lindilus.blogg.se

Gott nytt år!

Kategori: Gymnasietiden

Holabandola!

Gick upp mkt tidigt idag = kl. 12! Åkte och handlade lite med mor eftersom jag inte hade nåt kuligt att sätta på min julfläbbiga kropp. :lol: Blev så himla glad i ögat, för jag hittade 2 apafina koftor och ett linne som jag ska ha idag. Inte för att jag vet riktigt vad jag ska göra än, men jag håller på att fixa det i denna stund. Stor lycka över de fina små klädena iaf. Träffade även en liten glad Niklas i centrum. Han har btw sett Step Up = status :lol:

Raffsade fram min gamla slangordbok igår för att kolla upp ett ord. Såklart började jag kolla på massa annat istället.. typ holabandolabrud = snygging typ. Helt sjukt roliga grejor jag ska börja säga..lr va tycker ni mina små mumspojkar??

Vill egentligen inte att det ska bli nytt år. Iofs ser siffrorna 2008 fett vackra ut, men 2007 har vart så himla roligt. Helt klart det bästa året hittills i livet. Hoppas 2008 oxå blev holabandolakul! Men gott år på er alla kalaspinglor och god fortsättning som alla tycks vilja säga nu i dessa dagar. Svejs!
 
 
 
Kommentarer:

 Såklart det ska bli 2008!!! :D Annars blir jag aldrig 18 år. XD Gott Nytt år! 
Skrivet av Kinesen den 31 december, 2007 kl. 16:22 #
 

 Haha Kinesen.. haha.. underbart! Du har lite rätt Homis..det blir fint när du blir lite större och smartare. Gott nytt! 
Skrivet av Linda den 31 december, 2007 kl. 17:21 #
 

 Jag saknar de också, men det är bara 6 dagar kvar sen blir det skoj på bussen. Du vet om att det är därför jag går på cheerleadingen, bara för att vi har så kul på bussen. Kram Patrick 
Skrivet av Patrick den 31 december, 2007 kl. 18:52 #
 
 
 

Danskloss!

Kategori: Gymnasietiden

Hallå i stugan!

Nu kom ju då Anna hem från Sälen och då måste man ju lixom gå ut och svänga de lörviga. Skin, Änhoe och jag åkte till Nivå och mysipysade lite först. Anna fick smärre damp av att se Micke där, haha! Sen skuttade vi vidare till Bartalomeus, som vi väljer att kalla det. Anna va tyvärr tvungen att åka hem lite tidigare, men hon hann iaf bli riktigt rolig och träffade en yngling som föll henne i smaken. :lol: Skin och jag stannade dock och dansade loss som 2 riktiga dansmöss. Skinny va riktigt duktig på att öva rischarm och gullade loss rejält med en engelsk ungdomlig man.



När vi tröttnat på den sortens plåtask gick vi för att äta lite. Då tappade jag min mobil och tydligen batteriet oxå. Fattade inte varför inte mobilen gick igång. Sen när jag går ut för att leta står kvällens Gud där och håller upp mitt lilla batteri. Jag tackade honom 500 ggr och babblade engelska tills jag fattade att han pratade svenska..haha! Helt underbara människor det finns här i världen ändå!


Efter att ha svullat i oss en varsin helstekt panda bestämde vi oss för att åka till käre gamla ruttna Tyresö och faktiskt hem till Stefan och hälsa på lite Rickard, Charlie och Simon oxå. Enormt obehaglig bäddsoffa i ett enormt trångt rum, men det va trevligt sällskap iaf. Har dock inte sovit ett piss denna natt. Har nu varit uppe i mer än ett dygn. Me like!





Sen va sagan slut.. nu sitter jag trött som en fårmjälte och försöker desperat att fundera ut en plan till imorn. Vad händer kära medmänniskor. Va ska the geeklords göra på nyår?
 
 
 
 
Kommentarer:

 Du kan ju alltid tagga till den 1 mars imorn ^^ om du hittar nått i Tyresö imorn, ring mig! ;D 
Skrivet av BIFF den 30 december, 2007 kl. 22:14 #
 

 okii.. babi! 
Skrivet av Linda den 30 december, 2007 kl. 22:20 #
 

 ni kan ju alltid dricka pommac o mysa med mampap, tända varsit tomtebloss och kl 00.30 få skjuts hem som duktiga små tyresöbarn... :o) ahhahah puss på dig syrris!! 
Skrivet av cathy patty! den 31 december, 2007 kl. 14:12 #
 

 Heh..ja det låter som en holabandolaidé. Men jag tror vi hoppar den i år..haha! 
Skrivet av Linda den 31 december, 2007 kl. 15:38 #

Förtrollade mandariner

Kategori: Gymnasietiden

2 kg mandariner 30, hej!

Igår va jag i skolan för att hämta en bok. Allt tack vare kära Viveka som gav oss läxa över lovet. Är det ens lagligt? Borde inte vara! Jag fick iaf världens största jävla ångest av att kliva in på äckelstället även om det va helt tyst och inga lärare syntes till. Fyfan för att behöva gå dit igen efter lovet!

Idag lyckades jag och Cas äntligen få våra väldeformerade arslen ur sängarna (dock något senare än planerat) och guppade in som 2 söta segelbåtar in till staden. Där proppade vi i oss lite MoonWooker och sen gluttade vi på förtrollad. Ganska mkt konstig film, men den hade sina små söta moments måste jag säga. Prins Edward va ju bara för snajdig!

Blev ytterst bekymrad över pojken brevid mig. Hans päron dumpade av honom vid bion och sa: Jaha, vart kmr du ut någonstans då..ok då hämtar vi dig där. Sen satt han där helt själv och åt sina små Ahlgrens bilar. Är det svårt att sitta nån timme eller 2 med sitt barn på en biograf. Det hade dom väl räknat med när dom skaffade skiten??? Uuuusch!

Jahapp..då sitte man här vid datorn igen som en annan nunna. Kuuuuul.. känns nästan som att man vänder sig automatiskt. Man vill ju antingen vara bak eller fram. Right Casmor!?! :lol:
 
 
 
Kommentarer:

 musig dag ^^, jag har glömt vad jag pratade om det där med vända sig om. d\\\'you remember löve? 
Skrivet av cas den 29 december, 2007 kl. 01:48 #
 

 Killen i filmen gjorde fett hög sidovolt. Du sa då att du försökt göra sidovolt på studsisen, men inte fatta hur fan det går till eftersom man lixom vill vända sig rätt..antingen bak eller fram. Aight?? 
Skrivet av Linda den 29 december, 2007 kl. 01:50 #
 

 låter spännnänd!! 
Skrivet av cathy patty! den 29 december, 2007 kl. 15:29 #

Rupert

Kategori: Gymnasietiden

OMFG.. Den här filmen har jag velat se så jävla länge. Vackraste Rupert Grint i huvudrollen. Lilla Ronald har blivit stor..och pussar gamla kärringar. Fuck va jag vill se denna!Rupert Grint <3

Asså jag har så sjukt tråkigt.. hallå va händer här!? Ingen som har nåt kul på G?? Jag dööööör av tristess. Aaaahshshshahaha tråk!

Kör lite bricks..
 
 
 
Kommentarer:

 jag funtar på bio, bangaru? måste bara läsa lite mer putah <3 
Skrivet av cas den 27 december, 2007 kl. 18:13 #

Boooooring!

Kategori: Gymnasietiden

Äh vafan..hej!

Igår va vi på Claras med lite människor från Caszns värld. Skinny, moi and Skins va inte så roliga i huvvet (WHY??), men det va rätt myspys iaf. Ibbe bluttade förbi oxå..well that was nice! När jag gick hem i den svinkalla äckelnatten såg jag ett knippe vass som stod och viftade i vinden vid dagis-parkeringen. Från långt håll såg det ut som två människor som typ stod och dansade vals = Jag blev fett rädd. :lol:

Idag har jag legat och degat i sängen hela dagen. Kollade på She\'s the man, som dessvärre hade ett hack i sig så att vissa delar blir helt förstörda. T.ex. när Duke viftar runt med tröj-snörerna = Nooooooo..måste byta till en skiva som fungerar. Annars va det lövlihood (wordformation när den e som bäst) att se apsnygga Tatum. Theriously..han e vaaaacker!!

Jahapp, vad göra resten av dagen då? Äta nötter kanske..åh va kul! Antar att jag kommer sitta här vid datorn och dega som en jävla korv. Stämningen är fan jävligt fransk här känner jag = USCH!
 
 
 
Kommentarer:

 You\\\'re an appealing guy.. man.. guy-man = beautiness! Puttah-rejs (haha rejs) på söndag berågetecken Bob 
Skrivet av Skins den 26 december, 2007 kl. 15:28 #

Julafton

Kategori: Gymnasietiden

Tippetapp!

Nu är det då jul i stugan..eller den är väl typ över nu. Känns verkligen inte som julafton, men lite kul har vi ju iaf. Jag satt och kollade Kalle Anka all by myself och sen ritade jag över fläckarna på pappas tröja med en spritpenna. :lol:

Tin, kussen Annie och moster Kristina är här och firar. Vi har ätit middag så magarna ser ut som gravida elefanter och alla klapparna e öppnade. Jag fick asamånga fina klappar. Godast på julbordet va ägghalvorna, avokadon med ishavsröra och prinskorvarna.

Jag skäms typ för att jag får så mkt fint. Fick t.ex. en digitalkamera eftersom min andra har packat. Så nu kan jag fota en massa igen :P Fick även She\'s the man, så här ska kollas på Channing Tatum tills jag vomiterar. Tack alla för de fina sakerna!

Vad gör man nu lixom?? Kan gå runt och fota lite saker, kolla in klapparna. De andra sitter och pratar minnen om mormor. Hon va inte alltid så härlig kanske, men vi har kul åt hennes oskämdheter nu. Mmm mmhmm mm.. host host..mmm..

Har inte så mycket mer att säga.. ha en god jul alla vänner och ovänner. Kramis!
 
 
 
Kommentarer:

 Jag fick Scrubs! Fick du Scrubs? Jag tycker om Scrubs! 
Skrivet av Sannilu den 25 december, 2007 kl. 21:36 #

God Jul

Kategori: Gymnasietiden

Jahapp, då va det julafton. God Jul på er alla tomtenissar!

Egentligen är det ju massa tråkigt som händer på julafton. Man måste vika de satans servetterna, skala ägg så man blir knottrig..och massa sånt trams. Ganska mysigt iofs när man vet att man kommer få svulla som en jävla antilop senare. :lol:

Mellan matfixet har jag rymt till datan och degat och förstås kollat på sista avsnittet av Greveholm. VACKERT! Det blir aldrig dåligt lixom.
Men nu får väl mor krupp snart om jag inte fixar äggen.

Återkommer senare!

David Sides

Kategori: Gymnasietiden

Asså nu har jag hittat en liten favorit här. David Sides som spelar piano hur jävla bra som helst. Har lyssnat i typ en timme nu. Särskilt när han spelar Apologize.. HELT SJUKT BRA! Och när han spelar Don\'t matter guppar hans huvve helt underbart i takt till musiken. Och Coldplay-låten är ju bara bäst alltid så detta är bara för vackert!

David Sides - Apologize


David Sides- The scientist


David Sides - Don\'t matter


Som ni märker har jag nu lyckats göra länkar här ovan. Har fan haft bloggen i snart ett år och inte lyckats förrän nu. Stabilt Linda!


Ska glutta in killens myspace-sida nu hade jag tänkt. Måste duscha ockås..fan det är omständigt det här med jul.

Har kommit på det nu Casorini:
- Orka vara os...jag orkar!
- Det är fint här!
 
 
 
Kommentarer:

 Åh men piano, me likes! Du får lära mig göra länkar för jag kan inte heller. Fy på oss! 
Skrivet av Sannilu den 25 december, 2007 kl. 21:34 #

Lottengodis

Kategori: Gymnasietiden

Kroppkakor med bäversås är nog inte så gott och därför ska vi icke äta det idag. ICKE!!

Igår helt pölötsligt bara så bluttade jag hem till Cas och kolla på nån konstig filmio med underbart vacker man i. :lol: Gosade lite med katten och dippade snippen..hihiii!

Todaysies har det inte hänt mycket. Mor och jag har make:at Lottegodiset till imorn. Eller det va väl kanske mest mor som gjorde, men vafan..ni fattar!

Köpte en sista liten juleklapp till Tin idag. Inget kul alls, men den matchar en annan sak jag köpt så det kändes i näsroten att det behövdes. :lol:

Helt weird att det är THE afton imorn lixom bah va?? Haha, nä men det känns ju lustigt i lungorna. Nu ska jag nysta garn..inte!
 
 
Kommentarer: 
 
God jul lilla pruttis! :) 
Skrivet av Sannilu den 23 december, 2007 kl. 19:11 #
 

 OH EN TILL MIG????? ME WANNA JULKLAPPIS! 
Skrivet av cathy patty! den 23 december, 2007 kl. 21:40 #

Kasbah memories

Kategori: Gymnasietiden

Hallå.. vaknade precis och jag känner mig alltid så jävla äcklig när jag går upp såhär sent. Uffo!

Igår hade vi väldans trevligt iaf tycker jag själv. Vi begav oss från Skinny till Nivå 22 där vi gulligt nog träffade på Kviken och Anneli. Satt med dom och betuttade oss ett tag. Sen rumlade vi vidare till Claras. Letade desperat efter den gula korvkiosken..not.. snarare efter ett ställe att pissa på. Vi träffade på en märklig man som uppenbart tyckte om att man såg när han pissetrissade. Äckel!
Sen iaf så skuttade vi in på Claras och dansade brallorna av oss. Kasbah-trion är fan det roligaste.. dumdiduuu! Discover:ade massa people från vår skola, de flesta väääldigt lövel.

På hemvägen satt jag bakom 2 killar som enbart babblade om hur de skulle sätta på de 2 brudar, från Tyresö skola btw, som de hade bekantat sig med under kvällens lilla gång. Asså, jävla störbarn! Ville bara slå dom i fejjan..sitta och göra upp planer och taktiker. Aaah va töntigt!

Jaja..kan ju inte berätta som mycket om dagens händelser eftersom jag har sovit hela dagen. :lol: Tänkte städa mitt rum lite eftersom jag inte städade där sedan...igår! Jag suger på att hålla det städat. Det ligger redan MASSA skit på golvet och bordet. Jag får krupp på mig själv! Det är helt enkelt klet och mög...

Svejs!
 
 
 
Kommentarer:

 Kasbah memories indeed. Helt underbar lövli kväll! Du dansade med han från stranden i sommras, det är fan respekt! Inte lukta usch..lukta hej! <3 Bob 
Skrivet av Skins den 22 december, 2007 kl. 16:52 #
 

 (SVAR) Hehe, du är så snäll =P 
Skrivet av Patrick den 22 december, 2007 kl. 17:02 #

Liten sammankomst!

Kategori: Gymnasietiden

Amanda Karlsson heter ingen av oss, men ikväll ska vi ut och parta. Cas, jag och Skins är samlade hemma hos Skinny för att förbereda den morotskaka vi ska släpa efter oss i rosa koppel...hela kvällen!

De två, mindre sexiga, vännerna i denna trio står nu inne på toan och kletar allehanda färg i panna och andra delar av fejjan. Vad!?!? Jag kan inte rå för att jag är bäst på alla sätt..och ni vet det.

Skinnys middagstallrik står brevid mig och luktar senap! Ville bara meddela...

Kanske ska nämna gårdagen oxå då vi va med Marcys och Hom, vilket va fett längesen. Kollade in nån liten film och mobbade varandra så tårarna sprutade.

Nä, nu får jag nog ta och umgås lite annars kanske jag blir avsparkad från tunnelbanan...I FARTEN!

Svejsi bejbsi!

Jullov! :D

Kategori: Gymnasietiden

Jullov...............lov ..........................jullov........................JULLOV ....

............jullov ...............LOV ..................Jullov .....

...................Loooooooooooov.................................... Jullov

..lov.......JULLOV.............lov lov lov...................LOOOOOOOOOOV

Som alla kanske förstår så va det sista dagen i skolan idag.. detta innebär att det finally är jullov. Arriba!!! Avslutningen va helt ok.. jag och Skinny skrattade sönder oss under rektorernas tal eftersom vi hela tiden satte in ordet supa/sup i talet = mkt mer underhållande. :lol:

Har precis gjort en lite soppa som jag har stonkat i mig och nu ska jag kolla på mailet om resan som Tin fixat. Igår när jag kom hem från stan va jag så trött att jag sov hela jävla kvällen så då missade jag ju lixom att kolla det. Köpte färdigt alla klapparna iaf..tror jag!

Nu ska jag fira lovet genom att sitta och bara känna att jag inte behöver göra ett piss. Ca my man.. om du behöver any help med you know what så tell me. Me want you to slippa den där skiten.

Puss alla tomtenissar! Vem ligger i krubban??
 
 
 
Kommentarer:

 Åh, me wants to seee it! Resan alltså =) 
Skrivet av Sannilu den 20 december, 2007 kl. 22:05 #
 

 Vem ligger i krubban Ivar? Ivar- Prinsessan! Jesus, om ja får be! God jul:) 
Skrivet av änhoe den 21 december, 2007 kl. 13:08 #
 

 så klart att kung biba ligger i krubban, vem fan annars labelutt? dålig timing, nu e dagen äppelpaj i mitt nylle azå! 
Skrivet av cathy patty! den 21 december, 2007 kl. 14:15 #

Snart jul..påriktigt!

Kategori: Gymnasietiden

Chokomocoo!!

Idag var en ganska underligt tråkig, men rolig dag på samma gång i skolan. Det roliga va ju inte julbordet direkt. Fyfan va motbjudande..åt lite rivna morötter, sallad och en potatis istället. Sanna och jag satt i år vi skåpen kändes det som, mest med den snuttiga samklassen som fick lite stryk för sina mobbningsaktioner mot mig och mina nycklar. Naturkunskapen luktade simhall blandat med bajs och filosofin va bara sååå jävla tråkig. Sista lektionen dock och jag fick fan vg på min inlämning. Massive bra jobbat Beda Kletit. *Klapp på axeln*
Tack Viveka för spanskaläxan över lovet
Efter skolan åkte jag in till stan och köpte lite julklappar. Hittade 4 st, 2 till pappa, en till mamma och en till Tin. Säger inte va det är dock eftersom vissa tomtar smyger omkring och gluttar här på bloggen.


Sen träffade jag Tin i Gullmars och bluttade hem hit för att klä julgranen. I år blev den helt smockfull med grejor. Vi slängde i allt vi hitta typ, haha! Blev dock mkt vackert!


Nu ska jag göra nåt very refreshing = slänga och rensa alla jävla skolpapper som ligger slängda här i datarummet efter många veckors ångest. Ska bli så skönt att slippa se dom.

Kul med jul!

Tjing!
 
 
 
Kommentarer:

 gud vilken fin bild ! helt vacker anticipation på gubbisen, me like ^^, kan ju meddela att detta skulle vara min ultimata pluggdag, men jag åstadkom inte ett dyft. lukta hej! 
Skrivet av cas den 18 december, 2007 kl. 23:41 #

Julgranis

Kategori: Gymnasietiden

Tja, är du här ofta lr??
Orka att det finns personer som kör med den frågan på allvar fortfarande. Träffade på snickaren Pierre, i lördags, som tydligen tyckte det va en ytterst bra hälsning. Höll på att skratta byxorna av mig. :lol:

Vet ni, vet ni, vet ni?? Jag har gjort den, vad jag vet, ALLRA SISTA LÄXAN denna termin. Wooohopsiiee!! Feting nice, men spanska e bajs...

Mor och jag har även vart och köpt årets julgran. Haha, vi sög verkligen på att välja. Stod och petade och gluttade i år innan vi tillslut valde en fet jävla gran som inte fick plats i bilen. Körde in den så gott det gick, och sen ut genom rutan i framsätet. Fick hem den tillslut iaf, men vi har inte tagit in den än. Lovar att pappa kommer mobba oss. Skulle vilja att Tinis va med och pyntade granjäveln, men vi får väl klara oss utan den liiite fiiinare hjälpredan i år. :lol:

Sup som en träkofta och slöjda som en bamse! Det ska bli mitt nya motto... hare!


Hey hey, we\'re the monkeys...<3
 
 
 
Kommentarer:

 fin bild ^^, congrats till läxgörandet, me myself and i har ungefär 5 arbetes kvar att göra. it is awesome! 
Skrivet av caslur den 17 december, 2007 kl. 20:58 #
 

 Jag hjälper dig om du vill..and you know it :D 
Skrivet av Linda den 17 december, 2007 kl. 22:02 #
 

 Jag har hört från säkra källor att du känner min komps Malin Andersson :) ? 
Skrivet av Annina den 18 december, 2007 kl. 16:51 #
 

 Jo..den där Malin känner jag nog igen. Haha! 
Skrivet av Linda den 18 december, 2007 kl. 20:45 #

Alla som inte dansar!

Kategori: Gymnasietiden

Lördagens kväll va helt ok!
Först gick vi till cp the vibe som suger apa. Ingen som dansar där. Sen gick vi till Candy och dansade loss istället. Träffade en liten Ibbe som jag träffat där förut. En mkt trevlig prick! Skinny, Anna och jag skrek som döda storkar på dansgolvet, haha! Vi kallar denna kväll "alla-som-inte-dansar-är-väldäktsmän-kvällen". Vi hade skrikit den hela kvällen när den plötsligt kom. Total lycka, haha! Fisarna på Vibe tappade bort ena min vante dock =/

Hela söndagen har jag suttit med denna förbannade religions-uppgift. Skickade precis in den när det var 2 min kvar av denna aptråkiga dag. Fett skönt att den är over with!

Imorn ingen cambridge på morgonen och det betyder ingen håltimme heller. Jag börjar 12.10..tjihooo!
 
 
 
Kommentarer:

 i feel with you. Jag är lite konfundersam (fint ord) för every time vi har sån här särciell inlämning så blir man alltid klar typ 2-3 min i 12. Är det något magisk eller är det bara bra planering? Jag chansar på det första. miss you bob! 
Skrivet av caslur den 17 december, 2007 kl. 00:22 #

Apisarna <3

Kategori: Gymnasietiden

 
 
 
Här kan man glutta när vårt söta lilla lag shake:ar på uppvisningen. Finns iofs på cheerbloggen oxå, men jag va bara tvungen. Vi va duttiga idag :D
 
 
 
Kommentarer:

 FLÅT ATT JAG INTE KOM PÅ UPPVISNINGEN.. MEN PÅ TÄVLINGEN KOMMER JAG.. I SWEEEAAR... HAR DU KÖPT MINA MJUKISAR I JULKLAPP ÄN???? *FNISS* TJAT! 
Skrivet av Tinisfinis den 16 december, 2007 kl. 13:50 #
 
 
 
 

Uppvisningar

Kategori: Gymnasietiden

Trött som ett plommon åkte jag till gymnastiken imorse för sista gången. Alla va piffade för uppvisning va så duttiga så. Jag hann inte riktigt säga hejdå till alla eftersom jag gick mitt i för att åka till torvalla. En del ungar började böla, eh nej tack! Jag vill helst inte böla ens en liten skvätt, men det gjorde jag förstås. Kommer säkert sakna det asamkt nu bara för att jag tjatat om hur jobbigt och tråkigt det är. Tycker i alla fall om de flesta sötisbarnen längst inne nånstans. <3
Citerar ett sms från Ida:
Jag vill bli som dig när jag blir stor, kom ihåg det!
(vackert)

Sen vidare till cheeruppvisning och klämma i sig ett par shorts, som fick mig att se ut som en stoppad grönkorv, och en röd tröja som mer än väl visade de fabulösa lökarna som uppstod i snabb takt. Allt löste sig dock till det bättre och det gick nog fanimej bättre än vad vi hade trott. :D
Tråkigt att det inte är träning på länge nu bara =/

Är trött i kroppen som en murkla (svampsort) i skogen, men är fett taggad på att gå ut och lurva med Skinny och Anna ikväll. Någon annan som ska hänka på? Hihi, vi ska dansa så träningsvärken blir ännu mer olidlig. I like it!

Dags att äta, man vill ju inte att shortsen ska sitta för löst till nästa uppvisning. ;)

Speach over and out!

Kategori: Gymnasietiden

Tjoppi!
Finally är svenska b över. Det gick väl rätt bra att hålla det jävla talet..fick mvg -. Men det bästa är ändå att det där äckliga natinella provet är borta!

Istället sitter jag här med frågor om Ghandi. Inte direkt som att äta en fritera hallonbåt, men det måste tydligen göras på nåt jävla vänster. Och har vi börjat med första frågan ännu?? Sveret är nej!

Senare idager är det sista träningen. Sorgligt i plytet för oss som gillar att studsa runt. Imorn är det ju tydligen uppvisning oxå, vad det nu är!
Någon som vet??

Sluta dricka äppeljuice nu Beda och kom hit och hjälp mig med frågorna istället!!!

Åh Lucia, guldet blev till sand!

Kategori: Gymnasietiden

Gattis Sanna som fyller 18 idag! På självaste Lucia och allt. Luciatåget i skolan va så himlans fint och Linnea som va THE Lucia så megabäst när hon sjöng sin lilla sång. Nä gud, det va bara så fint alltihopa. Höjdpunkten för de flesta var nog ändå den torralussebulle och den sura rumänien-juicen dock. :lol:

Påväg hem från skolan spanade jag in en mystisk grabb som hade badtofflor på sig..sånna man har på sommaren. Inga strumpor va det heller. Kallt frågetecken Gillar hans stil!

Idag måste jag verkligen ta mig i troskanten så att jag får det här jävla talet skrivet och övat på. Måste, måste, måste! Bara lite kvar in le school nu.. men ooo så jobbigt!
Kvar att göra:
-Muntliga natinella i svenska 14/12
-Ghandi-frågor 14/12
-Hemtenta i religion 16/12
-EngC-redovisning 18/12
-Spanska-papper 18/12
I think that\'s it..

Börjar få ångest inför julklappar nu oxå.. vad ska jag köpa till alla familjefån?? :P Tin är rätt lätt, men de andra jäpparna e ju så besvärliga. Behöver även köpa en till julklappsbytet på cheer-uppvisningen på lördag..aaah! Har lixom köpt en enda klappis och den är till Jenca (min syrras fågel). Stabilt!

Aja, tomten är far till alla barnen och lär väl därför hjälpa mig så gott han kan. Det hoppas jag iaf! Nu måste jag fixelura med mitt tal. Wish me luck!

Cambridge = levande begravd

Kategori: Gymnasietiden

Som att insulera en fet kanyl med bajs i kroppen. Så känns det att ha final exam i cambridge. Tror inte att det kändes riktigt bra på nåt och English in Use- delen va ju bara för bedrövlig! Detta ska förträngas så fort som möjligt känner jag. Lixom and-pollution. Vad är det??
Enda kuliga va typ den snuttiga engelsmannen som struttade runt med mikrofon.

Och sen fick man tillslut komma hem och slappa... eeeeellleeer iiinte! Nu ska vi sitta och göra Ghandi-frågorna. Kommer ta hela kvällen känner jag eftersom jag inte har den minstaste lusten till någonting annat än att bara sitta rakt upp och ner och göra ingenting.

Men imorn får man väl ändå slappa?? NEEEEEEEEEEEEJ FÖRFAAAN, då ska vi skriva talet till nationella provet i svenska b. Ska bli så otroligt kul. Men sen är det ju iaf helg och då får man ju vila ordentligt. Om man inte har ett fett hemprov i religion att mysa med. Gud asså, vi har verkligen tur som får gå i skolan. Tänk va mycket ångestbildande vi hade missat annars. GE MIG LOV NUUUUUUUUUUUU!
 
 
Kommentarer:

 "Som att insulera en fet kanyl med bajs i kroppen" jag gillar dina små liknelser ;) 
Skrivet av helena den 13 december, 2007 kl. 22:21 #
 

 En sån där smiley med text under såg jag på en tröja på Cambridge. Fast jag tror det stod typ "I hate you" eller nåt. :D 
Skrivet av Sannilu den 14 december, 2007 kl. 17:58 #
 
 
 
 

Grattis Stina

Kategori: Gymnasietiden

Grattis Stina som fyller dom 18 små åren idag. Rätt coolt att vi har vart frunds i 12 av dom. Igår efter skolan åkte jag, Elin och Frida till centrum och införskaffade lite smojs vi skulle ha till en firelse-middag till Stina. Inne i stan mötte vi Jessica och bluttade vidare till Elins käre fars arbete, vi fick låna hela lokalen så vi kunde skutta runt som vildloppor. Skrev en fin liten rapp, lagade feting goda maten och piffade upp genom att hänga en jävla massa tyger i rummet där vi satt. Sen kom Stinis med ögonbindel och fick sitta helt själv nere i ett mörkt rum. Sen fick hon gå upp för alla läskiga trappor och följa ljusen tills hon kom upp till oss som satt 4 pers under ett jävla bord och stånkade. Elin hade tydligen gaser sa hon, gulligt för mig som fick ligga bakom hennes röv. Det blev iaf en myspysig kväll med massa babbel och bubbel. Väldans kul att se Frida och Elin igen som man inte sniffar på så ofta längre.

Kom iaf hem sen vid 3 på natten så idag orkade jag inte med spanskan och engelskan. Hade ändå inte gjort läxorna, så jag lodade in till 3:e lektionen istället. Det här va nog en av de tråkigaste dagarna nånsin i skolan. Vart fan är Cassandra t.ex.?? Har inte sett dig sen i söndags vaffan..inte helt ok!

Imorn är det slutprovet i Cambridge hela jävla dagen. Är rätt nervös i näsan och vet inte hur man åker till det där jävla stället. Hörde att Larre hade en idé.. åka tillsammans??

Nä, nu ska jag sitta här och insupa den otroligt härliga stämning som råder i la familia. Läckert värre!
 
 
 
Kommentarer:

 jag vara hundvakt ikväll så vi mötas paa gullmars runt 805/810? så vi komma fram 8.31 am ;D 
Skrivet av larree den 11 december, 2007 kl. 18:07 #
 

Sötaste vinnarna!

Kategori: Gymnasietiden

Gårdagens middag med laget va lyckad tycker jag. Jag och Skin anlände först för at hjälpa Patricken med förberedelserna. Vi bakade 2 mycket exklusiva kladdkakor och värmde pajer, som ändå åts kalla sen. Många fina människor kom lite senare och vi kunde svulla i oss. Sen blev det aktiviteter á la klass 4b:s klassfest. Vi körde lite limbo, som P ägde stort, och en skojsig lek called psykologen. Helt korkad egentligen, men vi fick oss några fniss. Sen skrev vi små fina hälsningar till alla i laget.. myyysmänniskor. Resten av kvällen fastnade vi totallt framför tv:n med singstar. MASSIVE ME FUN! Tack för en lövly kväll alla närvarande apes. Bilder + film finns på lagets blogg, länkad här på bloggen.

Tack Teo för att du skjutsade hem mig och Skinny igår när busserna går cp ute på landsbygden. Väldans snäll liten människa...

Idag var det bara att pallra sig upp kl 6.15 och bege sig till bollmorahallen och tävla med Älvorna i Tyresö Trup Cup. Lite kaos när ett av våra varv inte va giltiga och vi fick ändra runt i sista minuten. Men fyy faaaan va dom ägde idag. Hoppen va så sjukt bra att man bara ville snyfta ihjäl sig. Och vilka vann?? GKT ÄLVORNA!!! Såklart storgrät jag som en babian. Total jävla lycka efter all jävla tid vi lagt ner på de små pygméerna. Kommer faktiskt sakna dom när jag slutar som tränare. SMå underbara minisar som lärt mig avstå från att slå varenda barn jag ser. /Bilder kmr senare/
 


Sedan iväg och träna dom andra och sen vidare till egen träning. Enligt holländar-jäveln är inte cheer en sport, utan mer som typ fiske. Flåsar man så man spyr när man fiskar?? IDIOOOOOT!

Nä, upprördhet! Får tq och hänga upp medaljen på en krok framför ögonen så lite ljus sprids över situationen.

// I keep cleaning my clothes....my washer is broken and I keep cleaning my clothes//
 
 
 
Kommentarer:

 Märkligt... 
Skrivet av Ulrika Henriksson den 10 december, 2007 kl. 07:06 #
 

 så duttiga såå! and i mean it. gash my bash vad kul det är med skolan, eller vad säger du my love? bara en glutt in la kalender får mig att gå ner och äta lite mer glass. 
Skrivet av caslur den 10 december, 2007 kl. 23:46 #

7:e december

Kategori: Gymnasietiden

Hahaa, fyfan va kulfulit! Moster Kristina har gjort en liten julhälsning till vår familj. Mkt vackert må jag säga. Gluttan in den och se hur underbart bra min familj är på att shake:a.
http://www.elfyourself.com/?id=1213219924

Idag är det finally träning igen. Tror dessvärre att jag kan ha smittat Caszn, som har feber och snusk idag. Fillåt lilla vän! Sitter i träningskläderna och väntar och väntar och väntar.

<3

Lussebullar aka. Lullar

Kategori: Gymnasietiden

Tjoflöjti stugan, plåtasken är fylld med saffran!

Massive skrattar-dag idag. Började med att Skinny och jag satt i bibblan och totalt förstörde friden med våra skämt om raketspel och min monokel av hörlur. Jag såg mkt sofistikerad ut. Fnissade som två babianer.

Resten av dagisen höll babianerna sig kvar och det va mycket livat i luckan. Störde Emil då han övade på prov, bytte byxor med Cas inne på en nymålad toalett och hade en liten fight med mina tumvantar.

After en painful franskalektion joinade Cas hem hit så jag kunde hjälpa lite med Cambridge hade vi tänkt. Men hux flux hade mor köpt grejor till att baka lusselullar så vi gjorde det istället. Eftersom vi spelade blinda medans vi gjorde lullarna blev resultatet lite blandat, men jag måste säga att Cas slog mig i kreativitet. Hon gjorde tillome en lussebulle som skulle föreställa mig. Vackert, vackert!

- Ska du inte packa dina lullar?? :lol:

Hihiii, jag har en sån bra dag. Igår städade jag rummet i typ 4 timmar så det är mysipys där nu. Ska sätta upp en stor silvrig julkula och en stjärna i fönstret. Hoppas morgondagen kommer turn:a out lika bra..börjar med sovmorgon och avslutas med elsker-träning så det lär ju fungera rätt bra. :P
 
 
 
Kommentarer:

 jag sa ju att era jävla bullar skulle se ut som kaos-smurfar med damp och skabb i tå-vinklarna!! I KNEW IT!! 
Skrivet av Catrin så jävla fin den 07 december, 2007 kl. 15:29 #

Ännu en gång

Kategori: Gymnasietiden

Asså jag dör av love.. har just gluttat in The heart never lies, ACOUSTIC VERSION, på Youtube. Skiter i om folk inte vill läsa om McFly, jag vill skriva om dom och då gör jag det. Asså denna måste man bara se. När Danny skriker på 2.15 vill man ju bara gråta på sig. Sötaste lilla Tom gör sina små egna komponeringar av låten och Danny fnissar i slutet som en riktig Jones ska. Jag ÄLSKAR dom!!!

[quote][/quote]

Vill så sjukt mkt kolla på deras konsert nån gång innan jag dör. Skulle troligen dö av uttorkning om jag nån gång kom dit, men fy vad jag vill se dom live. Skulle inte ge allt, men jävligt mkt!


Finns inte många faces som slår dessa!
 
 
 
 
Kommentarer:

 *snyft* fett vackra bilder + vackra människor. FAN VAD UNDERBARA! 
Skrivet av cäs den 05 december, 2007 kl. 21:29 #

Gorillor och telefonsamtal

Kategori: Gymnasietiden

Har redan krängt i mig dagens middag... sesamkroketter och potatis. Intressant för alla att veta och dessutom fick jag in det nya favvis-uttrycket "kränga".

Träffade Granqvisten på bussen imorse, längesen man såg den lilla pricken. Hon är tydligen också enormt skoltrött. Haha, vänj dig lilla du för det är 2 år kvar för din del.

Dagen startades annars med TG:s årliga julshow. Många estet-nissar som rockade loss och även en del andra fina filurer. Både bra och dåligt måste jag säga. Jag hamnade mitt bland "Lika Afrika" som satt och bräkte sitt jävla skit och sa att folk sög. Gå upp själva då och joina grabbarna som va utklädda till gorillor. åååh jag blev sur i ögat!

Sanna och jag gjorde mentala framsteg på projekt-lektionen. Vi ringde runt till olika resebolag och babblade om dittan och datten. En 2-veckors charter till Gran Canaria i februari kostar typ 7500. Vi får iofs 4000 från skolis, men iaf massive med pengar. Då ska jag fan bli brun iaf! :lol:

Men nu..mer plugg att göra. Surprise!
 
 
 
Kommentarer:

 Åh den där jäveln på Ving (?). Mycket märklig människa. 3 olika dialekter och humörsvängningar. Undrar om han var otrevlig eller bara lät så? Typ "Jag kan väl inte hålla reda på alla hotell?" Okej.. förlåt.. trodde det var ditt jobb att svara på frågor... :| Surpuppa! 
Skrivet av Sannilu den 05 december, 2007 kl. 19:51 #

Tin mandarin!

Kategori: Gymnasietiden

Tack för det fina inlägget av min fina, numera kriminella, syster. Klart jag kommer ihåg de där grejorna...riktigt mumsiga minnen. Hahaaa, fnissade som en bäver när jag läste.
Bara för att ge igen kan jag ju dra 4 snabbisar om dig:

* Tin trodde att de blå sjöhäst-godisarna som fanns förr i världen va nappar som hade blivit fel vid tillverkningen. - Ger du mig en sån där cp-napp?!

* Tin bakade en gång en sockerkaksbotten till en tårta som blev så hård och platt att vi kastade frisbee med den. När alla fingrar brutits av betongkakan gav vi den till hönorna, som dessvärre inte ville ha. (Va det den gången det luktade ägg i hela huset?)

* Hon såg en missbildad fisk utanför bryggan och skrek att det helt klart va en haj. Meeees :D

* Varje gång det klia i brallan på henne utförde hon märkliga rörelser och pep: - En smula, en smula!


Och Babar e fan vacker och förnuftig...
Så det så!
[line]

Måste skriva klart den satans filosofin nu.. vet inte om jag orkar göra så mkt mer, men nåt kan man alltid klämma in. Typ att livet bör levas som en saltad sill utan sås. Orkar man gå på julshowe imorn...när börjar den?

Texten är lawngreen Cas, bara så du vet!
 
 
 
Kommentarer:

 japp äggfjärt i flera veckor stank det... OCH ALLT JAG ÅT I FLERA DAGAR SMAKADE ÄGG. fy fan va d va äckligt! 
Skrivet av tinfin den 04 december, 2007 kl. 21:30 #
 

 ahah lawngreen. jag antar att babars tjusiga dress och är gräsgrön, men en annan variant? kom inte och säg att den är lindblomsgrön, då pissar jag ner mig x3. btw, sitter fortfarande och stirrar på det hemska filo-arb. jag suger 
Skrivet av csss den 04 december, 2007 kl. 23:23 #

HAHAHHHAHAAH!!!!

Kategori: Gymnasietiden

JAG HAR HACKAT MIG IN PÅ LABES BLOGG!
JAG ÄR DEN HEMSKA BLOGG-LUSEN LATATOOOUU!!!
OM NI INTE AKTAR ER SÅ BLOGG-KAPAR JAG ER ALLA!!
OOOOOO SÅ FINT DET ÄR... OOOOOOO SÅ SOCKERPALANTISKT!

4 ST PINSAMSAST FAKTA OM LINDA:
*LABE ÄLSKADE BABAR NÄR HON VA LITEN, BABAR E FETT FUL O TRÅKIG ELEFANT! MEN HON GILLADE HONOM FETT MYCKET!! MINNS DU LABELUTT???

*LABE OCH HENNES SJUKT SNYGGA SYRRA BRUKADE LEKA DOM SMÅ KRÅKORNA LÄNGST NER I RUTAN TILL VI I FEMMAN, KWAK KWAK WOIIII, KWAK KWAK WOIIII... HOPPANDES FRAM PÅ VARSIN KROCKETKLUBBA (YTTERLIGARE INFO UTELÄMNAD)

*NÄR LABE VA LITEN KIS SA HON ATT HENNES SJUKT SJUKT PROFFSIGA SYRRAS HÄNDER LUKTADE KISS, DETTA BERODDE PÅ EN SMÄRRE MENTAL STÖRNING I LABES NÄSROT! DETTA ÄR ÄNNU INTE ÅTGÄRDAT, DETTA ORSAKAR ÄN IDAG STORA PROBLEM, BLAND ANNAT ATT HON TYCKER ATT BÖCKLING E SMARRIGT!

*LABE HAR EN PRICK MITT PÅ NÄSAN!!! :lol::lol::lol:

GISSA VEM SOM HAR HACKAT SIG IN?!?!???!

I LOVE YOU FÖR EVIGT SYRRAN!!!
 
 
 
Kommentarer:

 Fnipps fnopps, jag sitter här uppe på stenen och jag kan inte komma ner. Vilken liten jävel du är Tin.. tack för utelämnad info om krocketklubborna dock. Hahaha! 
Skrivet av Linda den 04 december, 2007 kl. 20:39 #
 

 ah ja vet... jag va snäll som fasen aså! minns du babar eller?!?!?!? 
Skrivet av tinfin den 04 december, 2007 kl. 21:03 #

In school.

Kategori: Gymnasietiden

Hey it\'s me..Dumbledoah!!

Vi sitter i mördarbyggnaden och har ingen filosofi. Cas och jag försöker fixa ihop planeringen till idrotten. Mindre eller mer lyckat..det får man bestämma själv.

Naturkunskapen gick rätt bra, fick VG och bara 4 fel på kryssfrågorna. Eng C prvet däremot va ju lite mer pinsamt, men bara jag får en lussebulle inom snar framtid löser det sig nog.

För att trösta oss, i den värld fylld av pestost, har vi brytit oss in i en datasal och lyssnat på many beautifulla och melodiska McFly-moments. Vackert..oh så vackert!


Eat slugs!

Sjuuuuuuuuuuuuuk!

Kategori: Gymnasietiden

Hopplahej!
Nu slutar skolan om 25 min.. jag åkte hem efter CAE-lektionen. Mår ungefär lika bra som en urtvättad kalsong med gammalt barnbajs på. Åkte hem för att plugga på Nk- prov och filosofi-inlämning, men jag har bara sovit som en aprikos. Sovit och ätit 2 vegetariska biffar.

Men nu måste jag fan sätta ig¨ång for real..annars kmr jag få sitta i natt och det skulle jag bara lukta lök av. See ya!
 
 
 
Kommentarer:

 Väät duuu? De som skriver uppsats behöver inte komma på lektionen imorgon, så jag orkar inte råkämpa med den nu för då kan jag gö det imorgon istället.. för jag orkar inte nue. Ba så du vet så kan man säkert göra det :) Om du skulle vilja förstås. 
Skrivet av Sannilu den 03 december, 2007 kl. 17:26 #

Hej P-nilla..mår du illa?

Kategori: Gymnasietiden

Bläki i min mäki, jag är sjuk som en sill på land.

Gick upp tidigt för att åka till genrepet inför gymnastikens juluppvisning. Mådde så dåligt att jag bara ville dö... åkte tidigare dock för att hinna till le training. Dagens träning startade off med ett litet vackert föräldrarmöte. Sen byggde vi pyramiden..pretty much fun. Snott en liten bild från lagets blogg, hoppas det är lungt för Patricken.
- Min namn är Patrick. Jag säger ojdå, typ 500 gånger..varje träning. Ojojoj, yeah!


Tinis va här och hälsade på idag. Åt en glassbåt och pratade strunt. Hon har åkt igen nu dock. Which means that jag måste typ göra filosofin igen. JAG VILL INTE!!

Tar dagens rim istället:
Att köpa biljetter i automaten är smart.
Nu vet man att resan kan börja snart
(vad har det med julen att göra??)
 
 
 
Kommentarer:

 HAHAHAHA, YEAH! 
Skrivet av Patrick den 03 december, 2007 kl. 14:28 #
 

 Men hallåå? De är ju på väg till mormor för att fira jul där! Värsta juläventyret ju! Och idag fick Putte vara med i rimmet, tycker jag han förtjänar! :) piowii! 
Skrivet av Sannilu den 03 december, 2007 kl. 17:24 #
 

 aså skojjar du.. fetaste julsagan ever.. ICA MY LIFE!!! 
Skrivet av tinfin den 04 december, 2007 kl. 20:17 #

Julfilosofier

Kategori: Gymnasietiden

Tjopp!
Ganska övertygad nu om att det är sjukdom på gång i min cuerpo. Det har dock inte stört min flummar-förmåga. Har skrivit en sida på arbetet..har iofs fastnat nu och inte skrivit ett piss på ganska länge.

Första december idag ju förihelvitte! Jag kör stenhårt på jultraditionerna och har därför tänt ett såndärnt kalender-ljus, ätit en chokladkalenderbit och viktigast av allt..ett måste varenda jul.. ICAs julkalender. Den är så totallt ägande..har alltid haft den och kommer alltid ha. När jag bli 80 ska jag sitta med denna ultimata kalender. Rimmen är så extremt überdåliga att man fnissar pälsen av sig.
Dagens rim:
För julen hos mormor Stina packar ner
Båd nalle och docka och vantar som du ser. :lol:

Ska senare även glutta på första avsnittet av Greveholm. - Hur gammal är du egentligen?? Skit i det ni..greveholm kommer alltid att äga! Detta år håller vi det Cas, min vackra prydnads-pastill. LOML

Neppidoo..nu får det va nog..chips!
Observera att bloggen är delvis på spanska = me like!
 
 
 
Kommentarer:

 (SVAR) Jo det skulle väl vara gott =) Gud du har gjort om din blogg, jag trodde jag var inne på fel sida först =P 
Skrivet av Patrick den 02 december, 2007 kl. 00:08 #
 

 Är din Ica-kalender typ halvt öppnad redan? Jag måste typ vara jätteförsiktig med den så att inte luckorna öppnas i förväg. Den som var idag är ju också lite chick, inte så julig kanske ;) haha! <3 
Skrivet av Sannilu den 02 december, 2007 kl. 13:55 #

Överlevde vi?

Kategori: Gymnasietiden

Usch!


Mår inte bra nånstans efter igår. Anders lilla namnsdagspartaj va lika speciellt som alla sammankomster i den mystiska, och samtidigt snuskiga, stugan. Självlysande armband svischade runt överallt och chokladsås smetades runt på mer än ett ställe. Såg ut som om vi kastat runt bajs. Hade även en del i håret. Vi kämpade oss hem från den lilla hålan Tungelsta, jag i endast leggings och cheer-shorts eftersom mina byxor va totalt jätteblöta efter en del, vi kan kalla det, friluftsaktiviteter i natten.

Funderar på om det verkligen bara är tungelsta-besöket som får mig att må dåligt. Mådde ganska illa redan under träningen igår. Va allmänt borta i huvvet då också. Jag tror fan jag skyller på vinterkräksjukan. Vill bara gå och lägga mig, men nu ska jag göra filosofin hade jag tänkt. Mår ännu mer illa när jag tänker på den.

Har blivit inspirerad av en del andra att skriva upp de följande veckornas helvete. Checka in den ångestbildande listan:

3/12 Cambridge-prov Listening
4/12 Inlämning av filosofi-arbetet, prov i naturkunskap + spanskaläxa
5/12 Lämna in jämförelse mellan japan och kina på historian. (skulle vart klar i måndags) + Den andra historiauppgiften om Gandhi-filmen. När ska den va inne?
6/12 Idrottsplanering inlämnad
8/12 Extraträning med småungarna
9/12 Tyresö trup cup, samling kl. 6
12/12 Cambridge slutprov hela dagen
14/12 Muntligt nationellt prov i svenska b
16/12 Hemtenta i religion
?? 4 st mindre spanska-arbeten skulle vart inne denna termin. Jag har lämnat 1

"Bara" 18 dagar till avslutningen nu.
 
 
 
Kommentarer:


 Jag överlevde inte någonstans, det är bara min ande som är kvar och hemsöker.. 
Skrivet av Skins den 01 december, 2007 kl. 19:45 #
 

 maha, jag kom på listan^^ Min stortå gör hon tjejer! 
Skrivet av larree den 01 december, 2007 kl. 20:50 #
 

 gör ont * 
Skrivet av larree den 01 december, 2007 kl. 20:52 #
 

 vad hemskt! :/ Mycket att göra. men stå ut en liten stund till. För snart är det jullov. :D Hejar på dig. :P 
Skrivet av Kinesen den 01 december, 2007 kl. 21:29 #
 

 Thanks Homis :P Har skrivit nästan en hel sida på filosofin nu..känner mig rätt nöjd faktiskt. Flumma är ju ganska mkt min grej :D 
Skrivet av Linda den 01 december, 2007 kl. 21:34 #