lindilus.blogg.se

Örnträning next

Kategori: Cheerleading

Snart är det träning, är så jävla taggad att hälften skulle räcka till att driva min brödrost i 7 timmar!! Nej, tävlingen gick inte så grejt, men det är nu vi kan göra något åt det. Kötta bliii bleux!!

DM-dags

Kategori: Cheerleading

Alldeles snart rullar jag mot Uppsala för att kolla på DM mellersta innan det är vår tur att snubbla ut på mattan imorgon. Blingväskan är packad så att den snudd på spricker, håret är blekare än fem sångsvanar i maj och fejan är brunutansol:ad till den rätta fjortis/gordieshore-kulören. Eller vad sägs om detta morotsfejs? Haha!

Välkommen Scarlett!!

Kategori: Livets lilla gång

Nu har en liten liten Scarlett kommit. Har bara sett en endaste bild på henne och jag tycker redan om henne mer än massor. Längtar tills jag får träffa henne och pilla på de små fingrar. 

Komsi kom lilla russin!

Kategori: Throwback

Nu är systeri på BB och krigar....och jag bara väääntar och väääntar på att få veta vad det är för ett litet russin som har ploppat ut. Spänningen är snudd på olidlig! Vill veta nuuuu!
 
Här är jag, syrran och mamsen när det var jag om var russin. =)
 
 

Kök & bebis på G

Kategori: Hus&Hem

Igår spenderade jag och Pricken 7 (!!!!) timmar på IKEA för att planera och beställa köket. Vi var så degiga i huvudet tillslut att vi knappt fattade ett jota av vad säljaren sa.
Men fint som snus blev det och nu är det bara att jobba på här hemma för den 17:e april kommer köket.
 
Och något annat som är på väg att anlända är min systers bebis som börjat värka i magisen. Tänk er så spännande!!!! En ny liten skrynklig familjemedlem att knåda kinderna på!!! :D

Rocka sockorna

Kategori: Livets lilla gång

Idag hyllar jag olikheter och säget nej till mobbing genom att ha på mig en ugly ass combination av strumpor. (Och konstiga strumpor har jag en heeel deeel av) I like annorlunda!!!

And so it begins...

Kategori: Hus&Hem

Då är tiden på året här när man kan börja steka fejset på ballen. Varenda år känner jag bara sån enorm kärlek för min balkong som ligger i bästa solarläget. Effing lurv it!!

Red & blue ♥

Kategori: Cheerleading

Megahjärta på gårdagens träning!!!! Det var MrsFab kan man säga.
 

Slit och släp

Kategori: Hus&Hem

Jag har träningsvärk i armarna efter gårdagens slit och släp. Vi slet ut hela jävla köket inklusive några väggar och garderoberna i sovrummet. Idag fortsatte jag slitet med att rensa ur vårat förråd i källaren. Alltså grejorna jag sparar på ibland...eeh bara nej! Typ en stor flyttkartong full med små tomma kartonger????? 

Morgonstund

Kategori: Livets lilla gång

Med lunchen i näven är jag på väg till jobbet. Har lite sovmorgon idag och bussen kryllar av barn. Spyr lite smått i min egen mun och försöker koncentrera mig på den fina solen istället. #surkärring

Snart så!!!!

Kategori: Hus&Hem

Imorgon är det besiktning av badrummet och sen kan vi skita bäst vi vill. Jag har redan tjuvstartat lite smått med att piffa och Rickard har slagit en drill i smyg. Det ska bli så mys att få mixtra klart med allt där inne i vår egen takt. (Fullt ös om jag får bestämma)

#MrsFab

Kategori: Cheerleading

Nu är jag hemkommen från Eagles lagkväll...och om möjligt så älskar jag min örnfamilj mer än någonsin. Fina fina fina lilla lag! ♥ Vi fick bland annat pynta vår egen tävlingsrosett..HUR MYS?? Blev rätt nöjd med min må jag säga.

4h

Kategori: Livets lilla gång

4 timmar till helg!!!!!!!!!!!!!! Lyckan spritter i ögonfransatna och muffinsen klappar i takt till min skönsång.

Hilfe!

Kategori: Cheerleading

Jag har ju lite smått förträngt det här med att det kommer att tävlas nu när jag börjat med cheer igen. Såhär cirkus en månad innan årets första tävling börjar det smyga ikapp mig att det är snart är dräkt på och mage ut i det fria och då kommer "hjärtat&magenknögglarihopsig"-nervositeten som ett brev med Harry Potters uggla. Men har det gått förr så går det igen I guess, haha! ")

1 vecka kvar

Kategori: Hus&Hem

Nästa onsdag är stambytet över!! "Bara" en vecka kvar av mög, skrutt och grannar som kletar bajs.