lindilus.blogg.se

Diverse liv

Kategori: Livets lilla gång

Bristfällig information om livet här ser jag!

Så går det när det inte vart träning på mer än 24 timmar och lyckodryckerna får flöda fritt i Froids hem tillsammans med de smäktande tonerna från SingStar. Supapah trupapah! Inget hände med den inklädda trappan även om Skinny såg ut att kunna åstadkomma något riktigt fint. Ungefär som att leta efter dörrnycklarna inne i kylskåpet!

Efter dagen jobb är man mer än lovligt mosig i fejset så nu ska jag slå mig ner i soffan och kolla på bIGbROTHER. pUSS

Färskpressat!

Kategori: Cheerleading

Det blev tulpaner, en hemlig smyckepåse mor har gått och spanat på, 2 trisslotter och ett grattiskort. Det ÄR faktiskt tanken som räknas och jag tänkte så det knakade när jag gick i min ensamhet på jakt efter en present...det vill jag lova. Jag vill oxå lova att den blonda långa kassörskan på Bokhandeln är en riktig surf***a. Båda gångerna jag försökt fråga nåt har hon snäst nåt äckligt svar tillbaka. Jag ogillar dig starkt Beritt eller vafan du nu heter!
 

En ny period har nu börjat i CheerElite:arnas liv. Man skulle kunna jämföra det med den tid då gasmoln spreds på jorden och dinosaurierna dog ut, men riktigt så drastiska ska vi inte vara. Från och med nu och 3 veckor framåt är det hårdträning som gäller, något vi fick känna på under gårdagskvällen. Inget godis, ingen alkohol och ingen tobak. Sova och äta ordentligt och gärna hälla i sig färskpressad apelsinjuice. Jag är smått rädd, men inser att detta nog är rena drömmen för mina bilringar.

Håll tummarna för oss!
 
 
Kommentarer:

vilka bilringar din spinkiga jävel...! puss
Skrivet av Catrin den 27 februari, 2009 kl. 20:28 #

Congrats !

Kategori: Livets lilla gång

Grattis lilla mor på födelsedagen! Lika jobbigt varje år då man aldrig vet vad du önskar dig. :D Jag ska nu bege mig till centrum för att försöka lista ut något som inte frambringar allt för mkt olycka och pestsmitta. Kanske en guldhamster?

Usch!

Kategori: Livets lilla gång

Hejdå livet...livet suger...livet är bajs! Livet = att vara olycklig!

Dock gos att va med er Geeklords. Man känner sig inte så ful då ni faktiskt är fulare än mig. <3

I grodan Grobis ryggsäck:

Kategori: Livets lilla gång

Hon har enorma bröst och stampar i takt!!!

Det skulle kunna vara en godkänd beskrivning av Sveriges utrikespolitik, men eftersom sånt är jättetråkigt så struntar vi i det hela. Istället riktar vi in oss på dagens aktiviteter. Ricky Roo har vart på systemet som den coola 20-åring han är och vi tog oss oxå en sväng på isen. Ricky va dock ytterst rädd i näbben och i vild panik sprang han tillbax in mot land igen.

Ikväll ska Geeklords (och kanske även övrigt finfolk?) samlas och segla ut på öppet hav. Eller så går vi ut och svänger vadmuskulaturen...beror på om det finns någon vind i seglen eller ej. Men det lär vi ju märka.

Snyt er varligt, annars blir det farligt!

Inget jobb för en snobb

Kategori: Livets lilla gång

Fyfabian va fabrikatet kliar på pungen! Så skulle jag kunnat uttrycka mig om jag haft en påse testiklar, men nu har jag ju inte det.

Ännu en gång fick jag gallopera iväg till jobbet, som en riddare på sin vita häst, och rädda situationens fasligheter. Idag gled jag in runt 10 och fick dessutom besök av alla vår Benny. Mysigt att han e tillbaka!

Men det är inte bara jag som jobbar loss. Hör upp nu allisammans! Världens tröttaste och degigaste lilla snokoskop blev igår anställd och har ett riktigt jobb med handskar, blåställ och truck. Nu är det slut med frukost klockan 16.00 och kolla TV hela natten. Och jag får sitta hemma och läsa soduko och äta mindre god kycklinglasagne.



Nä..om man skulle byta om till träningen. Undrar va jag ska ta..plastsäck runt fotleden eller fisknät i håret. Hur som helst..grattis farbror Svante som fyller år idag.

Fotohacker utan liv

Kategori: Livets lilla gång

Jag klarade mig igenom den hemska dagen och gjorde ett rekordsnabbt (4 minuter) passavslut på datorn då Aurora kom försent pga lokomotivet hon färdades på. Ingen diff hade jag heller, men tänka er så piffigt jag ordnade det bland hyllorna nu när Bennyponken snart är back on track.

Nu sitter jag ensam vid datorn och lyssnar på min vanliga ensamhetslåt och knåpar soduku. Nä precis, inget liv äger man. Därför har jag tagit över min pappas och fixar med bilder på hans kompisar som jag gör om till halvnakna gölliga figurer. Detta på pappas order förstås!

Kill me!

Kategori: Livets lilla gång

Det är INTE mänskligt att gå upp denna tid på dygnet. Och det är framför allt inte nyttigt för min framtida hälsa. Jag ska dock försöka bita ihop kindtänderna så gått det går och ge mig ut i den kalla natten och ner till bussen som ska föra mig till jobbet. CRAPFACE! Ögonen gör så ont att jag inte är säker på om jag kommer kunna se skillnad på en kund och en croissant. Wish me luck!

Grattis grattis grattis!

Kategori: Livets lilla gång

Grattis sötaste Rickard som fyller 20 år idag!!!! Vi firar med Linda-gjord tårta och tyvärr... med jobb. =/
 
 
 
 
Kommentarer:

Men gratta från mig också!
Skrivet av Bettan den 16 februari, 2009 kl. 21:04 #
 

Harmoniska hallon

Kategori: Livets lilla gång

Hej lilla sol, välkommen till världen!



Krukväxten lever fortfarande och näsan är på bättringsvägen. Håller tummarna för en snäll träning idag.

Love is in the air...

Kategori: Livets lilla gång

Glad alla hjärtans dag till alla er med hjärtproblem, men även till er utan. Ät riktigt många vaniljhjärtan och ta det varligt med de mer alkoholhaltiga dryckerna. En extra puss till alla som antingen har extrem hårväxt eller är för smala för sitt eget bästa. I kind of like you.

 



Du och jag...och en påse chips! Love a you lot!

Livet alltså...

Kategori: Livets lilla gång

Precis som jag sa skulle fredagen den 13:e visa sin feja på nåt jävla höger. Jojo rasade i backen uppifrån pyrren och låg och flämtade ett tag på mattan som en liten skadad uggleunge. Uschi uschi, sånt e aldrig nice!

Rickard har tydligen haft mucho fun på jobbet idag och babblar vilt och brett om allt kulinariskt som har hänt. Tydligen fanns det både laxa med utgånget datum och diverse soltorkade tomater att skåda på arbetsplatsen.

Men nu över till inrikes nyheter. * Ont i näsan * Mer tjockis än vanligt * Lite nedstämd i humörcentrat * Ska titta på Lets dance nu

Hej så länge!

Bomba mig med dagsljus och annat!

Kategori: Livets lilla gång

Tidigt tidigt imorse kom jag hem till Gimmersta och trädde in i mitt rum som jag inte sett i dagsljus på kanske ett halvår. Det är en mystiskt mysig känsla att vara här hemma och glida runt. Ringde Ricky under lunchen för att höra hur det gick på jobbet, men han satt bara och fnissade och skämdes för att prata bland "de andra grabbarna på bygget". Så jag återgick till att glida runt i dagsljus...märklig känsla.

Får bara hoppas att inte nåt annat ännu märkligare händer idag, på träningen t.ex, eftersom det idag är den fruktade fredagen den 13:e. Jag kniper alla tummar och tårtspadar jag har och hoppas innerligta tt jag slipper bryta näsan eller annat.

Men är det en farlig dag idag så är det ju en desto finare imorn. Hjärtisdagen då man får äta vaniljhjärta och...ja vad det nu är man gör. Jag har börjat "smygfira" redan nu och fixat en liten kärleksbomb. Bomba mig gärna med lite love då jag inte har någon nässpray att kurera mig med.

Någo nytt...

Kategori: Livets lilla gång

Jösses grabbar!

För första gången i mitt liv har jag provat nässpray, vilket jag aldrig trodde jag skulle våga. Det är emot principiperna helt enkelt. Men Rickard, som är en flitig användare sedan 10 år tillbaka, tvingade upp den lilla jävulsflaskan i borrarna på mig och tryckte loss. Hur mkt jag än ogillar nässpray måste jag erkänna att: fan va skönt att inte vara täppt som en toalett med stopp. Tjipuhh!



(Så bra det gick att gå och lägga oss)

Livets lilla gång

Kategori: Livets lilla gång

Vaknade upp 05.15 med bultande (pga attacker från armbågar) och igenkorkad (pga den extremt irriterande förkylningen) näsa. Gick i godan ro ut i köket för att upptäcka att pappa och hans matlåda inte va kvar i huset. Fick lite halvt panik och skorpan jag hade i käften började smula värre än vanligt. Men käre far var bara ute med soporna och värmde upp bilen. Snart åkte vi vår mysiga lilla morgontur in till Stockholms stad. Som vanligt kom jag 1 timme innan öppning och fördrev tiden med soduku. Gjorde iofs inte så mkt annat efter öppning heller. En riktigt degardag.

JAG HAR ONT I NÄSAN!!!!!!

Men imorn är det ju provjobb för en viss herre så vi ska väl susa i säven snart. Godnattkramis!

KrUKväxt och jobbintervju

Kategori: Livets lilla gång

Nödigheten är stor där vi bor...och bristande existens på toaletter inom synhåll. Det är inte lätt att leva år 2009.

Idag va vi uppe med tuppen och åkte iväg till Länna där Buppis gick på arbetsintervju. Det gick tydligen som lätt som en potatisbulle och han ska få provjobba på fredag. Hoppas av hela min stortå att det ska gå bra. Jag är ytterst stolt i ögat må jag säga.

Vi passade även på att ta en sväng förbi Maxi och jag kunde inte låta bli att köpa en liten hemtrevnad att ha som sällskap i stugan. Får man ingen dvärghamster eller hund så får man köpa en krukväxt.
 



Träning står närmast på schemat...

Bert Ljung <3

Kategori: Livets lilla gång

En näsblodig näsa pga av en väldigt hår armbåge (precis som alla andra kroppsdelar av Dessie som jag fått över mig) och 2 dagar på Pressis senare och jag är åter i stugans lugna vrå och tittar på Bert. Bert Ljung, Åke, Lill-Erik och Torleif....snacka om vackra varelser. Skulle vilja gifta mig med allihop, Men jag antar att jag får välja en. Hmm.. undrar vilken jag ska ta?

Fyllefeja!!!

Kategori: Partaj

Men hej hallå vad händer med bloggandet? Jag får skylla på diverse datakraschar och enorm upptagenhet..hehe!

Gårdagen är iaf värd att nämna med några rader. Medan Ricky åkte till Michell för att fixa datorn och ge sin vän 2 paket bacon, kilade jag med raska och blöta fötter upp till Caszns lya för att invänta kommande kvällsaktiviteter. - Efter en lite längre åktur mötte vi upp de gamla gänget på Nivå22 och började roa oss så som bara bävrar kan. Redigt vackert när jättelampan började lysa mitt i allas fyllefejor och fick vårat bord att stå ut en aning ur mängden.- När förfriskningarna var på plats greppaade vi våra rullatorer och gick vidare till nästa anhalt där vi lät fettpartiklarna och musiken bli ett med varandra. Vi rådansade helt enkelt och Cas hittade en egen liten danspartner med chic väst som hon sedan drömde om hela natten. (?) Vi träffade också 3 ytterst trevliga unga män från Schweiz, Sebastien, Sussie och Ivory kan vi kalla dem. Dessa unga herrar måste ha gillat oss så extremt mkt eftersom vi ägde på kareokegolvet. Eller gjorde vi det?? Till en början verkade publiken ytterst taggade, men då McFly'1 Room on the third floor började ljuda genom högtalarna och folk inte hade en aning om vafan det va så blev det lite mindre livat. Vi tyckte vi va skitbra såklart och blev inte deppiga av bristen på fans. Vafan det va ju första gången vi sjöng kareoke...ge oss några ggr och ni kommer vilja ha min lilltånagel...signerad.

Ja men jo, svårt att få med allt det roliga såklart. Idag blir det mindre roligt dock då jag hellre skulle sova än åka till Torvalla och få känna att man lever. Träningsvärken från i fredags är så grov att mina förfäder blir snurriga. Tur att jag fick mig en liten styrketår på burren imorse, en Fakejones.

Piffelipuss!
 
 
Kommentarer:

Menar du att jag missade Fakejones bara för att jag gick av i trollis?!? Varför åh varför
Skrivet av Skinny den 08 februari, 2009 kl. 15:35 #

I väntans tider...

Kategori: Livets lilla gång

Eftersom mitt förra försök att sova innan jobbet gick helt käpprätt åt Kirunas nordligare bergstoppar har jag dissat den idén och datar loss istället.

Kom hem från en mindre aktiv träning för ett tag sedan så jag är endå inte särledes trött. Många kräksjuka individer = jag hade inte ett enda bygg att bygga. En paralympisk arm = jag voltade inte. Kort och gott fick fläsket mest hänga i vindstilla läge. P-nilla sa dock att min röv såg synkad ut...jag tar det som en komplimang. Tror jag!

Annars går väl livet mest ut på att invänta morgondagen då jag får äta semla. Har laddat i flera veckor och blev, om möjligt, ännu mer taggad då jag idag såg Cazsns semla. Som vi alla vet bryr sig Cas inte om chokladkalenderns ordning och därför inte om hon tjuvstartar på semmelfesten. Hon har även meddela att Sågens finaste broccoliknippen just nu säljs på extrapris. Endast 10 riksdaler för tillfället. Alltså lär det vara rusningstid och det gäller att passa på!
 

Livet är inte lätt!

Dinosaurier på Billboard-listan?

Kategori: Livets lilla gång

 
 
 
 
Här ovanför ser vi rebusen för texten till min livs första låtkomposition. Hela bilresan ner till Småland fick min kära familj nöjet att njuta av släktens uppenbara musikaliska geni (alltså jag). Om det, mot förmodan, skulle vara någon som har problem att lista ut hur texten gick kan jag meddela att hela jävla låten löd: Ett noll dinosaurie (om och om igen). Tror den skulle kunna slå i Tjeckoslovakien.

Jag är helt enkelt bra!
 
 
 
Kommentarer:


icke att förglömma så är melodin pet shops boys - goooo weeest!! 
Skrivet av Catrin den 04 februari, 2009 kl. 19:22 #
 

Så kanske den heter... inte för att nån bryr sig när mina lyrics är så oförglömligt bra. XD
Skrivet av Labe den 04 februari, 2009 kl. 23:09
 

Mr. Morot..will you marry me??

Kategori: Livets lilla gång

Är så oerhört lättad i de inre organen att dagens arbetstimmar är över. Va så totalt virrig idag att jag trodde jag tagit fel kassa och bet nästan nagelbanden ur led för att jag skulle få en massive diff. Så blir det om man inte kan sova då de små nattnissarna springer som skadeskjutna rådjur i natten. Slet till mig goseflodisen Bubbel i desperationen och fick lite sällis tills far klampade in och utbrast att vi skulle åka.

Och appropå sällskap så hade jag en underbar vän på jobbet idag. En knaprad morotsbit dök plötsligt upp på golvet framför kassan, lite som en räddare i nöden skulle man kunna säga. Den va ankompanjerad av en ytterst liten svart luddtuss. Jag kan ju säga som så att den gjorde mig så glad att den fick stanna på golvet hela dagen.


Här ser vi moroten i all sin glans. På den övre bilden ser vi den minimala storleken.
 
 
Kommentarer:

oh arton morötter guuuuld!! 
Skrivet av catrin den 03 februari, 2009 kl. 20:40 #
 

ha, ha det lät bra!
Skrivet av Bettan den 03 februari, 2009 kl. 20:40 #

She's all that

Kategori: Livets lilla gång

Fiiiiiiiiiiskaffär! Träningen börjar om 10 min och jag sitter hemma. Mår dåligt som en kräfta i kokande vatten. Förlåt lilla laget och byggen jag är med i som inte kan göras idag.

Ska kurera min fittiga kropp med She's all that. Man tröttnar ju aldrig på den, särskilt inte när hon glider ner för trappan till den underbara låten. Sen att Prinze Jr är mucho guapo gör ju inte det hela sämre.