. Imorgon  ska jag dit och skriva på avtal och babbla lite. Åh, tänka sig vad saker ordnar upp sig om man bara vågar lite. ❤

Ny piffig klocka.

Kategori: Livets lilla gång

Jag har fyndat en klocka för 59 spänn...rena rama pangpriset. Vanligtvis har jag inte klocka, men det kan ju oxå bero på att jag inte äger någon. Men nu när the winds of changing susar i luften är det ju bara att passa på. Flott om ni frågar mig!

Hög belastning

Kategori: Livets lilla gång

Detta är största skämtet! Här går man upp 04.20 för att åka och extrajobba lite, som den goda samarit man är och så håller SL på och fuckar up allt. Igår var bussen försenad pga typ brist på förare och idag så var den försenad pga för hög belastning.  Hög belastning vid den här tiden? Förutom mig sitter det typ 5 andra på bussen. Haha ja det är kul att åka kollektivt ibland...vi får se om den andra bussen oxå är försenad.  Men antagligen kommer den gå på pricken idag så att det försenade fanskap jag sitter på nu inte hinner komma fram. Oh well..life life.
 
(Edit: andra bussen är oxå försenad pga hög belastning)