lindilus.blogg.se

Kompensation

Kategori: Livets lilla gång

God förmiddag alla goda samariter! Själv steg jag precis upp, som den arbetslösa yngling/slashas jag är. Känner mig faktiskt lite småhungrig trots gårdagens enorma förtäring av mat och efterrätt. Tänkte dock kompensera upp middagen från igår med en lite mindre maffig lunch idag. Sen bär det nog hem till mina päringar. Kanske ska ringa och kolla så att dom är hemma först bara så att man slipper sitta på trappen och umgås med gräsmattan hela dagen. Aaa, men så får det bli....

Såhär kul va det igår:
 


Såhär B blir det idag:
 

Vårrullarnas krig

Kategori: Bedas

Ja, då var även denna dag slut. Flickorna samlades runt bordet på Mongolian Barbeque för avslutningsmiddag för Caszn som lämnar landet för gott på måndag. Det tog inte lång tid innan tallrikarna var fulla och käftarna gick på högvarv. Själv vart jag så mätt att jag tror att 13 artärer och mina underbyxor sprack. Efter ett hastigt och lustigt farväl av vår gamle vapendragare var det bara "Uffes-bar-ligan" kvar som kämpade i sig ett par cider med nöd och näppe. Sitter finally hemma i soffan igen och har riggat upp kaggen på ett par kuddar för extra vila då mättheten är värre än på julafton. Säger nån "Donken och hem" nu så spyyyyr jag!!

Make her day please!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Nu är läget såhär.. Min syster är den största pysselmajan i hela norra söderköping. Hon pysslar och mojar med all skit som finns att pyssla med. Just nu är hon med i en tävling för att vinna pysselpengar hos Panduro. Och nu tycker jag såhär att ni MÅSTE rösta på hennes fina lilla ihopknåpade väska. Vet ni varför??? Jo för att annars är det jag som måste åka dit och trösta henne med bratwurst och vattenmelon om hon inte vinner några pysselpengar och det lovar jag att det är inte det lättaste. Så för att jag ska slippa mata min syster med bratwurst (och för att hennes väska är helt utomordentlig såklart) så tar ni och klickar in på denna länk och klickar "Like". Tar ju bara en nanosekund så kör hårt!


 

Är ni fortfarande lite skeptiska kan jag demonstrera för er ett av hennes andra mästerverk. Här ovan ser ni hennes "CHEER-BOW-BOX" som hon tillverkat och skänkt till mig så att jag kan spara och förvara ALLA mina rosetter som HON har PYSSLAT ihop till mig. Pyssel pyssel pyssel!!!
 
 
Kommentarer:


Wiwiwiwiiwwiwiwwwwwiiiii!!! :) Hoppas jag vinner pysselpengar... <3 
Jag har din bebisflodhästaffisch hemma oxo, du ska få den nån da..!! =) 
Skrivet av Catrin den 30 juli, 2011 kl. 17:17 #

Det hon inte äger är...

Kategori: Livets lilla gång

Ibland brinner det till i röven på mig och jag får någon riktigt nödvändig syssla ur världen. Efter ett par timmar på ballen, kletig och jävlig (skulle kunna misstolkas), fick det vara nog och jag tog tag i ett länge fruktat och hatat projekt: Städa ur garderoben med alla miljarder jackor och skor. En sån där garderob ni vet där man stoppar in allt skit man inte pallar se, som väller ut över ens fötter när man ska försöka öppna skiten och hitta något som såklart ligger längst ner. Men nu...nu ser man varenda sandalett och foppa-toffla kvickare än kvickt. Får vi se hur länge det håller i sig..

 


Hittade oxå massa roliga saker som alltid när man städar. Men roligast av allt var våran resedagbok från Magaluf. Vi måste seriös varit helt shit-facéd hela resan igenom för det är inte många sidor man fattar innehållet av. Något som dock framgick rätt tydligt var att alla babisbajsade mängder utom Nattis som uttryckte sina problem ytterst vackert:

- Jag kan inte trycka ut nåt jag inte äger. Och det jag inte äger är bajs!
 
 
 
Kommentarer:


Babisbajs.. en bebis som bakis-bajjar eller?

Skrivet av Catrin den 30 juli, 2011 kl. 16:14 #

Hurtigt värre

Kategori: Livets lilla gång

 
Sådärja, gårdagens drinkar är ute ur systemet. Har kört ett litet förmiddags pass i hallen med hantlar och svettdroppar som dansade tango med varandra som aldrig förr. Kände när jag vaknade att nä nu Linda får du ta tag i dallret som infunnit sig den senaste tiden. Sen att vi ska på restaurang och svulla ikväll, det behöver jag ju inte nämna här lixom. Tyckte nog att work out:en gjorde susen på momangen faktiskt...kanske ska görat till en vana?
 

Sötast i stan

Kategori: Livets lilla gång

Så här söt hade jag vart om jag varit vaken vid denna tidpunkt på dygnet...men så är inte fallet just nu så ingen behöver vara orolig.
 

Muuuumiiiiin!!!

Kategori: Partaj

Jaha..och där hoppade bloggen igång igen. Mystiskt!



Efter ett par tunnbrödsrullar och en sovstund på sofflocket var man redo att inta Stockholmsnatten med Kokain-Klas (cp-jävel som säger elaka saker om mina finaste finaste vänner OCH SNYTER SIG PÅ GOLVET!!!) och "Hej jag har inga kalsonger"-mannen. Ja precis, han med handsäck och egen sjuksköterska som brukar hänga på kaffecentralen. Muuuuumin! Härliga män avlöste verkligen varandra på T-banan idag alltså...MUFF!! Tur att jag och Klimakterie-Jennifer hittade ett sätt att komma över svettningarna - väskpiller och asgarv är det enda som hjälper. Sexor i fejjan i 3 minuter prick! Tror dock inte att vi var så älskade på nattburren ikväll, men vad gör det när klimakteriet tagit paus en stund. Får man smaka??

She's the man <3

Kategori: Livets lilla gång

En mysig dag i sällskap med Skinny har förflutit. Vi började på Systembolaget och jobbade oss sakta, men säkert mot Subway. Mixed that together och ni får en vacker middagsbjudning på min ballekong med vin och en subbanmacka. Elegant ska det va! Kvällen avrundades borta i Tottehemmet med allas vår She's the man, som fortfarande får mitt hjärta att spritta av skrattande skruttar. Ska man svida om till finkostymen för en stund i det gröna??

Snabbare än snabbast!!

Kategori: Livets lilla gång

1 timme...1 endaste timme och tjugoelva liter svett var allt som behövdes för att det skulle bli riktigt hemtrevlans och presentabelt. Har till&med dammsugit, städat toalettisen och monterat bort en äcklig trasig skärm från köksfläkten. Men se upp för vått golv hörrni, för nu droppar det fan om mig. Synd bara att sussarn ligger inne i sovrummet och ockuperar för där är det fortfarande bombnedslag á la Bagdad. Jaja, ville bara skryta om hur snabb jag var. Och medan solen strålar ikapp med min trasiga köksfläkt så kan ju ni ta och kolla in mig och en annan slags fläkt i den här eminenta videon.
 
 
Kommentarer:


haha linda jag döööör!!!
Skrivet av the driver den 29 juli, 2011 kl. 22:23 #

SKa det va så ska det va på riktigt... service på toppnivå!!!
Skrivet av Linda den 30 juli, 2011 kl. 03:12 #

Hihi roligt att du bloggar loss igen, wiwiwiw..! 
Skrivet av catrin den 30 juli, 2011 kl. 15:10 #
 
 
 
 
 

Husesyn

Kategori: Livets lilla gång

Nu är det såhär att jag egentligen inte alls borde sitta och knappra vid datorn, men det är ju så svårt att slita sig när man väl kommit igång. Vi ska ha lite filmglutt här ikväll, men lägenhetens utseendestatus är inte riktigt redo för att ta emot några gäster. Det ser för täskigt ut helt enkelt och jag måste göra någonting åt det. Men istället för att faktiskt släpa röven ur soffan så har jag gjort en utstuderad och mkt vacker översikt över problemet så att alla ska förstå hur det ligger till. Välkommen hem till mig:


 



Nu när ni förstår vidden av det hela så får nu ursäkta mig för som ni helt klart och tydligt kan se måste jag gå och torka brödsmulor!! Wish me luck!

Muttas!

Kategori: Partaj

Du, den där pantern satt där den skulle, rätt i gomen! Och Nattis..jag vet att du älskar när nån är lite ful fast snygg..fast lixom inte sådär självklart snygg utan ful fast vacker, men inte vacker fast snygg för mig. You like a lot! Nä, men jag hoppar väl i nattmössan då innan nattbävrarna börjar tugga på mig. MUTTAS!!!!

Blå lagun

Kategori: Livets lilla gång

Dagen har spenderats med Aurora och hennes gang bangers. Marcus har kört runt oss tills döden knackade på rutan och korvarna flög i underbyxan. Solade och badade i blå lagunen, nåt gammalt kalkbrott i Ekerö med utomlands-blått vatten. Har även inspekterat min allra första bilträff, vilket var mycket intressant med alla originaldelar och turboaxlar och det där ni vet. Tackar för en fin dag och ger mig ut på nya äventyr då boet är infekterat och övergivet. Säss!
 

Guess what

Kategori: Livets lilla gång

Imorse tjockade jag upp från sängen i ett rätt tidigt skede för att vara ledig och arbetslös. Anledningen var såklart det fabulösa vädret som killade till i näsroten. Så det är väl ingen större hemlighet att balkongen är bemannad. Inväntar svar från min ex-kollega om hon ska hänka till någon strand för att doppa fläsket i det blå, men tösabiten verkar antingen ligga och sova som en stork eller sitta fast med fingrarna i en kakburk eller dylikt. Man vet aldrig..jag får nöja mig med balkongen och mina bruna lilla flaska som vän så länge. 
 

Millions of leverpastejs

Kategori: Livets lilla gång

Nästa gång ni är på ICA MAXI gott folk så ta er en titt på leverpastejs-hyllan. För visst är det så vettni...det finns så sinnesrubbat många sorter pastej så att det behövs en helt egen monsturös hylla enbart för olika typer av leverpastej. Jag måste säga att jag verkligen blev förvånad när jag såg den. 

Åh hej och hå!

Kategori: Cheerleading

Tjohoooo, styrketräning på Rudan next!!!!

Plantochi's moving out

Kategori: Livets lilla gång

För 100,75 år sen fick jag en miniliten kaktus i en nyckelrings-kupa av min syster. Den lilla krabaten heter Plantochi och den har levt sitt lilla liv och växt inne i den lilla lilla kupan. Men nu kände jag att det var dags för min Plantochi att få känna lite riktig jord under rötterna och flyttade honom därför till ett boende med 1 rum och kokvrå. Det är ett gammalt shotglas som fått bli hans nya lilla bo och om ni frågar mig ser han ovanligt nöjd ut för att vara kaktus. Tycker ni inte??
 

Dallrande bilringar

Kategori: Livets lilla gång

Nu börjar det fan dallra rejält i bilringarna här i soffan. Just för tillfället är jag så sinnesykt sugen på att träna med fina laget att jag håller på att tappa hälsenorna. Men livet är emot oss och vi får inte komma in i hallen nu på sommaren. =/ Men imorn kanske vi ska ha styrketräning utomhus om vädret tillåter så då kommer jag väl inte kunna gå på trettioelva dagar pga träningsvärk. Träna träna träna!!! =)

 
 
Kommentarer:

Jag tävlar oxo. heehe, rösta!! 
Mitt bidrag i Pandurotävlingen: http://www.skapanytt.se/gallery/photo/31
Skrivet av systri den 26 juli, 2011 kl. 11:16

Hamsterbebis <3

Kategori: Djur

Åh herregud, jag dör i hjärtroten när jag tittar på denna. Bara ordet hamsterbebis är ju ultragulligt...sen att den här lilla nomnomnom-bollen knapprar på broccoli gör det ju bara helt otroligt snuttigt. JAG VILL HA EN HAMSTERBEBIS NUUU!!!
 

Bejkis-Beritt e här!!

Kategori: Bedas

Varför går man upp helt frivilligt när man inte alls sovit så länge och inte alls mår toppen i kroppen? Ja säg det den som vågar och kan. Min teori är att man måste vara vaken och alert lagom till bakisbajjan anländer så att man med lätthet kan ta sig till farbror toalettstol. Eller så kan det ju oxå vara så att det bara är suget efter bakismat som får magen att kliva upp åt en. För övrigt har jag en sådan enorm träningsvärk i armar och rygg att jag seriöst funderar på att amputera bort några muskler eller 2. Så medans jag går och letar efter en tillräckligt vass osthyvel att utföra jobbet med kan ju ni andra roa er med att glutta in detta förnäma lilla kollage från gårdagens festligheter. Lev väl!!
 

Partaj i Medelpad!

Kategori: Bedas

Alltså, bunny is hippettihopping så att säga! Poolpartyt har förflutit som det ska och alleman är ombord förutom dom som ligger kvar i poolen och har drunknat. Polisen har tagit sig en sväng förbi området eftersom trauma utbröt. Men som tur är gifte jag mig med Robin och Jennifer älskar det mest av alla i hela byn. Och hör sen....farbror sol tittade till och med förbi sådär lite kvickt i ögonvrån. Sånt gillar vi! Städa lagom nu chefen så hörs vi till höstens kräftfester i Medelpad!!!!!! 
 
 
Kommentarer:

välkommen till släkten då min kära ;)
Skrivet av Bedan den 24 juli, 2011 kl. 13:14 #

Doppa dase?

Kategori: Livets lilla gång

Svetten rinner som på en flodhäst i öknen. Stressar upp och ner till tvättstugan för att hinna med mina 6 maskiner med tvätt innan jag ska susa iväg. Klockan 2 är det ansamling hos Tottes för påbörjan av poolpartyt så innan dess måste skiten var torkat och klart. Ber till bönorna att jag hinner, annars blir det jobbigt. Man kan ju oxå hoppas på att himlen lättar lite på humöret idag framöver så att vi slipper sitta inne och titta ut på poolen under partyt. Sol vore ju en ganska bra grej när man ska doppa dase vid vattenbrynet. Over and out!
 

Jag <3 kameraman

Kategori: Livets lilla gång

Nej, nej, nej! Inte ok att man bombar fina fina Norge!!! Norrmän som pratar så glatt och alltid är så trevliga när man träffar dem utomlands. Snygga brudar har dom oxå! Såg precis en av de första kameramännen som kom lubbandes precis efter bomben. Alltså, han va så fin... sprang fram till det bombade huset och skrek: - Hallå, hallå, är det någon här som behöver hjälp?? Hur fint är inte det?? En ytterst vacker händelse mitt i tragedin. Världen ibland alltså =/

Sol i sinne, brun inne!

Kategori: Livets lilla gång

Vad hände nu då? Det här vädret väntade man sig ju knappast när man vaknade i natt med bajsränder i kallingarna av den enorma åskan utanför fönstret. Nu är det ju så pass att man nästan måste greppa sin Hawaian Tropic och skutta ut i solen med fjäderlätta steg. Och ni behöver inte vara oroliga för det där med ränder i kallingarna...dom går att tvätta bort. Sol i sinne, brun inne!! / Runar
 
Kommentarer:

Haha DU är som Kommunisten som ALDRIOG kallat sig Kommunist EXAKT som STORMEN Oh GOD RUN Gudrun dvs Jonas Sjöstedt som idag "Kom Ut Ur Garderoben" som VÅLDS DEMONSTRATIONS Hyllare i New Yorks Brooklyn Murder Inc Anda o Englunds TROTSKIJIST Folkpartistens son som blivit ÖPPEN Vänsterpartist o DIREKT AKTIONS Reklam för Mac Fanatic KOMMUNISTERNAS Religiösa APPLE SEKT haha så vadå "SolSidan INNAN de BLEV RIKA FASCISTER så skrek de FRÅN VÄNSTER att allat skulle vara GRATIS men sedan när DERAS säljas SVIN Dyrt så "Kära Du" AFA KäRRing ha det bra Hörrö 
Skrivet av Raoul PETE Joacim Parfalk den 22 juli, 2011 kl. 12:30 #
 

Nä, men se där! Välkommen tillbaka...lugnande piller har vi till höger och hallucinations-dämpande till vänster. 
Skrivet av Linda den 22 juli, 2011 kl. 18:30 #

Städfnatt och storblommigt

Kategori: Naglar

Rickard har fått totalt fnatt och har rivit loss alla madrasser och sängar som finns i detta hem och dammsuger allt som kommer i hans väg. Nu har han dock gått över till köket och putsar gurkor eller vad det är han gör. Själv tar jag det lite coolers och sitter och petar en aning med naglarna istället. Storblommigt skulle man kunna säga att det blir...förträffligt!!
 

Duttig ponnyhäst!!

Kategori: Livets lilla gång

Men herregud i hela himlen vad jag känner mig produktiv idag då. Kan det vara avsaknaden av sol som gör att jag inte känner mig "tvingad" att ligga och steka hela dagen?? Hur som haver så har förmiddagen gått åt till att söka diverse jobb här och där = stor klapp på axeln till mig. Och inte nog med det....när jag var färdig satte jag på mig springskorna och gav mig ut på en liten tur. Såhär extremt taggad var jag innan jag skulle ut och få valkarna i gungning i mina extremt turkosa byxor: 
 

Sexy bitch!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Finns det nåt bättre en mulen dag som denna än att sitta i soffan och lyssna på riktigt riktigt bra musik? Har ni själva brist på riktigt bra låtar så ska jag här bjuda er på en av mina favoriter just nu. Riktigt svängig melodi och videon ger verkligen extra krydda till hela upplevelsen.Kunde man dansa som tjejen i videon skulle man vara allt bra lycklig.

Full blöja?!

Kategori: Livets lilla gång

Skrattar så både överläpp och tånaglar vajar i vinden..någon har kommit till min blogg genom att söka på orden: FULL BLÖJA. Alltså va, I fucking love!! Särskilt överraskad är jag väl inte med tanke på mitt ordförråd, men väldigt skojfriskt tycker jag nog att det är. 

Kärring med svamp

Kategori: Livets lilla gång

Hahaha, Charlie har hittat en märklig jävla video som jag kollat på säkert 30 ggr nu. Kärringen i videon pratar och demonstrerar om att måla med svampar. Och asså....hon behöver hjälp, tillome jag ligger i lä bredvid denna dam. Ta en titt (den är roligast mot slutet) och bara förundras över henne. Some weird stuff is going on!!!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE VIDEON
 
 
 
Kommentarer:

ihihihih its sooo hard to stop!! 
Skrivet av cat den 21 juli, 2011 kl. 12:37 #

Glass-trut

Kategori: Livets lilla gång

Precis hemkommen från en förträfflig förmiddag på staden gator och torg med syrran. Röjde runt som sig bör när Genborgarna är på G. Att kleta glitter på varandra, stå och göra hurra-rop över en mjukglass och mata trutar med glasstrutar är vi riktigt riktigt bra på känner jag. Tackar glassgubben allra hjärtligast för den vackra dekorationen på mjukglassen.

 


Bild lånad från: Systers blogg

Trööök!

Kategori: Livets lilla gång

Usch...det är inte kul när det är tråkigt. Rickard och Charlie har ett av sina spelmaraton = sitta vid datorn dygnet runt = what to do? Städade hela lägenheten i lördags och var hemma hos mina päron och käkade lax och plockade vinbär igår. Men idag har jag riktigt svårt att sysselsätta mig. Har solat utan sol, ätit nudlar, läst ut en bok och till och med spelat lite HappyAquarium. Men nu är klockan 16.20 och det är många timmar kvar av dagen som ska dödas på bästa sätt. Om det inte har inträffat nåt störtkul om 10 minuter får jag väl gå ut och röra lite på fläsket innan middagen. High five...nice!

Pubertetsfiskar

Kategori: Livets lilla gång

Sniff it! Jag ligger och tittar på ett program om fiskar i puberteten. Varför i helvete då undrar man säkert då och det undrar fan jag också. Inte det mest spännande jag kollat på, men fiskarna är rätt söta. Tänkte att jag skulle städa våran soptipp till hem idag, men jag måste bara få upp farten lite först. Stretcha armbågarna och det där ni vet. Men först...fiskar i puberteten! 

Fäzshct!

Kategori: Partaj

Lilla vän i tånagelns bo...full fart i kammarkårens blåsorkester och då har jag precis kommit hem från en helkväll med kaninlekar och så mkt dricka att jag knappt ser tangenternas lilla vistelse i världen. Men skit i det nu och gratta fylle-Virre som spyr och dricker som en riktig karl. Men tillslut var det iaf bara 3 tappra riddare kvar och oj oj oj vilket partaj det var bland de svarta servetterna. skinny har hål i byxan efter ett praktras och Froid tar sig en vlbehövlig nypa friskluft på väg hem från en avig busshållplats i obygden. NÄ, men förfan skärp er nu...bunny is awayyy eeeey awayyyy!!!

Riktigt rikigt riktigt ful!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Alltså shieeeet, känner mig ungefär lika söt som damen i videon här under. Har en såndär riktig fuldag då man känner sig otagg och megaful. Men det låtsas vi inte om utan njuter bara av denna extremt underbara människa som delar med sig av sitt lilla liv... jag älskar henne!!! Men nu ska jag ner och möta kissekottarna och bena bort mot Tottes för lite socialisering i det gröna
 
 
Kommentarer:


Fast så ful tycker jag faktiskt inte hon e.. Hennes profil va de inge fel på och hon har ju fyrkantsleende som vi, så det diggar jag hårt!! 
Skrivet av cat den 19 juli, 2011 kl. 20:00 #

Drickväskan, sommarens "must have"

Kategori: Livets lilla gång

Jaha, då var dagens slavarbete över och jag sitter åter i soffan med en patron och några paranötter mellan gaddarna. Danske-mannen Victoria, en av mina trognaste bloggläsare , fyller 22 barre idag och ska därför firas med buller och bong @ Tottes mansion. Grattis grattis! Det blir grillning och intagande av alkoholhaltiga substanser så jag tar mig just nu en funderare på om jag ska ha min blå eller neongröna drickväska. Den blå passar iofs bäst till slavarbetets resultat så jag kör nog på den. En härlig sommar-accessoar om ni frågar mig. Kombineras bäst med en snorkel och matchande sugrör. 
 

Glöm inte!!!

Kategori: Livets lilla gång

Just jävlar... innan jag slumrar in och drömmer om jättefjärilar och monstermuttor måste jag ju bara påminna alla att imorn när ni vaknar är det bara att bänka sig vid telefonen och datorn. Vila ut ordentligt nu inatt för imorn MÅSTE ni vara redo att gratta Ragnhild och Ragnvald på deras namnsdag. Personligen tror jag att det kommer bli ett riktigt tufft jobb att hinna med alla mina vänner som har de ljuvliga namnet. AAAaa, nä men det var bara det...snarka försiktigt!!

 

Bitch slap...I mean wtf??

Kategori: Livets lilla gång

Alltså...det var snudd på att dom faktiskt fick till denna Potter-film riktigt skapligt. Men så ska Voldy och Mr. Potter börja kravla varandra i ansiktet och bitch slap:as, Snape ska gå och dö i ett jävla båthus, fetingstaven slängdes utan att först laga Harryponkens stav och VART FAN VAR KRAKE??? Ge mig Krake nu, annars får ni 5 st ruttna grindyloggs mitt i plytet!! Men på det hela taget var det mucho interesante och lite snyftigt här och där. Skrattade dock som ett djur på 4 hjul när den sista scenen visade inte helt renrakade fjun-fejor. Draco och Ginny skulle ju inte vinna nån skönhetstävling den närmaste veckan om man säger så.



Och så ska vi ju alla vara glada att vi kom hem med mustascherna i behåll. Bilen bestämde sig för att ha slut på batteri när vi skulle åka hem (för att nån fager fågel glömt stänga dörren ordentligt..blink blink). Så där stod 5 fån i det öde garaget och önskade att vi hade en eller två trollstavar att fixa hela situationen med. Starka som troll (trodde vi) försökte vi knuffa bilen upp för backen till friheten, men ICKE!!! Tillslut, med Totte som guide, lyckades vi banka liv i det gamla skrället och Skinny kunde panik-skrika sig hem till Sköndal. Livet är allt bra härligt när man är 13 år och smal som en daggmask.
 
 
Kommentarer:

Haha, älskar att bara jag fick plats på bilden. Tydligen bara jag som puttade...eller??
Skrivet av Linda den 15 juli, 2011 kl. 01:02 #

Nejdå, jag ser alla, fast den fläskar över sidmenyn! Jag har suttit uppe sen 7 o grattat ragnhildor osv..!!! 
Sökte du pandurogrejjen (pysselsniken). 
Skrivet av syrribyrr den 15 juli, 2011 kl. 09:30

Tanning oil

Kategori: Livets lilla gång

Nä, men tjena! Har precis stigit upp trots att jag gick och la mig relativt tidigt igår. Så nu har jag huvudvärk av att ha sovit för länge. That's some great skit! För att väga upp det hela lägger jag mig på ballen och smörjer in varenda valk med tanning oil, som jag köpte i Ullared, för att se om det ger något större resultat. Senare ikväller bär det av in mot stada för att glutta in den allra sista Harry Potter-filmen. Snyft och bröl va sorgligt det kommer bli. Men nog om det för tillfället...måste ut och smeta in mig. 

Ullared, Ullared, Ullared

Kategori: Resa

Efter ett par turbulenta dagar är jag nu hemma med en stor fet shoping bag ifrån Gekås i Ullared, 715 myggbett och 312 kilos övervikt bland valkarna. Livet har frodat och flödat för oss nätta damer i minibilen. Ett brinnande lastbil bjöd på fest på E20. Det är ju inte alla som har hjulat eller tagit av sig brallorna mitt på E20...men det har vi serru! Efter cirkus 10 timmar (!!!) var vi framme vid Ullared och sprang som hönor och plockade på oss diverse nödvändiga och mindre nödvändiga grejor. Jag och Jennifer såg den där familjen från programet som har semester där varje år.



Efter en tung dag var det dags att hitta någonstans att sussa. Men de mindre planerade damerna var för sent ute så det enda vi kunde få tag i var en sketen gammal husvagn på någons tomt mitt ute på landet. För 20 spänn extra fick vi sängkläder direkt från torklinan och sen var det bara att bädda ner sig och hoppas på att inte bli alldeles för styckmördad. Vi klarade oss med endast mentala skador..vvvfff..så det bar av till Gekås en andra gång och sen bar det av till spårvagnarna och Liseberg. Alla som åker attraktionerna på det där stället har ju en skruv lös..eller fem. Jag sket ner mig bara jag kollade på skiten. Dock gillade jag sockervadden, Kållerado och basketspelet där man kunde vinna Ullisar.



Efter en vild dag på Liseberg var det dags att återvända hem till lyxhotellet i Kvillinge (?). Jag och Jennifer fick det lite billigare, men ack så gemytliga, rummet där man var tvungen att bädda våningssängen själv. Dock hade vi säkerhetsskåp och en 10987 tums tjock-TV som ingick i priset så det vägde upp. Nästan så att det blev stopp i toan där någonstans mellan allt jävla slammer i dörrarna och den ytterst gulliga frukosten där man fick dela tallrikar. Thai Fasai!!!!



Idag har dagen bestått av hemresa med konstant work out för käkmuskulaturen. Ett litet stopp vid Gränna resulterade i frätskador i tungan och ett senare stopp vid Max resulterade i årets sommarhatt. Så jävla gulliga brudar har farit genom landet vill jag lova. Bajskorven på rutan och kossan med ett väldigt speciellt namn har oxå hängt med i bra takt.



Nu ska jag och min make, arbetslösa som vi är, sitta och dega bort kvällen som sig bör när det är sommar och snorkling på G.
 
 
Kommentarer:

Så glad jag blir att ni tänkte på mig !!!
Skrivet av Veronica den 17 juli, 2011 kl. 01:39 #

Highway man, on the road again

Kategori: Resa

Har precis klaffsat upp efter ett par timmars sömn, men som den före detta hårdhudade pressbyrån-worker jag är det inga större problem att gå upp i ottan med Otto och grabbarna. Har precis tryckt i mig 2 rostade mackor, kammat ögonbrynen och sagt adjö till min fagra favorit som ligger och susar inne bland kuddarna. Väskan är lika packad som en Jelving under shots-runda. Sverige, here we come...roadtrip roadtrip roadtrip!!! 

Road trip & attackdålig bild

Kategori: Naglar

Nu har jag äntligen smakat Marabou (marlboro?) Senses Strawberry Cheesecake...och den va väl ingen megahöjdare måste jag tyvärr ta och meddela er gott folk. Tacka vet jag den med yoghurt och hallon som får hela käften att kännas som en dans på rosor med riktigt bekväma skor på fötterna. Ja då hajar ni precis hur jävla god den är!!?



Har precis packat ihop livet i en lite värra som står ute i hallen och inväntar morgondagens tidiga uppstigning. Blev helt oplanerat medragen på en megaspontan roadtrip som startar tidigt imorn bitti. Planen är bland annat att ta sig till Ullared och se om man kan hitta hundkalsonger, roterande näspetare och ett knippe självantändande batterier för en billig penning. This is going to be mini van mega fun!!



Blir väl inte så mycket roligare än såhär denna kväller så jag bjussar på en attackdålig bild på mina palm-naglar. Fult som stryk skulle vissa nog säga, men för mig är det som en bomullstuss i sommarvinden! (?)

Freedom!!

Kategori: Livets lilla gång

Jahapp, så var man arbetslös. Efter 3 år av slit så har jag hela sommarn + resten av livet ledigt. Bara att ta sig i kragen och komma underfund med vad jag vill göra av mitt liv. En misshandel, 100000573 utskällningar från sviniga kunder, 0 minuters rast och 7000 kg ångest och en världens bästa Aurora rikare har jag idag jobbat mitt allra sista pass på Pressbyrån Mariatorget. Fick fina blommor, ett presentkort och massa ledsna miner från stammisar. Måste erkänna att det känns lite sorgligt men vet ni vad??? JAG ÄR FINALLY FREEEE!!!
 
 
Kommentarer:

Hahahha love the picture..!! <3
Skrivet av catrin den 10 juli, 2011 kl. 16:37 #

Pussilurv

Kategori: Livets lilla gång

Dagen har förflutit som en dåsig damfotbolls-match och TV:n har gått varmare än en toast med extra ost och tomat. Ricky och Charlie kom glidandes på eftermiddagen och lekte mamma, pappa, bäver eller vad man nu ska kalla det. För övrig är det inte överdrivet mycket som pågår. Jag har målat massa små palmer på mina naglar (cp-ryck när jag skulle måla med vänster han) och fått fina (läs konstiga) flätor i håret av Charlie. En riktig beuty-afton alltså! Nu hade jag tänkt gå och lägga mig i sängen och glutta på She´s the man och förbereda mig mentalt för min allra sista dag på jobbet. Det känns faktiskt, hör och totalhäpna, lite ledsamt i magtrakterna. Men med Channing Tatum som godnattsaga så ordnar det nog upp sig ska ni se. Pussilurv!! 

P to the arty

Kategori: Partaj

Efter en snabbare intryckning av sushi i våra käftar begav vi oss till Anna med Lollo som guide. Trots att chauffören inte ville stanna vid blåsut tog vi oss tillslut fram och lökigheten var på topp 700 drinkar och timmar senare bar det av in till stan där vi kämpade tappert för att få in Bussen på hennes krogdebut. Tillslut lyckades vi få till det på andra försöket på Amba och dansade loss till nån mysko dj med piano i nävarna. Jag gillade väldigt mycket de kvinnliga gogo-dansarna på scenen...tycker seriöst att dom är awesome och jätteroliga att titta på. Lite cheese:isar rikare sitter jag nu i min sletna soffa och hör hur det tjuter i öronen. Cas e på vift i mina sockeplast ute i natten och min andra hälft befiner sig på Brevik = jag är all by my self. Tråkigt värre i stugan lixom.. men jaja! Godnatt!!!

Farväl Potter =,(

Kategori: Livets lilla gång

La de svingelinge rockenroll! Ja precis så är det! 2 pass kvar, 2 pass kvar....och jag klarade mig igenom hela den här dagen på riktigt bra humör utan att skrika jävla videräckel åt någon. Gårdagens psykbryt var som bortblåst. Blev lite smått surprised efter jobbet dock när jag stötte på en grabb som inte ens befinner sig i Svedala, men tydligen helt plötsligt gör det. Lite scary i ögat sådär. Men i godan ro vandrade jag vidrare mot Medborgarplatsen för att hämta ut biljetterna. Biljetterna till Harry Fucking Potter. It's the end av hela fina fina fina Potter-eran, inga fler böcker eller filmer efter denna. Samtidigt som en sorgsen tår strilar mellan näsborrarna är jag så sjukt taggad.



Är oxå sjukt taggad på Channing Tatum... har haft lite maraton här nu i nån vecka och kollat på hans små fina verk. Smuttare grabb är svår att skåda på denna planet. Men nu härjar pastan ute i kastrullen så det är bäst att ta sig en rejäl titt djupt ner. Mums fillifjonk!
 
 
Kommentarer:

Hej syssi, har du sett att jag ligger 1a på passagens toplista idag?? hihi.. roligt! puss i plytet! 
Skrivet av cat den 08 juli, 2011 kl. 23:23 #
 
 

Sleeepy head

Kategori: Livets lilla gång

Idag är det grattis till Aurora igen, men denna gång på födslodagen. Hon fick en liten orange tårtbit av mig...mycket piffigt och angenämt vill jag lova. Nu står hon dock bakom kassa och sliter på sin dag. Stackarn! =(

Idag ringde min käre chef strax innan 8 och frågade vart i hela havet jag var. Jorå såatteh...jag hade glömt att ställa klockisen eftersom jag vanligtvis inte jobbar söndagar. Butiken fick öppna 2 timmar senare och jag fick en liten sovmorgon i ögonen. Tur att jag har 4 dagar till med öppning så att jag får kompensera upp dagens misslyckande.
 
 
Nu har jag precis tryckt i mig en middag och ska skriva in den på Kostplaneraren, som är mitt nya lilla projekt i livet. Sen blir det piff och puff i plytet och sen off to tryout med Eagles. Long time no see...I'm gonna be svettig som en gnu och träningsvärken kommer döda mig. 
 
 
Kommentarer:

det är tisdag idag... sötsnurre. 
Skrivet av catrin den 05 juli, 2011 kl. 21:19 #

Ja du ser.. inne i dimman!
Skrivet av Linda den 05 juli, 2011 kl. 22:06 #

Du skall icke försova dig! Det är ett av våra 99 budord inom Rutten Sörvishandel. Om du jobbat för PB-byrån istället för Pressbyrån(?) hade du fått avdrag på lönen, skäll och extra arbetsuppgifter samt indragen redan ickebefintlig rast som straff för en sån där försovning. Bara så du vet!!! Så skatta dig lycklig du... 
Skrivet av PB-hierarkin. den 07 juli, 2011 kl. 08:42 #
 

What to eat?

Kategori: Livets lilla gång

Slemmig stjärtros!? (Euuuu, ibland blir jag tillome äcklade själv) Ja..det var då själva inledningen på detta inlägg. Läs och njut!

Gårdagens megaångest-tillstånd har släppt en aning och nu sitter jag här och är glad över att jag inte har ätit lunch än. Det betyder ju att jag inom en snar framtid får goffa i mig. Men what to eat är ju den extremt stora samhällsfrågan i boet idag. Ska man orka laga nåt? Känns så meningslöst att laga mat när det bara är jag som ska äta. En morot och en rostad macka med smör nån?



För övrigt ingen sol idag heller vilket passar ganska prima ballerina eftersom jag ska stå nere i underjorden till klockan sent på kvällen. Min allra sista måndag och mitt allra sista stängningspass går av stapeln todaysies. Snart är jag friiiiiiiiiii som en myskoxe i Borneos djungler!!!
 
 
Kommentarer:


Du måste stjäla en skjorta till mig..!! jag vill klippa sönder den och göra roliga saker av tyget.. bra tyg, rutit.. osv...! puss i pallet
Skrivet av cat den 04 juli, 2011 kl. 12:53 #
 

förtydligande, en av dina jobbskjortor alltså..! 
Skrivet av cat den 04 juli, 2011 kl. 12:53 #

Hjärtedöd

Kategori: Musik,TV,Video,Film

NEEEEEEEEEEEEJ! Nej nej nej...världen är inte ok...inte ok. Nu har jag bölat i typ en halvtimme åt Chris Medinas video. Alltså jag dör...jag dööööör i hjärtat. Han är så jävla fin och det är så jävla hemskt att jag nästan kräks av allt det sorgliga. Han MÅSTE ju bara vara jorden mest godhjärtade människa. Och så sjunger han bra också. Nä, nu bölar jag vidare.
 

Budarna är hääääär!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag har världens bästa arbetskamrat Aurora namnsdag. Det firade jag med mitt sista 9-timmars ensamma arbetspass. Idag var den hemskaske dagen på mycket länge...alltså så sjukt mycket otrevliga och mysko kunder. En liten pojke som blev handfängslad av polisen ute i tunnelbanan och bara massa skit, piss och mög. Är riktigt nertryckt i skorna nu vill jag lova.



Har dock haft en fin helg med mina små ostkrokar och finfolk. I fredags hängde vi på Cash Bar för lite man down och övrig kalabalik. Den avslutades på Café opera med Highway man och en fin liten Nattis-dissar-kille-på-bussen-hårt!! Nä, men Wilmer mår ju bra.



Igår va det mer sommarmys med bad nere på stranden och ännu mer bad i Charlies pool och lite grillning de lux på det. Det var så mycket sommar att tillome landkrabban, aka. mullvaden Rickard, stack rumpan i vädret och hoppade i vattnet. Kvällen avslutades med: RAAAAAP, brudarna är här!! Hur är det?...Själv då?? <3

As I thought...

Kategori: Livets lilla gång

Vaknade upp till ett brev från Afa-försäkringen som meddelade att jag inte kan få mitt skadestånd genom dem. Någon som är förvånda. Nämen Beritt så skoj jag ska ha...fylla i den där 7 mil långa blanketten från brottsoffermyndigheten så att dom kan kapa min summa i typ minimal liten bit så att jag får en 50-öring...att dela på med jäveln som slog mig i fejjan!!!! Blir så trött...



Hur som haver ska jag snarteligen (asbra ord jag vet) mot jobbet för att få känna lite ångest i hjärteroten...man måste känna att man lever, varje dag. Ska eventuellt på en lite bumbibjörnsfärd efter jobbet sen med de 2 små brunbjörnarna. =) Wehooo!