lindilus.blogg.se

Klappat och klart!

Kategori: Livets lilla gång

Igår slog jag in årets först julklapp. Jag fick sån sinnesjuk julstämning och började sjunga julsånger och tända ljus överallt. Haha, Rickard frågade om det va julafton när han kom hem från jobbet för att jag va i sånt jul-mode. Got to löv it!!
 

Jag och Bolt..

Kategori: Livets lilla gång

Yeah yeah!! Jag har blivit så jävla mkt bättre på att springa...har alltid i hela mitt liv varit uruselt dålig även om jag haft någorlunda kondition ibland. Nu snittar jag en kilometer på 6,30 vilket är typ världsrekord för mig och mina korvstumpsben. Det är jag och Bolt vettni! Sprang en runda imorse innan frullen och höll på att dratta på arslet typ 733 gånger pga alla isfläckar som lever loppan nu när vintern sagt hej och välkommen. Tänkte slita lite i hantlarna ute i det mkt exklusiva "hemmagymmet" ute i hallen nu oxå innan jag måste bege mig tidigare till jobbet idag. För denna vecka flyttar vi från den kloakstinkande, klaustrofobiska lilla kojan till en stoooor, ny och fräsch lokal. Work work!!
 

Lu lu lu..lussekatt!!

Kategori: Livets lilla gång

Hur sugen i gomspalten tror ni jag va igårkväll på jobbet när de här små lussekusarna låg och blängde på mig borta i bullskåpet. Snart är det juuuul....åh, va jag älskar det!
 

<3

Kategori: Djur

 

NewBody och new teeth tack!

Kategori: Livets lilla gång

Över 400 spänn fattigare (skulle vart 700 utan nån rabatt) av att ha blivit pillad i käften i en halvtimme. Måste tillbaka och laga ett hål och sen behöver jag eventuellt rotfylla (!!!!!) tanden som de lagade förra året då den lagningen ligger och trycker på pulpan och irriterar den hela tiden! Ja men tack för den då!! Hon slipade ner skiten lite i förhoppning att trycket på den tanden skulle lätta en aning så jag kanske slipper gräva runt bland rötterna och betala en miljon för typ 7000 återbesök. Döda mig!!! Jag sa iaf skarpt nej till att hon skulle visa hur det här med tandtråd fungerar. Det kan jag visa mig själv så bra så, tack ska du ha!!
 



*

För att lätta upp mitt humör och göra mig lycklig i ögat igen tycker jag att ni alla ska beställa lite NewBody-kläder från mig. Här under har ni en länk till katalogen med alla faaaaantastiska produkter. Kom och kööööp!

NEWBODY KATALOG

Where are m nuts??

Kategori: Livets lilla gång

Hahaha, det är inte lätt att vara en liten kissemus!!!
 
 

rk på burk!

Kategori: Livets lilla gång

Om typ en timme ska jag till tandläkaren. Uuurk på burk säger jag bara! Jag har sån jävla liten lust att hosta upp typ 600 spänn för att någon ska glutta i min käft i en kvart. Tar de fram tandtråden och ska ha en liten föreställning mellan mina gaddar så sparkar jag dem fan i fejjan. Vattnet är avstängt här hemma oxå. Uuuunderbar morgon! =D

Nailed

Kategori: Naglar

Här nedan ser ni mitt nuvarande nagellack... mycket finare i verkliga livet än på bild dock.
 

Nytt käcke

Kategori: Livets lilla gång

Sitter och storbölar över finalen av SYTYCD...megaälsk på det programmet!!! För övrigt så har jag köpt ett nytt vintertäcke idag..ett som faktiskt fyller ut påslakanet så man slipper ligga med bara lite tyg över sig och frysa som en liten ekorre utan svans. Så snart ska jag susa in och lägga mig under det och bara vara helnöjd med livet. Glöm inte att ställa tillbaka klockan förresten...annars kan det bli jobbigt.

500 gram margarin köpes??

Kategori: Livets lilla gång

Åh, va roligt att Linda är hääär!! Kvällen har spenderats hemma hos Frida med en väldigt överförfriskad Kennyboy och kissekatten som jag döpte om till Bamsis. (den heter Nicki egentligen) Smågräbsen och förfriskningarna flödade i takt med att Jennifer och Fnattis satt och pelade nåt quiz-spel på sina mobiler. Haha, got 2 löv them. En knuff in i baksätet senare och så sitter man i soffan igen hemma hos livskamraten. 

Bättre version!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 Hahahah, Aui denna va ju klockers! Åh, nu känns livet sååå mkt bättre helt plötsligt!!! 

Thiihii!!??? AAAAAAaaaaaahhh!

Kategori: Livets lilla gång

 
 Nej men heeerrrreeeguuud! Jag har typ aldrig blivit så äcklad i hela mitt liv!!! Tydligen så har prisessan Madde och hennes manly man gått och förlovat sig och då bara måste de ju spela in en liten överkäck filmsnutt att visa för omvärlden. Nämen, jag finner inga ord! Kolla på klippet och spy upp allt ni någonsin har ätit ni oxå.
Thiiiihiii! <-------------- WTF??
 
 
 
 
Kommentarer:


WWWWWWWWWWWWWWTTTTTTTTTTFFFFFFFFFFF!! 
TIHI??????? 
Skrivet av cat den 25 oktober, 2012 kl. 21:05 #
 

http://www.svt.se/melodifestivalen/gina-och-danny-har-nagot-att-beratta-1
Skrivet av aui den 26 oktober, 2012 kl. 08:22 #

 

Waste!!

Kategori: Livets lilla gång

Tjofling! Jag blev så himla stressad under ögonlocket när Rickard försov sig så jag klev upp vid 6 när han hade åkt och har gått runt och strosat här i all min ensamhet som en sparv i vintertid. De kommer och byter fönster hos oss idag så möblerna står lite huller om balder (ja precis..balder) i hela lägenheten. Dock ska de inte byta ut fönsterkarmarna som är från 1654 och fulla med svartmögel. Nej nej... de byter bara själva glasrutorna. Tycker de rutor vi har nu fungerar precis som de ska..genomskinliga rutor av glas som släpper in ljus och som går att titta ut igenom. Snacka waste of money, time and effort att sätta in ett par nya som kommer fungera exakt likadant!! Heja heja svartmöglet på de gamla fönsterkarmarna!!! 

Pumpa!!!

Kategori: Livets lilla gång

Ja jävlar... För ett tag sen tappade jag bort min cykelpump så jag la ut typ en miljon kronor på olika cykelpumpar, som inte passade eller bara sög röv. Men idag när jag småstädade lite på skohyllan så hittade jag den lille rymmaren. Så jag passade på när turen ändå va på min sida och susade nerför trapporna och pumpade cykeldäcken utav bara h*****e så att pumpjäveln skulle få känna att den levde. Jag har en känsla av att jag kommer att rulla riktigt bra till träningen ikväll.


 

No more of this Mr. Pump!!

...

Kategori: Livets lilla gång

UUUuuuuff... har stått still med vikten den här invägningen. Superkul!! Men jag kände på mig det då jag nästan aldrig vart hungrig senaste tiden och då har man ju ätit alldeles för mycket enligt min fetanlagskropp som går upp ett kg bara jag tittar på en bild av en semla typ. Träna mer och äta mindre...kul det ska bli!

Mörn mörn!

Kategori: Livets lilla gång

Grattis 
 
på din namnsdag. Hälsa burgarna, varmkorvarna och gurksalladen från mig och mina valkar. Jag firar denna eminenta dag med en tripp till päronens residence...om de nu är hemma vill säga. Sånt kanske är bra att undersöka först. Oh well, we'll see!

Charmigt!!

Kategori: Partaj

Den här kvällen slutade med att vi alla låg på hallgolvet och en stor hund kom in och alla fick en allergisk chock...eller? Maken till man får man ju leta efter eller hur bruttor... både charmigast och sportigast på stadens alla gator!! EEEhhhh... nä men så atteh!!!

What to do?

Kategori: Livets lilla gång

Att komma hem efter en 8-timmars arbetsdag på äckelbyrån, trött som en panda och ful som ett får, och ändå ge sig ut och jogga i 2 km med valkarna hack i häl och sen direkt hem och styrketräna sig lite....det är fan bra jävla gjort av mig. Klapp klapp på axeln och varsego' att knäcka en burk eller 7 ikväller. Hey hey hey.. vi måste bara sortera alla miljoner planer som e på g inför kvällen som vanligt. What to do lixom!!??  

Cheerlebrities

Kategori: Livets lilla gång

Igår va det några små mumintroll med kamera i högsta hugg på vår träning för andra gången för att filma oss för ett repotage om cheerleading. Synd bara att vi va ute och sprang innan träningen så att man såg ut som en extra saftig purjolök i fejset. Haha, men det va ytterst näringsrikt och intressant... ska bli spännande att se hur de har klippt ihop det färdiga resultatet. Älskar att min vattenflaska, även känd som Fiji i Eagles-kretsar, finns med på bilden. Det är den lilla raringen som står precis vid mattan framför pyrren. I <3 Fiji
 

Monster i huset!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag när jag va ute på promenix och gick förbi huset jag bor i, fast på baksidan, så såg jag ett MEGASTORT akvarium i en av lägenheterna. Och alltså...monsterfiskarna som seglade runt där i var typ bland det vidrigaste jag sett. De va 3 stycken stora svarta, ål-liknande slemberg som gled runt i slow motion...så jävla skarriga! Varför har man såna läskiga monster när man kan ha små söta pandafiskar och minibebisar i en snäcka?? Nej fy faan...det måste typ va en sadistisk seriemördare med fiskfetisch som bor där, helt klart! 
 

Jahapp...

Kategori: Livets lilla gång

FAN va mysigt det ska bli att cykla till träningen. Wooohooo... kallt, mörkt och jävligt och en massa trampande hit och dit. Sjunger julsånger och dansar wienervals av lycka!!
 

Vampyr diarrés

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag har varit ytterst upptagen på senare tid med att titta på Vampire Diaries, som Aurora sa att jag absolut måste se och körde ner de 2 första säsongerna i min brevlåda. Så nu har jag tittat klart på första säsongen. Det är typ nästan samma som Twilight fast i serieform. Jag diggar det och får äckelkänslor på samma gång. Måste desvärre glida till jobbet nu så jag får påbörja säsong 2 ikväll när jag kommer hem. Måste ju titta färdigt nu när jag börjat... =)

Gräsligt värre

Kategori: Livets lilla gång

Nämen, däven bakom pannbenet är bara förnamnet på min schletenhet idag. Ostisarnas tagg över burkarna gjorde mig så glad i hatten att jag plockade en läcker gräsbukett i en av Haninge Centrums rabatter och efter att Nattis fått den i fejset ett antal ggr i väntan på burren blev den en perfekt godnattgåva till Prickard, som faktiskt blev glad. Den bor i en ölflaska och pryder hans databord nu...ser riktigt prydligt ut faktiskt!
 

klhjkhjkh

Kategori: Partaj

Bajshålan 3 blev gladare än jag trodde över sin gräsbukett och har stoppat den i en övergiven flaska. Den viftar i vinden medans jag svälter ihjäl och brunbjörnarna lider på bussen tillsamman med mr. psyk himself. Tur att Glenn va me och styrde upp the story. Jag vill äta en macka omgående btw!!!!!!!!!!!!!!!11

Ännu mer Vino!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Men ät bajs och grilla mig långsamt va grabben har sinnessjuk röst. Ska så börja följa X-Factor USA bara för att han är med. Inte lika bra som Bad Company-låten, men Vino skulle kunna sjunga en låt om Pampers blöjor i 3 timmar och jag hade ändå gillat det. Woop woop! Bra jävla dag känner jag... min lilla mini-mamma va och hälsa på mig på jobbet och ikväll blir det burk-knäckning med mina bästaste brunbjörnar. <3 TAGG!! 
 

Gravid ljumske?

Kategori: Livets lilla gång

Sitter och knaprar på lite cirkusbröd och överväger starkt att dra igång en Vino-video att undehålla mig med. Jag har ju lixom inte kollat en enda gång sen typ 12.30 igår så det är väl verkligen på tiden. För övrigt har jag en konstig feeling i ena ljumsken. Den kom till liv under träningen igår. Det är typ smärta fast ändå inte...mer som om ljumsken mår illa lixom. Den kanske är gravid i 17e månaden...but let's hope not! 
 

HP

Kategori: Livets lilla gång

HP-nörd som jag är måste jag ju fira dagens namnsdag lite extra. Att springa runt och skrika Alohomora och Vingardium leviosa och samtidigt vifta med en stekspade...det är så det ska göras. Grattis på namnsdagen Harry Potter. <3
 
 

OB-stund är guld i mund

Kategori: Livets lilla gång

Morgonstund har guld i mund. Det ordspråket handlar väl typ om att om man går upp i tid får man mycket gjort så att man kan tjäna ihop sina små kosingar och allt det där. Men det borde ju va tvärtom, iaf för oss som jobbar inom handel. Kvällsstund har guld i mund.... för på kvällen får man OB-tillägg = jävligt mycket mer guld i munden. Just sayin'!! 

Shut up!!

Kategori: Livets lilla gång

Bomber och granater! Idag va det så jävla kallt på morgonpromenaden att jag nästan tappade tånaglarna 3 gånger om. Dessutom går de runt och blåser löv i hela området så det låter riktigt irriterande. Men när de inte kan klippa gräset längre så måste de tydligen låta på annat håll. Fan, sätt er ner och vila i ett par veckor... det kommer ju ändå ha ramlat ner lika mycket löv till imorgon. / Elsa-Maja 86 år
 

Sket du?

Kategori: Livets lilla gång

- Sket du på dig eller?

- Nej, men jag trodde det..



Hahaha...jag och Rickard i ett nötskal. I helt vanlig samtalston då brakfisar är ett vanligt förekommande fenomen i den grabbens kallingar. Åh, jag tycker om honom så att det gör ont i hjärtroten...trots odörer och datanördande.
<3

Cirkusbröd

Kategori: Livets lilla gång

Hej hej! <------------ ?



Igår satt min Prickard och ölade för sig själv framför en Hammarby-match som gick förträffligt bra. Därför gick ölandet och humöret oxå upp i taket och när jag kom hem från träningen möttes jag av en fnissig fullgubbe som beställde "roligt bröd som smakar cirkus" från MAXI eftersom jag skulle dit idag. Så nu köpte jag några runda vetebröd i förhoppning om att de både roliga och smakar cirkus på samma gång. Håll tummarna!

Vino Alan

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 
 
                                                    Ramlade in på en video via Facebook imorse och jag skojar inte...jag har tittat på den här grabben hela morgonen. Just det här klippet har jag, utan att överdriva det minsta, kollat på minst 50 ggr på ett par timmar.


Jag älskar låten jag, älskar hans utseende och jag älskar hans röst. Megaälskar de 2 medtävlande killarna som blir helt nervösa för att han är så jävla grym och jag älskar när den svarta domaren tittar upp och ser ut som: da fuq?? Hatar dock att Simon avbryter honom mitt i vackerheten och VAFAAAN pratar Brittan om??? Hon behöver ju vård om hon tycker att han bara är "okej-bra". Är han bara okej så finns det ju lixom inte ens ord på hur mycket sämre hon är på att sjunga. Men nog om henne nu...måste återgå till att glutta in min nya idol VINO ALAN!!! <3

Update

Kategori: Livets lilla gång

Nu har det varit lite fullt upp här känner jag i höger strupe. I lördags firade vi ju pappsen med bullar och ballong. En svullardag deluxe blidde det för migo och det va helt fantastiskt mumsigt i matsalen. Men man mådde inte riktigt lika bra efteråt. När jag vaknade dagen efter kändes det som att jag sänkt 16 flarror vodka typ...sockerbakis gånger 65.

*

Igår festade vi till det riktigt ordentligt med att sitta borta i Flemingsberg i flera plågsamma timmar och rätta DNs nutidsorienteringsprov som årskurs 6-9 gör. Jag bli fan mörkrädd!! Barnen nu för tiden kan inte stava för 7 öre, de kan inte läsa frågor ordentligt och de verkar bara vara allmänt efter... väldigt många av dem iaf. 686 prov led jag mig igenom och sen begav vi oss mot träning trots att ögonlocken hängde och dinglade av trötthet. Vi fick nästan hela dansen så nu har jag övat tills knäskålarna skallrar. Sista camp-dagen ikväll...i Lunda. =/

Tårtsvull, hipp hurra!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag blir pappa päron ett år mognare på sin lilla kvist så jag ska blada över dit nu med blommor och blad på bemärkelsedagen för att hinna fira honom lite innan jag måste studsa till träningen. Och så måste jag ju hinna trycka käften full med tårta...2 månader utan svull idag. Hur som helst...Hipp hurra för min lille far idag!!

Tröttmössa

Kategori: Livets lilla gång

Idag har Bruuur namnsdag.. haha! Fnissade lite smått för mig själv här i soffhörnan. Jag har haft en ovanligt tröttmössig öppning idag och hann bara ta en liten mininap när jag kom hem så träningen idag lär ju bli aningens småkämpig i muskulaturens lilla gång. Det är bara att le och se glad och tänka på att när som helst nu får vi nya dansen. Oh the joy!! =)

Det blir inge med det!

Kategori: Livets lilla gång

Jahapp...kanelbullens dag idag då och jag får inte trycka ens ett litet uns av pärlsocker i käften. Ska snart åka till jobbet och stå i oset av bullar i flera timmar och suktas som en liten vovve vid ett matbord. Livet är hårt när valkarna fladdrar av överflöd!
 

Flip!

Kategori: Cheerleading

- So... you flip and then you do what??

<3 Oh snap!
 
 
 
Kommentarer:


Vae de där du skriver överallt?
Skrivet av Seyrr den 04 oktober, 2012 kl. 20:07 #
 

En rolig sak som koreografen sa. Haha..det lät så kul. Sån där black gay guy-accent. XD
Skrivet av Linda den 05 oktober, 2012 kl. 15:10 #

Day 2

Kategori: Cheerleading

Camp dag 2 börjar...NU!

Gårdagens träning bjöd på en hel del flippande och floppande hit och dit med bygg, men allra roligast va att jag körde stilla flickis igen. Välkommen tillbaka din jävel..skönt med ett års paus hoppas jag för nu jävlar!
 

Vovskis!

Kategori: Djur

Trodde ni verkligen att jag bara tog en endaste bild när vovskis va här i helgen?? Då kan ni inte känna mig särskilt bra. Jag tog såklart massor med söta bilder på de söta små knölarna.... vill passa dem en gång i minuten minst!
 
 

Fodral-helvete! XD

Kategori: Livets lilla gång

Idag har ett av mina projekt varit att ta loss fodralet runt madrassen i sängen och tvätta skiten. Bland det JOBBIGASTE jag varit med om. Jävla krångel och tjaffs med blixtlås och hela baletten...kan inte skiten bara hålla sig ren själv på nåt jävla höger? Vi får väl hoppas att jag sover helt fantastiskt inatt på ren madrass för det är jag värd efter det jag gått igenom. (Kissar väl i ängen bara för det) Nu ska jag dra på mig träningspaltorna och cykla iväg mot Svartis. TAGG!!!!

Camp camp camp!!!

Kategori: Cheerleading

Det här är banne mig ICKE vilken dag som helst ska ni veta!! Förutom att jag köpt två nya pandafiskar och att världens bästa tränare fyller år idag så börjar camp. 6 dagar av nytt cheerprogge....wiiiieeoooaa!! Är så jävla redo för konstant träningsvärk och blåmärken överallt!! <3

#eaglesordie 
 
 
Kommentarer:

GUTEN LUCK YOUNG MAN :D oo vad jag längtar till att höra alla detaljer latörz! pözz 
Skrivet av cas den 02 oktober, 2012 kl. 14:38 #

Ron Pope <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Nej men hjälp mig!! Gnager snart sönder soffkuddarna för att han är så jävla bra! Lite udda låtar på nåt vis, men så jävla undersköna. Mina öron ramlar av!
 

- 9,5

Kategori: Livets lilla gång

Attans..jag ville så gärna ha gått ner 10 kg innan camp! Men det är bara ett halvt kilo kvar nu och jag klarade iaf ett annat av mina delmål den här invägingen så jag är happy frog och slappy dog och allt va det kan va. -9,5 kg är ju som en sockervadd i solskenet för en dallrig donna som mig! Tjihooooo!