lindilus.blogg.se

Hej hej lilla kortet!

Kategori: Livets lilla gång

Titta vad som väntade innanför dörren när jag kom hem. Förlorade bara 75 spänn efter lite fubb och bilåkning. Snabbt det gick! =D


Festkorv

Kategori: Livets lilla gång

Ffffreeedag!! Jag har sovit så äckligt dåligt hela veckan att ögonlocken dinglar som sytrådar i vinden. Men nu..nuduu är det bara timmar kvar till fredagsnap. Feszt! Varför inte komma förbi och fira detta med en festkorv hos mig på prellebyrån?? I've tasted and they're actually festive as fuck!! Kom och köööööp!


Grillad vurre med sour cream-dressing och sprinklad med sour cream-chips. Det blir inte mer party än så.

Tyyng tischa

Kategori: Cheerleading

Jag har den absolut tyyyngsta tröjan på mig idag. 10 times national champions..BA SMACK!

Internationell spåman

Kategori: Livets lilla gång

Jag ÄLSKAR lappen jag hittade när jag moppade golvet precis. Ska sååå googla på honom när jag kommer hem eftersom att han är "känd runt i världen". Ring och boka vettja!

Förlustgaranti fuck off

Kategori: Livets lilla gång

Suck..jag får mitt nya busskort TIDIGAST på måndag och även fast jag inte kommer kunna åka på det på en vecka så kmr det nya att gälla till den 15e som det gamla gjorde. Förlustgaranti in my ass! Skulle det vara helt jävla omöjligt att se hur många dagar som fanns kvar när det spärrades och sen skicka ut ett nytt kort med så många dagar från första resan? Nej för då kan ju inte SL tjäna ännu en extra peng på någon som redan betalat dyrt. Heja oss som blir lensade på 790 (!!!) spänn varje månad.

Hejdå busskortet!

Kategori: Livets lilla gång

Jag tappade mitt busskort igår ikväll och typ en kvart innan det hände sa jag: - Det är läskigt att ha busskortet löst i fickan för det känns som att jag ska tappa det närsomhelst. Koll på grejorna much?? Som tur var kunde jag spärra det på en gång så att de kan skicka hem ett nytt...undrar bara när. Flensätars fiskfaan!

Kikar loss

Kategori: Livets lilla gång

Olalala... är så taggad på ullared på lördag. Ska bli så mys att vandra runt bland fryspåsar, engångsbadrockar och gummiankor. Jag sitter och tittar på deras blogg och kikar ut små saker jag vill köpa. Spännande..svar ja!
 
En sånhär kanske?? ;)

Klaroline

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Men på riktigt nu...varför skippar de inte bara hela Vampire Diaries-tjaffset och gör en serie helt baserad på de här två?? Jag aflider typ varenda gång det är en scen mellan dem, den ända anledningen till att jag kollar. They are frikkin' pörf!
 "He is your first love, I intend to be your last"

You better work bitch!

Kategori: Livets lilla gång

Idag var jag på gymmet för första gången sedan dinosaurierna stampade fram på denna jord. Som väntat var det mer folk än vanligt på min annars så tidiga, tysta och lugna timma...alla cirkus 20 kg lättare än mig i små piffiga outfits. Tillslut lyckades jag ändå valkada mig fram på min crosstrainer i 45 minuter innan jag gav upp och svettades hemåt.

Bikini Body Mommy

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 
Idag är jag inne på min 10:e dag av Bikini Body Mommy. Japp, jag kör 90-dagars träningsprogram för kvinnor som vill bli av med sina gravidkilon. Mage som mage lixom! Jag älskar att hon i videon inte är totalt vrålrippad som i alla andra youtube-träningsvideos där personen har tränat i hela sitt liv och redan har sexpacket från himmelriket. Nä här är det stånk, svett och vobblande valkar...I love it! Sen att hon har en Fiji-flaska (mitt favoritvatten i USA för att flaskan är så fin) gör att jag diggar henne ännu mer. Here we go!
 

...

Kategori: Livets lilla gång

Och så var den helgen över..kul, jävligt kul!

Så fina!!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

AAAAALLLTSÅÅÅÅ!!! Jag.har avgudat dessa två sedan deras allra första audition. De är perfektion tillsammans!!! 
 

Dagens outfit

Kategori: Livets lilla gång

Dagens outfit:
En svart soffa från Soffcenter under arslet och en matchande svart fleecefilt (usprung oklart) på övriga kroppen. Håret är stylat i en såndär "hej jag vaknade för en stund sen och har gnuggat frillan i kudden hela natten-frilla". Hörde jag fashionista??

Brum brum

Kategori: Livets lilla gång

Jag blev just omkörd av 3 epatraktorer borta i Länna industriområde.....mer formel 1 blir det fan inte!

Möghög

Kategori: Livets lilla gång



Såhär roligt såg köket ut imorse när jag kom upp. Ska man baka ska man göra det riktigt ordentligt tyckte jag tydligen igår. Mindre fröjdigt att ta reda på möghögen, men smakar det så kostar det.

Nu ska jag återgå till att vara candy crush-nörd. (Jag har iiiinte alls suttit hela dagen på både mobil och dator. )

Nattbakning

Kategori: Livets lilla gång

Jag har aldrig träffat göbbarna på Prickards bygge, men jag tror de diggar mig. Särskilt imorgon:

Muffins med mandel & vit choklad och en äppelkaka med kanel vevade jag ihop. Så nu ser köket FÖRFÄRLIGT ut. Oh well, det luktar ju amazeballs i alla fall.

Deluxe-dadlar

Kategori: Livets lilla gång

Synd att jag inte gillar torkad frukt och sånt trams. Annars hade jag lätt köpt dessa dadlar deluxe. Ett sånt kap...och med kvistar dessutom.


Dinner time

Kategori: Hus&Hem

Dags att trycka käften full och ingen Prickard så långt valkarna når. Han kanske är så nervös inför kvällens bowlingmatch att han inte hittar hem. Hallå hallå lixom, maten är klaaaar.
 

Bubbelnaglar

Kategori: Naglar

Wiie..de här var sjukt roliga att göra. Prick prick prick prick. Jag håller dock på att pinka på mig, men det kan inte hjälpas för bubbelnaglarna måste torka innan det blir nåt dassbesök för min del. Piff och pöss!

Måndags-shot

Kategori: Hus&Hem

Trött på att behöva micra din dressing och vill du göra måndagen en aning festligare? Inga problem...häll bara dressingen i ett shotglas och plocka ur det innan du stoppar matlådan i micron. Kall sås och fezt på samma gång...hur bra? ;)

Home is where the heart is

Kategori: Cheerleading

Ikväll har jag hälsat på Eagles. Jag saknar dem. Jag saknar cheerleading. PUNKT.

Hehe...

Kategori: Livets lilla gång

 

Bjudning

Kategori: Livets lilla gång

Igårkväll var det middagsbjudning extra deluxe med Zeb Macahan iförd ett rosa överkast och i full färd med att klämma vattenkulor. Till allas vår förvåning bjöds det denna kväll INTE (!!) på tacos. En trevlig afton må jag säga.
 Bild stulen med gevär och rnarluva från Instagram: @nathaliehenis

Hahaha...skrattar på mig!!

Kategori: Livets lilla gång

 
 
 
 

Kör ba' kör!

Kategori: Livets lilla gång

Nu har ja övningskört i snön för första gången. Mötte tillome en plogbil (fick kärringstopp då dock...haha) och backade som ett rikigt proffs. Skönt att det gixk bra idag för förra gången sög jag hästsnorre och ville fritera hela jävla bilen och mig själv till döds. Tuut tuut!

Friiiising

Kategori: Livets lilla gång



Det är en så total lycka att åka till jobbet denna årstid. Nästan så att vi hade wet t-shirt competition på burren idag. ...

Fruity fresh

Kategori: Livets lilla gång

Maxitorsdag in tha house!! Alltså..fruktavdelningen är ju fortfarande så vacker att man nästan tappar andan mitt bland fikon och kravbananer.

Be kind!

Kategori: Livets lilla gång

 

Gemfrillan

Kategori: Livets lilla gång

 Idag glömde jag mina hårspännen hemma och det går inte för sig för då står bebishåren rakt upp i det blå. Så jag fick knåda ihop egna av gem helt enkelt. Det funkade så kanoners att jag nästan körde high five med mig själv. Man tager vad man haver sa katten och hoppa' i plurret.

Svullsugen

Kategori: Livets lilla gång

                Jag vill bara hugga i mig hela skiten.. plåt och allt! SVULLSUGEN DELUXE!!                                                                                                                                                              
 

Baaaada

Kategori: Naglar

Mamsel mus och jag har varit och simmat idag. Jag har inte varit i Tyresö simhall sen gymnasiet. These days är den ju iofs helt nybyggd och heter Aquarena..snoffs snoffs! Dagens aktivitet matchades med bassängblåa naglar.

To do

Kategori: Hus&Hem

Nu är jag på väg hem från en svinkall och slaskig dag på jobbet. Jag har säkert moppat golvet en miljard gånger och kommer antagligen få träningsvärk. Så bitig är jag these days. Som en Mr. Muscle på långsemester. Jag ska hursomhelst hem och börja på min "to do"-lista, som bara får fler och fler punkter. Att vara husfru är en never ending story. ;)

IKEA

Kategori: Hus&Hem

Idag har hela cirkus-skaran tagit sig en runda på IKEA. Tänka er vilken lycka för övriga besökare att få beskåda 3 så undersköna tjejor...och Robbins bara röv. Jag köpte massa kraffs att pynta boet med. Bland annat ramar att sätta Rickards älskade Hammarbytröjor i. Det blev riktigt schnyggt! Allting matchades med hemmagjorda quesadillas och lite söndagsångest. Ba smack!

En majsnöt!

Kategori: Partaj

Igår hade jag och Fnatten julgransplundring hemma i hennes lya. Fast så mycket plundring vette fan om det var för granen stod fortfarande kvar i vardagsrummet när vi var färdiga. Men den fick sig i alla fall en rejäl svängom och Torsten den 11:e, som vi döpte granen till, bjöds på liten majsnöt i ena kotten. Dessutom skrev vi ett brev till oss själva som vi gömde i granen och förhoppningsvis hittar nästa jul när det är dags. En fabulös idé om ni frågar mig.
 
 

Lolli

Kategori: Livets lilla gång

Tomteklubba och snö = en trevlig stund.


Krubb & lubb

Kategori: Livets lilla gång

Igår var det krubb och lubb inne i stan. Krubb eftersom att vi tryckte i oss ett par vårrullar eller 15 på mongolisk buffé. -Still going Yang Lang!
 
Lubbet kom sen efteråt när tjejen (som vi kan kalla för Svampen) skulle visa oss runt Stureplan och den ytterst spejsade "godisaffären" Tagliatelli. 
Sen missade vi pendeln och satt och glodde på folk på centralen. Jag och Jempa undrade vad för match det hade varit eftersom så många hade Hammarbykläder. Nattis hade såklart svaret: - Det är finshorts! (?)
2 skönetsfläckar under en och samma svamp.

Snaaaark!

Kategori: Livets lilla gång

Jag känner mig aningens schleten idag. Klockan 23.06 flyttade jag mig och mitt fibertäcke till soffan. Lyckligt ovetande om mina trubbel in paradise låg Rickard inne i sängen och snarkade som en hingst under blå himmel. Alltså, jag får köpa såndär näsutvidgare eller antisnarkplåster på apoteket för enough is enough. En charmör som jag måste ju få sin skönhetssömn.

Hemmafix

Kategori: Hus&Hem

Nu har jag städat i 4 (!) timmar... Jag tog ett tårfyllt adjö till julen som för tillfället är nerflyttad till källaren. Så nu är det så sjukligt städat, tomt och snyggt här. Som vanligt när jag får sådana här ryck så vill jag bara göra om hela lägenheten på tre röda. Typ kakla om i badrummet, tapetsera fondvägg i sovrummet och slita ut hela hallen och göra nytt. Men vi ska nog se att till helgen ser det lika kaos ut igen här. Haha! Jag hittade iaf en hundring i en gammal jacka medan jag höll på så jag "tjänade" 25 spänn i timmen på mitt lilla städpass. Fett värt!
 
Klicka på bilderna för att göra dem större.
 

Säg omelett

Kategori: Hus&Hem

Idag har jag lekt housewife och stylat till det med både storhandling och omelettstekning. Tror inte vi har haft så mycket mat och annat hemma sen typ innan Mexico. Här skare lagas fikonpastej och kasslersoppa. Möms!
      Är ni helt tagna av den grymma kvallen på bilderna??? Jag oxå! ;)

Nya naglar

Kategori: Naglar

Men sådär sa Klas-Staffan och tömde pottan i örngottet! Nu har jag varit och fixat naglarna och denna gången blev det gelé. Jennie hade nåt nytt litet kit med fjädrar oxå som vi testade att smacka på och jag tycker att det blev helmajsigt. Jag köpte även en remover som luktar ananas..smells like a wonderful surprise (länge sedan jag använde den frasen känner jag). Det blidde en tjockispromenad dit och hem oxå så atteh nu blir det att nöta soffan resten av källen. 
 
 
 
 
 
 

Tare coolers!

Kategori: Livets lilla gång

Jag ääälskar onsdagseftermiddagar för då kan jag bah tare lite coolers och vara uppe heeeeela natten. Titta på serier, knappa på datorn och bara rulla tummarna en stund. För imorgon är det torsdagsledigt och då blir det förhoppningsvis en tur med mamma till Maxi. Det var ju inte igår vi strosade runt där bland purjolök och ramlösa...de måste sakna oss något kolossalt där borta. 
 
Men nu ska jag röra på fläsket och ta en prommis bort till Jennie för att fixa naglarna. Heeejdu!
 

Tugga smoothie

Kategori: Livets lilla gång

Jag står på jobbet och kämpar i mig en hemmagjord smoothie som har så fast konsistens att klockorna stannar. Mer som en knastrig fruktmassa skulle man väl kunna säga. Tugga på!




Mr. Awesome

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Detta ladies and gents, detta är musik! Den här grabben är ju som en...nej jag vet inte ens. Orden ba flög ifrån mig för att han är så grym..tjoff sa det!
 

Back to business

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag sålt så många månadskort att högerarmen håller på att förmultna. Men det är inte bara på alla månadskort det märks att Schweden är back to business. Väldigt många människor som ska tillbaka till arbetet visar sitt missnöje på allra bästa sätt: vara otrevlig mot kassörskan. Vill kasta kaktusar i fejset på allihop, men det vore synd på så fina kaktusar. Oh well..det är bara att le och se glad ut och vipps så är det helg.

Nya firrar!

Kategori: Djur

Nu när akvariet är storstädat och fint möblerat så var det ju på tiden med ett par nya firrar som kan förgylla det skvalpande vattnet lite extra. Jag köpte 16 färglada små grabbar för att lätta upp stämningen lite...och en såndär söt liten mal som sugproppar sig mot rutan. Haha, så jävla söt mun som snuttar runt.
 

Champagne

Kategori: Partaj

Champagne smakar rövuggla och jag är icke ämnad för sånt trams i trasten. Inte ens med spraygrädde!

Vattenpärlor

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag och mor fixat med vattenpärlorna hon fick av mig i julklapp. Man kastar i små små små pärlor i olika färger i vatten i fyra timmar så sväller de upp och blir såhär fina tjockispärlor. Konsistensen ska vi inte ens prata om. PEEEETA!!! Sen kan man göra fina blomsterarrangemang eller pynta ljuslyktor and so on. Möjligheterna är ju oändliga..eeehr mah geeerd! Helpiffigt!  
 
 

Sagan om ringen

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag hade ingen aning om att Sagan om ringen fanns i tecknad version. Kanske inte så konstigt eftersom den är från 1978 då jag bara var en liten molekyl. Den är så sjukt psykad och figurerna är så fula att en trave bajskorvar är vackrare. Spännande skit så att säga!

Lördagsbestyr

Kategori: Livets lilla gång

Nattis är i tvättstugan för första gången och jag lär henne alla tips och trix jag kan. Lördagsfest deluxe med Mr. Torktumlare.


Fall out boy på Victoria´s

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Kikade på Victoria's fashion show häromdagen och bruttorna var smashing pumpkins som vanligt. Jag ÄLSKADE även Fall Out Boy som rockade loss bland de nakna rövarna. Sångaren har ju ingen dålig stämma och jag megagillar de två låtarna de körde. Synd bara att en av mina största hatisar of alla times, Spylor Swift (som tror att hon är en av änglarna), skulle vara med och förstöra. Men bortser man från henne så ääälskar jag dessa 2 uppträdanden. 
 

Mystisk fisklukt

Kategori: Livets lilla gång

Jag har haft musiken till Tintin i huvudet till och från hela arbetspasset...den är rätt lik Rederiets gamla slagdänga om man tänker efter. Utöver det så har jag funderat på varför många äldre människor luktar så fiskaktigt. Både äldre herrar och damer och de kan se hur rena och propra ut som helst och endå vara el smello caramello. Utsöndrar vi människor något slags hormon när vi kommer över 70 som får oss att dofta torsk och böckling?

Akvariet

Kategori: Djur

Idag är jag så jäkla sugen på att köpa nya fiskar till akvariet och kanske någon ny växt att piffa till med. Det var så länge sedan jag köpte en ny liten sprattlande vän, men mina snäcklekare kläcker ju 17 bebisar i minuten så det är ju inte direkt obebott. Helst skulle jag vilja ha några små färgglada sötnosar och såklart ett par pandor. Sötare fiskar får man fan leta efter, saknar de jag hade förut som snosade runt på botten och var galet careface. Kanske borde börja med och städa skiten dock innan de små liven får flytta in. 
Åh, jag är en sån mupp! Haha!
 Här är mina Gamla pandafiskar, Snabel och Snork
 
 

Lame life

Kategori: Livets lilla gång

Fan, egentligen borde man aldrig vara ledig för det är så vidrigt jobbigt att gå tillbaka till jobbet sen. Ikväll ska jag avnjuta ett litet stängningspass och ångesträknar ner minuterna tills jag måste gå ner till bussen. Håller tummarna för apmycket folk idag så att tiden rusar förbi i vildaste galopp så att jag kan åka hem och sätta mig i soffan igen. [email protected]!

Muffinstandkräm

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag testat muffinstandkrämen som jag fick i julklapp. Det kändes mycket märkligt, typ som att borsta runt med någon rinnande godis i svag vaniljsmak. Det var ofantligt lite lödder och jag kände mig ju inte direkt frostligt fräsch efteråt. Men helt klart en slags upplevelse och tuben är ju ytterst göllig. Bara att hojta om ni vill låna lite.


Throwback 2013

Kategori: Djur

Tänkte försöka sätta ihop en liten tillbakablick över 2013, typ de viktigaste, roligaste eller på något annat vis minnesvärda ögonblick. Here we go:
 
 
 Benny slutade på Prellebyrån i januari, vilket är ungefär som om tomten skulle sluta dela ut klappar, och i maj blev Aurora min "nya" chef i lilla superbutiken. Därimellan fick vi en svängom med Lollo och hennes make Everton, som gav mig min allra första rast någonsin.
 

 
I februari började jag pela Candy Crush. Tack vare detta spel har jag missat att kliva av bussen ett antal gånger och fått springa över hela Skanstullsbron för att hinna öppna butiken. Idag är jag fortfarande beroende, om än inte lika hysteriskt, och ligger på bana 421. 



 
Charlie flyttade in i sin kiosk.
 

 
Vi röstade fram ny lagkapten och jag blev vald =,D och var alltså inte bara kapten i Eagles utan också landslagskapten 2013. 
 
 
 
22 mars hade jag och Rickard varit tillsammans i 5 år (!!) Mimers mutta sicken lång tid!
 

 
Vi vann SM-guld och MVP 11 maj...en av de bästa dagarna någonsin i mitt liv. Det finns inte mycket jag är så stolt över som lagets prestation den dagen. Jag  gråter fortfarande varje gång jag ser det!
 
 
 

 
Jag och Rickard renoverade ballekongen och det blev så jävla bra!!!
 

 
Jag gick på min första Bajenmatch på gamla Söderstadion och gick på den allra första matchen på nya arenan. Inte riktigt som att sitta i soffan och småtjuta som jag brukar göra, haha!
 

 
14 juli kom världens sötaste systerdotter. Viola Junior, Lill-Ola, Jolan...vad man än väljer att kalla henne så är hon den tussigaste lilla tussen och har tillome fått spy på min arm och äta puré på nära håll utan att jag kriverat. ;)
 

 
Husmor Hångel flyttade hemifrån, vilket har lett till både ett och annat glas för mycket och en del stygn på oämpliga platser. Jempa ville inte vara sämre hon och bestämde sig för att göra en beställning hos storken och bli Mamma Mök med hela svenska folket. Nu väntar vi spänt på att Sten-Sture ska komma!
 

 
Rickard och hans vänner började spela bowling som galningar. Helst 4 dagar i veckan!
 
 
 
Min förra blogg hos passagen låg nere i en månad så jag flyttade alla mina år av bloggande hit istället. Så effing awesome!
 


I oktober började jag övningsköra...bättre sent än aldrig skulle man väl kunna säga. Jag är ingen naturbegåvning så håll alla tummar och tår!
 

 
Jag reste till 5 olika länder. Kap Verde och Mexiko med Rickard, USA och Skottland med laget och till Spanien med ostisarna. Inget dåligt åkande här inte...
 

 
 Jag slutade på cheerleading, vilket gav mig världens jävla ångest pga saknaden och jag gick upp 7 små nätta kg på köpet. Nu sitter jag på träningarna ibland och tittar på och spelar banjo på mina valkar.


Nu är det bara att vänta och se vad 2014 bjussar på. 
 
 
 
 

Sötsiffror

Kategori: Livets lilla gång

 
 
 
Alltså jag ääälskar den här bilden som var på googles förstasida nu under nyår. Haha, titta på den lilla trean som står där ute till höger och är helt aptrött och lika svettig som mig efter en 5-minuters promenad. Så satans söt att jag bara vill hålla den i handen och mata med nötter. Och the moves som de andra siffrorna langar är ju bättre än vad jag någonsin sett på något dansgolv världen över. Fashionabelt må ja säga!!
 

Löften

Kategori: Livets lilla gång

Somebody knows me too well:


Skämt åsido så har jag ett par nyårslöften, men jag tänker ju inte skriva dem här för då kan ju alla skratta åt mig när jag misslyckas. Hehe...lycka till!

Spyår

Kategori: Naglar

Nä det här med nyårsafton blir aldrig riktigt så festligt som det verkar. Jag tror jag aldrig haft en riiiktigt rolig nyårsafton sen jag var liten och drack trocadero, tävlade i flest tacos och pappa som sköt raketer. Gårdagens höjdpunkt var nog vitlöksbruschettan....I can still feel the garlic power in my mouth. Oh well..nästa nyår ska jag sitta i soffan och spela bingolotto.