lindilus.blogg.se

Nöjdhetens moster

Kategori: Livets lilla gång

Jag skulle kunna låtsats vara fett obrydd och så va...Men jag är såååååå nöjd över detta. Sveriges finaste skägg!!

Systemisk funktionell grammatik...

Kategori: Livets lilla gång

Det är ju så att man somnar bara man läser rubriken. Den här boken är by far den solklart tråkigaste jag läst genom tidernas tider. Vad vill den mig? Jag har läst kanske 20 sidor och min hjärna sparkar bakut och känner våldsamt motstånd. Åker till mampapi en skvätt istället.

Drinkkväll

Kategori: Partaj

Igår samlade vi ihop alla bartenderskills vi kunde anamma och hade en liten drinknight. Förutom mangodaquirin som fick 4 dl rom istället för 4 cl så var det mycket lyckade små anordningar som gled ner utan problem.

Godkänd.

Kategori: Naglar

Är färdigskolad och färdigpluggad för dagen. Vi fick tillbaka de två examineringsuppgifterna från förra delkursen idag och jag fick G och VG så den har jag i alla fall klarat, vilket känns skönt så jag tyckte den var tråkigast i hela världsaltet typ.

Firar med lite ananasnaglar och chill i min gamla vapendragare soffan.

Hej! (Interjektion)

Kategori: Livets lilla gång

Jag sitter och trycker lite risgrynsgröt i vild galopp in i kakhålan för att försöka hinna med lite plugg innan jag glider iväg mot tentan. Har ingen aning om vart salen ligger så jag kommer få stressleta loss och förbereder mig således för svettningar delurre later on. Jag hoppas min taktik med att chilla så mycket det bara går inte backfires idag. Må grammatikgudarna giva mig styrka!

Derbylycka och verbal valens

Kategori: Livets lilla gång

Knack knack knack! Någon hemma?
 
Tydligen, för här siter jag som vanligt i soffan. Dock omringad av grammatikböcker och övningsblad inför morgondagens analkande tenta. Kiss i byxan och så vidare. Men inte ens en grammatiktenta kan dämpa gårdagens lyckopiller: derbyt mellan Bajen och Gringården. Fast jag grinade också... lyckogrin varenda gång det blidde mål. 4 grin totalt alltså, haha! Jag har haft en sån grönjävlig ångest och en osmutt känsla i magen innan så jag blev så stolt och glad i hjärtat för allas skull att det kom små böl och ett vrål eller 17. Tur att man inte behöver någon röst för att lära sig verbens valens, intransitiva verb och nominalfraser i en överordnad prepositionsfras.
 
 
                                                         Bild: Andreas L Eriksson / Bildbyrån