lindilus.blogg.se

Guuuuuld!!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag blir så lycklig för U21-lagets skull...de verkar vara ett så himla gött gäng som bara lixom älskar att lira boll tillsammans. Jipiiiiiii, bäst i Europa i U21-fotboll... hur sjukt!!!!! 

Lindahls kokoskvarg 👍

Kategori: Min viktresa

Nästan inga points och ändå så jävla gott...vart har du varit hela mitt liv lilla kokoskvarg? 👀🍧 Det här lilla mellanmålet gjorde typ min dag. Mätt som en plätt och glad som ett spett...eh japp!

Lackade naglar

Kategori: Naglar

..naglar på fredag. Rensningen fortsätter och inatt fick sig nagellådorna en körare som heter duga. Målade självfallet klorna i samma veva oxå när ångan fortfarande var uppe. Piff to the puff så att säga. 

The balle is back!!

Kategori: Hus&Hem

Hur stor tror ni lyckan var när min älskade Prick hade gjort klart balkongen som en överraskning tills jag kom hem i söndags? Den var större än störstwurst! 
Så idag har jag konkat hem diverse blommor och blad, tvättat dynor och bara allmänt piffat. Dorota har bidragit med en blå filt och 3 tomatplantor oxå. Stämningen är således på topp.

Knubbsälen

Kategori: Resa

 
Nu vet jag va en riktig knubbsäl är: jag efter en helg i Sälen. Som jag tjockat käften full är det ett under att sittliften höll och tog oss till toppen. Hur som haver har det vart en ytterst mysig tillställning med både paddling och party, fis och fadäs. 

Sälen

Kategori: Resa

Japp, varför dra till Grekland på sommarsemester när man kan roadtrippa upp till Sälen och basta skiten ur lårkakorna och beundra svenska naturens under?? Att bo i ett timmermansion är ju inte helt fel heller. Blir jävligt sugen på att samla ihop ett gäng goa gubbar och åka på skidsemester i en mysig stuga som denna. Jag och puckelpist är ju som handen i handsken, ba smack. 

Pumpad kropp

Kategori: Min viktresa

Jag överlevde body pumpen!!! Wiiiie,  jättekul att ha någon att gå och träna med. Vi får se om det är muskelinflamation imorn eller icke. Jag har druckit ett litet glas fun light i förebyggande syfte. Skål påre! 

Gymmat

Kategori: Livets lilla gång

Idag var jag på gymmet. Vad ska man säga. Gymmet var jättefint....jag var jättesvettig. End of story. 

Go och glad sommar

Kategori: Hus&Hem

Mätt är bara förnamnet!! Vi har goffat som gafflar i motvind hela dagen. Ungefär i lika stadigt takt som regnet har strilat ner från himlariket HELA jävla dagen. Oh  well...

M to the ys

Kategori: Hus&Hem

 
Mysfaktorn i vårat kök när vi äntligen fått upp gardinstången och det vankades tacos. Say whaaaaaaaaat! !!!

Den stora rensningen

Kategori: Hus&Hem

I två dagar har jag typ konstant städat och rensat ut massa skit här hemma...mest i vardagsrummet som har sunkat till sig något förfärligt under renoveringen av badrum och kök. Nu börjar det återfå sin forna glory och jag bara sitter här i natten med TV och dator avstängd och myser av renheten. Tillochmed fönsterna är tvättade, något som inte har inträffat sedan vi flyttade in 2010. Fresh and clean så att säga...mjahaaarå.

Påfyllning

Kategori: Hus&Hem

Sådärja, då är det inte längre ekande ökenvandring i kylskåpet. Efter ett par flipfloppande varv på Maxi är det fullt med allehanda kvarg och lökstumpar. Rickard beställde hem både öl och läsk, något som jag icke tyckte var nödvändigt för överlevnad.  Men köpte jag inte det skulle han hålla fast och kittla mig när han kom hem och sånt överlever jag knappt så det var bara till att köpa. Det är något så ofantligt mysigt med att ha mat hemma. ❤

16/6

Kategori: Throwback

2 örongodisar

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Alltså nu ni...dessa två donnor är ju föjävvla förträffliga!! Jessie J's låt fick mig att gråta en skvätt på bussen bara av pianointrot. Den är så satans...jag vet inte vad. Mäktig, vacker, bäst! Sen har vi Molly Sandén som sjunger Sofias lilla kärleksförklaring till prinskorven så att jag får gåshud på armarna. Och hur fina är inte brudparet...kära much??!??!  Nej jag säger det igen, musik hörrni!!
 
 

Mitt livsverk

Kategori: Cheerleading

Håller på att packa ihop alla cheersaker så att jag slipper se och bli påmind och deppig. Vet dock inte om jag har mage att packa ner medaljerna, så hårt som vi kämpat för dem tillsammans. Kanske kan göra någon fin tavla med dem. 
 
2011: DM-silver, VM-BRONS, SM-guld 
2012: DM-guld, SM-guld, EM-SILVER
2013: DM-silver, SM-guld 
2015: DM-silver, SM-brons

Arbetslöst liv

Kategori: Livets lilla gång

 
Idag är min första dag som arbetslös och som sig bör stod jag och hängde på låset hos Arbetsförmedlingen och fick den biten avklarad på 3 röda. Jag behöver inte ens gå på möten eller någonting för jag verkar självgående och har ett kontaktnät så arbetsförmedlingen är "egentligen inte till för såna som dig." Jaja, firade med att shoppa lite småpill på In&Finn. De har så mycket fint!
 
Firade vidare med min nu före detta chef genom att glida till Godisbolaget för att testa lite glasskulor. En stor fet våffla och 3 kulisar för bara 39 pix och massor av spännande och snarriga smaker att stoppa i glasshålan. Värt!
 
Men nu ni...nu ska jag fortsätta storstädningen av hemmet, som har ignorerats lite den senaste tiden. Disken hade stått så pass länge att jag var tvungen att knyta ett par leggings runt huvudet för att inte hulka sönder. Fräscht och så!

Blått är flott

Kategori: Livets lilla gång

Idag stod jag i kassan för sista gången och allt förflöt utan missöden eller krusiduller. Det allra sista jag sålde var en gammal hederlig liten bryggkaffe. 
 
Efter jobbet blev det en tur till Farsta för att underhålla syrris och hennes två små frön som suttit fast på vårdcentralen hela dagen lång. Lite kaffe och risifrutti ordnade upp det hela någorlunda iallafall. Mosters två små mininyllen, så söta så söta. 
 
För övrigt har jag sussat på sofflocket en snabbis medan Rickard kämpade som en hingst i motvind med balkongen. Haha! Redo för solig fredag? Jaaahaaarå!!!!

Kryptonite

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Ikväll har jag och Rickard rockat loss här i vardagsrummet. Pricken plinkar hej vilt på gitarren och jag sjunger med och dubbelhakorna skuttar i takt till tonerna. Det är jätteroligt!!! Vi körde bla. Kryptonite med 3 doors down som båda tycker är hallonpajmedvaniljsås-bra. Älskar han som sjunger den, bara rakt upp och ner utan krusiduller. Hela bandet lixom skiter it' och bara spelar sin musik utan massa extravagant show och snygga looks. Så jävla musikaliskt och talangfullt om ni frågar mina öron.
 
 

Grattis Sverige!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag har överlevt och besegrat den ytterst märkliga magsjuka som härjat i mina nedre regioner sedan i onsdags. Det har varit en kamp som heter duga vill jag lova! Förhoppningsvis slipper vi mer sånt nu och kan stå i kassan utan vilda störningsmoment i brallan ikväll. Haha! 
För hur firar man inte Sveriges Nationaldag bättre än att jobba ett par timmar och dra in lite skattepengar?? 
 
 
Och apropå ingenting alls så kastar jag med ett par bilder från thaibåten för att den va en av de mysigaste restaurangerna någonsin. 
 
Så himla gölligt ställe, en båt med tillhörande sandstrand på en guppig liten brygga. Supermumsig mat och piffiga drinkar. Be there or be square!!!
 

Så jävla sant!

Kategori: Livets lilla gång

 

Rip Eagles

Kategori: Cheerleading

Igår var det avslutning med Eagles...inte bara för den här säsongen utan Eagles läggs ner helt. Det känns så sjukt ledsamt, som om en nära vän bara kommer att försvinna sådär pang bom. Det där laget har betytt så sjukt mycket för mig...och nu är det borta. Börjar fan grina när jag tänker på det. #eaglesordie #4ever ❤❤