lindilus.blogg.se

Olyckligt gift

Kategori: Livets lilla gång

Usch och fy! Jag drömde inatt att jag gifte mig med min egen far. Inte för att det är nåt fel på söta papi, men det var riktigt obehagligt och överallt runt oss satt gamla tanter och åt nötter. Inte alls nån trevlig upplevelse faktiskt!!



+ = Uuuuusch!!





Idag ska jag åka och lida på jobbet. Ta lite skit från stressade människor, moppa världens smutsigaste golv och ha på mig världens fulaste kläder är det bästa jag vet. Nästan lika kul som att gifta sig med sin egen pappa.

Tabletternas tablett!!

Kategori: Livets lilla gång

Dansar lambada av lycka här för nu jäfflar har jag fått tag i en burk med Bafucin. Halstabletternas halstablett!!! Dessvärre har Ricky-Picky-Poo insjuknat (igen) så nu är det jag som får svassa runt och fixa med termometrar, piller och diverse. Nurse Linda is on a mission lixom.



För övrigt så sitter jag och knaprar på en pingvinstång och tittar på Cops. Relaxar allt vad jag orkar så att jag kan vara med och örna lite ikväll. Nä men vafan... jag drar till Bahamas nu då. Okej hare bra ååååhej!!

Suger...

Kategori: Bedas

Nu är dom andra fina fillifjonkarna på väg in till stan för att svänga sina lurviga in the neon lights. Själv sitter jag och suger på en Strepsils och kollar på en astråkig kinesfilm. Vi suger både filmen och jag skulle man kunna säga..sug på den ni!! Men det va som en riktigt välgräddad våffla att få återse mina små vänner. Dippa lite grönsaker, pilla lite mellan Jennifers gaddar, hosta ikapp med Nattis och titta på när Fritzel blir allt gladare i hatten...det är good times. Extra flådigt va det ju att träffa på gamle Börje från Köping. Men du...har jag nåt mellan tänderna????

Duktig_tjey93

Kategori: Bedas

Nu är det en fet klapp på axeln till mig här alltså. Vilken kvinna i sina bästa år (ja jag pratar om mig själv) brukar vara uppe kl. 10.00 på en lördag för att tvätta kläder och betala räkningar?? Ska precis betala in sista delen av flygresan till USA. Mucho dinero my brotha, men det ska bli schååå schkojjigt att åka till Amerikatt med lilla laget och tävla.



Är fortfarande hängig som en trasmatta i vårsol, men jag vill så gärna träffa mina Bedas ikväll för ett nyp i baken och en tugga morötter. (?) Så när mitt Mount Everest med tvätt är klart ska jag vila vila vila på sofflocket med min feta röv heeela dagen så att jag iaf kan svänga förbi och skaka hand med damerna en stund.



Vi höres!

Säljare i kockmössa???

Kategori: Livets lilla gång

Fina Lina tog över mitt pass efter några timmar så att jag slapp stå och spotta baciller på korvjävlarna. Men innan jag gick hem fick jag syn på huvudkontorets nästa lilla roliga satsning....och nu har dom fan gått för långt. Under 2 veckors tid tvingas vi säljare bära ett vitt förkläde med texten "Bageribyrån" och (jag får damp) en såndär jävla kockmössa i vitt papper. Alltså?? Jag VÄGRAR att sätta på mig nåt dylikt...räcker det inte med den fula jävla kepsen och de hemska äckliga kläderna vi tvingas skava på oss??? Nej nu ska vi ha kockhatt och förkläde. VÄÄÄÄÄÄÄÄÄGRAR!!! Nej jag blir alldeles för upprörd... återkommer.
 
 
Kommentarer:

Det är in din plikt som anställd hos en köpman att följa företagets ordningsregler. Tänk på HÖLMA MU STIL och vad det står för.
Reitan
Skrivet av Reitan Servicehandel AB den 28 februari, 2011 kl. 09:52 #
 

Haha!! Då tycker jag i sånna fall att det är Reitans plikt att se till att köpmännen i Reitans butiker fixar till sina arbetsförhållanden lite så att man som säljare slipper jobba i 7-9 timmar helt ensam utan någon som helst rast. 
Fast så kanske ni inte har det där borta i Lund och Höllviken.. 
Hur som helst så åker inte kockmössan på! =)
Skrivet av Linda den 01 mars, 2011 kl. 18:50 #
 

här vare arga tongångar, annat är det i pb-byråns butiker... där blir allt man äter prutt o bajs tillslut..!! L:M:H:K:O:L:T använder vi där = Le Med Hela Kroppen Och Lite Till! Tack! 
Skrivet av PB-byrån den 02 mars, 2011 kl. 13:29 #

Ruffs ruffs

Kategori: Livets lilla gång

Jag är helt övertygad om att snart går lungjävlarna av på mitten. Rätt av bah! Vet inte riktigt hur det hela ska sluta..för idag är det ju tänkt att jag ska vara på jobbet om cirkus 2 timmar. Känns som lite risky business så jag kanske borde byta bort passet?? Min februarilön kommer ju se ut som en liten fjärt i världsrymden, men det får jag väl leva med.

Jag kan ju lixom alltid trösta mig med min undersköna morgonfrilla som passar lika bra till släktträffen som till partykvällen. Allt man behöver göra är att ligga i sängen i 2 dagar, svettas och ha håret uppsatt i knut. När du sen släpper ut håret kommer du garanterat ha den där lyxiga salongskänslan hela dagen. Hehehehe...
 

Friterad data!!

Kategori: Livets lilla gång

Jahapp.. nu ska Rickard tydligen formatera (eller fritera eller vafan det heter) min kära dator för den har tydligen gått och blivit dålig. Inget jag märkt nåt av och jag känner mig lite sårad i hjärtroten. Muckar man med min dator så muckar man med mig!! Men men, rensar och sparar alla kuwliga bilder och ytterst viktiga dokument jag samlat på mig under mitt otroligt händelserika liv. Hittade bland annat jättemyspysiga bilder från när vi precis fått lägenheten för ett år sen och vi hade börjat piffa loss överallt. Åh..det va så roligt!!!
 
 
 

Dagens oslagbara outfit

Kategori: Livets lilla gång

Nån som kör hemleverans på halstabletter? Inte det nej..nehe men då får väl jag ligga här i min ensamhet då. Men det är iaf skönare att ligga i soffan och softa som en grillad vurre än att stå på PB och pyssla med tobak hela dagen, vilket jag hade gjort annars idag. Inget vidare tidsfördriv det där vettni.





Jag har ingen feber idag iaf (klad_tjey_93) så jag har festat till det och tänkte bjuda på en dagens outfit från min nya kollektion "Spring by Linda". Titta och njut:


 

Outfit:

Randigt täcke - ärvt från farmor

Nersvettad morgonrock, även den randig

Toapapper från Ica Maxi. Jag bara älskar deras papper...det är absolut det lättaste att rulla ihop.

Grattis mor utan skor!

Kategori: Livets lilla gång

Sitter i soffan men en fet papperstuss i varje näsborre och dör av huvudvärk och halsont. Är superhungrig i magen, men orkar inte gå till köket och fixa nåt. Det skulle säkert inte gå ner i min jävla cp-hals iaf.



Hur som helst så passar det väl med ett !Grattis på födelsedagen! till min fina lilla mor som fyller år idag. Har ringt och grattat, men tyvärr fick hon ju ingen sång pga krackeleringarna i halsen. Stackarn... hon hade säkert sett fram emot min underbara stämma.

Sjukling...igen =(

Kategori: Livets lilla gång

Jag mår så dåligt..IGEN!! Fick stänga butiken lite tidigare igår för jag klarade inte av att stå där och vara trevlig. På bussen hem trodde jag seriöst att jag skulle dö...det kändes som om jag vart ute och festat i 3 månader i rad och skulle trilla av pinn vilken sekund som helst. Kravlade mig upp till lägenheten och ner i soffan där jag låg och frös som ett litet barn i öknen. Idag har jag legat i sängen HELA dagen och svettats 75 liter och snorat dubbelt så mycket. Varför varför..det är säkert den där jävla hjärntumören som gör att jag blev sjuk igen. Har jag kanske ett tryck på den tredje hjärnnerven?? Kill me!!!

Paketjakt

Kategori: Livets lilla gång

Kul att vakna upp med nån ny jävla halsont och helt täppt i nyllet. Vafan händer med mig?? Jag som aldrig aldrig brukar vara sjuk..nu kommer hjärnblödningar och halsflussisar på löpande band.



Hur som helst så tänkte jag börna iväg och försöka införskaffa en liten present till min mor som fyller år på onsdag. Det har vart en jäkla massa födelsedagar och släktmojseprutter den senaste tiden. Helt crazy alltså! Men nu ska jag hosta mig vidare ut i solen på paketjakt. Hare!!
 
 
Kommentarer:

Se på det här!! allvarligt!! 
http://svtplay.se/v/2332405/dokumentarfilm/saljsekten
Skrivet av Syrran den 21 februari, 2011 kl. 13:44 #

Storebror is back!!

Kategori: Livets lilla gång

Ännu en supersöndag med jobb och träning hela dagen är över. Är småtrött i både pannan och smalbenen. Men vad gör man inte för konsten?? Crowd, yell with us känner jag..och lite green green and green.



Nu är det BigBrother-premiär och jag e sjukligt taggad. Jag älskade programmet när det gick förr i världen och jag hoppas på some nice action denna gång oxå. Sitter och riktigt råmyser med en rostad macka och småpetar lite med Rickys läxor medan jag kollar. Mihihihihihihj!!

Tragedifestivalen

Kategori: Livets lilla gång

Vartfaaan är Roger Pontare och company när man behöver dom?? Vad hände med låtar som Stormvind, Vindarna viskar mitt namn och Kärleken är???? Alltså "låtarna" som är med dessa dagar är ju så otroligt framtvingade och urtråkiga att man nästan spyr en skvätt. Många av artisterna är ju tillome riktigt dåliga på att sjunga. Och bakgrundsdansarnas moves kommer från samma ställe som låtarna: en pundares gamla nerbajsade kallingar.



Man blir ju gaaaalen!!!
 

Morn morn!

Kategori: Livets lilla gång

Men hur blev det en sånhär fet sovmorgon? Jag hade ju planerat att vara uppe med tuppen och flyga runt som en vante hela dagen eftersom detta är min enda lediga dag den här helgen. Men istället har jag legat och dreglat på en kudde halva dagen. Oh well....återkommer när jag har nåt superspännande att berätta. Toodles!

Congrats farbror Barbro

Kategori: Livets lilla gång

Nu är jag så trött i nyllet att näsan nästan ramlar av och dimper ner i min cola light, som jag sitter och småsippar på. Dagen började med en tung uppstigning och en alltid lika ångestfylld dag på jobbet. Men efter att ha fått skjuts hem av Mar-cool-io och efter en smärre power nap var jag redo för farbror Svantes 60-års-kalejs. Tillsammans med mina päron och min faster begav jag mig till Toffelbacken (underbart namn) för att mingla med övrig släkt och samtidigt trycka i mig diverse kycklingspett. Vet inte hur många gånger jag fick höra att "Herregöstaness i murran va lik du är din far". Så alltså ser jag ut som en skäggig byggarbetare 60+....jag gillareh! Det bästa måste ändå varit när Svante skulle hålla tal och lyssna på födelsedagssång. Hahahaha, så jävla skamsen var han att jag fnissade som en låda rödvin på hjul.



Nu efter en sväng till Statoil får jag äntligen dimpa ner på sofflocket och bara dega. Känner mig smått toanödig dock, men sånt är petitesser när man ligger så jävla bra och inte alls har lust att resa sig upp. Det är bara att knipa och se glad ut.
 
 
Kommentarer:

åh ville jag oxå se, skamsen svante. hade mitt kort kommit fram??? 
Skrivet av catrin den 19 februari, 2011 kl. 00:07 #
 

Yes..kortet hade anlänt!!
Skrivet av Linda den 19 februari, 2011 kl. 01:25 #

Våldtäkt i ögat

Kategori: Livets lilla gång

Alltså nej neeeeej, hade nästan hunnit förtränga hur hemskt det är att gå upp så äckligt tidigt. Men efter imorse så är jag fullt påmind och det va fan som att bli våldtagen i både ögon och hjärna. Och imorn får jag känna på det igen..underbart!



Nu gluttar jag på Halv 8 hos mig och fnissar högt åt Helge som kommenterar det hela. Om han inte hade vart med hade ju programmet sugit hästrumpa. Chokladmousse lagar dom..fy faaan va gott!! Själv får jag festa till det med lite köttfärssås. Cas kommer iofs och spelar playstation snart och då är det ju alltid fest. =)

My Valentine

Kategori: Livets lilla gång

Alla stjärtars dag började med att nån jävla hantverkare plingade på och ville inspektera sovrumsfönstret. Som tur var gick det snabbt så att man kunde gå och sova bort morgonen igen. När vi väl klev upp kom jag på att i år, i år ska jag fan få tag på vaniljhjärtan. Så jag lubbade ner till Vivo för att införskaffa, men dom hade såklart inga. Så nu sitter vi här utan och stirrar på varandra. Dock köpte jag toapapper med hjärtan och kärlekshälsningar på så nu jävlar är romantiken på topp när man torkar sig i röven. Ha en underbar hjärtig dag alla finingar ute i omnejderna. 

Vädrar loss!

Kategori: Livets lilla gång

Snart hostar jag upp både mjälte och bäckenben rätt genom främre tandraden. Dessutom ska ju såklart en "liten" visdomstand bestämma sig för att ploppa upp och terrorisera mig just precis nu. Och med tanke på hur mina förra visdomsgaddar tedde sig så har jag inte direkt världens mysigaste upplevelse att invänte. Men som tur är får jag distrahera mig med lite jobb ikväll..beställa lite tobak och tjaffsa med kunder ska göra under för hälsan har jag hört. =)



Men nu ska vi ju inte enbart vara neggo..neeeeej neeej! Har ingen feber idag så jag har kunnat städa loss lite i sjuksunket omkring oss. Har vädrat som en jävla galning trots Rickys frysattacker. Lite får man väl stå ut med??? En aning fräschör måste man ju hur som helst ha! Nämen va sägs om lite mer soppa på det. Haaoodihooow!!

Den oändliga vandringen

Kategori: Livets lilla gång

Jahapp, nu är Rickard ännu sjukare än mig så ni kan ju förstå den härliga sunkigheten som spritter runt i lägenheten. Fick ställa upp för laget och knata 2-minutersvägen ner till affären för att köpa nässpray och diverse till min bäste herre. Men det kändes fan som den oändliga vandringen...måste ha rört mig framåt i typ -4 km/h och snöstormen gjorde ju inte livet lättare.



Men nu e allt lugna puckar igen...sitter i soffan, tittar på top model och äter soppa. Muuuuuuuums!

Glassmonster

Kategori: Livets lilla gång

Åh gud i himlavarvets håligheter va ont det ska göra i halsen!!! Vet inte hur mycket isglass jag ätit de senaste dygnen. Har seriöst levt på glarre... men idag har jag tagit arslet ur vagnen och shoppat massa varma koppen som jag sörplat loss på.



Nä usch..jag har ont i näsan oxå...

Jävla tattare!!

Kategori: Livets lilla gång

Men gud va härligt att sitta på rättegång med 39 graders feber och inte ha någon röst. Särskilt kul att det va massa snorungar på studiebesök oxå som skulle sitta och stirra på en. Själv satt jag och stirrade sönder den jävla tattaren som slog mig...som hade mage att sitta och ljuga så att man nästan gapskrattade åt honom. Förstår faktiskt inte på riktigt hur en människa med 3 olika identiteter, med typ700 brott på varje identitet har släppts fri efter varje brott han har gjort. Helt sinnessjukt va han måste ha kostat pengar utan att dra in ett enda korvöre själv...skamligt!!



Efter rättegången skjutsade papi hem mig och sen dess har jag legat i soffan och sovit. Har endast vaknat för att äta isglass. Riktigt härlig kost vill jag lova...ingen fiberhusk här inte. Fick precis en sån fet hostattack att jag seriöst trodde jag skulle kräckla på mig. Ska nog sova lite mer...

Crap crap!

Kategori: Cheerleading

Jag e sjuuuuk...stackars mig va?? Har så ont i halsen och luftrören att jag bara vill köra ner 17 lådor pigelin. Ligger i sängen som en överjäst bulldeg och hoppas på att må lite bättre inför kvällens lagmys och inför rättegången imorn. Så länge roar jag mig med att glutta youtube-videor. Alltid lika givande!

 
Kommentarer:


Defilering: http://videofy.me/v/168054

Silverprogrammet: http://videofy.me/v/168048

Ungar som lekte cheerleders: http://videofy.me/v/168055

En hopklippt version av programmet: http://videofy.me/v/168063

Skrivet av Syrrebyrr den 08 februari, 2011 kl. 12:44 #

F***k the haters!!

Kategori: Livets lilla gång

Alltså fy faaaaan vad jag hatar mitt jobb. Har aldrig avskytt det så mycket som jag gör just nu. På onsdag är det rättegång och det va ju ytters barmhärtigt att jag fick lov att gå på den. Jippi!! Dessutom börjar jag bli förkyld och på det sitter jag och retar upp mig på alla jävla spydiga kommentarer om powers lag och insatser och diverse. Blir så äcklad att jag nästan drar en heel stretch och kissar folk i ögat. Men istället knaprar jag på några solrosfrön och låter er beskåda 2 bilder från tävlingen i söndags.

Dm-silver

Kategori: Cheerleading

Jahapp, jag måste väl nämna tävlingen på nåt vis då. Den började ytterst fint med en av de roligaste förträningarna någonsin. Sedan gick det lite smått utför när det väl gällde..det va lite jättehysteriskt faktiskt. Och sen att vi fick gå ut och köra lite halvt hysteriskt igen pga musiken va bara jättekonstigt. Älskar dock att vi tog silver fast det gick crap...min första silvermedalj inom cheer btw. Men det finast med helgen är nog ändå att "Potter-Pals" finally kan köra sången så fint så fint. Hahaha, skrattanfallet i korridoren va ju bara för roligt. Jag hjärtar Eagles long time!! <3

Up up and away

Kategori: Livets lilla gång

Nu börjar det bli lite pirrigt i magmusklerna. Har kollat igenom väskan femtielva gånger så att jag har allt med mig. Ska alldeles straxens åka iväg till handen för att påbörja Bedaresan mot Uppsala. Det kan ju bli spännande att åka tåg och bo på hotell för ett par bönder som oss. Hehe, nej men nu får ni alla hålla tummarna för oss imorn. Wish me luck!

Könscancer på handleden

Kategori: Cheerleading

Jiiiihaaa (hoppar upp på min polle och vevar lassot i högsta hugg)!!!! Är precis hemkommen från genrepet och trots att dräktfan skulle på så va detta en riktigt lyckad träning. Känner icke samma panik inför DM nu. Finaste lilla gruppen var awesome idag. Hej heja laget!



Så nu är det bara att packa ner paljettkraffs, rosetter och självklart raka bort skogen på benen lite smått. Sen är vi redo för avfärd mot Uppsala Hotell imorn där det blir schlagerafton med laget. Hahaha, så fult! Btw så kliar det fortfarande på handleden...herpes eller könscancer kanske??

Det kliaaar!!!

Kategori: Livets lilla gång

Fniss fniss, idag har Hjördis namnsdag...är det inte ett alltför fantastiskt namn?? Raka motsatsen till mitt jobb som inte är ett dugg jävla fantastisk. Idag läxade jag upp både den ena och det andra då jag är så ytterst jävla trött på att bli förnedrad och nertryckt. Och hur mycket Benny än säger att man ska svälja det och sälja sin själ så TÄNKER INTE JAG GÖRA DET. Nytt jobb snarast innan jag avlider!!!



Och jävlar vad det kliar på handleden. Jag blir rabiat..har kliat och kliat under hela Glee-avsnittet jag gluttat på. Det måste vara nån slags afrikansk herpes, alternativt lite fiberhusk, för det slutar ju aldrig. Ska gå ut i köket och smörja ihop lite örter och blad till en helande olja.... eeeh! Eller så sitter jag kvar här och kliar lite smått. Japp!
 
Kommentarer:

Du får konsultera dr House helt enkelt. Svälja och sälja sin själ - huuu, det låter hemskt. Inte undra på att det kliar...
Skrivet av cathrin- den 03 februari, 2011 kl. 18:44 #
 

ja, det är fruktansvärt... stolthet och själ, två till priset av en..!! 
Skrivet av catrin den 04 februari, 2011 kl. 14:49 #

Retardation!!!

Kategori: Livets lilla gång

Vafffaaaan är det för fel på folket i detta område?? Är det så jävla svårt att fatta det här systemet som innebär att den dag och tid jag skriver upp mig på nere i tvättstuga är oxå den dag och tid jag faktiskt går dit med mina nerbajsade kläder och använder maskinerna. INTE PÅ MIN TID!!!! Är det okej att lägga in sina fisdoftande kläder när det är uppenbart att jag är mitt uppe i tvättningen (på min tid)?? Svaret är ett stort fett jävla NEJ på den frågan. Ska raka ögonbrynen av hela jävla packet.



Förutom det har jag nu påbörjat min "brun-utan-sol-kur" inför DM. Ingen större katastrof än så länge förutom att händerna är väldigt vita i kontrast till de andra delarna på hyddan. Men hey, vad gör det om 100 år? Nä precis min mening.



Nu är det mental förberedning inför kvällens träning och, som vanligt på tisdagar, städning av boet. Chips med dipp!!