lindilus.blogg.se

Spinnar vidare..

Kategori: Min viktresa

Jempa lyckades lura med mig på 60 minuters spinning. Det är som sagt inte riktigt min kopp te....gillar för övrigt inte te över huvud taget. Haha! Men hur som haver tog jag mig igenom det hela och har fortfarande alla ben i behåll.
 
Funtar på om jag ska orka mig upp 04.45 imorgon och börja kl. 06.00 så att jag kan kila hemåt vid trerappet. Det är ju Black Friday imorn så det är bara hem till datorn och fynda julklappar på neeetet. 
 
Ja..nej..jo, då blir det väl till att gå och lägga sig nu. Kul!

Mitt i natta

Kategori: Livets lilla gång

Där här med att gå upp 04.55 på en söndag och ta nattbuss en till jobbet... jag är inte imponerad!

Min punchpralin ❤

Kategori: Livets lilla gång

När man hittar en punchpralin i trapphuset och massa smulor från punchpraliner på förarsätet och bara känner att man helt plötsligt tycker ännu mer om personen som lämnat dessa små spår. 

Låg

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag varit så trött att det inte är friskt. Började gnugga gruset ur ögonen redan vid typ tiotiden  och nu försöker jag kolla fotbollsmatch en mellan Sverige-Danmark utan att trilla av pinn. Kan de här ha nåt med min extremt låga temp att göra. Har legat mellan 35,1-35,8 de senaste dagarna.
 
Aja, heja Sverige!
 
 

Klädbytardag

Kategori: Hus&Hem

Idag har vi haft den årliga klädbytardagen. Tro inte att jag missat att fira pappen för det, jag körde en tjuvstart med det igår istället.
 
Hur som helst så var det mer kläder och bråte än någonsin förr på klädbytardagen. Jag fick med mig en hel påse med diverse mer eller mindre nödvändigt kraffs. Ett par mjukisar i leopardprint var den absoluta favoriten, men snodde också åt mig en bordsduk som passade helt perfa på vardagsrumsbordet.