lindilus.blogg.se

Leopard print <3

Kategori: Livets lilla gång

Har haft en så mysig kväll. Jag och Prickard har suttit i soffan hela kvällen och gluttat idol och skrattat åt Bigbrother Live fram tills nu. Vi satt i och för sig på golvet en stund också och sorterade skruvar och spikar i två verktygslådor...haha japp! Fredagsmys på hög nivå. :)
 
För övrigt har jag blivit leopard print-tokig. Eller, har vart det ganska men köper bara mer och mer grejor med det mönstret. 
 
Anyways...nattinan! 

Stunta <3

Kategori: Cheerleading

Ikväll har jag varit i kära Svartis med min gamla stuntgrupp och försökt bygga loss lite lätt. 4 avdankade cheerleaders på ett fnissigt humör. Det är fan inte lätt! Satan så svag man blir snabbt...men så sjukligt roligt att få lyfta människa igen. Men jag kan garantera att imorgon kommer träningsvärk en som ett brev på posten. Ba smack!

Hello nails

Kategori: Naglar

Har suttit 2 dagar på telefonen på jobbet, mitt absoluta minst omtyckta element med det nya jobbet. Men nu är det överstökat för den här gången och jag överlevde utan större men. 
 
Från telefon till något helt annat, naglar. Jag har haft målade naglar i princip varje dag sedan 24e augusti. Igår tog jag bort lacket och ba: jävlar i min låda, är det här långa fanskapen verkligen mina naglar?!? Och jo, det var det. Långa som aldrig förr och starkare än 3 oxar på långtresa. 

Publikrekord

Kategori: Livets lilla gång

Idag är en bra dag, en dag att lägga på minnet. Inte bara för att jag äntligen fick se Batans ståtliga skägg strutta upp och ner för planen. Idag är dagen då Bajen blev det största publiklaget någonsin i svensk historia med ett hemmasnitt på över 25500 personer per match. Haha, så jävla kul att man firar loss även fast man förlorar. Det är det som är så vackert! 

Jellyshots och melonbål

Kategori: Partaj

Igår var det liv i luckan då boet fylldes av mina käraste vänner för att fira Jempa som blir ett år tantigare idag. Vi smuttade jellyshots i form av citronklyftor och sörplade melonbål. Jag var så taggad på att göra och dricka bål ur melon att jag snudd på döpte om mig på facebook till "Bålet" i andranamn. En mysig stund med guld i mund...eller mest bål i mun skulle jag säga. 
 

Sant.com

Kategori: Livets lilla gång

Strålande jul

Kategori: Livets lilla gång

Idag är det 10 veckor till julafton. Vi är ett gäng på jobbet som alla älskar julen så vi drog ihop en liten pepparkaksfika med must bara för att fira att årets bästa högtid snart är här. 
 
Åh det luktade så mysigt!!
Jag fortsätter fanimej i samma anda och käkar risgrynsgröt till middag. 

Plöja ärenden

Kategori: Livets lilla gång

Urk slurk på burk vad trött jag är. Det är dags att jobba min första helg och har jag tvingat upp mig efter några timmars sömn och sitter på burren inlindad i världshistoriens största halsduk, lite som en baconinlindad halloumi fast utan den goda smaken.
 
Giv mig styrka att plöja igenom ärendet i 8 timmar!!

Toulouse

Kategori: Min viktresa

Igår på vägningen fick vi "adoptera en hundvalp" om vi ville. Den behöver rastas minst 30 minuter om dagen. Mamma och jag var såklart på och plockade åt oss varsin liten tussig boll. Jag har döpt min till Toulouse och vi har styrketränat och studsat runt en halvtimme i köket. Kanske inte en ultimat rastning för en hundvalp, men Toulouse fick kissa i vasken och verkade nöjd med det. Hahaha! 

Heja Sverige!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Programmet Heja Sverige är typ det bästa som hänt. Varje vecka sitter jag och bölar så tårarna sprutar och fnissar så det gungar i soffan för att det är så vackert. Bland det vackraste jag sett faktiskt.. Såna äkta människor och sån genuin glädje och gemenskap. Orkar inte ens med hur fint det är. Handbollslaget MÖRDAR mig och jag gråter ihjäl mig åt de två judokillarna som är vänner.  AAeej, om bara alla var lite mer om dessa finingar..
 
 

Skärpning!

Kategori: Livets lilla gång

Vad hände med att man ställer sig upp och lämnar plats åt gamlingar på buss och T-bana? Nu när jag åkt i rusningstrafiken mer än jag brukar ser jag folk bara skita i vilket och låta gamla skröpliga finisar stå och kränga. Idag satt jag bra jävla långt bak på en fullsmockad buss och en liten tantaluring kom stapplande i gången. Hon har alltså gått förbi typ hela bussen och ingen har gett henne sin plats. Blir fan illamående av folk. Låtsatsupptagna fröätarshelveten! 
 
Usch!

Veckans naglar

Kategori: Naglar

Inte vant mig vid rast...

Kategori: Livets lilla gång

Vrålmissen när man har en halvtimmes rast kvar att ta ut och bara en halvtimme kvar att jobba. Det var bara till att hänga runt i 30 minuter. Passade på att damma av mitt skrivbord...och några arbetskamraters bord när jag ändå var igång. Haha, men nu har jag fått åka hemåt i alla fall. Sitter på bussen med en mage kurrande som 5 morrande mangos. Det blir soppa med toast snabbare än snarast när jag kliver innanför dörren.
 
Tjipp tjilevipp!!