lindilus.blogg.se

ON the spotlight

Kategori: Livets lilla gång

Fick den här jäveln i hälen igår då den låg på sovrumsgolvet och skvalpade. Trampade den rätt i krysset och där satt den som en smäck så att Rickard fick komma och leka brandman och dra ut skiten. Det gör fortfarande ont som in i husmusen. 

Pow!!!

Kategori: Livets lilla gång

 
Nja..inte riktigt va? Jag har precis varit ute och knatat med vovve i regnet så jag har inside information om att det inte är ett piss somrigt. Over and out!

Matchnaglar

Kategori: Naglar

Skandal, skandal, en domarskandal! Trots tråkigheter på dagens match hade jag iallafall de piffelipuffigaste små naglarna att applådera riktigt ordentligt med. De tog sin lilla tid att göra, men det är så jäkla kul nu med lite längre naglar för man får plats att måla så mycket mer kraffs då. 

Dagen i bilder

Kategori: Djur

Klorna mi

Kategori: Naglar

Alltså naglarna mina är ju som en fröjd för Frasse nu när de inte har jobbat på ett tag. Hårda som kryptoniter och längre än Lille Skutts dase. Det får plats att måla massa roligt på dem..Här har vi det senaste:

Clique

Kategori: Livets lilla gång

Alltså cliquen, det är alltid så jävla good times att hänga med dem. Plus att maten var sjukt god!! Men nu är jag på g hem till en tom lägenhet, mindre festligt. Blir en säkerhetsrunda á la FBI, kika bakom duschdraperi och under sängen och så för att säkerställa att inga monster eller mördare lurar i skuggorna. 
 

Stadig banan

Kategori: Livets lilla gång

-"Fan vilken stadig banan" tänkte jag nyss när jag krubbade en guleböj av strålande kvalité och vigör. Det var faktiskt helt sjukt hur stabbig och stabil den var...god oxå till råga på allt.
 
Jag har nu varit på gymmet och bränt bort några kalorias för att kunna goffa tapas utan att få alltför dåligt valksamvete ikväll när vi ska fira Mindy. Det lär ju gå över styr som vanligt när jag är igång, men men. Man somnar inte alltid som en viktväktare, men man vaknar alltid som en. Höhö!
 

Kärlek, gemenskap, respekt

Kategori: Livets lilla gång

Är på väg hem från Söderstadion. Pricken ned familj åkte Polen idag så jag gled dit själv och gluttade när Bajen vann med 3-0. Eftersom vi alltid står på samma ställe i klacken så hälsar Stickans kompisar på en och de blev dönöjda att jag kom själv. Så himla mysig gemenskap. ❤

Magisk Mike & Frozen Fanta

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Är nyss hemkommen från en smärre bioafton med min kära clique från laget. Krubba lite krubb och dreglade lite (läs kopiöst mkt) över Magic Mike. Haha den är inte nådig!!! Pinsam många gånger, men hey  hey hey...ögongodis som heter duga på en fluga. För övrig kunde man köpa Frozen Fanta på bion. Som en slush fast med kolsyran kvar...världens grej!!! 

Fiskelycka

Kategori: Djur

En sån jävla mysig kväll!!!!! Först drog jag till ett närmast folktomt gym och brände iväg 400 kalorier lite snabbt på min nya favvomaskin.
 
Efter det begav oss jag och Rickard hem till mina päron för en fisketur.  Pappa hänkade också på ut och fick såklart en gädda, skillad som han är. Rickard var och är alldeles tills sig i trasorna över en så fabulös liten fisketur. Han har suttit på golvet i köket och pillat med sitt spö och fiskelåda medan jag panerat och stekt gäddan. Haha, undrar vem som kommer att få äta monstret. #stortmysterium

Mitt liv i en liten ask

Kategori: Livets lilla gång

Nä, inga däck pumpade här inte. För någon hade haft det så jävla roligt och skurit av slangen till tryckluften. Hoppas fan att de var den mest minnesvärda kvällen det lilla fanskapets liv så att jag inte vandrade i onödan. Så det var helt enkelt bara att knata hem igen med cykeln rullande på tomma däck. Dessutom fungerar inte internet på min dator sedan 3 dagar tillbaka så då blir jag ännu gladare i ögat. #balle

Solsting

Kategori: Livets lilla gång

En sista dag med sol nu på ett tag om SMHI inte trampar i klaveret så det gäller att passa på. Tror jag ska ta och promenera bort med cykeln till Trollbäckens centrum där det finns en sån tryckluftspump. Pang bom säger det bara. Sen kan jag cykla runt bäst jag vill med däcken lika stenhårda som mina magrutor....hehe.  

Vovvar och så

Kategori: Djur

 
Vovvar, vänner, glass, bad och sol. Vinden i håret och kalorier i låret..då är sommaren som bäst!
 

Strålande dag

Kategori: Livets lilla gång

Mycket happenings denna underbart soliga sommardag i juli. Syrran och minstismusslan var här på besök och vi sökte några högskolekurser åt mig bland annat. Spännande att se hur det ter sig. 
 
Sen bar det av mot gymmet för ett mördande dubbelpass med bodypump och RPM-spinning. Både Jempa, jag och min nya fina gymväska överlevde svettförlusten, men jag är dock osäker på om Jempas cykel höll hela vägen hem??
 
Efter träningen hänkade jag på Rickard och Michelle ner till badet för att meta en skvätt, men då kunde jag inte hålla mig från badandet längre utan svalkade oblygt mina nytränade svettvalkar. Dios mio va nice det va!! Kallt, men mer friskt än dödande kallt lixom. Ett Toppen avslut på dagen om ni frågar en badande som mig. 😀