lindilus.blogg.se

Packad väska och packad dag

Kategori: Bedas

Badar man blir man nykter, men Bedar man blir man full! Och det ska ni ha klart för er att när Geeklords får nävarna på ett par flarror Limoncello di Vagini och Créme de Mens så blir kvällen totally Blue Balled. Fniess..Geeklords är det finaste som finns!!! <3



Hur som helst så har jag nu satt på mig min allra vackraste aftonblåsa för att plöja mig ut till Tyresö för en träff med min familj och med de stekta potäterna såklart. Idager är sista dagen i Svea för imorn får Bedas vingar och flyger till Magaluf. Är inte helt klar med packningen, men hoppas på att det blir bra ändå. Jahaja..men hörs vi inte mer nu så är det väl på plats att säga hejdå och GLAD MIDSOMMAR!!

Car wash..ooohh yeah!

Kategori: Livets lilla gång

Vinden fläktar i mitt nyfriserade (nej) hår och solen strålar som aldrig förr skådat av människoöga. Efter en morgon på Sats känner jag mig helt rodeo på att vara ute i solen hela dagen och...tvätta Rickards bil som ska säljas. Hejdå lilla söta Ellen lixom!! Men förhoppningsvis får man sig lite brun färg på fläsket och eventuellt bränner några x:tra kalorier. Hoppas!!

Med djuren i buren

Kategori: Djur

Tja fan! Nu är jag och Ricky precis hemkomna från vår roadtrip till Kolmården. Nästan så att vi såg fler döda djur längs vägarna än vad vi såg levande djur i själva parken. Men hur som helst har jag klappat på bäbisgetter och petat på en rocka, som hade ungefär samma konsistens som en burk vinbärsgelé för er som är interested. Bäst på hela dagen va dock schimpanserna, Timon-djuren och miniaporna med rolig frisyr. Åkt safari och käkat falafel har jag oxå gjort och det är det ju inte alla som får göra. Nån annan än jag som tycker att surikaterna (?) ser ut som Beda Boys på cheermattan efter att ha kört program??
 
 

Dopp i grytan

Kategori: Bedas

Doppa doppa doppa snoppen! Idag har jag premiärbadat i de iskalla vågorna af Drevan. Förutom söta ankungar så va det bästa med det hela att få klä på sig igen för du...det är fan inte varmt i Sveas vatten. Men det löser ju sig på lördag när Bedas drar mot varmare vågor och nu när mina nudlar är införskaffade kan inget stoppa mig. Bunkrade därför upp med en rejäl grillning här nere på gården för ett tag sen. Majskolvar och potatissallad sitter och trängs nere i djupet nu. Och imorn tar jag och baby love sikte på Kolmården. Giraaaaaff!!!

Strike!

Kategori: Livets lilla gång

Bowlingproffset checkar in! Michell och Ricky ligger och snyftar i små pojkhögar eftersom jag, med bravur och otrolig stjärnglans, vann kvällens bowlingmatch. 5 strike-isar och diverse ploppljud gav ett lite roligare ending på dagen. För resten av har bara bestått av ångest och usch då jag vart och köpt bikini. Lyckades tillslut med att hämta ut pass, växla pengar, köpa ett par skor och den jävla bikinin som är för liten över mina fittpattar. Jävla bulldegsmänniska!!!! Men det kan ju va kul för alla andra bruttor att få känna sig lite snygga så är det nån som känner sig ful så feel free att ställa er brevid mig i min bikini så ska ni få känna att ni lever. Fnipps fnopps

Vackert vackert..

Kategori: Livets lilla gång

Är precis hemkommen från en bulgur/bröllop/film-kväll hemma hos K-Cas. Hur mkt jag än hatar allt fittigt tjat om bröllopet så måste jag erkänna att det va jävligt vackert. Fick en liten tår i ögat ett par gånger. Dock va det alldeles för mycket tjaffs om Gud...varför snacka om honom en lyckans dag som denna?? Det är ungefär som att börja prata om rosa elefanter som flyger med hjälp av uppblåsbara svävarfåtöljer = såna existerar inte heller. Hur som helst... hej!



Nu ligger jag ihopkrupen som en välknådad falafel och lyssnar efter läskiga ljud. Tacka Tor och Freja att detta är sista natten jag behöver sova själver because me are scared like cheesy doodle. Saknar min vackre man RickyPickyPoo!! <3

Livets strapatser

Kategori: Bedas

Jag klarade mig igenom the lonely night hours med hjälp av lite vaselin och knäckebröd. Eeeeuuu...eller? Bedas va här och gjorde livet lite lättare i vrångstrupen och Cas with the K stannade ända till mörkrets inbrott och smutta saft, diskuterade livets strapatser och läste kladdiga sms. Jag gillart!



Nu är det bara 8 timmars jobb från semester... ska se till att hålla mig hårt i troskanten idag och inte slå sönder nåt. Duktig pandahäst!

Aloniii...

Kategori: Livets lilla gång

Förkyld och övergiven är jag... Att vara ensam hela kvällen och sova ensam är inte kuligt för en mörkrädd psyksjuk liten kamrat. Min bäste herre har nämligen lämnat mig för sina släktingar i Skåne. Hur kul kan det va där lixom??



Jaja, får väl gå och peta tänderna eller nåt..inväntar samtal från K-Cas.

Bröllopshat!

Kategori: Livets lilla gång

Nä nu jävlar...ser jag en enda jävla löpsedel eller tidning med the fucking jävla bröllop på så går jag under i mina egna spyor!! Jahaaaja, jättetrevligt att dom ska gifta sig och allt, men snälla låt oss slippa tjatet. Det är ju bara pensionärerna som bryr sig. Uuuuuuusch!!

Bedas invaderar Magaluf??

Kategori: Bedas

Well allrighty then... Godermorgon Mr. Tupp och Fröken Gök är det enda jag tänker medan jag fixar med alla mina miljontals pengar som ska skickas till Froid-face. Anledningen till detta ekonomiska krismöte är årets Beda-resa, som denna gång ska ta oss till Magaluf. "Åh i Magaluf..där Bedas dom festar sig hesa!!!" Det enda jobbiga med sånt är att man måste införskaffa en bikini och ännu värre...knata omkring i den. Men det får duga för en fluga..huvudsaken är att man blir brun och att stämningen är på topp. Och det ska vi nog kunna ordna!! 
 

Dött...

Kategori: Livets lilla gång

Jahadu...då va man lämnad ensam och liten här i soffan. Min bäste herre och vår nya inneboende Charlie-barn ska ut och göra stan osäker. Ingen idé att fixa och trixa nåt ikväll iaf eftersom jag har världens bästa jobb (NOT) och måste spendera 9 timmar nere i en dammig jävla tunnelbana imorn. Låter kul!



Deppi deppi helt enkelt.. sitter och kollar på matchen mellan England och Usa utan att vara alltför road. Livet är en enda stor ångest skulle jag nog vilja säga.

Jag har en fru

Kategori: Bedas

Russin pussy´n känner jag lite halvt i magtrakten medan jag sveper i mig ett par välbehövliga mackor. Gårdagskvällen spenderades i Tottenhemmet med Bedas och en del övrigt bihang...både trevliga prickar och en del ruttna rötägg. Det va ungefär som ett avsnitt ur Sunset Beach (förutom att vi inte hade nån kristallkrona som höll på att ramla ner i fejan på oss.) Lite dramatik sådär..blandat med alkohol, en studsmatta och ett schackbräde. Då blir man såhär söt:

 


Mitt pannknack till trots så steg jag upp med farbror näktergal (eeeh?) och åstadkom 40 minutes på Sats och 3 snuskigt fulla tvättmaskiner. Nu slipper vi lukta ollad fisk på några veckor...jippiiiie! Förresten.. - Vill du ha kvittot? - Ja tack, jag har en fru!

UUuuusch!

Kategori: Livets lilla gång

Pressbyrån...platsen som Gud glömde

Ostvästar och ponchos

Kategori: Livets lilla gång

Sitter och tuggar på en av Charlies äggmackor. Planen va egentligen att jag skulle till gymmet och bränna lite valkar, men 2 dagar i rad känns ju alldeles för avancerat så jag hoppade av bussen i kära Sågen och skuttade upp till hemmets lugna vrå.



Men nu va det inte det jag skulle ta upp idag utan det va ju en grej jag såg imorse va. En grabb hade en tröja som det stod WestEast på. Och då tänkte jag att va heter det på svenska?? Man kan ju säga nordost och sydost...men säger man västost och ostväst då??? Nej nej..detta gör mig förvirrad... skulle behöva en bläckfisk-poncho att värma min arma kropp i.

Titta och njut!

Kategori: Bedas

You know I'm in it for the party!!! Inte mkt party på jobbet kanske, men jag skyndade mig hem som en tårtbit smältandes i vårsol för att titta på MVP-filmen. Har suttit och fnissat åt de hysteriska räkningarna i dansen, åt Bellas Bedaskrik och åt fingerkuppen i slutpåsen. (Ja det stavas så) Kunde ju vart lite bättre på sina ställen, men fan va vackra vi är!!! 
 

Jobba = mental ohälsa

Kategori: Livets lilla gång

Det hade vart en vacker morgon om jag inte hade behövt åka härifrån och intaga jobbets äckliga vrå om nån timme eller 2. Får piffa upp humöret lite med bilder (borta från passagen) på det mest minnesvärda laget. Vackerhet!!
 
 

Jag vill leva, jag vill dö...

Kategori: Livets lilla gång

..I Norden.

Du gamla du fria förresten på fosterlandets egna fina dag!!!

Det é så vi gört!

Kategori: Bedas

I'm on a boat mother fucker, don't you ever forget!!



Känner lyckepirr och lite stolta rädisor i hjärtat över dagens tävling. Trots mindre kul avdrag för tappad rosettis så fick vi bronsmedaljen....och mest minnesvärda program!!!!! Så studsans kul för fina laget och för Fritten och Natten att smeta i fejset på vissa andra. JAG GILLART!!!



Klappa klappa klappa katten...

Jorå...så atteh!

Kategori: Livets lilla gång

Waffles woffles + en massa South Park!!! Idag har köpt en lila badrumsvåg. Lila med nån konstig vit blomma och så klick- klickar det när man kliver på för att se hur fet man är. Jag gillart måste jag säga!!!

Jag = den nya Pattison

Kategori: Livets lilla gång

Tjena fan! Idag har jag vart uppe med tuppen och såsat iväg med hurtiga kliv till Sats för att ta mig ett par svettiga minuter på trappmaskinen och diverse övriga apparaturer som får en att känna att man lever. Och ikväll är det sista träningen innan tävlingen på söndag. Så det lär brännas en del kalorier ikväll oxå om jag känner Fritt och Nattis rätt..de onda små jävlarna. Hur som helst så kommer ju detta göra att jag inom snar framtid kommer att vara lika fabulöst hunkig som självaste R-Patz.... eller?

 

Men nog om er nu.. för jag ska ut på min stekarballe och sola skiten ur mig. Kiss med dipp!

Med lite bajs på topp!

Kategori: Livets lilla gång

Idag hade jag mkt roligt på jobbet faktiskt. Jag tog kakan mellan egna tänder så att säga och underhöll mig själv riktigt bra. När det kom kunder som pratade i telefon eller som hade hörlurar med musik, alltså såna människor som ignorerar mig totalt, hittade jag på små fina saker att säga eftersom det ändå inte va nån som lyssnade (förutom de som stod i kö bakom). Dagens favorit är: - Ja då blir det 7666 kronor med lite bajs på topp. Mmm, va gott vi har det! Hahaha, jag fnissade fint åt detta en lång stund...
Jaaahaadå!
Hur som helst så har jag vart och skakat cellulosan med lite afrodans så att svetten stänkte hejvilt genom salen. Men jag känner mig ändå inte riktigt nöjd när jag sitter här med kvällens kycklingwook mellan framgaddarna och lite ryck i småtårna. Funtar på att damma av en Carmen Electra- dvd och smälla mig riktigt hårt på baken och bita lite sexigt i fingret i sann pole dancing-anda.
 

Fingertax

Kategori: Bedas

Idag efter jobbet slog sig Trion-Geeklords-Bedas-tjejerna ner i en svettig park och kände fukten i röva. Diverse hemgjorda brownies, fingertaxar och lastgamla inkontinenta kärringar stod på menyn. Mys mys, men jag känner mig deppig idag. Jag gillart inte... men god natt då såhär klockan 21.00 på en onsdag.