lindilus.blogg.se

Crazy hamster lady

Kategori: Djur

Jag är så satanistiskt trött i ögonen. Det kan ju vara för att jag satt och mixtrade med Charlie i typ 1,5 timme mitt i natten. Jag riggade hela hans bur med massa snajsiga frön och godisar som han kunde leta efter sen när jag gått och lagt mig. (nördvarning) Sen körde jag in mobilkameran i hans lilla hus och fotade hur det såg ut därinne bland sötdunet när man skramlade ett par gånger med matsåklen utanför. Här är resultatet:
 
 
 

Throwback thursday

Kategori: Throwback

2011 mötte jag för första gången den amerikanska solen och var lite stöddigare än jag borde varit. Inte ens mina superman-pigment pallade trycket. Solsting & skalad som en banan är bara förnamnet. Smärtan är olik något jag någonsin känt. Sola bör man annars dör man...eller var det tvärtom?
 
 

Awesome våg

Kategori: Livets lilla gång

Idag köpte jag en nu våg för min förra sa upp sig. (för att jag var för fet?) Jag hade ju hellre sett att det stod: Ut och spring din fläskhög!! Men awesome får väl duga åt en liten fluga.


Flodisar på fötterna

Kategori: Livets lilla gång

Glider runt i mina flodisstrumpor och bara känner mig sådär sjukt cool och superfashion på samma gång.

Lila avfallshink

Kategori: Hus&Hem

Jag sitter och kollar runt på IKEA's hemsida och andra inredningssidor och hittar så mycket fint jag skulle vilja köpa. En hylla till balkongen, en hängkruka till köket, ny badrumsmatta...och hur gos vore inte livet om man bara hade en lila avfallshink??
 Nämen vilken liten näpen bild på en sophink det blev..hahah nä nu fnissar jag i byxan. Detta megamonster är från zalando.se om någon blir helt tagen av dess ENORMA skönhet och bara måste köpa.

På topp!

Kategori: Cheerleading

Det här har varit en så sjukt bra dag på nåt vis. Först den lilla söta musen imorse, sen den awesome känslan av att vara ledig imorgon, en nap efter jobbet och så en så jäävla god middag att jag satt och mmmmm-ade hela tiden av lyckan i käften. Rickard var inte riktigt lika förtjust... kycklingspett och klyftpotatis är ju ingenting jämfört med makaroner och korv lixom. Haha jag orkar inte! Sist men inte minst blir det en promenad bort till Svartis för att heja på örnarna som kämpar och sliter med sitt progge. Snart är det första tävlingen och jag är så elefantligt nervös i tarmtrakterna...tänk att sitta uppe på läktare och inte kunna göra ett sketet skit?!?! Oj oj oj!
 Lånad från @pcdeagles på instagram
 
 
 

Musis

Kategori: Livets lilla gång

Jag såg precis en så liten och söt mus som satt och knaprade på ett äppelskrutt nere på spåret. Den var så liten och grå att den inte ville fastna på bild. När tunnelbanan kom insusande kilade den iväg på sina små minitassar. Gissa vem som ska hålla utkik efter musis varje morgon.

Gnag i mag

Kategori: Livets lilla gång

Usch...det gnager lite i ångestmagen ikväll. Tror jag måste gå på en prommis för att löka ut skiten. Men det får bli efter Farmen, som Fnatten fått mig att börja kolla på. Nu kommer Gutta..haha!

Trycka macka

Kategori: Livets lilla gång

Bäst att passa på att trycka käften full medan bulldoften fortfarande har övertag i butiken. Om Mr. Odör kommer blir det inget mer krubbande på många timmar.


Strani amori

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Mjölätars skalbaggsfikon vilken lycka det är att ha hittat all gammal musik jag lyssnade på i gymnasiet. Där satt jag i datarummet med lyricsen framför nyllet och lurarna i öronen och lyssnade sönder allt jag gillade tills jag kunde texten (typ som nu då). Tillome den här italienska snöpuddingen försökte jag lära mig. Vettifan hur min italienska lät, men damen som sjunger knäcker ju apa på både italienska och att sjunga. Jag dör helt seriöst mellan 3.30 och 3.45!
 
 

Mr. Odör

Kategori: Livets lilla gång

Idag kom Mr. Odör med stort O åter in till vår annan så vanligt luktande butik. Alltså den här människan, jag vet inte ens hur man ska kunna förklara det. Jag har spyan i halsen bara jag tänker på honom. Hans lukt får en att ofrivilligt kvälja, som om du vore magsjuk och behövde spy upp allt du har i magen, även fast han sitter i andra sidan av rummet. Han är fan mer död än levande...en rutten zombie. Om man skulle lägga ihop alla äckeldoftande kunder jag någonsin haft skulle de lukta blommor och aprikoskräm jämfört med den här grottpundaren. Vi vet inte vad vi ska ta oss till... han betalar ju för sig och är inte direkt otrevlig, men skulle nog lätt kunna snap:a om man sa åt honom att han fick gå för att han luktar så att kunderna vänder och går. Han måste bort!! Hjääälp! 

Boy, I ain't nothing to play with!!!

Kategori: Cheerleading

 
 

Solen skiner...

Kategori: Livets lilla gång

..och jag dör lite smått inombords av lycka.






Grattis mor <3

Kategori: Livets lilla gång

 Idag fyller min finaste, bästaste, snällaste och mysepysigaste lilla lilla mor år. Så nu ska jag kamma ögonbrynen, snöra på mig finfracken och glida över till Tyresö för en mysstund med päronen. 

Shreds

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag och Rickard har suttit och kollat på shreds av olika låtar, de görs om så att det låter som att bandet och sångare suger apsnorre. Haha, skrattar så jävla hårt åt när typ gitarristen kör solo och ser dönöjd ut och så låter det crap. Min favorit är dock Celine Dion...vi fnissade så det kom tårar i både fejset och byxan. Hon ser så sjukt elegant och confident ut och så är det fett lame. I love it!
 
 

<3

Kategori: Livets lilla gång

Den här släkten!!!!


Sussa assäp!

Kategori: Livets lilla gång

Inatt har jag sovit i cirkus 5 timmar då min käre Prick bestämde sig för att ha snarkfest deluxe. Så jag fick ta mitt pick och pack och lägga mig i soffan där nästa lilla djävul bråka med mig: akvariepumpen! Det lät ju som att 10 vattenfall forsade rätt ner i fejset på mig. Så det var bara att kila upp och försöka få den att låta mindre. Jag var ytters rädd att jag skulle klämma någon av mina räkor i mörkret, haha! Sen blidde det en tur till sovrummet för att leta öronpropp. Efter 3 timmars vridande, vändande och nattliga äventyr somnade jag tillslut. MMmmm..va pigg och kry jag var när jag såsade mig upp. Såg ut (och kände mig) som en 3 månader gammal disktrasa som använts till de allmänna toaletterna på Gullmarsplan.
 
 
 
 
Wiiiie, nu vann Sverigepöjkarna hockeymatchen här för att babbla om något helt annat. Då blir det heja heja på OS-final. =D 

Throwback thursday

Kategori: Resa

  
 
Man hittar inte liite bilder när man går igenom gamla mail och usb-minnen. Här har vi Italienresan 2007 och det var tydligen ytterst viktigt att ställa in kameran på tidsinställning och ta fula bilder på hela tjompisgänget. Diggar även bilden på mig och grabben jag bodde hos...det ser inte lite stelt ut??!!?? Haha, så jävla fula kläder hade jag oxå!
 
 
 
                                              
 
 
 
 

Schteka bacon

Kategori: Livets lilla gång

Att steka bacon utan tillräckligt mycket kläder på sig = smärta, tortyr och bara jävligt puckat. Enough said!


Sömntuta

Kategori: Livets lilla gång

Jag ligger i sängen och vevar runt på telefonen medan Rickard snarkar loss bredvid. För en stund sen slog han till mig på benet, skrattade högt och satte sig upp och stirrade rakt fram en stund innan han sussade vidare igen.

Det är både askul och rätt psykadeliskt vad mycket konstigt man gör i sömnen. Nu snarkas det dock som 5 fullvuxna vildsvin så jag lär väl somna när han vaknar. Bröööl i min pöl!

Yeah yeah yeah

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Efter att endast ha lyssnat på massa elgitarr-covers på olika låtar är jag nu tillbaks på auditions och jag är ännu en gång helt OBSESSED av Sarah Simmons...eller kanske mest i hennes stolta pappa som är go' och gla' kexchokla'.  Grym grym gryyyyyyyyym audition!!
 
 
 

Dolda kameran?

Kategori: Livets lilla gång

Herrejävlar i min låda! Idag fick jag kriga som ett djungeldjur för att hålla humöret uppe och le sådär snajdigt mot kunderna. Ett tag i början trodde jag nästan att jag var med i dolda kameran för att det enbart kom in massa EB:s.Kund efter kund som inte riktigt hade alla praliner i Aladdinasken...jag fick även lyfta en tant som höll på att ramla av en stol och hängde sig fast i bordet. Vårat golv var på tok för halt förstår ni! Tillslut styrde dagen upp sig när stammisar och vanliga morgontrafikanter började kika in, men jag är tröttare än 17 lusekoftor och tänker minsann blunda med båda ögonen (hårt) ända tills min karl kommer hem och kräver middagen framdukad på bordet. Höhöhö!
 
 
 

Hallonsaft och kaka

Kategori: Livets lilla gång

Så kom då öl-nomineringen "äntligen" till mig. Jag tycker ju att öl smakar som gammal strumpa doppad i rövjuice...så jag gjorde en egen version med saftkalas. HÄR har ni min lightversion.
 
 
 
 

Snyt och hej!

Kategori: Livets lilla gång

Jag har vart så rosenrasande sugen på sushi varje dag i typ 2 veckors tid..så idag åt jag det igen. Så nu är magen full av sjögräs och snoken full av snor. Så pass att jag knappt kände vad skiten smakade..ovärt frågetecken?!? Antagligen skulle jag få OS-medalj i nysningar om det fanns en sån gren i vinterolympiaden, just sayin'.
 
 Nä usch, just nu vill jag bara ha sol, bad, värme och en violmojito! Men det är ju rätt långt bort så jag får göra det bästa av situationen och ta mig ett glas fun light, sätta i en riktigt stark glödlampa inne i badrummet och sätta mig i duschen. Snyt och heej!
 
 

TV när den är som bäst

Kategori: Livets lilla gång

Alltså det är aldrig så roligt att titta på TV som när Nattis sitter hemma hos sig och kollar på samma program, och vi  skickar upprörda meddelanden till varandra. Nu tittar vi på familjen annorlunda, typ familjer som har 311 barn var. Nattis utbrister: - Vad är det för fel på folk..hatar hon sin murra eller???
 
Hahha, så jävla upprörd tjej. Jag fnissar på mig!!!  

Snörvel

Kategori: Livets lilla gång



Jag är så täppt och tung i fejset att jag snart kommer att slå en huvudvolt framåt utan att ens försöka.

Gratte och fläskis på g

Kategori: Hus&Hem

Oj oj...nu är det bara potatisgratte och lite fläskisfille kvar att göra. Sen får jag dega ihop i en liten snörvlande hög. OS-guld och tårtkalas med familjen har förgyllt denna dag. Jag är extra nöjd med gräddtårtan som blev hur fabulös som helst och slank ner i kakhålan riktigt galant. Men nu är jag så äckligt trött och förkyld att jag bara vill skutta till sängen och gosa in mig. Men Rickard måste ju få sin födelsedagsmiddag så att han kan sitta och öla och spela dator resten av kvällen. Såatteh det är bara att lubba ut i köket...hare!
 

Congräts my mään

Kategori: Livets lilla gång

Idag fyller mitt hjärtas prins, min riddare i glänsande rustning...höhöh skämt åsido, idag fyller Pricken hela 25 barre och det ska såklart firas genom att låta grabben sova hur länge han vill utan att jag stör med minsta petattack eller sång. Så vi ser väl honom ikväll någon gång med andra ord. För min del innebär det massa piff och pet med kakor och paket. Jag har såklart (!) gjort en liten lista över vad som ska göras innan tårtätandet kan sätta igång. Ska sätta igång med den nu ASSÄÄP!
 
 


Poopiplace

Kategori: Hus&Hem

Igår fick vi brev om att det eventuellt ska bli stambyte i badrummet nu under 2014. Aaaasnice med nytt golv, ny dörrkarm och helkalade väggar, men för övrigt är ju min lilla tojlettis så mysig redan. Särskilt nu när den är storstädad är det extra behagligt att poopa (eller vad man nu vill göra) i frid och fröjd bland allt det lila.
 
Ljuslykta, ljus och lila handdukar köpta på Ullared.
 

Kung Kalla!

Kategori: Livets lilla gång

OS-GUUUUUUUUUUUUUUUULD!!!! Jag har tappat halsmandlar och Evasäpplet av hysteriskt skrikande och hejande. Charlotte Kalla är kungen av alla kungar, jävla beast! Så duttiga duttiga små svenska jäntor!!
 
Nä helvetes jävlar...detta ska firas med sushi!!!
 

Romantiskt värre

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja! Alla hjärtans är över..jag spenderade den ensam med att skrubba loss i köket samtidigt som jag bakade småkakor och städade toan. Vid 9 nån gång kom Rickard hem och vi tryckte ett varsitt vanuljhjärta. Klart! Så jävla romantiskt va? ;)

Happy Crappy Valentines

Kategori: Naglar

 
 
En dag som denna är det klart att naglarna måste matcha livets övriga bestyr. Och HUUUUR fint är inte äpplet?? Jag köpte 2 stycken på Maxi igår och det ena fick Rickard med i matlådepåsen. Haha, tror dock inte att han äter äpple, men vafan! Fint som snus ska det va!
 
 

2 up

Kategori: Livets lilla gång

Alla stjärtars dag OCH fredag på samma gång. Fatta vilken lyx med både fredagsnap och kakhålan proppad med vaniljhjärta sen när arbetsdagen är över!? Längtar loss!!
 

Jävla beatbox!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Men faaan!! Har hittat en grabb (gubb?) som spelar Wyclefs 911 så jäääävla grymt...och så ska det vara massa helvetes mensbeatbox i bakgrunden!!??!!!?%¤#/&/  Vafan, i hela havet stormar?! Men introt hör man i alla fall innan spottandet och dampet börjar. Hade typ kunnat betala gubben i videon för att göra en ny utan ÄCKELPÄCKLET!!

Här ska bakas!

Kategori: Hus&Hem

 
Nu har det varit Maxitorsdag här om vanligt. Idag införskaffades en häftig hög med baktillbehör inför Prickens födelsedag på söndag. Excitement level: 100...baka baka liten kaka, slå en volt om du vill smaka!
       
 
 
Jag tjackade även en fräsig hängare, som man sätter över dörren så att allehanda pryttlar slipper såsa runt i hälhöjd. Rätt flådigt!
 
 

Throwback torsdag

Kategori: Partaj

Skinny business och jag under en smärre utgång den 29:e december 2007. Vi hittade tydligen en cykel i centrum och kvällen avslutades med Fjunprickards vänner. Hur underhållande är det inte att det är en cyklande tant på bilden bakom oss? XD
      3 månader innan vi blev tillsammans. =D
 

Tadaaaa

Kategori: Livets lilla gång

Så var detta hårresande (höhöhö) äventyr över. Fick bland annat klä av mig och bli tvångsduschad..en riktigt majsig upplevelse. Tillslut blev det ju riktigt bra när Fnatten viftat med sitt trollspö ett par varv. Dagens tre stadier:

Gulful

Kategori: Livets lilla gång

Jag älskar att jag färgar även fast jag vet att den vanliga blonderingen typ är den enda som aldrig gjort mitt hår till morotsjuice. Håret blev såklart gulfult och flintisaktigt i botten. Tur att jag har världens finaste vän som är proffsigaste frisören och kan hjälpa en kyckling i nöd. 

Blont dasspapper på huvudet?

Kategori: Livets lilla gång

Just i detta nu färgar jag håret. Inget konstigt med det egentligen, men jag har råkat ta en blondare nyans än vanligt och håller på att skita på mig för att det kanske kommer att se ut som bajspapper när det är klart. Håller tummar och tår! 

Don't sleep

Kategori: Livets lilla gång

Jag är så jävla mycket piggare idag när jag sovit 7,5 timmar än igår när jag sov 10,5. Igår var jag helt kallsvettig, hade ont i huvudet och nacken och var tvungen att snooza i en kvart för att kunna kämpa mig ur sängen. Idag är det ju nästan så att jag virvlar som en ballerina här på perrongen...eller?




Vårens nyheter

Kategori: Livets lilla gång

Nu kanske ni trodde att det skulle bli vårens modenyheter, men riktigt så jobbar jag icke. Jag kör på choklad och glass istället, som den totala goffis jag är.

Jag är så sjukt taggad på att smaka alla nya glassar, särskilt Cornetto cheesecake och den nya Ben&Jerry's. Magnum champagne känns ju typ lite hej hej Bacardi färsbiff, men vad vet jag. Det ska även komma en tacoformad glarre som jag most deffo ska trycka in i kakhålan.

Chokladen har jag redan provsmakat. Powerbreak 2 smulade loss och jag satte i halsen som satan. Kexchoklad yoghurt smakar typ...kexchoklad med lite yoghurt. Goda båda två dock, choklad är alltid choklad.

God"natt"

Kategori: Livets lilla gång

Nej usch...nu tänker jag ge upp den här dagen och gå och lägga mig. Jag har absolut ingenting att göra förutom att städa och det pissar jag på idag. Så det är jag och Bolibompa-barnen. God"natt"!!

Nya gardiner

Kategori: Hus&Hem

Såhär piffigt blidde det med ny lampa, gardinstång och gardiner från Ullared. Det blev i alla fall en aning ljusare i mitt mensröda sovrum. Är så äckligt trött på de där väggarna att jag nästan klär in dem i OB och Always Ultra (med vingar) för att se om det hjälper. Dessutom är fönsterkarmen från typ 1633 och faller sönder as we speak. Fram med slip och pensel ba smack!!
 
 
 

Tornero

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Cas påminde mig om en låt igår och alltså..jag älskar den fortfarande. Hur kunde den inte vinna Eurovision?? Han sjöng typ exakt likadant live om jag inte minns helt galosch. Jag har så fina minnen till den...små routines på studsmattan bland annat.
 

Vacker tass

Kategori: Djur

Har man en sån söt liten tass så mååååste man ju få smaka lite macka. :)

Åre 07

Kategori: Livets lilla gång

Jag sitter och tittar på OS och de duttiga svenskarna som skidar loss i spåren. Jag har redan bölat loss de 2 första tävlingsdagarna för att det är så sjukt vackert med sportsmanship länder emellan och folk som tränat så sjukt hårt och sen lyckas när det väl gäller. Priceless!
 
Hur som haver blir jag sjukt sugen på att åka skidor, susa ner för backen i en ful outfit och hjälm. Jag är långt ifrån bra på att sladda fram på pjäxor, men det är syyykt kul. Senast jag åkte var med Caszns familj i Åre....wait for it...2007!!!! Hur längesedan var inte det???
 
Varning för snygghet:

My head's under water but I'm breathing fine

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag tänkte först lägga upp originalet för den äger bollsäck, men sen dök den här gossen upp och öronen faddrade till som en blåmes i vårvindar. 
 

Chocolate fondue deluxe

Kategori: Partaj

Blenda-Beritt signar ut för ikväll. Macahan och Mcmuffin har kastrerat chokladfontänen och sängen väntar. Ångestsöndag nästa...skojsamt värre.

Mojitos

Kategori: Partaj

Mello-mojitokvällen är igång. Jag leker bartender och kastar isen i backen. Quero mojitos hela natten lång. Tuuut tuuuut!

Äntligen taklampa!!

Kategori: Hus&Hem

Efter 4 år fick vi igår äntligen arslet ur vagnen och satte upp en taklampa i vardagsrummet. Vi har aldrig hittat någon som fallit oss i fransarna, men denna ville jag ha så fort jag fick syn på den. Lite cirkusblomma goes star strucked on my forehead. Döläckert!

OS-tagg

Kategori: Livets lilla gång

Jag har suttit helt alone och tittat på invigningen av OS. Det känns lite taggat faktiskt...ser särskilt fram emot konståkningen. Ba snurrelismack lixom! Det är rätt skumt när jag tänker efter, om jag inte har nåt att titta på på TV:n och sitter och bläddrar så hamnar jag ofta på sport. Det kan vara boxning, curling eller typ lite vad som. Dock icke hokey om det inte är Sverige som spelar...hockey är uuuuuuuusch! 
 

Fredagsnap

Kategori: Livets lilla gång

Det är dags för fredagsnaaaap om det så är det sista jag gööööör. Den här helgen kunde inte ha suttit bättre. Like a fucking glove!


Naglar X 3

Kategori: Naglar

A Look Back

Kategori: Livets lilla gång

De här små "Look back"-videosarna på facebook är ju typ hur fina om helst. Klicka här för att glutta in det hela. Vrålpiff tycker jag iaf!
 
 

Dust it

Kategori: Hus&Hem

Jag tror min lampa försöker säga mig något. Jag tar det sen...

Nytt till köket

Kategori: Hus&Hem

Saftflarra, knäckeburk, gardiner och en klocka. Dönöjd!

Packar upp fynd

Kategori: Livets lilla gång

Jag susar runt här hemma i mina nya one piece för 179 spenor och städar och piffar med allt det nya jag köpt. Det är så mys att ögonlocken snart fladdrar iväg till Tanzania. Och då har jag inte ens packat upp alla nagelgrejorna jag köpte än...

Ullared

Kategori: Livets lilla gång

Nu är vi on the road again efter en vrålmysig dag på Ullared. Amningskupor, kiss shorts square och en gardinstång är några av skatterna som inhandlats. Nu vill jag bara hem och mixtra med allt piff jag köpt till lägenheten.


The Mello is on

Kategori: Livets lilla gång

Fram med skämskuddarna för nu är det Mello igen. Hittills har kudden använts flitigt.

Match

Kategori: Livets lilla gång

Wieee nu ska vi glutta Bajenmatch. Bara träningsmatch, men ändå så mysepys att sitta i soffan tillsammans och heja med stortårna i vädret.