lindilus.blogg.se

10

Kategori: Livets lilla gång

Jag sitter med nytvättat hår ute i blåsten och fryser så att det knastrar i hjärntrådarna. Ska det inte bli 65 grader och strålande sol snart, vart i flundrans flätor är sommaren?? Nåväl, det är inventering på jobbet om cirkus en halvtimme...jag har bara 10 arbetspass kvar. Sick! 

Glansigt värre

Kategori: Hus&Hem

Det här med spolglans till diskmaskinen.....det är ju bra och så har jag hört. 😂
 

Jessie J

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Dagen började lite skevt på jobbet då jag är så ofantligt jävla trött på människor så att jag håller på att spy. Jag säger det igen, ge mig ett isolerat rum ett tag tack ! 
 
Sen fortsatte tråkigheterna  när ingen kunde följa med till Grönan för att kolla på Jessie J. Rickard hänkade på en stund för att käka och sippa några birka innan konserten och så smack kom vi precis när Jessie körde sound check på scenen. Jätteintressant att se faktiskt!!
 
Lagom till att bruttan drog igång var Pricken tvungen att åka hem och sussa . ..så där stod jag i ett hav av fjortisar och diggade alldeles ensam. Awkward japp! Jag är i alla fall ännu kärare i henne nu än vad jag var innan....hon är från en annan planet!

Mycket b-day

Kategori: Cheerleading

Igår var det min födelsedag. Den började på natten med att Månsan gick och vann Eurovision. Hejsan svejsan lixom! Vi tippade egen resultatlista och hejade  så hela hotellet fick skavsår i öronen.
 
På morgon var det bara upp och hoppa och kamma luggen riktigt duktig för det var tävla SM på schemat. Vi hade tre skadade på bänken och kände mest att vi var där för att visa upp så när vi fick en bronsmedalj blev vi så jäkla glada. Som vi har kämpat denna säsong. Det är helt sjukt! Min sista tävling med godaste gubbarna på världskartan. 
 
Och kämpa hårt var det en annan som oxå hade gjort. Min lilla Prickar var helt slutkörd när jag kom hem. Han hade slitit och fixat så att det skulle bli färdigt till min födelsedag. Så fint!! Vi bara satt där och glodde vid köksbordet i typ en timme för att det är så awesomeness. Det är tamejfan så att broccolin dansar lambada i kylskåpet.
 

Sm-helg och Eurovision

Kategori: Cheerleading

Nu ligger vi på hotellrum i Nyköping och är trötta i ögonen efter första tävlingsdagen, men taggade på Eurovision. Heja Power...och heja Måns!!

NO more duschdisk

Kategori: Hus&Hem

Jag börjar kl. 16.00 idag, en jättekonstigt tid för mig som är van att sluta 11.15 på fredagsmorgonar.
Diskmaskinwn har hur som haver fått sig en välbehövlig premiärtur, lyckan över att slippa diska i duschen är total. Helst av allt vill jag bara typ sitta i mitt kök resten av livet och lyssna på Jessie J I högtalarna. 
 

Good game

Kategori: Cheerleading

Jahapp! Här sitter jag i natten och deppar över att sista träningen är över. Det kunde ju slutat bättre, men efter den här jävla oturssäongen är jag inte förvånad. Fina laget förtjänar så mycket bättre. =/
 
 
 

Travhäst

Kategori: Livets lilla gång

Jag skulle ju vilja va sådär fantastiskt fitspo och säga att jag mår sååååååå mycket bättre nu när jag hasade mig ur sängen vid 6 och stapplade på en timmes promenix. Men nej....ont i huvudet och bröstkorgen som aldrig förr och dessutom är jag vråltrött. Tänker tillomed erkänna att jag tog bussen 4 stationer när jag travat i över en timme och blev less på att aldrig komma hem. Haha! Det blir fan en liten nap på det här.
 

Det är nära nu...

Kategori: Hus&Hem

Amen jag orkar inte med soptippen här hemma mer nu. Vi kan inte göra mer på köket än att vänta på rörmokare och elektriker. Elisen skulle komma både igår och idag men har inte visat sig. Det är så nära men ändå så långt borta. Blir galen!!!
 
Dessutom har jag något jävla knas i bröstkorgen som härjar med typ alla symptom i hela världshavet. 3 träningar innan SM oxå så det finns inte tid att vila. Urk!

Kakellycka

Kategori: Hus&Hem

Jag är så taggad på köket nu att jag snart tappar pantalongerna!!! Idag åkte kaklet upp och jag var ju bara tvungen att provpiffa med lite kryddor. Så jäkla vrålmys!!!

Såld!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Vem har sålt sina första varor ikväll??? Tjohoooo jag jag jag! Smycken för 50 spänn skickas till Ruth. #jättekul

Tradera

Kategori: Hus&Hem

Varför går inte jag och lägger mig?? Jo för jag sitter och gör Tradera-annoner med allehanda skryt och skrot jag hittar här hemma. Det är så roligt att jag aldrig vill sluta! Tvekar ju på att nån vill ha min skit, men det är ju så roligt att knåpa annons. Haha, tröttmössa delurre kommer jag vara imorn. Här under finns en länk till allt raffigt jag lagt upp. XD

Harlekin <3

Kategori: Livets lilla gång

Det är ju så töntigt jävla möräckligt att man blir frälst. Här ska läsas tantsnusk för fulla muggar.
 

Dos Mios vilken uppenbarelse!

Kategori: Livets lilla gång

Idag är en speciell dag... snudd på att jag blev troende där en stund. 
 
Om ni gissar vem som fick sura miner för detta: Jag som stod i kassan i mongosuperrusch eller den sönderstressad kunden som hade ner det? Tack även till alla som så snällt poängterade att jag hade tuggummin över hela golvet. #tpl 

Standard

Kategori: Livets lilla gång

Detta börjar bli standard på måndagskvällar. Håller alla tummar och tånaglar!!
 

Home sweet home

Kategori: Cheerleading

Då var man hemma och simmar i svenska vatten igen. Det var så obeskrivligt skönt att inte behöva mellanlanda på hemvägen. Då behövde man bara genomlida 9 timmar av absolut ångest. Jag trodde att jag skulle dö minst 72 gånger.
 
 
Nu är jag på väg till jobbet för att gnugga hjärnknölarna lite efter 10 dagars degade. Hade gärna degat resten av livet, men vi har slut på toapapper och andra livsviktiga ateraljer hemma och sånt kostar pengar förstår ni barn.