lindilus.blogg.se

Morgonstund = korv i mun

Kategori: Livets lilla gång

Ricky tha Roo Masterchef of tha house står i köket och snurrar ihop lite korv i en stroganoff medan jag susar runt i den nystädade omgivningen och letar kläder till träningen så att nya klädhögar bildas. Känner lite stress i ena ögonbrynet. Vill inte äta så kort tid innan träningen för då kommer magen att krampa som en liten lus i en sockerskål. Ja ni vet nog vad jag menar. Mina händer luktar lök oxå...typiskt!

Minidisco på Tranan

Kategori: Naglar

Minidisco på Tranan, fjortisar i långa rader. Ja, jag vet att ni alla önskar att ni va där! Själv sitter jag och förtär en liten naturdiet-smoothie som ska föreställa min lunch. Man känner att det ligger nåt och skvalpar där nere i botten på magen, men det är inte riktigt samma sak som att vara mätt efter en mumsig tallrik med mat. Men tanken på magdräkt och kjol som sitter och trycker långt under midjan får det att verka lite lättare att vara nyttig för tillfället.
 



Ikväll är det träning numero dos och det är gymnastik och styrketräning som står på schemat. Jag har förberett mig mentalt och fysiskt genom att måla naglarna i hysteriska mönster. Det kommer bli så jävla lätt att fläskflyga runt i en flickis med pyntade korvfingrar...så måste det va.
 

Stackars mig

Kategori: Livets lilla gång

Fan va allt känns käck! Jag har tappat en ägodel på bussen, jag har sovit för länge och har därför ont i huvudet, jag har träningsvärk i hela kroppen och lägenheten ser ut som en jävla kattspya med oregano sprinklad on top. Jag sitter i soffan på typ den ända platsen som är fri från mina kläder, som jag har en ovanligt bra förmåga att kasta ÖVERALLT. Det ligger små högar här och var, som komockor på en äng. Hungrig som en döende bäver är jag oxå...det är så synd om mig idag!
 
Kommentarer:

Är det kaktusen?!
Skrivet av catrin den 01 september, 2010 kl. 01:46 #

Nejdå..plantochi står här i vardagsrummet! =D
Skrivet av Linda den 01 september, 2010 kl. 16:05 #

Spökskrivare...qué???

Kategori: Livets lilla gång

Jag och Ricky har precis gluttat färdigt på Ghost Writer och eh ja....jag fattade inte mycket om jag ska vara ärlig. Hela grejen va bara konstig. Ungefär lika konstig som min kropp känner sig just nu...som om en 120 kilos kattunge hade sprungit över mig minst 5 ggr. Nej usch.. trött som en vattenfylld stövel är jag oxå så nu ska jag dunka fejset i kudden och vakna upp med världens fetaste träningsvärk. Bara att le och se glad ut i längtan till tisdagens styrketräning och gymnastikpass. 
 
 
 
Kommentarer:

Åh, jag tyckte det var en sjukt bra film!
Skrivet av Golvad den 30 augusti, 2010 kl. 01:17 #
 

Lablutt... synd jag jobbar natt imrn annars hade jag gärna knådad ditt söta värkande fläsk lite.. =) hahah!! pöss sörr!! 
Skrivet av catrin den 30 augusti, 2010 kl. 02:35 #

We made it!!

Kategori: Cheerleading

Bedas har överlevt den första träningen om än lite översvettiga och med sönderstretchade ben. Jag är bara så underbart amazed att de helt nya grupperna sätter byggen efter bara ett par gånger. I love it! Träningsvärken har dock redan smugit sig på som en tomte under snötäckta jordgubbar. Det kommer inte kännas skönt i kroppen de här första veckorna, men jag ser sjukt mkt fram emot att byta ut dallret mot lite deff om man säger så. Nöjd_Grabb89 här borta ikväll...

Going back to basics

Kategori: Livets lilla gång

Nä..jag skippar det här med att sitta i soffan och gnaga och åker hem till mampapi istället så att mamma kan ställa 715 frågor om min nervositet, om vad jag ska ha för kläder, exakt klockslag för det hela och såklart om alla i laget kommer ha samma färg på strumporna. I love it!
 
Kommentarer:

åhhv, va roligt!! 
Skrivet av catrin den 29 augusti, 2010 kl. 12:45 #

Pirrigt i magtrakten

Kategori: Cheerleading

Nervös är bara förnamnet på min tanke- och magverksamhet idag. Vaknar upp alldeles för tidigt med gurglande mage. Idag innan klockan 19.00 är mina sista timmar i fläskighetens och lathetens frihet. Sen är det träningsvärk och svett som gäller. Det ska bli så himla kul, men jag är så otroligt nervös att jag bara vill hetsäta choklad och gömma mig under sängen. Tydligen sitter Jennifer hemma och släpper nervösa fisar så jag är inte ensam. Tänkte kolla in Eclipse nu (har inte sett den än!!!) så att jag tänker på annat. Supervackra vampyrer och irriterande Bella t.ex. Vi hörs later on. 

Oj va det bubblar i byttan!

Kategori: Livets lilla gång

Jag gillar pannkaka! Men även om jag gör det så är det en fettig jävla bytta (underbart ord ja) med potatisgratäng som står inne i ugnen och bubblar. Som en krokodil som får elchocker.. så skulle man kunna beskriva det hela. Och då förstår man att det kommer bli en riktigt feeestmiddag ikväller.



Hur som helst är jag trött som Mumins mamma efter en dag i vinbärslandet så medans min bytta blir färdig ska jag ta en liten power nap för att återfå den enorma skönhet och charm som min utvilade feja bjuder på. Så länge bjussar jag på diverse undersköna skapelser från vår senaste Bedakväll. Bedas 2 nyckelord som genomsyrar ALLT vi gör är såklart: VETT & EDTIKETT...eller?
 

Philip och Fredrik

Kategori: Livets lilla gång

Är aningens trött i ögat efter att ha suttit i en publik i typ 7 timmar igår kväll efter att ha jobbat hela dagen. Jag och Ricky va och gluttade på inspelningen av "Vem kan slå Philip och Fredrik" och det ger en mer än bara en kvarts träsmak ska jag säga. Det va roligt dock med paus där man fick nudelsallad och kakor, goodiebags med bland annat grillolja i och såklart att titta på Philip och Fredrik som e lite knasiga i bollen. Bakom oss satt en kärring som va så upprörande jobbig och dum i huvvet att jag va nära att vända mig om och säga henne ett par sanningens ord. Don´t mess with me when I´m hungry säger jag bara! 
 
Kommentarer:

haha syrran va snidig du va då! 
Skrivet av catrin den 29 augusti, 2010 kl. 11:12 #
 
 

Aaaachooo!!!

Kategori: Livets lilla gång

Kollar in Tyra Banks show och känner näsan täppa till riktigt härligt (not) av den begynnande förkylningen. Lagom till att vi ska glutta på Philip&Fredrik imorn och lagom till den första träningen på söndag. Nä..jag har inget och berätta! Harebraochhej!

Olden golden

Kategori: Livets lilla gång

Hej hej du glade bagare!



Inget bloggande igår då jag hade en heldagis ute hos mor och far. Städade min söta kanins mindre söta bur och skyfflade minst 8 (!) skottkärror med bajs, jord och halm ut på allmänningen. Stod där i en ful blå tröja, gummistövlar och en fet jävla grep i högsta hugg och lekte bondpöjk. Totis blev superglad när det va piffigt i hennes lilla bo igen så hon skuttade och skuttade tills hon bröt båda bakbenen. Eller?



Sen kom Ricky Roo med sin nya bil, som omedelbart blev döpt till Clio. Den är grå, superfin och har en liten liten spotlight inuti så att man kan leka superstar med strålkastare på sig. Jo men det är viktiga ateraljer att ha i åtanke då man köper bil ska ni veta!



Efter åkturen med Clio kom K-Cas hit och utbytte en del skratt i soffan där vi satt och kollade på gamla gamla bilder och filmer som helt klart får oss att förstå varför inte alla riktigt diggade our style i skolan. Men vi tycker såklart att vi va helt fabuloso och firade med en hemmagjord äppelkaka med äpplen från mampaps träd. Myyysigt!
 
Kommentarer:

waw... du borde langat ett foto på före och efter juhee..!! 
Skrivet av catrin den 26 augusti, 2010 kl. 09:53 #

Dags att köpa julklappar

Kategori: Livets lilla gång

Är sommaren slut nu lixom?? För jag tycker inte den vart här särskilt länge i såna fall. Bara 4 månader kvar till jul nu när jag räknar på det hela. Helt sjukt ju..måste skriva önskelistan ju!! =) Och det blir inte bättre av att jag måste gå till jobbet om en kvart nu oxå. Att stå helt ensam under jord nere i tunnelbanan när det är soligt ute är bland det värsta jag vet. 

Padda med körtelfeber

Kategori: Livets lilla gång

Vilken underbart luftig och solig morgon. Känner mig starkt tvungen till att lägga mig ute på ballen och sola valkarna av mig. Usch va jobbigt! Jag kommer att bli svettig som en padda med körtelfeber.Och det är ingen vacker syn vill jag lova.



För övrigt så är den här dagen den dag då jag åter tänkte införa nyttigheten i mitt liv, en nyttighet som försvann ganska grovt någonstans vid en Magaluf-resa full med käck och ostkrokar. Vi får se hur bra jag lyckas denna gång.. jag hejar iaf på mig! Gör det du med så ska du få ett pris i form av en bit knäckebröd med räkost och dill. Yummy!

Nerv-ös!

Kategori: Cheerleading

Vi kom in!! Vi kom in i Eagles allihop. Jag är så nervös i magen att jag gått och kissat 3 gånger sen jag fick mailet. I guess att jag får vädra cheer-skorna den här veckan då för nästa vecka är det träningsvärk och fotsvett som gäller. 
 
 
Kommentarer:

FY FARAO VA BRA MIN SYSTER ÄR <3 
Skrivet av catrin den 23 augusti, 2010 kl. 10:43 #

Professionell makaronilåda

Kategori: Livets lilla gång

Efter en dag på Pressis tillsammans med syrran har det blivit ett och annat röj och Pressbyrånlåten har spelats inne från lagret så många gånger att vi bara va tvungna att skriva om texten så att den blev lite mer autentisk. "Ni snoppar mitt jag, jag lider var dag"

 


Nu är det dock andra bullar på Bengt och jag står i köket och fixar en mycket kulinarisk makaronilåda, som jag och min cykelbestulna herre ska riktigt trycka in i käfta. Önskar ni att veta receptet får ni fortsätta önska för det blir inget med det. Men en sak kan jag säga.. förkläde är ett måste när man gör makaronilådor som denna. Se bara hur professionellt det ser ut där jag sitter på golvet i köket och vevar med pastasleven iförd ett förkläde som min moster gjort med alldeles egna fingrar. Fantastiskt det där med hortikultur och symaskiner.. jahaarå! Smaklig spis!

We´re so 3008

Kategori: Bedas

Nä fy farao vilken samling grova gullungar det varit ikväller i Tottes fina boning. Snorkeln, aka Snorkfröken, har agerat tratt ner i halsen och korvarna klipptes isär likt rumänska manslemmar. Nä nu blev det för grovt för barnpubliken här tror jag. Mången bild har iaf tagits under kvällens gång och vi har bland annat förevigat Caszns otroligt sensuella cowgirl-outfit och den muslimska sammankomsten vid matbordet. Dock var myggorna på oss från alla håll så det gällde att täppa igen ALLA läckor. Tack Robin för skjutsen och välkommen back to Svea Benniför. <3



E så ledsen i ögat dock för min söta Buppis skull som haft sin fina cykel i 3 veckor och idag när han skulle cykla så upptäckte han att nån hade skruvat loss framhjulet och snott hans fina fina cykel. Jävla kukhormänniskor... dom borde få snorren eller punanin avskuren med en smutsig bandsåg. Så jävla äcklig och stackars stackars min sötis tycker jag. ILLA!!!

Näsdekoration

Kategori: Bedas

Kom med mig om du vill levah! (Sagt med en grov Afrikansk stämma)



Lagom till regnet som öser som små sillar i en stor burk ska jag vandra över till Tottes residence för en smärre grillkväll med mina kära Bedas. Det blir lax och bulgur har jag fått höra... vilka grejor! Mitt hår är fett som ett jävla smörpaket, men då matchar det ju resten av min inte så välformade figur så det kör vi på. Så nu ska jag dra på mig nåt musigt och vandra iväg. Bjussar på en bild som visar hur glad jag blir när det är Bedakväll...så glad att jag trycker fast en blinkande elepsiframkallande ring på näsan och gör regndansen.

Fortune and fame

Kategori: Livets lilla gång

Men vilken trevlig överraskning att vakna upp i lagom tid till So you think you can dance och samtidigt se sin egen feja glutta fram från passagens hemsida som nån slags bloggreklam. I told you guys att jag skulle bli världskändis nu när jag sett en Skarsgårds-hunk och en Hollywood star. Kul kul.. för att gå vidare nu med min fortune and fame ska jag (efter Caszns önskemål) skriva en biografi om livet på Pressbyrån. Tänkte kalla den "I remsans våld" eller "Kvinnan under kepsen". Övriga namnförslag tas emot med största glädje och kanske bemöts med ett fläskflyg eller 5 kullerbyttor.



Men nog om er nu! Jag ska fortsätta glutta på SYTYCD och få hjärtknip och hemorrojder av att titta på lille vackra Kent.


 

Kvinnan under kepsen

Värsta superstars:en på mitt jobb!!!

Kategori: Livets lilla gång

Håll hårt i hattjäveln nu..för idag va inga mindre än Kate Bosworth och Alexander Skarsgård inne och handlade AV MIG!!! Hihihihi..förvisso bakom stora solbrillor, men det va helt klart dom och Aurora och jag blev helt överglada....och jättesvettiga. Jag sålde honom biljetter medan Aurora stod och försökte se likgiltig och cool ut. Hahahaha, I love it!! Detta har gjort hela min dag...inte för att jag e något megafan, men ändå. Kul att dom är tillsammans oxå fast tidningarna skriver att dom gjort slut och allt va det va. Dessutom såg jag en jättesöt minispindel nere i tvättstugan precis så denna dag e en bra dag. 
 
Kommentarer:

STORT!
Skrivet av caszn kansccchhe den 20 augusti, 2010 kl. 15:49 #
 

avundsjuk? va inte alls, vad pratar du om egentligen ;)
Skrivet av Skinny den 21 augusti, 2010 kl. 01:58 #
 

Duv e schöööt!! 
Skrivet av catrin den 21 augusti, 2010 kl. 04:04 #

Aids åt AC:n

Kategori: Livets lilla gång

- Och så ska jag ha en av era FULA tändare!!

Jag va så obeskrivligt nära på att svara: - And so is your face!

Har haft en hemsk dag på jobbet som började med ett vilt jävla krig med den fucking jävla AC:n som VÄGRAR att fungera. Jag va lika irriterad på den som jag är på slashasen number one. Hoppas han lämnar frukost till mig imorn så att jag kan suga av en gammal rynkig varmkorv. MUUUUMS!! Nej irritationen är stor där jag bor... ska läsa Ljuv Rebell och drömma mig bort bland spelande muskler och jadegröna ögon. =D
 
 
Kommentarer:

HARLEQUIN FOH LIFE! 
Skrivet av catrin den 20 augusti, 2010 kl. 02:56 #

Stackars mig

Kategori: Livets lilla gång

AAAeee käck!

Träningsvärken sitter som en fet jävla klump från fötterna upp till halsen. Knappt så att jag kan röra mig här på massagedynan. Förutom det har jag stått i 32,5 graders värme på jobbet idag och alla som känner min feja och övriga kropp att reaktionerna inte blir så bra i sån värme. SVETT och LÖK helt enkelt! Dessutom har jag skurit vänstra pekfingret massivt idag när jag lagade mat. Riktigt äckligt så att jag va tvungen att vara rak en stund. Käckig dag alltså...uuuuusch!

Tryout

Kategori: Bedas

Stonk och pust i byxans all hörn. Froid, Cas och jag överlevde, mot alla odds, kvällens tryout. Är ytterst nöjd med min voltande insats då jag till min stora förvåning inte dog av flirre. Kanske lite i armbågen, men på det stora hela borde Bedas få medalj för denna träning.



Nu är det bara duscha som gäller för snart kommer hela kroppen vara förlamad av en dödlig träningsvärk från näsben till skoskav. Det kommer kännas skönt att kravla sig upp 05.40 imorn och krampa iväg till jobbet. Vaka över mig lilla ponnyhäst för det kan jag behöva!!

Declan <3

Kategori: Livets lilla gång

Myspysigt när Chichi-powern är tillbax på jobbet tycker jag. =D Så man slipper mötas av bananflugornas krig och buntarnas återkomst varje gång man kliver in genom dörren. För övrigt fick jag den otroligt fina kommentaren: - Snygg hylla! av en kille som menade att berömma den ytterst välordnade drickakylen, men fick det att bli lite fel. Jag och killens kompis höll på att skratta tänderna ur käften. Kul jul när man e ful och gul!



För övrigt sitter jag och surar i soffan med en Harlequin och lyssnar på UNDERBARA Declan Galbraith. E lite nervös över morgondagens tryout måste jag erkänna. Då passar det bra med denna ultrasnuttiga grabb med löövel röst.
 

1+1= ??

Kategori: Livets lilla gång

Plantochi står i fönstret och solar sig under den mulna käckhimlen medan jag preförar soffans mjuka dun i röva. Lyssnar på Tori Kelly och funderar på vad jag ska göra med mitt liv.. nån idé någon? Ingenting med kattmat och tånaglar iaf, det känns för läskigt. Kanske ska bli lärare och ha glasögon, whiteboard-penna i handen och pruttkaffe-lukt i munnen?? Larsi och Ulla skulle såklart bli mina stora förebilder och ledstjärnor... Eller så kanske vi skippar den tanken. Nu ska jag glutta på Hammarby-match. Harebraochhej!

1+1=2 alla barn!!
 
 
 
 
Kommentarer:

Jag tycker du ska plugga nåt organiserande... typ, samordnare eller nåt. så kan du samordna mitt pall. HhhahHahHHHAHAHAH
Nej, bli gympalärare!! 
Skrivet av catrin den 16 augusti, 2010 kl. 13:33 #

Av deg blir man seg!

Kategori: Livets lilla gång

Nä usch.. nu har jag legat och snooouusat ända tills nu och det känns i pannbenet. Usch och fy..stygg lama! Åker och tränar vadmuskeln nu för att kompensera det hela. 

Pax!

Kategori: Bedas

Just det.. överlevde alla fredagen den 13:e igår?? Bedas överlevde iaf trots flaskposter, nakenbad och brända popcorn. Men då har ju vi Nattis på vårt lag och hon förlorar ju sällan. Vi klarade oss tillome upp till 100 på klappleken och då ska man fan ha medaljer i båda öronhålorna! Bruuuuuur...

ADHD-Lotta <3

Kategori: Livets lilla gång

Nä fy vilken underbar morgon... bakisbajs, sunshine och Lotta på Bråkmakargatan. Asså, hon är ju den vackraste ADHD-ungen i hela världen. Skrattar så jag nästan skiter trosorna av mig. - Den kan väl för farao få simma lite??

7,45 cm överläpp

Kategori: Livets lilla gång

Nu kanske ni undrar om jag hört talas om Grottbjörnens folk och Hästarnas dal?? Och då är svaret ja...JA. Högläsning med tillhörande effekter har förekommit i korridorer och liknande utrymmen.



Hur som helst är det ledig dag idag och då blir man såhär glad:



Så jävla snygg blir man bara om man anammar den exklusiva dieten bestående av choklad, Smirnoff Ice och diverse övningar på studsmatta. Dock ska jag ta mig en liten extra tur till gymmet nu för att säkerställa att min näsa bibehåller samma pompösa volym. Överläppen, på exakt 7,45 cm, är icke att förglömma...den ska få lyfta hantlar. Mums!!
 
 
Kommentarer:

jag älskar dom böckerna, har du dom? ge hit! 
Skrivet av catrin den 11 augusti, 2010 kl. 19:53 #

nåja, vad är väl en bal på slottet? 
Skrivet av catrin den 12 augusti, 2010 kl. 20:10 #

It is growing!! :O

Kategori: Livets lilla gång

Hallå Börje...heeeej Kaj!

Jag och min bäste herre möblerar om i sovrummet mitt i nattens tystaste stunder och hoppas att inte grannarna ska få dåndimpen i nattmössan. Men då tar jag bara fram min portabla kaktus och visar dom att den minsann har växt lite och dom kommer bli lika överlyckliga som jag och inte kunna komma ihåg att gnälla över gnissel och muffel i golv och tak. Piffigt blir det iaf och Rickard får dammsuga för det hatar jag! Ett av de värsta ljuden i världen tillsammans med skrik från äckliga barn. Så är det serru, men nu är det back to omöbleringen som gäller. Harefint!

Skolpöjk

Kategori: Livets lilla gång

Är det någon som har börjat med narkotikum? Om inte så kan jag berätta att jag mår illa i knäna. Brukar bli så efter en söndag på Prellebyrån. Och snart smäller det till igen, men idag e ju syrro där och lättar upp stämningen.



Idag är Rickards första dag i skolan... spännande tycker jag, jobbigt att gå upp tidigt tycker han. Gå upp och äta frulle och packa ryggsäcken som en riktigt duktig liten flundrabäbis. Jag vill oxå gå i skolan. =(
 

<3

Nepp!

Kategori: Livets lilla gång

Jag läste tidningar hela dagen istället för att jobba så jag orkade inte bunta. Men jag tänkte att det kan ju någon annan göra. / Linda



Mohahaha, tänker INTE göra de andras jobb om jag inte får deras lön för skiten. Låter som en gåta...men det är det inte. Nu ska jag glutta på THS Christina Aguilera... har alltid lövat henne mucho mucho.

Tack alla glömska, stressade och sura

Kategori: Livets lilla gång

Tjolahopp i stugorna!

Nu är jag precis hemkommen från le cinema...det va inte igår jag va där, men eftersom jag fått gratisbiljetter thanks to alla som glömt sina kort på mitt jobb (och jag är en god medborgare som skickar in dem) så gick jag, Buppis och Michelle och gluttade helt for free så att säga. Tack alla glömska och alla stressade & sura kunder! Jävla långa meningar här och var nu märker jag, men eftersom detta inte ska betygsättas så tänker jag göra flera. Jaaarå, kom och titta kom då!! Hur som helst kollade vi på Inception och den va ytterst spännande och ytterst förvirrande. Jag hade önskat att hans barn där i slutet hade vart mycket mycket sötare, men trots det så va det ju faktiskt en multi benne film.



Men nu är det dags att smälla pannbenet i kudden för imorn väntar 9 timmar på mitt underbara jobb. Cashing!

Me encanta la musica

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Åh... va hemma hos mampapi idag och fnippsade och fnoppsade. Då hittade jag all min gamla musik på deras dator. Tryckte in allt i ett usb-minne och nu sitter jag här och tänker på livets godare tider då inte pressbyrånkepsen skavde i pannan eller lika många valkar dallrade under tröjan. Men framför allt: Geeklords-minnen x 500. Det gör mig lite ledsen i ögat att tänka på våran awesomeness. Men Caskinny e ju iofs fortfarande awesome där borta i Danmarket bland alla boing och spritflarror. Nä usch... tjori tjori hamgori!!
 

TV-depp

Kategori: Livets lilla gång

Varför dör Ghost Whisperers-brudens man i den dumma jävla serien???? Inte för att jag följer den, men usch va deprimerande det blev när man satte på TV:n. Ungefär som att kolla på föda-barn-program...det är oxå deprimerande. Tur att jag har min portabla kaktus att trösta mig med. Ska ju ändå gå och lägga mig snart för att knata upp med tuppen 3:e dagen i rad och spy av trötthet på jobbjävulet (fint ord ja).



You like to chase chase chase..trudelutt!!!

Toaflens

Kategori: Livets lilla gång

Toaflens! Ett riktigt äckligt ord som just passerade förbi inne i skallbenet. Har läst ut sista Twilight-boken nu så det är tristess på ganska hög nivå i stugan. Tur att Ricky kommer hem på lunch snart så att jag har nån att plåga och peta på. För övrig dallrar låren i medvind och bilringarna i svartvind. Harebra och heeej!

Bananflugornas herre

Kategori: Livets lilla gång

Äntligen hemkommen och jag stinker nästan mer svett än "RödPrinceHårpack-gubben". Det va helt okej att jobba förutom det satans kriget med bananflugorna som surrar i vartenda jävla hörn. Jag brukar tycka att dom är rätt söta, men dom kan väl ge fan i mina bullar och bananer????

Nu sipprar det

Kategori: Livets lilla gång

Nu har ångesten börjat sippra in i högerörat i takt med att klockan närmar sig 13.15 när jag måste susa ner till burren med jobbnycklarna i fickan. SEMESTERN ÄR SLUT FÖR I ÅR!! Snoppfärs, kukjuice och allmänna bajsbakelser är det som får livet att gå runt. Jag gillart ungefär lika mycket som en katt skulle gilla att bli badad i en blandning av vatten och surströmming. 

Portabel kaktus

Kategori: Livets lilla gång

Nu är jag hemkommen från Tins och Adams ettårskalas på 7e våningen med tillhörande blåvalstårta och dubbla regnbågar. Helt fabulöst så att säga...och vill man se dokumentation från det hela så kan man gå in på syrrans blogg som finns i länkarna nere till höger. Broder makaron, aka Nattiz, är tillbaka i landet oxå så det e en fin liten kväll. Imorn är det dock jobb igen så då försvinner väl den fina känslan.



Då får jag glädja mig åt min portabla minikaktus jag fick av Tin idag. Den heter Plantochi och är miniminiminiliten.