lindilus.blogg.se

Smokin' hot!

Kategori: Cheerleading

Vi körde fys de sista 20 på träningen....jag är så svettig att jag ångar när jag sitter här och väntar på bussen. Helt på riktigt så ryker det om hela mig. Haha!

Lycka!!!!

Kategori: Hus&Hem

Jag börjar se ljuset i tunneln!! 

Hipp hipp hurra!!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag blir min mor 60 år ung!! Hipp hipp hurra! Vi firade redan igår dock med pompa och svull eftersom de flesta av oss jobbar idag. Men jag har skickat henne ett blombud i alla fall som skulle dyka upp någon gång under dagen. Firas måste man!! Här nedan ser vi min eminenta inslagning av en soda streamer med tillbehör. Haha, kämpade som en barbent hingst med det där paketet!!

Forza!!

Kategori: Livets lilla gång

Om någon sagt till mig för några år sedan att jag skulle sitta ensam hemma och slå på datotn för att titta på en fotbollsmatch skulle jag fnissat i brallan. Nu ser kaksmeten helt annorlunda ut och jag har tillome betalat för att titta på den. Jag sitter här och hejar för mig själv och sms-rapporterar till Rickard som är på bowlingturnering. Blir liksom glad i hjärtat när jag ser bajenspelarna. Jättekonstigt och jättemysigt!

Nödig

Kategori: Livets lilla gång

Jag är fan nödighetens drottning! Ligger flera timmar på nättern/morgnarna kissnödig som 10 brunstiga pitbulls och försöker sova vidare. VILL HA MIN TOA TILBAKA NUUUUU innan jag får tarmvred och trippelsidig blåskatarr!!
 

Morr&burr

Kategori: Hus&Hem

Jag är frussen som en isglass utan framben! Elementet i sovrummet är avstängt pga ingen jävla aning så vi får somna in till tonerna av 14 fantastiskt kalla grader celsius. Har sovit med två varmvattenflarror och en varm riskudde hela veckan lång, som en gammal tantaluring. Morr och burr!!!
 

Psykbryt!

Kategori: Livets lilla gång

Igår var det Prickens födelsedag. Vi firade med feta muffins från Muffinsfabriken och sen vidare för att glutta på match. Tyvärr kunde jag inte vara med och äta middag för jag var osäker på om jag stängt av plattången så jag fick sätta mig på bussen hem igen för att checka läget och den var såklart avstängd. Jag hann tillbaka till matchen i alla fall och Bajen vann mot de amerikanska mästarna, väldigt duttiga! När jag kom hem gick jag ner på gården och kastade plattången i backen och stampade sönder den i småbitar och sen fick den sova bland soporna. Den jäveln förstörde min dag!!!! 

Bromantiskt

Kategori: Hus&Hem

Alla hjärtans har bjussat på uppsättning av undertak inne på toaletten, byggarfika med vaniljhjärtan, en tur till IKEA och en titt på Melodifestivalen.  Sååå himla romantiskt att man nästan dånar...hehe. Höjdpunkten var nog fan ändå att jag orkade ta mig ner till duschen idag. Haha, så jävla käckigt liv utan badrum.

Vecka 3

Kategori: Hus&Hem

Vecka 3 är igång med stormsteg och trappor och lägenheter kryllar av hantverkare. De har börjat bila i porten bredvid också så nu fyller den hääärliga melodin min arma hjärna igen. Är lite smått jättetrött på detta nu.

Klädbytardag

Kategori: Livets lilla gång

Idag var det den årliga klädbytardagen. Jag hade skramlat ihop en hel IKEA-kasse med kläder att byta bort. Tyvärr hann jag ju inte vara med på hela kalaset, men jag hann i alla fall byta till mig några strassiga klisterstenar och kuddiga fotsulor till osköna skor. Haha, det är jätteroligt att se när folk blir helt till sig över skit som någon annan inte längre vill ha. Och så går överskottet till välgörenhet. Win win deluxe!!
 
Som sagt var jag tvungen att blada iväg tidigare pga träning och du milde vilket köttande det blev. Jag hade inte ätit så bra innan så jag var helt jävla död. Det är svårt att skriva detta tillomed eftersom mina händer skakar som löv i motvind. Dags att sussa tror jag...eller nördläsa lite först kanske. Mmmmmys!

Pass på!

Kategori: Resa

Nu har jag hämtat mitt pass hos systeryster. Det blev ju över förväntan trots blåtiran. Den syns ju knappt om man jämför med hur nyllet faktiskt såg ut. Tuuu tuuu...så nu är jag redo att resa runt i världen igen och Mr. Blåtira är välkommen att hänga på. Förträffligt!! 

Turvikt?

Kategori: Cheerleading

Den vikt jag vägde in på denna vecka har jag inte sett skymten av sedan VM 2011...det är fyra år sedan. (!!!!) Det var ju uppenbarligen en turvikt eftersom vi tog brons i USA så jag hoppas att den för tur med sig den här gången oxå och hjälper mig att nå mitt mål.
 

Pieces

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Nu är jag så trött på att vara krasslig i halsen...JAG VILL SJUNGA!!! Har inte sjungit riktigt ordentligt på över en vecka och hela den tiden har jag varit obsessed av den här låten och bara velat poppa med. Älskar den så att det gör ont i hjärtat för att jag tänker på Eagles varje gång jag hör den. Såatteh...en ny hals tack!
 

Emojination

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag är så jävla insnöad på det här jäkla spelet.  Kan inte sluta hålla på med mobilen. Uuuusch!