lindilus.blogg.se

Dag 3

Kategori: Livets lilla gång

Skolan är i full patrull och kastrull. Mycket nytt att mosa in i skallen tillsammans med en gosig förkylning gör att tröttheten är värre än värst. Det roligaste hittills måste vara bilden på mitt passerkort till skolan.... 2 stora boobs och en avkapad panna. Yes, så jävla snyggt!

Idag efter seminariet blir det en tur till Ropsten för inventering hos Aui. Pilla frenetiskt bland kexchoklad och räkmackor hela kvällen lång.

Wish me luck!

Last real day

Kategori: Livets lilla gång

Idag var det min sista riktiga arbetsdag som heltidsanställd. Lite sorgsamt att jag inte kommer träffa mina knäppgökar till kollegor varje dag, men några timmar om veckan ska nog räcka för både ett och annat skrattutbrott.

Just nu sitter jag strandad i soffan efter ett nattligt infall av städlust. Så imorgon när vi vaknar kommer det vara fräscht som en nyponros i boet.

Jag ska kasta några vändor till i det mycket beroendeframkallande basketspelet på fejsbucken. Sen blir det att knyckla ner mitt förkylda nylle i kudden.

Årsdag

Kategori: Livets lilla gång

Här var det längesedan man kikade in för att riva av en mening eller 5.

Idag firade jag 1årsdag på jobbet. Firade storstilat genom att lacka på mina kollegor över lämnade bajsmacksärenden och fick ringa en vidrig kund som var i upplösningstillstånd.

Två dagar kvar av heltid. På måndag blåser nya vindar i luggen. Böcker trillar in på löpande band och jag börjar bli nervös i stortån.

Nu - godnatt!!