lindilus.blogg.se

5 days

Kategori: Min viktresa

Nu när man fyllt 27 och börjar bli till åren kommen är det bäst att rensa ut kroppshyddan lite tänkte jag. Kör en 5 dagars fasta med diverse juicer och skit. Det mesta av grejorna är det äckligaste skit som mött mina smaklökar och jag har mått konstant illa hela dagen. Bara tanken av att dricka te gör mig spyfärdig. Men men, bara 4 dagar kvar. 

Kotte

Kategori: Livets lilla gång

Jag har grovhetens ångestmeloner inför morgondagens phone - session som kmr förtvinar mitt inre långsamt. Dessutom har den hemskaste fotbollsmatchen jag någonsin sett just utspelat sig och jag har inte hunnit se senaste avsnittet av GOT än. Den som spoilar för mig kommer att makuleras från denna planet!!
 
Som tur är såg jag och Pricken en igelkott, som jag för övrigt döpte till Doris, på vår kvällsspatsering runt kvarteret. It got my hopes up a bit i alla fall. 

Latest in...

Kategori: Hus&Hem

Lite nya pryttlar som ramlade hem med posten idag. Det är så mysigt att handla sin skit online så att man får öppna paket lite då och då. Jag fullkomligt älskar färgen på nagellacket...vill typ ha det som yoghurt, krydda med en näve START och mumsa loss. 
 

Scarlett

Kategori: Hus&Hem

Igår var det dags för namngivelseceremoni för minstaste lilla Scarlett. Tin & Jespans hade skickat ut fröer som vi alla planterade igår 1a maj. Håller tummar och tår att det kommer upp många Scarlettblommor att ha på ballekongen.