lindilus.blogg.se

Räddningsoperation

Kategori: Bedas

Idag har jag gjort en god gärning. En liten humla hade flugit in i affären och satt alldeles ledsen på SL-maskinen. Så jag stoppade den lille puffbollen i en mugg och bad en kund att ta med den ut i det fria. Tack fina blonda kvinna som hjälpte mig att rädda den lilla humlan från en säker död i Pressbyråns sunkiga äcklighet.



Hur som helst så hinner jag inte sitta här och gagga. Bedas ska fira Valle 2010 i mitt kök så nu måste jag gå och raka mustaschen. Ta det lugnt med elden nu ikväll alla medmänniskor.

Vitlök i mitt kök

Kategori: Livets lilla gång

Jamen nu du doftar det fina ångor... och ja dom är från min mun. Så jävla sexigt!!

Bacardi Mojito

Kategori: Bedas


Har vart och införskaffat Bacardi Mojito (ja, jag gick på tv-reklamen) med tillhörande lime och fruktsoda till kvällens festligheter med de vanliga bruttorna. Hittade ingen mynta, men jag hoppas på att den är lika god som den ser ut. Annars får jag väl trösta mig med lite sing star och kläm på schtocken. Pax för att få den ikväll!!! Men nu måste jag piffa mig vidare för som vanligt när vårat lilla gäng e 2getha så är det strikt dress code som gäller. Skulle man råka ha ruffsigt hår och mjukisar får man inte vara med. Skönt det, så att det inte kommer några konstiga människor. Typ som mongot på bilden här under. Jajaja, hare!
 

Talang

Kategori: Livets lilla gång

Ligger i dörröppningen ut till balkongen med fejan inne i rummet och röven ute i solen. Måste nämligen bara kolla in Talang 2010 där en av stammisarna från jobbet är med och sjunger. Simon, och hans Russel Crow, är typ den vackraste gatumusikanten någonsin. Sjunger som en gud och spelar saxofon som en liten liten nybakad kexchoklad.



För övrigt är det loppis med Ricky och Charlie-barn som gäller idag. Biggest nerds in town yes we are.

Narkoman, ett yrke?

Kategori: Livets lilla gång

Man kan ju undra va en sönderknarkad pundare med peruk har för slags meriter i livet när hon hånar 20-åriga tjejer som har ett heltidsjobb på pressbyrån. Men tycker man att det är mer värt att sitta på en parkbänk i vinterkylan och dra ett par silar istället för att ha råd att betala för en egen lägenhet så är det ju toppen att hon är lycklig med sitt liv.



Men nu över till dagens viktiga nyhet: Dagens träning gjorde att jag kirrade min sista stämpel och därmed fick min efterlängtade satsväska. Hahahaha, jag e så jävla lycklig!!! (ja på riktigt)

Le mot världen....nej tack

Kategori: Livets lilla gång

Det kan inte bli så mkt mer deppat än vad det är här i min lilla soffa nu. Kom precis hem från en hemsk kväll på äckeljobbet. Det va bland annat en man som frågade om jag spelade fotboll med tanke på att jag hade så väldans kraftiga ben. Mmm, tack för den..den satt där den skulle i hjärtroten!! Vem har ens bett honom att häva ur sig en analys om tjockleken på mina ben??

Men det värsta av allt är ändå den här jävla vulkanfittan som gjort att Cas och Skinnys flyg blivit inställd. Jag som va så jävla redo och åka till Arlanda imorn och äntligen få se vackerheterna i all sin glans. Men nej nej, då ska nån jävla liten bergsjävel spruta spermaklet och aska över hela världen så att allas liv blir förstörda.

Om jag inte hade vart nyttig just nu så hade jag fan inte bangat på typ 3 kladdkakor, diverse choklad och chirre med dirre och bara skyffla in i käften. Men nu har ju jag tyvärr kraftiga lår och kraftiga jävla valkar överallt så det blir inget med den saken.

Le mot världen och världen ler mot dig...I helvete att den gör.

Flyg iväg tack!!

Kategori: Livets lilla gång

Schtocken!



Asså nu får det satans "askmolnet" ta och flytta på röven för på tisdag ska Cas och Skinny komma och gosa i mina underbyxor. Kan dom inte flyga hem nu pga detta så skriker jag fan hårbotten av mig.

Död åt ryggsäcken

Kategori: Livets lilla gång

Jag hatar ryggsäckar. Kvinnor som ska hålla på och ta av sig ryggsäcken för att ta upp nåt. Kränga av och kränga på... jag hatar fula jävla ryggsäckar!!! Man ser ut som en jävla skogsvandrare med inbyggd kaffebryggare i kepsen. Uuuuusch...

Extrem snyltighet!

Kategori: Livets lilla gång

Hade SLs rabatt haft en feja hade jag spottat den jäveln mitt i plytet. Så jävla mycket hatar jag den... tar fram det värsta ur alla snyltiga, äckliga, snåla och sa jag äckligt snåla (?) människor. Det finns fan inte mycket hopp för mänskligheten. Egentligen är det inte rabatten utan vad den gör med folket. Fan va totaläcklad jag är. Hörde dock en rolig konversation mellan 2 unga flickebarn idag:

- Marlboro fresh är mkt godare. Menthol brukar va bättre när man har lite ont i halsen.

- Ja, jag har fett ont i halsen. Det här kommer bara att vara bra för mig. (Håller upp paketet med cigg)

Hahahah, söte! Vägra ta en halstablett...
 

Marlboro Fresh...ta en i timmen vid halsont!!

Bränd bulle!!!

Kategori: Livets lilla gång

 Oboy, vilket vackert väder! I like a lot!!!!
 
 
 

Bomb i garderoben

Kategori: Livets lilla gång

Inte lukta usch, lukta hej...ta en dusch!



Det ska våra kläder få göra idag...ta en rejäl jävla dusch så vi slipper lukta uäki (ja det är ett ord) och gå runt i stada utan kläder. Jag har varit ytterst lat och inte tvättat på flera veckor så nu ser det ut som ett smärre bombnedslag på tvättkorgsfronten och det är tänkt att jag ska ta itu med det hela idag. Jaaaa va kul för mig...inte! Skulle inte banga på lite mer sol så att jag kan steka på fejan lite mer så att jag kan va brunare än Caskinny. Fast som om det skulle ända... FÖR DOM KOMMER OM EXAKT EN VECKA!!! Tjihooo...lyckan är stor där jag bor.

Har ni oxå tänder från himlen?

Kategori: Livets lilla gång

Idag hade jag en rolig liten man med turban inne som gav mig den bästa komplimangen någonsin. Såhär fint fick jag höra:

-Åh, du ska veta att du är som en ängel.. Dina ögon är som glittrande diamanter, ditt leende som en sol och dina tänder är som änglar från himlen.

(sen helt plötsligt mitt upp i flera minuters komplimanger)

- Och sen vill jag bara fråga, vart ligger Hornsgatan.



Asså jag skratta typ på mig när han gått. Tänder från himlen.... hahahaha!! Sjukt roligt!

Arg i båda ögonen!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag hatar det där fittiga lilla skatteverket så mkt att jag vill äta 5 kg choklad i minuten bara för att jag blir så arg. Hur svårt är det att skicka ett litet papper man ber om. Nej nej...då får man ringa flera ggr för att dom ska fatta. Inte för att det går att komma fram dock för när man än ringer är dom så otroligt upptagna och ber en att ringa senare. AAAaaaaaaaaaaaaarg!!!!

Dock är det lite fin sol på ballen så man får väl lugna ner pannbenet lite och gå ut och blotta fläsket för grannarna. Men nu har jag ju vart nyttig ända sen i tisdag så det ska nog gå bra utan för många framkallade kräkreflexer.

Ricky uppe med tuppen :O

Kategori: Livets lilla gång

Melitta, ställ upp! För nu har det fan hänt något riktigt amazing häromkring. Rickard har gått upp (och han går inte i sömnen) innan klockan 13.00 på en lördag. Detta är en helt fantastisk bedrift och jag vet inte riktigt vad som försiggår. Mår grabben bra, har han fått tyfus i ögonen, kommer han att vara vid liv innan kvällen är slut? Hur det än går så måste vi fan åka till Maxi för jag är hungrig som en kalkon med mask i magen. 

Bedas united om 10 dagar

Kategori: Bedas

Bjussar på lite sjukligt vackra bilder (som försvann frn passagen) från Bedas påskfirande i helgen. (Ja Nattis det finns fler på fejan och vill du ha ännu fler kan du få en till lite skiva) Behöver inte skriva så mkt om bilderna då vi e så jävla vackra att alla förstår innebörden iaf. Vill iaf säga att jag tycker om er fina fisar.. ni gör mig glad i hjärtat. <3 Snart e vi allihopa igen = bulgursallad varje dag.

Pört pört!

Kategori: Livets lilla gång

Jag är så jävla pörtig!! Kom precis hem från gymmet där jag dallat med låren och knipit med rumpan så hårt att svetten rann värre en borta vid Niagara. Börjar närma sig en färdigstämplad pappersbit nu. Vad ska man välja...en satsväska eller en satshandduk?? Hmm, svåra val det där. Tur då att jag är så otroligt säker på att jag vill äta nåt nu. nudelwook ska det tamejfan bli. Så nu har jag icke tid med er småfjåsar. Vi säss!

Svullardag!!

Kategori: Bedas

WTF händer med snön i Sveas alla hörn. Blev så jävla deppad i ögat när jag vaknade och såg det äckliga äckliga skiten. Vad heter ni ens små flingor som fördärvar livet?

Hur som helst så får jag piffa upp humöret med minnet av helgens fina äggmålning tillsammans med Nattis, Jenniför och Frida med skalpen. Oh ja, lockarna satt som dom skulle på huvvet...eller? Bulgursallad och krämiga drinkar, som sätter sig fint både i munhålan och på kläderna. Myspys helt enkelt!

Och idag blir det mer mys hemma med the familia. Påskmiddag it is och jag ska svulla som en liten mus som hittar 5 ostar på en gång. Bara jag kan ta mig ner till bussen utan att den enorma träningsvärken (från fötterna, genom hela kroppen och upp till käkarna) mördar mig i trapphuset.

Penisägg till påsk

Kategori: Bedas

Gårdagens spark från en fittpundare är ingenting mot den träningsvärk som mördar varenda del av min inte allt för tränade kropp. Dock va det ytterst jätteroligt att igår, för första gången på nästan ett år, träna cheer. Stört att man saknat att ha massa människor som trampar runt på en och japp, jag har redan ett pretty fint blåmärke på låret. I LOVE IT!! Dock skulle ett par kilo eller 10 behöva försvinna från min kroppshydda känner jag.

Men hur som helst är det snart dags för Bedas lilla påskmiddag. Här ska målas ägg (penisägg) och diverse vackerheter. Får väl skicka en lite gul kycklinghälsning till mina fina småägg borta i Australien oxå. Räknar ner varenda liten dagis tills ni åter skådar Sveas vackra vyer.

Föresten....glad påsk till alla medmänniskor. (Förutom äckelpundarna på Mariatorget...jag hoppas att ni får en hemsk och traumatisk dag)

Dubbelt upp!

Kategori: Livets lilla gång

Nämen se där! Nu när snön är borta upptäckte jag att vi har 2 K-brunnar precis utanför porten. Det måste ju betyda något bra, right? Dubbelt upp av klamydia, klimakterie, klåda och....kladdkaka. Ja tack! Det va ju en trevlig överraskning tycker jag då det mest är hundskitar som poppar upp under snön. Mmmmmums!