lindilus.blogg.se

Nu ere maaat!

Kategori: Djur

I väntan på att någon från Graflunds ska komma och kolla på konstiga gröna fläckar i taket inne på toan så bjussar jag här på en ytterst detaljerad och fantastiskt pedagogisk film på när firrarna mumsar larver.  

Reko med reeker

Kategori: Djur

Förutom en tur hem till mor och far så har jag köpt nya små vänner till akvariet idag. Två panda-fiskar (bilden gör dem icke rättvisa) som smarrar saker på botten...dom heter Snabel och Snork. Sen köpte jag 3 reeeekeer som flyger runt över sanden och filar runt. En av dem är alldeles för stor och läskig dock, men jag vänjer mig förhoppningsvis tre dagar norr om öster. Den stora heter Monsterbiffen och de andra heter Reko och Rekan. (Fantasin och originaliteten är på topp)
 


Nu blir det snart ännu en tur till Svartbäcken med cheerskorna och hostan i högsta jävla hugg. Träning med "Årets lag" (enligt Haninges idrottsgala) är det som gäller så rekerna och pandorna får klara sig utan min fejja tryckt mot rutan ett tag. Hoppas dom klarar sig utan!!! XD

Tricky business!

Kategori: Livets lilla gång

Nu kanske ni tror att jag har dött va, men jag har faktiskt överlevt 2 träningar och några jobbpass med pannan i behåll. Dock sitter hosthelvetet fortfarande kvar så snart kommer väl störningsjouren och knackar på dörren för detta kan fan inte va kul för grannarna att höra på 24/7. En grej jag har upptäckt barn, som ni helst bör undvika, är att stå på jobbet sådär extremt toanödig och samtidigt ha världens största panikhosta. Det är en kombination som inte är så underbar för någon vill jag lova.



För övrigt så håller jag på att prova sporttoppar och BH-ar under tävlingsdräkten som, as usual, inte tillåter några vanliga arrangemang så att pattarna får vila i frid. Jag måste knepa och knåpa på alla möjliga sätt för att få de jävlarna att stanna inomhus utan att visa några band någonstans. Tricky business!!!


 

Fräschör va rätta ordet!!

Host host!

Kategori: Livets lilla gång

lidde ingen träning för mig igår heller... min kropp vill inte sluta snora sig och den vill absolut inte sluta hosta. Jag får panik, krupp och blir attackirriterad och framförallt borde jag garanterat få magrutor av detta för varje kväll är magmusklerna helt slautish. Men imorgon ska jag fan träna om jag så ska hosta mig igenom varenda lilla räkning i progget. Vill vill vill!!!



Nu ska jag snart bege mig ut i vinterlandet och försöka ta mig igenom ett pass på el wörk. Wish me luck!

Gör mig frisk pronto!!

Kategori: Djur

Nä nu är jag så jävla trött på att vara sjuk.. snörvlar, snorar och hostar som en stor fet valross och inte får jag tröstäta heller eftersom jag är inne i nyttigt mode innan tävlingen om en månad. Har iaf gått ner 3 pannor (älskar det uttrycket), men när man är sjuk vill man fan bara ligga och trycka glass och chirredirre hela dagarna.

 


Inga fler fiskar har dött iaf och den lilla lilla fjärilscikliden har börjat äta nu oxå = Linda är överlycklig i överläppen. Den bara spottade ut maten förut så jag trodde den oxå skulle dö, men då sa de i djurboutíquen att vi skulle prova med små röda frysta larver (eeeeeeh hjälp usch vaa) och hej hoppsan va dom käkade loss. Så nu e mina fina firrar pigga och mätta i magarna så helvetes jävlar om någon av dem dör!!!!

R.I.P. Beritt

Kategori: Djur

Nu är livet så jävla deppigt. Jag är sjuk, kan inte va med på träningen ikväll och min Beritt-fisk har dött!!!!!!!!! Den låg och flöt inne i en växt och det förstörde hela min kväll ytterligare några 100 grader. Fyfan!!!!
 
 
 
 
Kommentarer:


men... lilla beritt! 
Skrivet av cat den 18 januari, 2012 kl. 18:31 #

Filmer från idrottsgalan

Kategori: Cheerleading

Jag är så jävla tung idag... har sovit fram till nu. Halsen känns som en tunna med bajs och huvudet dunkar som ett helt jävla hemmabio-system. Har ingen frulls hemma heller, men det skulle ändå inte gå att svälja något just för tillfället så fuck that. Sitter såklart och tittar på filmer och bilder från igår. Här är från genrepet lite tidigare på dagen, introfilmen som spelades in på morgonen och sen uppträdandet från den stora galan.
 
 

Gala-fever

Kategori: Cheerleading

Shiet i Svea rike vilken lång jävla dag!!! En jäffla massa dötid har det vart mellan introinspelningar, genrep och måltider. Men det väger helt klart upp allt det roliga med världsbästa laget och coach. Jag spot:ade bland annat Kristin Kaspersen gå in på herrtoaletten och före mig i drickakön stod Kajsa Bergkvist. Själva uppträdandet va sjukt taggat och kul trots att vi någonstans där på slutet av dagen tappade förståndet av trötthet och flippade totalt. Bland det bästa på hela dagen var att jag svettig som en stork gick in i Hammerfalls loge och frågade om jag fick ett plektrum till min pojkvän för "då skulle han kissa på sig av lycka".... tror ni jag fick ett??!! XD



Nu: DUSCHA OCH SOOOOOOOOOOOVA!!!!
Fan va jag tycker om er...även fast ni mobbat mig hela dagen!
 
 
 
 
Kommentarer:


Syster e bäst.. <3
Skrivet av syster den 17 januari, 2012 kl. 09:43 #

Vi är med på Idrottsgalan ikväll!

Kategori: Cheerleading

Jag är tröttare än 17 kameler på långfärd genom ökensanden. Och tröttare lär jag väl vara ikväll efter en hel dag i Globen med örnar och övriga celebs. Klockan 9.00 samlas vi och sen är det gala-mode hela dagen lång. Ni får inte glömma att bänka er framför SVT1 ikväll klockan 20.00 då Idrottsgalan drar igång. Jag har dock ingen aning om hur långt in i galan vi kör, men håll utkik efter Markolio för det är honom vi ska uppträda med. Gaaaaaaaleeet!
 
 
 

Stora lår- och rövdöden

Kategori: Cheerleading

 

Genrepet gick nästan som firren i vattnet...förutom en smärre blåtira under vänsterögat. =D Det går vilt till när man ska festa med Markolio ska ni veta. Har för övrigt en sån dödande träningsvärk i lår och röv att jag är lite rädd inför kvällens träning. Sitter och kavlar mig själv med en bulldegskavel och funtar på att ta ett par (37) alvedon och se om det lindrar denna hemska olidliga smärta.

Mot Globen!

Kategori: Cheerleading

Nä, men jag glider väl mot Globen då. Pompomsen ligger redo att fläktas hejvilt med och håret sitter tightare uppe på huvudet än en flugskit i sommarsol. Spännande skit!

Pjux deluxe

Kategori: Cheerleading

Tur att jag fått de nya cheerpjuxen nu när vi har en massa extraträningar hit och dit inför idrottsgalan på måndag. Mina gamla hade fan sett bättre dagar och hur sköna dom än har varit runt tånaglarnas glans så va det på tiden att ge dem en fot i nian. Imorn är det dags för genrep i Globen = cherfrilla och vara söt på morgonen = Linda känner sig som en sneknullad transvestit = good times. =D Nä, men detta ska bli en riktigt intressant upplevelse i livet. Vanlig köttarträning på kvällen sen oxå och med tanke på hur bra det gick för gruppis i tisdags känns det som att det kommer bli kalasers. Lets do it!
 

Fishy!

Kategori: Djur

 
Nu har jag spenderat morgonen med att försöka få bild på alla mina små söta fishisar så att alla har stenkoll på hur de ser ut och vad de heter. Vissa av dem går fanimej inte att hinna i kapp med otränad kamerahand så det e lite suddigt på vissa håll. Såhär ligger det till då:

1. Ravioli - en liten pöjk.

2. Bert

3. Beritt

4. Tiger

5. Tingeling

6. Musse - en tjejfirre med ett mussehuvud på stjärten som inte syns eftersom hon absolut inte ville vara med på nåt kort.

7. Fröken blå - som egentligen inte är särskilt blå, men men.



Fiiiiiiina va???!?? =D
 
 
 
 
Kommentarer:


aaaaaaaaaaaaaaaaa...
Skrivet av syss den 14 januari, 2012 kl. 13:23 #

Bli av med kille på 10 dar

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag har överlevt fredagen den 13:e helt fabulöst utan minsta repa i skivan. Ska fira det med att titta på Hur man blir av med en kille på 10 dagar...och jag ska skratta så jag dör hela tiden. LOVE THAT MOVIE!!!
 

Jag <3 mina firrar

Kategori: Djur

Knut har namnsdag..det är ett bra namn. Kanske ska döpa en fisk till det om det passar sig. Jag kan fanimej sitta hur länge som helst och blänga in i akvariet...som en skalad mandarin på lugnande medel. Man tror ju att fiskar ska vara tråkiga och dumma i huvudet, men dom har alla sina små personligheter och livsbubblor. Ravioli är t.ex en riktig pimp som raggar loss på brudarna och Fröken blå käkar som en häst och gillar att mysa bakom pumpen. De andra heter Tiger, Tingeling, Musse, Bert och Beritt... aaaahhaa, vill köpa fler firrar nu på stört och döpa dem allihop. Kanske bäst att jag går och lägger mig innan jag urartar helt här och Rickard hittar mig drunknad i akvariet imorn med badmössa och simfötter på. 
 

Kär i en gamer

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Hahaha!!
 
 
 
 
 
Kommentarer:


hahha den måste jag ju lägga på min blogg oxo..! 
Skrivet av syrran den 12 januari, 2012 kl. 18:30 #
 
 
 

I'm back!

Kategori: Resa

Jag är tröttare än tröttwurst efter Londonresa, träning och jobböppning. Att vara tillbaks i Svea rikes lilla vardag är ju lättare sagt än semlan. London var otroligt mysigt med shopping (oooooooj va jag shoppade) på Oxford Street, spökvandring på Madame Tussauds (damn you Jennifer) och världens mest oändliga sightseeing-buss som fick orken att sippra ur alla hål. Andra hål sipprade det oxå ur som vanligt i takt till toaborstens dans i cyberspace. Men mysigast av allt va nog sista dagen som spenderades på flugplatsen...iaf om ni frågar Nattis. Har nog inte skrattat så mycket på längse som jag gjort de senaste dagarna i vår lilla prutthåla i London... världens finaste (läs fulaste) ostkrokar.

London calling

Kategori: Resa

Nä.. nu drar jag och gosar en skvätt, en sista gos innan Jennibear, Fnatten och jag tar på oss finskorna och åker mot London. F to the yeah!
 
 
 
Kommentarer:


"äh, drar hellre på mig fransyskorna". hihi you and old sms be funny in my eye ^^, ha asabasaskoj i londonet!
Skrivet av cassilurv as per uuse den 05 januari, 2012 kl. 19:58 #

Välkomna små sniglar!! <3

Kategori: Djur


 

Har nån smakat pepparkaksfil?? Det har nämligen jag.. de första skedarna fattade tungan att jasså jaha, där va en liten pepparkakesmulesmak i gomen. Men efter ett tag smakar det liksom bara något obestämbart blaha. Inte äckligt, men samtidigt inte gott...bara någonting man stoppar i käften för att fylla ut bukfettet. Ja, jag säger då det!!

*
 

Igår inredde vi färdigt i akvariet och till vår stora lycka upptäckte vi 2 små sniglar som smugit sig med bland växterna. Vi döpte dem till Bruno och Ali Omar Ramdan. Jag har ringat in Bruno med röd ring här nere för dem som är oerhört spända av förväntan på att se hur mina sniglar ser ut. Jag vet att det ser lite småkäck ut med massa luftbubblor över hela glaset, men de försvinner efter några dagar. Längtar massor tills jag får köpa och stoppa i firrar som kan hålla sniglarna sällis. #NerdForSure
 
 
 
 
Kommentarer:


asafint ju! testa vanlig fil med hemgjord pepparkakskrydda. bah muffla ihop ingefära nejlika kardemumma och massa cinnamon jao, fettttt gott och juligt ^^, 
Skrivet av cas den 05 januari, 2012 kl. 12:33 #

Uppkoppling och uppsugningsförmåga

Kategori: Livets lilla gång

Idag har internet varit nere HELA dagen. Michell kom över i vild tristess och panik då hans internet oxå låg nere. Så jag bjöd honom på ett par prinskorvar den hungriga stackaren innan han försvann hem igen. Utan uppkoppling och utan annat att göra kollade jag igenom gamla skolarbeten och fann ett extra spännande (not) om översvämningar i floden Rhen. Man skulle typ diskutera orsaker och försöka ge lösningar på problemen kring översvämningarna. Längst ner på sidan har jag tydligen ruttnat totalt och skrivit:

Släng Always ultra och Pampers plus i floden. Dessa två produkter har en utomordentlig uppsugningsförmåga. Det kommer bli skitbra!



(Jag skrattade högt åt mig själv när jag läste det.. alltså, got to love my self sometimes. XD)

Träning tack!!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag är jag så jävla lycklig i hjärtrotens innersta lilla rum. Imorn är det äntligen äntligen träning igen med världens bästa lagkamratisar och världens bästa tränare... Och jag kommer få vara med på the secret mission laget har på ingång nu i januari. Jag har varit lite smått deppig i lilltån för att jag skulle missa det nu när jag fladdrar till London på torsdag (<3). Men nu verkar livet ha löst sig till det bättre. Så nu kan det gärna få bli imorgon så att Sweagles kan få mysa ones again. Typ såhär mycket vill jag (och behöver) jag träna nu:
 
 

Svea rike

Kategori: Livets lilla gång

Nämen se där!! Svea rike har namnsdag idag. Ska slänga mig ner och kyssa marken när jag går till bussen om en liten stund.. som en lite gratulationsgest sådär lite smått på en måndagsförmiddag i stilla regns. You get the point!

*

Idag är det work work ännu en gång... men idag förgylls korvhålet med Aui och våran gemensamma bästis Avery Berkel så det kan nog gå undan om man har tur i trosan. Tjipp tjilevipp!

Falska förhoppningar

Kategori: Livets lilla gång

Trots ett relativt tidigt avbrott i nyårsfirande hann jag iaf med denna fina bordsplacerings-binda och en jäffla massa läskiga raketer vid gropen. Grannarna ovanför firade dock länge och väl vill jag lova...det var festligare än festligast överallt utom i mina öron som försökte sova. XD
 

Imorse KÄMPADE jag mig upp till jobbet och längtade hem som ett litet näbbdjur redan på bussen in. När jag kom fram möttes jag av en helt tom tunnelbanestation...inte en käft så långt ögat nådde. Och jag tänkte: Yyeeiiaahha!! Inte en kund kommer det va idag..soft som den softaste soffpotatis!! Men så fel man kan ha.. jag han inte ens öppna innan kärringjävlar stod och ryckte i dörrhelvetet. Och mina vaniljbullar snoddes av en grabb som bara kom in och plockade allt han ville ha...så det va bara att ställa sig att baka om. Och hela jävla dagen va det en strid ström av folk som störde riktigt fint i mitt kampanjbyte så att bakissvettningarna strilade så det stod härliga till under kepsen. Varför är inte folk hemma och sover eller nåt en dag som denna??



Falska förhoppningar eller vad??!!?

Slutt!

Kategori: Livets lilla gång

Som en kiosk i motvind!!!! Så skulle man kunna säga om livet som försigår när det är 2012 och bordsplaceringen består av nermensade bindor med allas namn på. Libresse var verkligen temat för kvällen, både i gropen där folk smällde utav bara helvete och @ Veronicas place där flera paket party gifts stod redo för användning. Annat drama kan vi ju ta och glömma tycker jag för mitt nyår är över. Gammeltanten är åter hemma i soffan och ska up om 0,5 nanotimmar och åka och jobba. Feta kronor i fickan, men inte särskilt mycket skoj i kojjan om ni frågar mig. Piiiiiis out bitches!!!