lindilus.blogg.se

Tittut Snövit

Kategori:

Min lilla gosekompis Snökkvit, som jag vaktar i ett par veckor framåt, har vaknat ur sin dvala och är redo att springa i sitt lilla hjul heeeela natten lång. Att hon inte får muskelinflamation i sina små benpipor är ett under som hon gnager runt i timtal. Tur att hon är söt, annars hade gnisslet från hjulhelvetet inte varit helt acceptabelt!!

Spoiler and nördvarning!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

OMFG!!! Alltså sista avsnittet av GOT var allt jag och Aui kunnat önska oss.Vi fick vår kära teori om att John Snow är en Starkgaryen bekräftad. Att Arya kom "hem" och ba smackadelurre shabam var oxå livets liv! Min personliga favorit var dock att Tyrion fick sin queens hand. Ständig gåshud under båda gångerna vi såg avsnittet...yes we watched it twice! Senast förra veckan sa jag på lunchen att sista avsnittet skulle sluta exakt som det faktiskt gjorde. Mother of Dragons is on her way!!! Orkar inte att det är 10 månader tills jag får veta hur det går.... aaaahyjhgdiuoor!!
 
 

Södertälje runt

Kategori: Livets lilla gång

Vi kom till bilkön strax innan Södertälje. Då började "rökmolnet Ragnar" och hans kusin "Kerstin kylare" ha brakfest under motorhuven och lät vätskorna flöda fritt i en kokande soppa ur fittbilen,  som pappa kallade den.
 
Så det blev ett par timmar med vattenpåfyllning, inköp av diverse verktyg och meckande med kylaren innan vi i sakta mak fick rulla oss hemåt igen. 
 
Tacka gudarna att mamma hade med sig knäckemackor och saft. Annars hade vi förtvinat någonstans i Södertälje med all säkerhet.

Mot Nyköping.

Kategori: Resa

Jag ligger i sängen och stirrar ut på gården i väntan på päronen. Regnet skvalar ner som sig bör en svensk sommar. 
 
Idag ska vi till Nyköping och fira min systerdotters konfirmation och födelsedag. Mamma ringde precis och informerade om att de just i detta nu passerar modevillan och att jag inte ska glömma att kissa innan jag går hemifrån. 
 
Haha, på återseende!

Oh så ljuvt!

Kategori: Naglar

Som förutspått har dagen omringat av kransar i alla dess slag. Även syrrans och min egenhändigt ihopknåpade varianter. Ljuvt som ett sommarregn! 
 
Magen är givetvis så full av potatis att jag snart föder 13 kg finräfflade chips med grillsmak.
 
Salong Barbalalabe hann slänga in en liten nagelförlängning oxå mellan broccolipajen och jordgubbarna. 
 
 
Tyvärr är ju både boyfriend och bästisar out of town ikväll så här slutar min midsommarnattsdröm.  Jag går och lägger mig i brist på annat att göra. Synd på en bra klänning. ;)

Spåtant

Kategori: Livets lilla gång

Spåkulan förutspår en morgondag med sociala medier som flödar över med selfies med snapchats blomsterkrans-filter. Tillhörande captions såsom: "Glad midsommar alla fina", #trevligmidsommar, "midsommarglädje" och "måste ju också lägga upp en sådan här bara för att" är icke att förglömma. ;)
 
MVH/ Bitter Pantertant  
 
 

Bästa burkarna!!

Kategori: Hus&Hem

Min mor kan ju vara den bästa lilla varelse. Hon har funnit mig livets elexir, som jag så länge sökt efter över land och rike: Sprite Zero på burk!!! 

Hamstervakt och andpatrullerare

Kategori: Naglar

What cookin' good lookin'?? 
Nada much, fettet fettar och deppet deppar som vanligt. Inte en jävla stråle sol kan livet bjud på heller...fattigt! 
 
Den enda ljuspunktern är mitt nyköpta gelenagelkit och det faktum att jag ska vara hamstervakt med start från imorgon. 
 
 
Nej juste...även att jag ledde två änder över ett övergångsställe idag genom att kasta ett pommes frites om och om igen  tills vi var på rätt sida om gatan. Det skänkte en stunds överdådig nöjdhet i livsbubblan. #loveanimals

Grattis Sverige

Kategori: Livets lilla gång

Vilket pangväder på Sveriges dag! Långpromenad, stek på ballen och Game of Cohones fick bli årets högtidsfirande. Imorn blir det jobb och antagningsintervju så lika bra att kamma benan och hålla tårna rätt i mun redan idag. Är nervös som en kobent kameleont.

Diverse liv

Kategori: Livets lilla gång