lindilus.blogg.se

Måndag imorgon?

Kategori: Naglar

Hejpa!
 
Här har vi haft sjukstuga hela veckan. Jag har inte jobbat sedan i söndags och tydligen har de stackarna på kontoret fått ösa på med beordrad övertid och diverse annat skoj. Så imorn blire' till att knapra alvedon och spraya i sig ett par ton nässpray och hugga i för att försöka komma ikapp med alla ärenden igen. Vi får inte åka hem förrän vi är ikapp imorgon så det känns som att så många som möjligt bör vara på plats så att vissa inte behöver sitta hela natten.
 
Jag har värmt upp med att måla naglarna och rensa lådorna i vardagsrumsbordet och dog inte av den ansträngningen så det ska nog gå bra imorn.
 

Yes I did...

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Vissa bokar biljetter till Beyoncé..jag bokar den nya Harry Potter-boken. #nerd

Ny Potter!! :O

Kategori: Livets lilla gång

Alltså vad händer!!!!???!? En åttonde Harry Potter-bok är på G. Vet inte om jag vågar läsa den när den kommer ut.
Tänker om den sabbar loss hela alltihopa?! Typ att RonRon och Hörmi1 skiljer sig...
Men den måste ju på samma gång läsas. #muchospännande
 
 

Obildad

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag haft en ledig dag. Den glädjer mig inte direkt för jag vet att jag har den bara för att jag jobbar varannan helg, vilket är det uschligaste man kan tänka sig när man börjat jobba på kontor för att man känt sig redo för ett "nine to five-liv". Men men, det är bara att bita i den sura snorren och traggla vidare.
 
Större delen av dagen har jag sökt utbildningar som jag kan tänkas finna något intresse i. Som vanligt känner jag mest våldsamt motstånd och ångest när jag tänker på utbildningar och framtid, men en gnutta mindre motstånd idag än annars. Vi får se vad det blir av det där...antagligen ingenting med min drivkraft som just nu är ungefär lika stor som en snacksmorot. Bara att laga dagens middag känns som ett heltidsprojekt á la putsa kinesiska muren med tandborste.
 
Jaja, det är en dag imorgon å'...
 

Lösisar

Kategori: Livets lilla gång

Är fortfarande lite däven i damasken efter gårdagens galej på Ollan, men vi kan i alla fall konstatera att stället fortfarande har charm....och massa spännande invånare med nötter runt käften och brallorna vi knäna. Sofistikerat! Det blev så pass party att jag ramlade in i byrån när jag kom hem så att armbågen börade blöda. Räddade upp det lilla misöfet med att äta toast i sängen till Rickards stora förtjusning. Snudd på att han friade. Rockn' roll så att säga!
 
För övrigt har jag tröttnat på mina fula taniga naglar och klaffsat på ett par lösisar. Vi får se hur länge limmet håller den här gången. Hälften ligger väl i toan innan natten är över. :P
 

Krångel

Kategori: Livets lilla gång

Den här appen har ju krånglat mer än tolvfingertarmen på en brunstig ko!
 
Men den är som livet i övrigt antar jag. Krångel och kakadurum. Sitter dessutom på phone imorn..hjälp oss och fräs (ja som en snytning) oss från ondo. 
 
Tacka vet jag Boston Celtic Burger från Oleareys, Leroy Sanchez youtube-konto och snabbspola-funktionen på snapchat.