lindilus.blogg.se

Batan och julmus

Kategori: Livets lilla gång

Jag är så trött att ögonlocken skaver ikapp. Sov mindre än 4 timmar, masade mig till jobbet med nattbussen och jobbade 8 heeemska timmar och gled hem för minijul med mina käraste ostisar. Allehanda knäck och jättelussebullar knåpade ihop och klappar delades ut. Ligger just nu i sängen med ett vrålmysig pyjamasbrallor jag precis fick. Så nu kommer jag sova så gottigött.
Anledningen till att jag inte sovit? Johorå hörrni, Rickard och jag var och fick några böcker signerade av Kennedy igår och efter det ville Rickard gå ut och käka och sippa några bärtz. Så vi krubbade på restaurang och sen proppsade Rickard på att vi skulle gå till The Central Bar där helt plötsligt Batan, skäggiga fantastiskt bästa Batan, dyker upp i baren och börjar servera dricka. Tydligen har Rickard haft kontakt med honom och skvallrat att han är min favorit favvo och bett honom fixa en matchtröja som han signar rakt framför näsan på mig....och och och...jag fick känna på det mest majestätiska skägg jag någonsin skådat. Inte nog med att vi fick sitta och chitchatta med honom så glider efter ett tag Kennedy himself in och myser runt och umgås med folk som om han inte vore kungarnas kung. Rickard grät nästan en skvätt. Haha, det var en så fin kväll och världens bästa julklapp. Tröjan är det sista jag ser innan jag somnar tills vi skaffat oss en ram så att vackerheten kan sitta tillsammans med de andra i samlingen. 

After wörk

Kategori: Partaj

Är på g hem från en aw med ett gäng kollegor från jobbet. En tjej som började samtidigt som mig ska sluta så vi firade av henne med sisådär en 75 glas glädjedryck. Som tur är för mig är jag ledig imorgon så jag slipper gå upp och tampas med ärenden imorn bitti som flera av mina kära kamrater ska. 
Och det är nog fan bra att jag är ledig. Har mått illa som en storksork hela dagen och febersvettningarna fladdrar i ögonlocken. Så jävla stabilt och gå ut och sörpla då, men man måste ju ta en för laget då och då. 
 
Aaaej, nu får bussfan vara hemma så att jag kan krypa ihop till en illamående boll och tycka synd om mig själv. 

Julstök

Kategori: Hus&Hem

Igår avklarades årets julstök med granpiffning och pepparkakebak med hela familjen. Jag brände några av mina peppisar som vanligt, men det är bara att pracka på extra mycket glasyr och se glad ut. 
 
Är nästan klar med alla klappar nu oxå och idag fick vi ett helt fabulöst luciauppträdande på jobbet där VDn klätt ut sig till gran med sombrero.... hehe! Är man inte redo för jul efter det så blir man aldrig redo.
 
 
 

Urk!

Kategori: Min viktresa

Jag har haft världens sämsta dag. Är irriterad på allt och precis allt känns tråkigt och jävligt. Dessutom är Pricken nyopererad i halsen och sover hela dagarna = ännu mer tråk. 
 
Och vad vill man göra när allt är tråk? Äääääääääta!!!!!! 

Kul med jul

Kategori: Hus&Hem

Nu är det jul här i vårt hus...det är så sinnessjukt mysigt att julpynta och slå in klappar. Det bara spritter i lillfingrarna!! Synd bara att jag inte hinner mysa hela natten för imorn är det jobb. Suck och stånk!

3 i rad

Kategori: Livets lilla gång

Alltså det här är största skämtet! Bussen igår till gymmet var en kvart försenad så alla som väntade fick inte plats och fick vänta på nästa,  bussen hem från gymmet var en kvart försenad och nu sitter jag och väntar på bussen till jobbet, som skulle kommit 04.56, men den sket visst i det. Värt att gå upp innan 5 på morgonen för att stå i regnet och frysa i onödan bredvid en stor hög med spya som någon lyckats trycka ur sig på ett oerhört puckat ställe. Suck, stoooort suck!

Kalendrar

Kategori: Livets lilla gång

Wooop wooop, äntligen december. Ska det va kallt, mörkt och jävligt kan man lika gärna ha det i december när massa mys och julspektakel fyller varje liten vrå.
 
Tjuten av lycka på kontoret idag när det singlade ner snö från himlen i typ 2 minuter!! Haha, vi var så lyckliga!
Men hur sjukt är inte det att det rasslar till i snöslungan precis exakt den första december?
 
Jag har självfallet både chokladkalender och ICAs egna kalender, ett måste every year. I år kör jag även på Hälsobrukets träningsjulkalender på Facebook: https://www.facebook.com/events/1521904641465917/
Dagens lucka bjöd på 150 squats som avklarades medan jag tittade på första avsnittet av SVTs julkalender. Jisses, mycket kalendrar så här års.
 
Tjillevipp!