lindilus.blogg.se

Cellulosa

Kategori: Gymnasietiden

Shake your chocolate chicken shewing gum chick.
Skaka din chokladkyckling tuggumibruden.

- Vill ni dela med er av vad som är så roligt där nere??
- Ja det va cellulosan som blev lite för kul.
Cas, du är så bäst att mitt hjärta flödar över av cornflakes.

Linda Beda Kletit <3 Cas Merbal Gert


- Och så den lilla noshörningen..Nelson..Är det någon som kmr ihåg honom?
David är fan den bästa läraren ever..idag var det vackerhet i sin fasta form.
 
 
 
 
Kommentarer:

 Man blev faktiskt väldigt rörd av den där noshörningen. David verkade ju helt förkrossad, stackarn. Pluttinutt, men då hjälper det ju alltid med lite Nappe så att säga. 
Skrivet av Sannilu den 01 september, 2007 kl. 12:59 #
 

 "sa nappe och kliade sig på skabbet" schööön 
Skrivet av helajna den 02 september, 2007 kl. 20:30 #

Gosig insekt!

Kategori: Gymnasietiden

McFly..fortfarande bäst. Har haft en period av "inte-lyssn-McFly". Well...now I\'m back!!! Blir lite rörd i ögonen av det hela.. nämn lixom en enda låt som är dålig..det går inte! True löv <3

Vitlöksbomb till lunch idag.. jag och Cäs i mayor behov av tuggumi = the 4 of us geeks gick till kanelgränd och snodde 15 påsar spiskummin och köpte tuggumin.

Idrott idag oxå.. innebandy = Lindiluslök = måste duscha = hata omklädningsrummen och duscharna = psykiska men = inte bra för hälsan = spårar ur totalt = det räcker nu.

Efter skolan guppade Sännoor, Cäs och jag till centrat (lövel ord) och tryckt ein lite skit i käften. BTW: Shit shat shit !!!
Sen åkte jag hem till sötaste Martin, som rakat skallen. Ser ut som en liten insekt, men sådana brukar ju vara rätt söta på söndagar kl.3. Vi gluttade på filmen I see you med Danne och Camilla. Den va väl rätt intressant.

Nu sitter jag som en avdankad påskmust framför datorn efter att ha race:at som en dåre med cykeln hem från bussen. Ville ju inte missa kvällsnyheterna lixom..pff eller inte. Nån skriker på Bengt-Göran nu så jag får vl avlägsna mig. Tjing!

Unzip my body, take my heart out

Kategori: Gymnasietiden

All she wants is to dance, that\'s why you\'ll find her on the floor...

Mobbad skoldag trots massive sovmorgon. Religionen bestod av en olidlig diskussion där Kenneth tog i med sina hårdaste mungipor. Pallar inte dom satans argumentations-diskussionerna som vi ständigt ska hålla på med. Sen projektarbete med Viveka...ohoooooj walerooooss. Sitta och babbla spanska med henne i 20 minutes är ju inte direkt det man vill göra en helg i november.

Efter skolan åkte jag direkt till Pressis och fick utskällning av en äldre kvinna för att äldrevården är så förfärlig här i Sverige. Ja för det är ju mitt ansvar att fixa så den blir asbra.. ber om ursäkt Sverige. Haha..jävla idioter det finns!

Fick skjuts av Kallisen och kom hem typ vid 10. Rågluttat på SYTYCD..asså Neil är ju så vacker att man spyr. Va tvungen att glutta lite på Zombie-dansen från förra året oxå..RAMALAMA BANG BANG!!


Är trött som en Beritt, men vill inte gå o nana för då är det imorron. Kmr bli gott med fukost dock. :D Har inte träffat Martin idag.. fundar på om det inte är första dagen sen TRIO/flaten-kvällen. Weird!

Förresten..Tin..söta systeri. Den där jeanskjolen du hade förut..du vet väl?? Om du har kvar den kan väl jag få låna den lite?? Du kan få ett pet i baken i sånna fall. Men nog om det.. nu är det kvällsbingo och logdans nere vid dansbanan. Hej så länge!

/ Linda Beda Kletit
 
 
 
 
Kommentarer:

 eh ja.. låna på för fan, den kan jag ju nu bara snarare ha som benvärmare nu för tiden!! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 30 augusti, 2007 kl. 20:16 #

Ramalama bang bang

Kategori: Gymnasietiden

Lukta hej!
Shit vilken otroligt typisk mig och Cassandra på Eng C idag.. skrattade som måsar. Tårarna sprutar ju som ostbågar i solnedgången. Om du inte fanns i den där byggnaden skulle jag sluta på direkten. Lr kl. 9 p.aim. Snart födelsedag och allt oxå!

Såg mina celler i ett mikroskop idag. Lr kindskrap kanske vi ska säga.. det va faktiskt rätt coolit! Men jaja...

Gymnastiken började idag..träna småbarn är ju min stora dröm i livet. Några nya tjejer som jag ska flumma till riktigt ordentligt, stackars föräldrar när dom kommer hem sen. Skriker nej bob och lite det va då själv faan! Hoppas...

Men nu är det SYTYCD så jag måste springa iväg till den ruttna soffan och glutta med ögon stora som tennisbollar. Svejs!

15 brann inne i uppsala

Kategori: Gymnasietiden

Oj oj.. snuttigt att se mina frunds i skolan. Specially le geeklords <3
Filosofi va första lektionen..asså jag mår dåligt i huvvet av det där vi babblar om. + dock att det är sötisläraren. Men shit vilket skitsnack.. vad är verklighet..kan du argumentera för det..finns du?? Man ba: Hej vad heter du ens som orkar tänka så mkt. Jag kmr bli ännu mer sinnesförvirrad av detta..blir ju kul.

Sen franzkoor...gulliLars still going strong, men fan vilket ruttet äckelspråk. Låter som man klämmer ut skit genom käften när man pratar. Attutalöör lixom!

Nu rusade käre far över till grannen i en rosenrasande fart. Marianne ringde och sa att de hade en liten fågel i huset. Men ta ut den då för fan lixom. Orka att pappa ska behöva göra det. Nej, människor är inte helt ok.

Nu blir det biff med pommes frites..inte alls, men det lät bra. Hej!
 
 
 
Kommentarer:

 straffa fågeln! fånga - slakta - stek...så har nu en god middag. :D 
Skrivet av Ho-Man den 27 augusti, 2007 kl. 21:05 #
 

 Lilla Lasse! kmr sakna honom.. ist måste jag ha cp äckliga Pernilla, inte helt okej! 
Skrivet av Skins den 27 augusti, 2007 kl. 22:59 #
 

 jag plågar homan på facebook. mohahahahahha, han kan behöva lite filosofisk psykologi sen när jag pratat klart me honoooom... rastaaafaraaajjj..! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 28 augusti, 2007 kl. 18:14 #
 

 Inte konstigt att sötis-läraren är som han är. Han ser ju lite funderande ut sådär, som han borde göra :) J\\\'adooore! (vad menar du med denna attack mot det franska språket? Tarte aux pommes säger jag bara, det säger ju allt.) 
Skrivet av Sannilu den 28 augusti, 2007 kl. 20:09 #

Lärrigt lonely

Kategori: Gymnasietiden

Hellu!
Sitter hemma hos Martin.. ingen annan här. Är lite rädd i öronen och jag undrar vart brandsläckaren är.. Fundar på att sova lite till annars kmr jag inte va helt ok sen i skolan. Diverse skrattutbrott och allt det där ni vet.

Har på mig nageltrångs-skorna så jag ber till flygekorrarna att det ska gå bra så jag slipper ännu en vecka med extremly pain in my bigtå.

Jahapp, vad ska man hitta på här helt själv..städa lite kanske, mohaha! Det finns en asfin rosa filt här bara så alla vet.

Ska nämna den mystiska, men trevlige mannen från Peru jag träffade igår, Italo. Han frågade mig vid bussen om jag pratade spanska..sen babbla han på som fan. Jag blev på så bra humör serru..sen gav han mig ett manzana (äpple) som jag inte vågade äta. Det slängde jag senare påväg hit. Är lite bekymrad över att det ligger där helt själv. Man kan ju hoppas att det glider förbi nån som kan äta upp det.

Skrivs mer senare då?? Ok, bra!
 
 
 
Kommentarer:

 jag har tråkigt.. som fan... 
 Skrivet av Hallonnäsa! den 27 augusti, 2007 kl. 11:30 #
 
 
 

Gos med mos!

Kategori: Gymnasietiden

Asså festival i Kärrtorp är inte helt ok..vad är det för jävla tönterier. Typ Leffes enögda rockbandsharmonier uppträder på scen. Det innebär massa jobbigt folk på PB.

Igår va det knytis-middag hos Stina. Jag hade gjort extremt vackra (dock jävligt rinniga) smörgåsbakelser till förrätt. Middag. av Stina och FDida, va saffranspasta med kyckling och Jessica fixade efterrätti. Oh så trevligt..på riktigt! Sen spelade vi monopol, det har man ju inte gjort på år och dar. Såklart förlorade jag stort.. det gör jag alltid på det det där spelet. Men nån måste göra det oxå. Stina såg en räv för första gången i sit liv.

Ska tillägga att en kostig jävla kostymnisse medvetet försökte köra över mig med sin cykel. Helt sjuk människa.. jag blev lite arg i ögat.

Idag har jag vart med nån konstigt flummig liten bumbibjörn...fnissade som en banan i chokladsås. Det va ytterst intressant tycker jag nog.

Later on umgåsides med la familia..Tin och Jens va här och degade runt. Dom e hemma nu docka..momi körde hem dom, men har ej kommit tillbax än. Tänk om hon blivit biten av en hibreiskt fladdermask och cyklat till Afrika för att föda upp pandor...hjälp!

Inget indval imorn så vi börjar 12.. det är ju iaf lite kul att få sova nån gång ibland så man inte får ett par 5-kilos påsar under ögonen. Mocka koskit!!!!

Skola = exem

Kategori: Gymnasietiden

Hallå i stugan!
Igår började då skolan igen. Luften på bygget är lika dålig som aldrig förr så man får typ 5 kg cancer och andra utslag bara av att titta på skiten. Fick sitta i aulan och lyssna på mitt hat-objekt. Hon snackar som om hon har fem liter gröt i käften och hennes utseende får mig att vilja dra fram en hink och spy.

Efter le school badade vi runt lite i Alby och gluttade på gulligubbarna när dom spelade fotboll. Martin har nu inget ansikte kvar tack vare en fin boll från Dennis. Gulligt värre! Ett jävla tjat om nudlar..så Cas fick tillslut som hon ville och sörplade i sig lite allt möjligt. Later on va det massive med McFly på youtube..nästan lite tårar i ögonen. Vi tänkte oxå tillbax på den gången Cas hade megaont i sin ena nipple och coolade ner det med ett glas. Vackert indeed!

Sen cyklade hon iväg härifrån med en raket i det rakade området och jag bluppade hem till Martin. Han hade piffat rummet..mkt fint måste jag säga. Inte som min cell med 3 ton kläder på golvet..IGEN.

Idag skola igen.. började med massa tråkigt som inte är värt att nämna. På NK skulle vi presentera oss för läraren och shit.. men Linda är den enda som man inte kmr ihåg. Det känns ju kul!
- Sandra gillar att rida, men hon gillar inte själva hästarna!
Vi fick sluta tidigare iaf.

Idag är det adjöss-partaj för kära sötis Alina. Hon ska åka till Barcelona i ett år. Hon kommer bli spanjorernas favorit-mamazita, det är jag så jävla säker på.. eftersom hon redan är fetaste mamazitan här hemma. Bidupp.. hoppas det blir skojs.

Grattis oxå till Frodo och till Martins pappa Kjelle som fyller år idag. 18 och 42 små år..hoppas ni vår det ännu roligare än roligast.
Nu ska jag fundera ut vad jag ska göra med livet...NOT! Good day!

Sista sommarlovet

Kategori: Gymnasietiden

Jaha.. nu är sommarlovet slut, mitt allra sista sommarlov. Men nej, va sorgligt det kändes nu. Imorn börjar skolan igen..8.15 bara för att plåga oss. Har inte läst färdigt boken..jag orkar verkligen inte med att åka till det där stället. Kmr behöva gå och lägga mig typ nu.

Igår stängde jag lite pressis nästan själv.. gjorde iofs lite fel och så och sket ner brallorna av skräck, men det gick över när jag Träffade Skins och åkte iväg till Bolin. Babblade loss med alla bruttor..skriver upp er bara för att ni e söta. Kvik, Bolin, Heläni, Mäddu, Änniluu, Elin, Skin, Cas och jag. Även en chinchilla och en hund med namnet Astrid. Hårda knäckerbröd med ost, lövel låt från SYTYCD och Bolin inne på toa va några av kvällens vackra moment. Hoppas alla mår bra och att Helena kom hem säkert med cykel och pannlampa. Det finns bildbevis!!

Sen skuttade jag hem till Martin för det gick ju fort och bra. Skulle upp och jobba idag kl.10. Kände mig som en säck med pandamammor kl.8. Martin va söt though..fick ligga kvar och dega den lilla jäveln.

Får ta och tänka ut nåt strategiskt och välplanerat för att va pigg imorn. Tror nog Lindilus klarar det. Nu ska jag gå och duscha min hamsters springhjul.. för jag har ju så jävla många hamstrar. SÄger man så?? Hamstrar..hmm..aja..hamsters!
Svejs!
 
 
Kommentarer:

 Det var väl inte så farligt att vakna kl 8.15 idag. :P 
Skrivet av Ho-Man den 23 augusti, 2007 kl. 14:26 #
 

 Du såg inte så himlans trött ut, what\\\'s your secret? ;) 
Skrivet av Sannilu den 23 augusti, 2007 kl. 18:26 #

Strawberry fields

Kategori: Gymnasietiden

Orka med solen.. så fort jag går ut så går den i moln. Jag lubbar ut som en bäver hela tiden och hinner sitta i typ en min. Nej..plåtasken är inte med mig.

Fradagen va mkt underhållande. Det va en Anna, en Elin, en Niclas, En Daniel och jag. Dansade som en gnu såklart och babblade som en sjögurka. Jag undrar verkligen vad som hände med Danne senare under kvällskvisten. Han hoppade glatt in i en polisbil där det satt en "het" 35-åring och rullade iväg tillsammans med henne. Nämen det va väl Bartalomeus antar jag..hah!

Lördagen va väl oxå rätt underhållande antar jag.. oooh ja! Följde med Martin till Carro där några andra söta jeppar oxå bluttade runt. MMmm nämen det va trevligt.....

Tog igen helgens strapatser igår. Vi låg bara och degade hela dagen tills jag skulle åka till pressis och lära mig att stänga. Hade sån jävla tur i centrum när kära moster kom inrullandes med bilen och skjutsade mig hem. Annars hade jag lätt kommit försent. Istället slide:ade jag in i affären en minut innan med en hals andfådd som en dräktig ko. Sen va jag där i en liten halvtimme och Kalle + girlfriend babblade som svettiga ekorrar. Ofta jag kmr komma ihåg allt det där, men jag ska ju dit ikväll oxå. Weel, that was fun!
När det va klart fick jag skjuts och påväg till bilen såg vi ett gäng lövel gatumusikanter klädda i typ millions of weird tyger och färger. Det va fan ganska bra.

Blev avsläppt vid ishallen och gluttade en stund på hockey. Hade dock inga kläder på mig (helt naken ja) så jag frös gaaaaaaanska jättemkt. Guppade hemmåt och degade. En lampa exploderade när jag skulle tända, det var extremt mystiskt. Somnade som en kvist (inte stock) i soffan och det va ju kul lixom.

Vad händer idag då fram till 8.30?? Svara!!!! Jag är så uttråkad att det kliar i hörntänderna. Chipsf***a!
 
 
 
Kommentarer:

 Jag vill osså gå på hockey jue! 
Skrivet av Sannilu den 20 augusti, 2007 kl. 17:41 #
 

 jag vill inte gå på hockey 
Skrivet av Hallonnäsa! den 20 augusti, 2007 kl. 19:24 #
 

 hoppas lilla pressis gick bra idag! glöm inte att så länge man inte har vart oärlig så kan man aldrig känna ångest! man gör så gott man kan! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 21 augusti, 2007 kl. 20:03 #

Käkisdagen

Kategori: Gymnasietiden

Idag är det då Käkisdagen. 2 år sedan vi började gymnasiet och fick möjligheten att glutta på käkbenen och allt det när ni vet. 2 års sen jag träffade mina bästaste vänner ever. Synd att vi inte kunde träffas alla för att fira denna högtid.

Jobbade idag.. fick 35 kr i dricks :D En tant kom in och skulle ha hjälp att få taxi till Svartågatan. Det fick jag 20 kr för. En liten stund senare hörde jag att det vart ett rån på Svartågatan. Livet i en plåtask.

Skinny kom förbi och hälsade på lagom till att Janne gjorde sitt dagliga besök. Skinny du va fett impad, lr hur?? Ja det är klart!
Sen guppade vi hit och käkade potatis och jag råsomnade i soffan.

Nu sitter jag här med some STATUS och väntar på att tiden ska gå. Anna, Elin, Natta och jag ska ut och blutta runt. Har inte vart ute sen Kasbah..kmr inte va samma grej, men ändå. Finally får jag dansa!!!!

Och bara så att alla vet så tycker jag om Martin mer än choklad.. det ni!

Puss på er småfisar!
 
 
Kommentarer:

 Fett impad av ditt jättelika smile mer än nåt annat. Janne är vacker, och det är du med! <3 
Skrivet av Skins den 17 augusti, 2007 kl. 23:00 #
 

 orka pressis! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 18 augusti, 2007 kl. 22:05 #
 

 Happy käkisdag i efterskott! :) 
Skrivet av Sannilu den 20 augusti, 2007 kl. 17:39 #

Klapp, klapp..bränd bulleey!

Kategori: Gymnasietiden

Eeeh hej! Idag har jag jobbat again..inte helt jättekul, men jävlar vilka bullar det blev idag ska ni veta. Jag va fett stolt..skulle kunna köpt alla själv, ramat in dom och satt upp på väggen.

Försöker läsa den anonymt svarta cp-boken, men utan större framgång. Äter hellre pandabajs än läser sånt skit.

Undrar va mina sötisvänner gör nu.. har inte sett er in a while. Saknar att mobba er hårt tills ni ligger brevid mina stortår och gråter. Käkisdagen är ju snart förfaan..måste firas!

Åh fyfan..nu hojtar gammelkärringen som e här igen. Nämner inga namn..stör mig som fan på henne. Om hon inte ropar på hunden lr sin guy-man så får hon feta hostattacken på 720 db så man tror hon dör lr ställer dumma och extremt tråkiga frågor. Usch!

Väntar på grisen....<3
 
 
 
Kommentarer:

 ere mamy lr elsie du snackar om. fniss fniss! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 17 augusti, 2007 kl. 11:12 #
 

 Inte mamy :D 
Skrivet av Linda den 17 augusti, 2007 kl. 20:13 #

<3

Kategori: Gymnasietiden

Hellu världen!

Igår va jag, Martin och Dennis hemma hos nån liten Matte och hans Carro. Kollade på nån mystisk film som handlade om både lite det här och det där. Sen guppades det hem till Martin. Vi gluttade på Eurotrip..lr jag och Dennis gluttade. Gris-Martin somnade som en pandamamma omöjlig att väcka ens med sked. Men efter ett brutalt finger i ögat från Dennis va kvällen räddad. Vackert! <3

Efter ett litet besök här hemma tillsammans med Bolle och Elsie va vi i Alby en stund. Schylert och Jontis va oxå me. Hoppade i vattnet som stora flugor. Tappade vingarna pga det halvt kyliga vattnet. Livet är inte lätt i plåtasken!

Fick just höra att Sänniluu sett Björnil och Hennil på Grönan...fy fan va rätt! Skulle jag kunnat hålla tyst om jag såg dom..hmm..NEEEEEJ! Mohaha.. jag tänker på kyckling när jag ser er grabbar. Ni är lame, och lägre stående.

Såg BTW ett underbart glädjespridande mobilnr igår på en liten mobil..guess guess: FAKEJONES! JAg tror jag kriverar!

Nu måste jag studsa och styrka lite så jag kan trycka i mig lite mer kul senare i livet. Jag skiter i om ni gillar stångsparris, det gör iaf jag. Lukta hej!
 
 
 
Kommentarer:

 Sheit! Jag tror inte ens jag skrev det i min blogg. Jag är in chock! Alldeles paralyserad av beundran från igår! 
Skrivet av Sänniluu den 15 augusti, 2007 kl. 20:57 #
 

 Jag hoppas att du skrev av nummret så vi kan ringa!! Pet i näsan 
Skrivet av Skins den 15 augusti, 2007 kl. 20:58 #
 

 låter spännande d där.. bananhjärna. ahahahha, så jävla kul! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 15 augusti, 2007 kl. 23:13 #

Glädjeskriken är påväg tillbax

Kategori: Gymnasietiden

Jesus, hur har ni orkat med livet utan mina fina inlägg i hela 2 dagar?? OFATTBART! ;)

Va på en liten hockeymatch och tittade på älsklingsgrisen Martin. Lövel moment inträffade..Nakensötis i samma lag. Me like a lot! Va ju bara tvungen att skicka lite sms till Skins och Cas och retas lite. Mihiii..vackert!

Jobbat på PB igår och idag. Det går som en oljad dunvante med extra resårband. Idag särciellt. Blev fett glad ett tag (stod och studsade upp och ner för mig själv). Det va en som sa till mig: Man blir glad av att se dig...du är så glad! :D Han hade dessutom en asafin tröja som va ny, lite halvt weird och alternativ på samma gång. Så det så!

Träffade Cäsillus igår.. hon va mör som en maräng, men lika vacker som den dagen för nästan 18 år sedan då hon låg mosad under ett traktordäck. You make me happy älsker. LOML 4-evvah! Måste tillägga att vi åt gula hallon..det va mystiskt!


Nu är rummet städat.. men kolla inte i skåp, lådor och under sängen och sånt. Do NOT go in there! Lixom hej vad heter du ens som orkar städa jätteordentligt när det är tisdag och alla luktar hej.

Nej nu får det va bra.. måste duscha tror jag. Känner mig som en 300 kg:s stinkbomb. Ha en bra dag!
 
 
 
Kommentarer:

 Jag såg Fakejones bruhur i söndags i alla fall.. nästan bra :) 
Skrivet av Sannilu den 14 augusti, 2007 kl. 2
 
 
 
 

Har ni sett min snigel??

Kategori: Gymnasietiden

Ojoj..nu har det blivit komplikationer i tältandet. Pappsi är och hämtar Tin och Alina. Har tydligen råkat ut för tråkigheter med mobiler och diverse. Hata alla fittmänniskor som finns. Dom borde få tarmkanalen spräckt med en överdimensionerad falukorv. Fuck it!

Igår stod jag på PB helt själv.. blev lite rädd i ögat. Fick ringa Kalle typ 3 ggr på 20 min och panika, men det gick rätt bra ändå. Har ju iaf Janne som vandrar runt och bara är. Vissa personligheter är bara så rätt...lite efter i bollen, men ändå jävligt stångsparris.

Va hemma hos Martin igår oxå och kolla på nån konstig film. Hängde inte riktigt med.. nåt om stor fisk = haj lr nåt sånt. Bara så alla vet så känner jag den där Martin..han spelar hockey! <3

Idag är det reprisen på SYTYCD som jag missade i tisdags. Ska råglutta även fast det är lövel väder ute. Sen ska Skinny och jag hoppa i dypölen. Alla som vill (nästan alla, inte Beritt) får hänka på och bada näsan.

Nä men nu är väl jag färdig. Anniluu.. vill att du ska med ut idag. Säg inte nej..då får du smisk på baken. :D
Puss alla P persons!
 
 
 
Kommentarer:

 fan allt ordna upp sej... waiting for the judgement day, corruption, cops are criminals tooo! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 11 augusti, 2007 kl. 22:52 #
 

 herre gud! det är fan jag som e walter all times! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 12 augusti, 2007 kl. 17:21 #
 

 Lilla Lindis! Bli aldrig som oss... Hahaha! Men du?! Har du helt glömt bort din lilla bunny på djur. nu? Lilla gumman, du måste ta hand om djur om du köper dom. Annars får du sälja den till mej. OK?! hihi kramis! 
Skrivet av Alina den 13 augusti, 2007

Nudelaktiga nudlar!

Kategori: Gymnasietiden

Nu har då Homis ätit dagens middag.. det blev nudelaktiga nudlar. Hahahaha fan va rätt! Nästan lika vackert som stångsparris!

Lyssnar på McFly.. jesus vad jag aldrig kommer sluta lyssna på dessa lövel songs. Måste köpa Motion in the ocean, men..I ain\'t got no money. Så jag får råguppa till Pressis imorn och tjäna ihop lite kosing. Ska köpa den där postern jag kolla på förut oxå tror ja. Måste..så enkelt är det om man heter Linda Beda Kletit!

Nu babblas det om att bada här.. borde vara skeptisk efter Skinnys och mitt nattbad igår.. men livet är som en mandarin. Man vet aldrig hur det ska sluta.

Måste säga oxå att vi träffa Anna på bussen igår. Jag blev så glad så jag skrek några små skrik. Tror inte att dom andra på bussen blev så glada, men fuck them.

Undrar oxå vad LOML gör just nu. DU har din klocka här min vackraste älsker.

Vacker, mkt älskvärd!

Kategori: Gymnasietiden

Hey there Delilah
What\'s it like in New York City?
I\'m a thousand miles away
But girl tonight you look so pretty
Yes you do
Times Square can\'t shine as bright as you
I swear it\'s true

Hey there Delilah
Don\'t you worry about the distance
I\'m right there if you get lonely
Give this song another listen
Close your eyes
Listen to my voice it\'s my disguise
I\'m by your side
Oh it\'s what you do to me
---------------
Hey there Delilah
I know times are getting hard
But just believe me girl
Someday I\'ll pay the bills with this guitar
We\'ll have it good
We\'ll have the life we knew we would
My word is good

Hey there Delilah
I\'ve got so much left to say
If every simple song I wrote to you
Would take your breath away
I\'d write it all
Even more in love with me you\'d fall
We\'d have it all
---------------
A thousand miles seems pretty far
But they\'ve got planes and trains and cars
I\'d walk to you if I had no other way
Our friends would all make fun of us
and we\'ll just laugh along because we know
That none of them have felt this way
Delilah I can promise you
That by the time we get through
The world will never ever be the same
And you\'re to blame

Hey there Delilah
You be good and don\'t you miss me
Two more years and you\'ll be done with school
And I\'ll be making history like I do
You know it\'s all because of you
We can do whatever we want to
Hey there Delilah here\'s to you
This ones for you
 
 
Kommentarer:

 den är så bra! :) 
Skrivet av Ho-Man den 09 augusti, 2007 kl. 16:26 #
 

 I know :D 
Skrivet av Linda den 09 augusti, 2007 kl. 18:05 #
 

 vacker indeed! 
Skrivet av Sannilu den 09 augusti, 2007 kl. 19:59 #
 

 älskar <3 
Skrivet av Skins den 09 augusti, 2007 kl. 20:40 #

Konstigt!

Kategori: Gymnasietiden

Gu va hemskt asså.. lr hur säger Skins och petar in en Harry Potter-bok mellan benen.

Missade mitt favvoprogram igår... hur kunde det ske?? Jo jag åkte hem till Gris-Martin och satt där och häckade istället. Första dansen som jag råmissade va såklart hip-hop till the way i are. Palla sånt! Men jag hade rätt trevligt ändå. Stångsparris!

Nu har jag guppat till Skins och vi har gått igenom min mycket udda vecka grundligt. Även Skinnys bravader har gåtts igenom över en deliciös middag. Svullat lite...Fy på Lindilusen! Skins tar fula bilder på mig..hon ska ha stryk med en blöt och saftigt mögelfull disktrasa.

Nu är det bolibompa..så det är bråttom ner till TV:n. Farväl!

The way I are

Kategori: Gymnasietiden

Funderar ganska mkt på att byta tillbax till rosa färg nu. Lindilus har ställts inför ett svårt val i livet, haha!

Idag guppade jag till alby. Solade och badade med some grabs. Det va trevligt..ungefär på samma skala som att äta våfflor. Nej våfflor är nog bättre! Sorry!

Gårdagens blodpropp sitter fortfarande kvar.. jag tror jag är påväg att sjävlförintas vilken minut som helst. Men i sånna fall så får väl Cäs ärva mina McFly-skivor, Skinny mina örhängen och allt annat får familjen dela på. Nej va hemskt!

Idag är det SYTYCD igen..det får jag inte missa.. lr asså det finns ju repris, men jag vill inte se repris. Jag vill se the real thing. Shit vilka onödiga saker jag tar upp. Det är verkligen diverse skit. Jag gillar det!

Mäddiluu har skickat bästa versionen av the way I are..fuck it va den är bra! Tnx barbie-buu, lyssnar sönder den right now. Men jaja..livet i en plåtask och allt det där. Nu ska jag vandra vidare.. Tjupp!
 
 
 
Kommentarer:

 Om det värsta skulle inträffa.. kommer dina örhängen bli mkt väl omhändertagna ;) <3 you 
Skrivet av Skins den 07 augusti, 2007 kl. 23:29 #
 

 KISS OCH DIARRÉ... FATTAR DU!!!! DET ÄR VAD JAG HAR O SE FRAM EMOT! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 08 augusti, 2007 kl. 11:35 #

Sometimes up, sometimes down

Kategori: Gymnasietiden

Livet är inte alltid som en gul söt kyckling. Är iaf glad över jobbet på pressis i Kärrtorp. Gick dit och satte mig framför en dator och gjorde nördiga kurser. Sen träffade jag stammisen Rolf, trevligt trevligt.

Tillbax till livet då då.. jag har typ fått en blodpropp på höger ben. Vet inte om det är det, kan va ett blåmärke..men tänk om. Det är ju sånt som gravt överviktiga och skrultiga gamla kärringar får. Jag är rädd! Nu har jag typ cancer i nacken oxå för den började göra asont helt plötsligt.

Allmänt depp lixom.. måste läsa den där tråkiga boken. Har tiptop i frysen, men får inte äta den. Det är plågeri, serri! Loose women säger jag bara! Srry alla för det..

Glad nyhet är iaf att Homis, lilla nöt, har börjat skriva sin blogg igen. Blev inte så långt uppehåll. Det gillas här hos blogg-nörden nr. 1.
Va glad Hom..annars får du stryk. Och du vet att jag tar dig lätt! ;)

Nu ska jag lyssna på Hey There Delilah + råstirra på the lyrics. Den är verkligen bra! Bra när man är som den lowaste dippen.
Puss alla mina vänner.. alla andra kan torka sig med granris!
 
 
 
Kommentarer:

 Jag vet att uppehållen inte blev så långt. :P jaja...jag ska försöka att inte vara deppig, men ibland får man vara det, eller hur? 
Skrivet av Ho-Man den 06 augusti, 2007 kl. 23:35 #
 

 You have the right to be deppig oxå. Inte lika mkt som oss andra though. ;) 
Skrivet av Linda den 07 augusti, 2007 kl. 00:17 #

Status FTW

Kategori: Gymnasietiden

Livet hos Linda Beda Kletit Genborg och Cassandra Merbal Gert Karlsson. Gårkvällen var helt klart intressant. På bussen träffade jag Johan the granne och hans vän. Jag kallar honom Torleif. Jag babblade för mkt som vanligt, precis how I like it. Sen träffade jag le bruttor. Cäs såklart..men lixom Larre, Kvikmor och Heläni + boyfriend Micke. Blev så glad av att se er vackra människor! Sen åkte vi till censurerad location och träffade Mäddiluu och några av hennes guppare. Trevligt, förutom att några av våra älskers försvann in i en jävla rejvskog för att pissa i över en timme, haha!
Kvik va bombis (äckligt uttryck) på att hon slagit ut en tand...inte konstigt som den tossbollen flög runt som en liten liten vante..lr dylikt. Det va iaf hur kul som helst att se er bananer. Kvällen slutade mystiskt för mig och Cäs hemma hos Martin.

Idag va Cas my löv lite för fraggil för att jobba så hon hänkade hit istället och gluttade på filmer och käkade en glass. Nu är hon lyckligt hemguppad och smockar cheeseballz. Jag däremot har gått promenad 50 min, dansat som en kotte i 45 min och hoppat studsis i 25 min. Fett duktig tycker jag nog..dock lökig som en skadeskjuten panda. Inte lukta usch, lukta hej = duscha! Yes please!
 
 
Kommentarer:

 jag vill juuu höra mer från den spännande kvällen (A) ^^ 
Skrivet av Larreeeeee den 09 augusti, 2007 kl. 13:27 #

Plåtask

Kategori: Gymnasietiden

Jahapp! Livet i en plåtask är inte alltid allt för bra. Tur att man inte lever i en sån alla dagar.

Läste ut HP ayer. Shit vilken massive bok..helt sjukt att hon haft det där i huvvet. Helt rätt att hon är rik som en panda nu. Slutet va vackert oxå..love är alltid rätt såhär när hösten är påväg. Det va sistaste boken det..konstigt!

Idag besökte jag Casorini & Emma där dom stog och tryckte i ett litet sketet café vid handelsträdgården. Sååå vackra bruttor i sina föråldrade och halvmögliga förkläden MED VOLANGER! Såg många äckliga barn.. ibland förstår jag seriöst inte hur vissa barn kan vara omtyckta av NÅGON. Fan vilka snuskbarn det finns..jag vill stoppa foten under deras magar och lobba iväg dom!
Kom iaf fram till nåt revolutionerande som de språksubbor vi är. Just nu kmr jag inte ihåg det..fan fan fan! Cas du måste hjälpa mig.. vilka ord va det jag sa??
Nu har vi då kommit fram till här att det va typ: TOM TYMRE TYMST lr liknande. Det va kul då iaf. Shit samma!

No worries spelas nu..äääääälska
dom små tutande throatsen. Bäst låt, precis som alla andra! Bara runt 18 dagar kvar till skolan, fan va pestigt. Måste läsa nån rutten jävla kukbok. Lixom hej vad heter du ens svarta, anonyma, tråkiga, fula bok??

Hostar fortfarande som en möglig gympadoja.. orka sånt. Nu får det vara nog! Dessutom har jag fett tråkigt..ska hitta på nåt, men allt är lame i jämförelse med vårt snuskoliv på Buganvilla med omgivningar.

2005, 2006, 2007,

.....NICE NIGHT,

2008

Oldies

Kategori: Gymnasietiden

Jag har köpt ett par skor idag.. ett halsband och ett par ÖRHÄNGEN. Seriöst, hur kan man inte älska örhängen?? Fina lila dinglande underbaringar.

Tin kom förbi idag. Hon skulle låna tältet och försöka sätta upp det utan större framgångar, men jag tror det löser sig för er små dyra puddingar med sirap. Ni är iaf vackra!

Har städat rummet oxå så nu ser det iaf lite normalt ut... blossade på en rökelse som stog och bolmade ett tag så den värsta gris-stanken skulle försvinna. Sen hittade jag en låda där jag har sparat alla mina gamla dagböcker. Hade helt glömt bort den. Jag blev så lessen när jag tittade i böckerna...massa gamla roliga saker från förut. Hela skiten fanns där..massa gamla biljetter och sånt. Nä usch.. så nu vill jag inte städa mer.

Sen gjorde jag det värsta man kan göra när man inte är på rätt humör. Satte på Too close for comfort. Jesus Christ! Den låten är för massive jävla bra. McFly är sannerligen love of my life. Om jag får bestämma såhär på förhand så vill jag ha deras låtar spelade på min begravning..haha! Sen grävde jag fram gamla Aguilera-skivan stripped. Oxå från förut lixom.. den är sååå lövel-born.

Det är rätt tråkigt här.. kanske ska gå på en promiss. Fast Mp3:n är inte laddad än. Guess I\'ve to läsa lite till... nu får fan Anna komma hoppandes snart så vi kan go and have some fun! Anna din rullande kanalj..nu skyndar du dig att klara det där körkortet och kmr hem och underhåller mig! Mihiiii!

Ses på pastarestaurangen nere runt hörnet..lr va säger ni?

Livet i sin helhet!

Kategori: Gymnasietiden

Lukta hej!

Igår va det pressis som gällde.. stod där som en febrig åsna och det slutade ju inte så great lixom. Sån är världen.. fick mitt intyg iaf. Jag är mycket snabblärd och har ett glatt humör, hahaha!

Sen guppade jag och Cäs hem till Marcus. Homis va såklart oxå me, den lilla buttjullen. Vi kollade på nån weird skräckfilm som va lite rolig from time to time faktiskt. De två små pojkarna verkade skita i brallan vilken sekund som helst. Jag och Cas tog det dock som riktiga män, mohaha!

Efter en..eh.. intressant natt gick vi upp megatidigt föt att Marcus skulle guppa till jobbet. Jag, som bor på cp-ställe fick sitta i centrum i 7 år innan min lövely buss kom. Sov en nanosekund och sen bar det av till centrum igen för att gå till doktorn. Fett uschigt! Fick gå till värsta CSI-labbet (not) och ta äckliga prover. Dom stack mitt finger och penetrerade min hals med en stor pinne. Det va inte allt för nice!
Fick nån äcklig knark-morfin-äckel-hostig-blandsaft som jag ska hälla i mig. Smaklig måltid!

Annars så har jag sovit hela dagen..jävligt lyckat. Jag som skulle städa :( Aja..badda pannan med njure från en get!
 
 
 
Kommentarer:

 vi verkade inte alls som om vi skulle skita i brallan. Vi var bara pyttelite smårädd. Det var cäs som gjorde att jag blev rädd! :P 
Skrivet av Ho-Man den 03 augusti, 2007 kl. 14:14 #
 

 Jaaa njure!!! Love njuuuur! Varför allt testande? Är du sjukis? Eller vad? Kramis lilla Labe! 
Skrivet av Alina den 03 augusti, 2007 kl. 17:38 #
 

 Inget fel på njurarna..testerna visade inte nåt större fel på mig.. förutom my brains :D Jag är snart frisk som ett flöte igen! 
Skrivet av Linda den 03 augusti, 2007 kl. 19:26 #
 

 Men va fan dåååååååå jag mår psykiskt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Livet är en stor padda, den kan du badda me!!! 
Skrivet av Catrin den 03 augusti, 2007 kl. 21:01 #