lindilus.blogg.se

Gott spytt år!

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag ett aggromoment här. Jag gillar inte när man säger att: "Det blir vad man gör det till". För inte faaan blir det kanelbullar om man försöker baka dem av en lussebulls deg. NEJ NEJ, allt blir icke vad man gör det till. En spya blir nog knappast en god tacopudding.

Jag gillar inte heller att folk, en vecka efter julafton, kommer in och tittar skeptiskt på hyllan med julkort och med äckligt missnöjd feja utbrister: - Är det här de enda julkorten ni har? Men lixom hej...ska du bunkra upp till nästa jul eller? Jamen då ska vi springa iväg och beställa MINST 168 paket julkort bara för din skull raring...OR NOT!!!

Men nu känns det lite väl neggo såhär på årets sista dag så jag får väl försöka stretcha mungiporna lite och bortse från att jag fortfarande har ont i huvvet och mår fett illa. T.ex. va ju faktiskt Idol-Danny inne och handlade av mig idag (wow, värtsa kändisen!!). Han var faktiskt riktigt stilig i verklighetens ljus och en väldans trevlig ung man. Och appropå det så är strössel ett jävla bra ord. Jag gillar det!

Jahaja.. ikväll är det ju då tänkt att alla muppar ska ut och äta och sedan vidare på äventyr. Då magen mullrar som ett trasigt element så fort jag stoppar nåt i den och jag känner mig som en smittande aids-kondom så känns det gaaanska så OP. Men jag har iaf kommit på ett nyårslöfte. Jag ska gå ner 7 kg innan DM och det är långt kvar så det blir lätt. Det kommer gå som en dans på solrosor.

Nämen vad säger ni kära undersåtar..det är kanske dags att ta avsked där? Både av inlägget och av 2008. Gott nytt år och kom ihåg att inte stå för nära raketerna om du är god vän med dina egna öron!
 
 
 
 
 
Kommentarer:


gillar inte heller när man säger d blir va man gör d till.. det är störigt uttryckt... tkr jag! 
Skrivet av Catrin den 01 januari, 2009 kl. 18:03 #
 

WOW!!! Idol-Danny! Han är i allafall snygg som faaaan! Kul o höra att han var väldans trevlig, då har han inte blivit dryg än då (som de flesta popstars brukar bli efter ett tag)
Skrivet av Victoria den 12 januari, 2009 kl. 11:41 #

Detta är onödigt!

Kategori: Livets lilla gång

Tuff tuff, tuffare tåg får man leta efter.
 
 
Jag är övergiven i stugan och bara för de knackar nödigheten på dörren. Jag är i desperat behov av en toalett, men eftersom Rickard e hos nån granne och fixar med datorer och diverse får jag försöka få tankarna på annat håll. Inte för att han måste hjälpa till att torka mig eller så (hihi) utan för att hans hund äter upp mig om jag går ner till toan. För att stilla mina tankar på nödighet tar jag bloggen och en massa söta bilder till hjälp.
 
 
 
Hittade denna rustifika steppande flodhäst...no wonder att de är mina favoritdjur. Kolla bara så vackert näsan skumpar på den. 
 
 
Hittade även de små söta BubbleBabble-drakarna. Blir man sugen på att spela eller vadå lixom bara sådär ni vet vad jag menar lixom. 
 
 
Nu känner jag att det går lite över styr här... har inte direkt nåt att skriva om. Borde gå och sova då jag ska upp äckligt tidigt och jobba. Usch!

Fettma och magsmärtor

Kategori: Livets lilla gång

Smala och smärta! Det är vad jag och Ricky-Roo ska bli nu efter nyår. Vi ska vara så nyttiga så nyttiga så idag har vi mätat och måttat och tagit minst 75 nakenbilder. Hehe!

På sjukdomsfronten går det fan trögt alltså.... varför kan inte bara det onda i magen ge upp och flyga till Irak? Tin är ytterst rädd att hon ska smittas av det onda bacillagus som befinner sig i min kropp. Hon står nu på Pressis och skakar hörntänder och skvätter i byxan.

Jag får iaf hoppas att jag är botad imorn för då är det jobb och såklart nyårsfirande på hög nivå med de gamla haggorna från S2b. Pratar just i denna stund med Kvikmor på msn och hon har informerat om att vi ska til restaurangen Cocodrilo imorn. Tycker det verkar oerhört spännande och humoristiskt. Har tillome bestämt kläder redan så nu får den där jävla Gud ta och visa in extistens och fixa mig frisk till imorn.

Nej.. om man skulle ta och avluta här. Det är inte lätt att vara ung när man är gammal!

Magsafter och söta dvärgar

Kategori: Livets lilla gång

Ni minns kanske den afrikanska åkomman jag som skulle infinna sig i min kropp då jag i juletid städade mitt rum. Well...nu är den här, och det störiga är att Rickard bara nån timme innan det bröt ut önskade att han nån gång skulle få se mig riktigt sjuk. Hur som haver kokade pannan som nudlar på en solresa och spyorna haglade så det stod härliga till. Det enda jag försökt stoppa i käften sedan söndag kväll är lite glass, men den fick magen att gurgla värre än en sjösjuk ätstörning. Annars är det vatten och alvedon som fått agera frukost, lunch och middag och det verkar ha hjälpt ganska bra för idag mår jag betydligt finare i både skallben och hjärtmuskulatur.

Häromdagen besöktes djuraffären och vi såg den vackraste lilla varelsen nånsin som krånglade och knåpade med en hög sågspån i ett litet hörn, en liten dvärghamster som va helt miffo och jättesöt. JAG VILL HA EN SÅN!!! Kolla bara på denna film och se hur otroligt bra den skulle passa mig. I'm in love!
 
(videoklippet har försvunnit)
 
Hungrig eller spyfärdig..det är det som är frågan!
 
 
 

Vita samurajer...finns dom?

Kategori: Livets lilla gång

Sankt Petersburg....en levande påfågel eller en myt?

Sysselsättningen för tillfället är filmen Den vita samurajen. En vit kvinna åker ut i djungeln och gifter sig med en jättesvart . Man skulle ju nästan kunna säga att det är lite disneyfilm och kolasås över det hela. Spännande helt enkelt!

Annars är jag i väntans tider...väntan på köttbullar och potatismos. Rickard däremot har annat att sysselsätta sig med, sin "sitta-vid-datorn-sång". Den går oftast ut på att jag äter bajs och det kan låta såhär: Linda äter bajs som om det vore majs och hon gillar det som om det vore en get....and so on. Läckert sällskap jag befinner mig i.
 
 
Kommentarer:


självklart självklart. vi tar det nån dag när båda kan ;)
Skrivet av jennifer den 28 december, 2008 kl. 16:40 #

Termometerkrig & brun pudding

Kategori: Livets lilla gång

Just som jag skriver har en vild fight ägt rum i stugan. Jag försökte slita ut en termometer ur munnen på min medmänniska genom att använda min egen mun, då han höll i både mina armar och ben i vild desperation och önskan att få ta sin temp. Är det någon som har en liten fundering om hur det är att leva med en hypokondriker så kan jag nog kanske vara den som sitter inne med ytterst mystifika fakta. Men tro nu inte att det enbart är till det negativa. Man kan ha mkt kul med termometrar och alvedon. <3

Ibland e man ju fan lite avis på de gravida individerna som får äta och svulla utan att de klassas som fetton. Att de kanske spyr upp svullet är ju en annan sak, men ändå. Det är ju inte direkt så att känner mig gulligast i världen när jag sörplar chokladpudding genom sugrör såhär kring midnatt. MEN FAN VA GOTT DET ÄR, HAHA!

God natt!
 
 
 
Kommentarer:


Men lilla syrr, chokladpudding ur sugrör är en mänsklig rättighet, vettunte de!!?? 
Skrivet av catrin den 27 december, 2008 kl. 14:34

Stress eller stroke?

Kategori: Livets lilla gång

Heja heja, ut och in i din feja! "Heldagen" på Pessbyrån är över och jag vill lova att jag blev lättad när jag insåg att inte herren med mackorna skulle anlända denna dag. Dock anlände det nog med annat otrevligt folk. Vad är det med julen som gör folk så mkt elakare än vanligt... Kan det vara ozonlagret i symbios med tomtens släde??

Just nu myser jag av ledigheten och lyssnar på McFly. Rickard säger dock att min musik är helt värderrr = värdelös. Förstår inte hur dagens ungdom tänker...men kmr jag på det är ni de första som får veta.

Och kom ihåg: Får du diagnosen stress så kan det lika gärna vara stroke. Piff och puss!
 
 
 
 
Kommentarer:


love u syss! 
Skrivet av catrin den 26 december, 2008 kl. 23:40 #

Tidiga timmar

Kategori: Livets lilla gång

Jag hatar när det fastnar hår i tandborsten.....någon uppfann hårborsten av en anledning lixom.

Tidigt tidigt = jobba i 9 timmar. =/

Spears + benvärmare

Kategori: Livets lilla gång

Latitud och kiropraktik i långa rader. Rickard ger små frågor ur Guinnes rekordbok och så ska jag gissa. Mkt lärorikt och Spears är den person flest sökt efter på google. Nu springer alla ut i vinternatten och ylar av lycka över den otroligt pikanta nyheten.

Annars händer inte mkt i den nystädade stugan. Rickard sörplar zingo ur sitt nya sugrör och jag degar i soffan med endast ett par rosa benvärmare på mig. Ja...nästan iaf om man bortser från ICA-kassen och ett paket falukorv.

Imorn är det jobb igen så jag får se till att samla extra mkt superkrafter och motståndskraft om jag inte ska förgås av charmen från den gamle herren som kmr med mackorna på morgonen. Hans närmanden gör både mig och min syster heta som kräftstjärtar i aoli...OR NOT!!! Det kmr bli en jobbig dag helt enkelt.
 
 
 
Kommentarer:


hans närmanden is the shit lixom!!! jihaaa!! 
Skrivet av Catrin den 26 december, 2008 kl. 16:30 #

Dagen efter piller

Kategori: Livets lilla gång

Oj oj!

Nödigheten i de nedre regionerna kryper i kroppen där jag sitter i min ensamhet framför datorn. Som enda sällskap har jag det söta sugröret jag gav till Rickard och en sjukifikt mysig morgonrock jag igår fick av Rickards mor. När jag anlände hit till Holm-hemmet igår gick jag nämligen ner till stora huset och umgicks, trots min rädsla att bli uppäten av aggrohunden. Och visst blev jag uppäten, men bara genom att sötishundens tunga närmelsevis frätte sönder mina händer av allt slickande. Annars satt vi där och lyssnade på Stigs gamla livsberättelser och på lilla Dorotha (stavning?) som skrattade och pratade lite för sig själv. Vackra varelser!

Måste nämna att det va vackert på kyrkis oxå med alla ljus och blommor. Far valde ut en specifik plats till ljuset som han tyckte passade och jag tände på (inte i dubbel bemärkelse dock). Fin liten stund må jag säga.

Och då kan man ju undra vad som står på tapeten idag.. Jo serru, jag ska försöka dra upp min lilla snuttesäck ur sängen och sen börna det fortaste jag kan hem till mampap och käka stekt potatis och skinka. Det måste man ALLTD göra den 25:e. Annars är det risk att alla barr faller av granen en vecka för tidigt.

Nu ska jag lyssna i mina nya superlurar i väntan på rätt tillfälle att morgonattackera Rickard. Puss på er!
 
 
 
Kommentarer:


tkr om dig mass mass lilla syster... Själv har jag ju diverse matlådor i min kyl som SKA infinna sig i min mun snart... Jenca hälsade till er igår oxå...
 jag är trött.. livet gillar på..! Pussss... 
Skrivet av catrin den 25 december, 2008 kl. 15:33 #

Jul jul strålande jul..

Kategori: Livets lilla gång

..sänk dina vita vingar.



Julaftonen har artat sig precis som den bör. Christina och Annie har infunnit sig, julmaten och övrigt ätbart har pressats ner till det yttersta och klapparna, utdelade av moi, har hittat sin rätta ägare. Jag är så ytterst nöjd med alla mina klappar att jag nästan ber mer än en bön om jesusbarnet och alla hans farbröder och halmstrån. Bland annat har jag fått fina smycken med pärlor, tofflor som får fötterna att sväva på rosa moln och en väska som e så ypperligt syrlig att ögonen tåras av välbehag. Jag är nöjd som en flundra helt enkelt.

Och appropå flundra ser jag ut ungefär som en sån i fejan då Tin har testat sina nya svarta ögonskuggor på mig. Riktigt rysk och horig ser jag ut..fast så illa som så är det faktiskt inte. Sucky sucky 5 dollar..fucky fucky 10 dollar.

Snart ska jag, syster och far bege oss till skogskyrkogården och lämna ett ljus till älskade farmor som svärvar runt i vinterluften. God jul lilla Viola och allt annat finfolk i decembernatten!

Tack för all din godhet..du spricker

Kategori: Livets lilla gång

Jag överlevde natten trots hotet från tomtens nissar och Tins snusande andetag i sängen brevid. När klockan ringde klockan 9 studsade vi upp och greppade varsit paket från julstrumpan. Jag fick hörlurar som får hela huvvet att kännas som en stor korv med varm risgrynsgröt pga det massive bra ljudet och bas som mosar sönder trummhinnan.

Och appropå gröt så var det Tin som fick mandeln i år igen trots att jag sörplade i mig som en riktigt duktig frukostsvullare. Men vad gjorde det när Rickard kom på besök med en liten julgrupp och var riktigt nöjd i näbben över julklapparna han fått av min julgalna familj. Jag hade gömt dem under hans säng och lagt en lapp i en annan julklapp att han skulle titta där under. Som ett litet barn med mandarinskal i håret och choklad i käften blir jag när jag får smussla ihop en mystifik överraskning till någon.

Annars är det väl en jul som alla andra. Ägghalvorna är gjorda och magen kurrar efter diverse korvar och kastruller. Då är det julgodis och nötter som får råda bot på det värsta knorret i magtrakten. Min pizzanacke-tomte är på plats och julsms:en är skickade. Nu ska jag bara ringa lite samtal till väl utvalda medmänniskor och fixa lite avokadohalvor med skagenröra. Sen får tomten komma bäst han behagar.

Vi hörs!

Julbestyr och diverse kristyr

Kategori: Livets lilla gång

Tjipuuh!

Dagens julshandel är finally över och alla klappar ligger under granen. Några ligger hemma hos Buppis oxå på hemlig ort. Det är så kul att köpa julisar när man har pengar... man köper det man vill köpa lixom. Till exempel kan man ju köpa en moonwooker och trycka in i käften oxå...inte för att jag säger att jag har gjort det, men det har jag.

Tin och jag har även, som de ytterst välkammade och uppfostrade ynglingar vi är, hjälpt mor med julbestyren medans Rickard tittade på med ytterst intresserad feja. Julbestyr verkar vara nåt nytt för honom. Hur som haver har jag rivit potatis och smetat runt med ansjovis..allt för att försöka frambringa en så fin Janssons frestelse som möjligt. Har man inte trollstav (som Mrs Weasly) får man görat' för hand.

Och eftersom jag är i stor avsaknad av magiska krafter får jag även städa rummet by hand. Så nu ska jag bege mig in i den oändliga röran och försöka frakta bort så mkt överflödigt som möjligt och eventuellt köra in lite allmänt kraffs under sängar och i lådor. Thank God för doftgranen!! Lär behövas ett par där inne, men till morgondagen ska jag nog få det att se respektabelt ut iaf.

Vi höres imorn om jag inte blir våldtagen och bortförd av jultomtens alla nissar. Har sett på Insider att gubbar med skägg kan vara farliga. Hehe!

Dan före dan = stress

Kategori: Cheerleading

God morgon alla hala hallon!

Efter cirkus 12 timmars sömn är jag så gott som återställd i hypofys och övrig hjärnbalk. Och det passar ju ypperligt då jag idag måste uppbåda alla mina krafter för att åka till stan och köpa de sista julisarna och sedan städa min soptipp till rum. Kommer antagligen bli skuffad och knuffad av de många julstressade miffon som inte har den minsta tanke på annat folk utan enbart på att lilla snoriga Erik ska få sitt Playstation 358. Sen kmr jag antagligen oxå få nån sällsynt afrikansk åkomma när jag städar rummet. Vem vet vad för slags bakteriehärd som växt till sig under min fråvaro.Mystifikt!

JrA & SrA på uppvisningen.....riktigt taggat och bra!!
 
 
 

Cheerhelg och peppriga kakor

Kategori: Livets lilla gång

Göta Petter säger jag bara!!!

Helgen är över och med den 2 kvällar med laget, 1 uppvisning och diverse julfix. Först ut va lagkvällen hemma hos Schylert. Till större delen va detta en lugnare tillställning med undantag för de smarriga hemlisarna som fick se dagens ljus. Mindre lugnt va det dock hemma hos Caszn efter uppvisningen. Eftersom det enda sevärda på uppisen var Jessicas porrshow, var alla glada att den va över och firade friskt hos Cas. Friskast av alla firade nog Jojo som överraskade oss genom att vara en riiktig festprissa med buller och brak. - Se det som ett fyrverkeri! Det var även en upplevelse att se Maria fnissa loss som en nykär koala och när Maddes hår började brinna en aning klappade hörntänderna i takt av lycka. Vem bryr sig om att grannen kanske inte hade en så skön natt???

Dessvärre va det lite tyngre att gå upp imorse och bege sig till jobbet. Jag var faktiskt så trött och sur att jag i all min ilska kastade ett paket mackor på min medmänniska. Och väl på plats bakom kassan kom detta att bli en av de värsta dagarna på PB någonsin. (!!) Jag hatar stressade människor i juletid!!

Och om allt går skit va gör man då?? ...Bakar peppisar och slår in julklappar såklart. Kan säga att peppisarna blev, om möjligt, mer rustifika än vanligt. Skulle lätt kunna sälja dem för 9,90 styck. Det är nästan så att man gnäggar högt i all iver. Ungefär som när jag fick syn på min hårgärg efter färgningen som gick lite för mkt åt vänster. Jag är gul som en kyckling såhär när tomten kmr på återbesök.



Rösten före hästen!!

God natt??

Kategori: Livets lilla gång

Ojsan hoppsan i lingonriset! Det har vart lite uppehåll här pga monsturösa träningar och diverse invigning av nya hallen i Torvalla. Det 8 minuter långa programmet var inte riktigt helt ok, men nu har jag iaf ett par rediga båmärken och xtrem träningsvärk som pryder min smärta kropp. Eeeehh... Provade dock en ytterst abulös massagestol idag och skoja papegoja att jag tänker köpa en sån. Det va nästan lika mys som att äta choklad.

Annars är väl allt liika mobbat som vanligt. Utmobbad och fläckig som en dräktig orangutang. Så skulle jag nog se på livet. Men jag får ta i med nya krafter imorn för nu ska jag skicka mail til P-nilla och sen slänga huvudet i kudden och blunda tills jag vaknar. För imorn ska det köpas juleklappar!!!

Godnatt!

Länge leve lidandet!

Kategori: Livets lilla gång

Jag är så trött att jag skulle kunna somna med fem ägg under överläppen och tre elefanter i örngottet. Min nacke och rygg har typ gett upp totalt....nåt fel har uppstått och eftersom jag inte kan somna om jag inte kan ligga på höger sida så har jag inte sovit mer än 1 timme inatt.

Alltså var det extra skönt att glida iväg till Pressbyrån imorse och bära bananlådor. Dock anlände en underbar uppenbarelse just som tröttheten flödade som värst. En kvinna i sina bättre år kom inglidandes för att köpa en ask läkerol. (Just nu 2 för 22 eller 3 för 30 på Pressbyrån) Och innan hon gick sa hon: - "Och så vill jag lämna dig lite läsning innan jag går. Det är en bit från bibeln som passar bra i dessa tider med allt lidande." WTF tänkte jag, men greppade häftet med texten: Allt lidande är snart slut! Texten tar bland annat upp de enormt livsviktiga frågorna Varför uppstod lidandet? och Vem har rätt att styra? Ska vi alla träffas torsdag kväll och diskutera detta??? Eller inte..CARE FUCKING FACE!!
 
 
 
Kommentarer:


Allt är dom där homosexuellas fel eller, huh??? hahahhahahhaa... Saknar dig syrris! snart ere jul-ful! Idag får jag skriva in nr 89 för att posta det här inlägget.. ASÅ KÄRLEK ALL AROUND!! 
Skrivet av Catrin den 18 december, 2008 kl. 16:32 #

Boreface

Kategori: Livets lilla gång

God förmiddag alla fina fiskar och halvätna bulgurmackor!

Usch och fy i kroppen idag vill jag lova...gårdagens träning satte verkligen fart på fibrer och andra molekyler. Just därför är träningsvärken lite grövre än vanligt. Fast egentligen har ju jag typ kronisk träningsvärk som aldrig går bort så detta är väl inte direkt något nytt. Är iaf inte enormt sugen på att köra styrkepasset med Tess idag.

Måste ju även nämna gårdagens glutt av julkalender. På riktigt så va den ju helt ok för att vara en produktion av det senare slaget. Ingenting kan ju såklart slå, the one and only, Greveholm, men rätt underhållande kände jag nog att det va ändå.

Men nej..jag har inget intressant att skiva idag..jag ger upp för tillfället. Sköt er hygien!

McFly <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 
McFly...fortfarande lika jättemkt asbra!!!! Särskilt här!

Toppar

Kategori: Livets lilla gång

Asså jag skojar inte... våran gran är lika vacker som min mammas julgodis. (Det är inte lite vackert) Efter att mitt val av gran blivit utmobbad av övriga medmänniskor valde vi ändå den eftersom vi då redan skapat någon slags relation till den. Och precis som jag hela tiden i mitt stilla sinne hade föreställt mig blev den gudomligt smäktande och julaktig. Självklart hade vi hysterisk julmusik på i bakgrunden och sen åt vi lasagne. Hehe!

Efter den sedvanliga, och mkt älskade, åkturen med 24:an befann jag mig åter i Torvallas fotdoftande lokaler. Och då en lungkrampande uppvärmning va över va det inte bara svetten som flög åt alla håll. Även byggen tog sig svängar som inte är riktigt ok i sammanhang som dessa. Vi va helt enkelt en aning ur form efter ett bygg-upehåll på minst 3 veckor. WHY GOD WHY??? Maru's basket va dock mkt finemang och det gladde Froid något otroligt. En som kmr sova gott iaf...ska vi ta oss en till på den lr???



Hemlisar efterlyses

Jag måste komma på 3 hemlisar om mig själv innan fredag. Tydligen ska vi på lördagens lagsammankomst öppna våra innersta dörrar och låta informationen flöda i någon slags frågesport. Någon som har några sköna, men icke allt för grova, hemlisar om mig kan väl dela med sig av sin kunskap.

Nu har Rickard kommit på den ytterst asbra idén att vi ska kolla på alla avsnitt av årets julkalender. Har inte sett ett enda avsnitt, vilket är helt i sin ordning då jag är snart 20 år....MEN JA SKITER I DET!!!! Jag tycker iaf att det är ett underbart initiativ till underhållning såhär på söndagskvällens senare hälft.

Men glöm nu för guds skulle inte: Jesusbarnet är äckligt (tycker jag) och grantoppar och cheertoppar är helt olika typer av toppar.

God kväll!

Julegran

Kategori: Livets lilla gång

Ingen julgran blev det igår, men däremot en visit hos Cas&Skin. Froid och Jenniför va oxå inblandade i leken. Det hela liknade mest en Harry Potter orgie med listor, pilska bruttor och en Jennifer som inte fatta ett jota. Dock kom hon och jagpå den bästa listan av alla ändå. 1. Näslös 2. Benskör 3. Hunden 4. Ormen



Nu i denna tidiga timme ska jag och Rickface möta syster och mor för att inhandla diverse barr på grenar och smeta upp julekulorna. Meddelar senare hur det gick.

Jul med Lasse Stefanz

Kategori: Livets lilla gång

Där går Lucia med ljus i sin krona. Med händerna knäppta hon vandrar i mörkret.

Ja... idag är det då den stora lussedagen med kakbak och eldfarligt i håret. Jag sitter ensam vid datorn och önskar att jag fick se ett Lucia-tåg för det är typ det finaste som finns, näst efter Caszns mustasch. Ska dra igång TV:n och se om jag kan hitta nån B-version med Ösmos lusseorkester från 1847 eller dylikt.

Senare idager ska jag och min käre mor inhandla årets julgran. Jag har en känsla av att den kommer heta Gertrud. Och imorn kommer syster hem och klär den lille stackaren med all skit vi kan hitta. Traditioner traditioner! Det blir visst jul i fiiiina Tyresö i år oxå. Och bara så att alla vet har jag en skiva från tidningen Året runt redo på skrivbordet. Det är Julens favoriter med bland annat Lasse Berghagen och Lasse Stefanz... oj oj!
Nu blev det mkt jul på en gång, men så får det lov att vara ibland när det nalkas ägghalvor och chokladkola. Men kom ihåg: Tomtarna med lussekatten kommer alltid mitt i natten.

Geeklords <3

Kategori: Livets lilla gång

Kör nu BrittMarie för faan! Här är det filmen Babel på g. Jag meddelar senare hur den ter sig...grafisk upplösning och ljudfragment och allt det där ni vet.

Om jag bodde i Tjeckoslovakien skulle jag heta Petjonkina Stroganoff. Jag skulle gå runt i min kissdoftande lägenhet iförd endast en grådaskig morgonrock och ett par malätna tofflor. Håret skulle vara risigt som en rökares lungor och i mungipan skulle jag självklart ha en cigg. Fast så ser ju faktiskt inte min vardag ut....

Däremot hade jag en konstig dröm om en kille i min gamla skola. Han va inlindad som en puppa och hade en skridsko på magen. Jag antar att detta betyder att jag saknar skolan. Crazy as it is, men fatta va kul det va att geeklorda varje dag. Skinny & Cas som bråkar om en KitKat, glutta på snuttar, såsa på golvet, gosa vid skåpet med samsam. Livet alltså!
Saknar er! =(
 
 
 
Kommentarer:


tjena L

Soft med ny blogg, men den borde kanske snyggas till lite, som färgen på kanterna, är det inte lite tråkigt med lumpen-gröna ramar, jag tror att det vorre coolare med lite 70-tals mönster på den mysiga gröna färgen.

Typ
http://www.styleroom.se/albums/view_max_image/4012

eller
http://bp2.blogger.com/_IFOD9-RzQXQ/R6Y3B23PUOI/AAAAAAAAAH0/UpHHC42zZ8s/s1600-h/20071106+120.jpg

// Mvh C

Skrivet av Cliff den 11 december, 2008 kl. 23:51 #

Krillfakta

Kategori: Livets lilla gång

Kabelbrand i tunnelbanan = det ser ut som skit på jobbet när jag anländer, trött som en dräktig lärka utan vingar. Det luktade brända pensionärer och bildäck all over och people från huvudkontoret va på ingång. Men tack vare min och Bennys fabulösa insats sken stället snart som en nypolerad barnrumpa under stundande koleraperiod.

Saffran är så dyrt att det kan du ej gissa, men till lussekatten vill vi den ej missa. Och appropå det så måste vi ju fyfasiken baka peppisar och busselullar nån dag omgåend och herrejävlar om vi inte skaffar oss en riktigt spretig julegran snarast och kletar upp diverse krims och krill i den.

Såhär ser då tydligen krill ut, ett kräftdjur i saltvatten. Tillhör tydligen släktet lysräkor. Så nu vet alla det!
 

I'm a winner

Kategori: Livets lilla gång

VILKEN LYCKA!!!! JAG HAR VUNNIT 100 KRONOR PÅ MIN ENA BINGOLOTTO JULKALENDER. DET ÄR JU NÄSTAN SÅ ATT JAG KAN KÖPA ETT STRANDHUS VAR TILL ALLA JAG KÄNNER. NÄMEN I SERIÖSA SAMMANHANG NU...DET VA KUL I VÄNSTER NÄSVINGE!
 
 
Kommentarer:


Va fan.. jag har inte vunnit ett jota på min!!!
Skrivet av Catrin den 10 december, 2008 kl. 22:42 #
 

Jag är Guds vackraste barn you know. That's why..solen ler mot mig all the time. *host*
Skrivet av Linda den 11 december, 2008 kl. 15:44 #
 

grattis linda , i'm so happy for you
 Skrivet av helajan den 11 december, 2008  kl. 20:36 #
 
 
 
 

Clownfisk & magmask

Kategori: Livets lilla gång

Sitter i morgondimman omgiven av mina julekalendrar och funderar över livets gång. Jag tycker nog att livet överensstämmer jävligt bra med dagens rim i ICA-kalendern: Äppelskal som tas om hand blir till jord för blomsterland. Tänk er bara hur många söta och oskyldiga clownfiskar du kan rädda genom att slänga äppelskal och övriga mjölkpaket i komposterande områden såsom Skinnys feja.

Hej hej, jag simmar här!

 Idag är det då träning som står på schemat. Bakom ögonbrynens högra rötter gnager farhågorna om att det kmr blir en lite halvt ansträngande träning med typ program over and over. Someone prove me wrong please! Men som den ytterst taggade sportman, på högsta elitinställning, jag är så laddar jag inför kvällen med morotsbröd och 3 små chokladbitar. Känner verkligen energin flöda från stortånageln och uppåt.  

Men nu får ni underhålla er med nåt annat för jag ska ut och äta snö och få maskar i magen. Precis som clownfisken behöver magmasken oxå ett tryggt hem att stilla sin hunger i.

Cya!

Surkräm och lök

Kategori: Livets lilla gång

Men fan va krånglig denna jävla blogg ska vara då. Jag känner mig som en pensionär som ska ladda på mobilpengar... och alla som jobbar på PB lär fatta vad jag menar.

Denna helg fylldes med fartfyllda minuter då Charliebarn va och hälsade på i stugan. Chipsfrukost och diverse tequila slang ner i den smala, men ändå vackra kroppen. Därefter bar det av till Chaplins med Anna och Mädiluw för att bland annat få erfara mötet av Leif, självutnämnd kareokeexpert på 50+. Efter att ha skippat chansen att sjunga Vandraren och istället svängt rumpfläsket på dansgolvet kunde vi konstatera att Madde va het på gröten och att killarna tyckte jag va en diva som dansade vidar såfort nn ville trycka in sin peeenis i röööva på mig. Jaja lixom...dramatiskt slut på kvällen va det iaf. Men vi kan väl säga att det gav extra krydda i tillvaron. Love you BIG sistah!

Så tillslut, efter gårdagens enormt krampaktiga knipövningar för röven under fyspasset, va det idag dags att gå tillbax till allvaret på Pressbyrån. Idag fick jag skit för att postkodlotteriet (som vi inte har nåt med att göra) aldrig ger upp med sin reklam. Annars va det en hel del skönt finfolk som vandrade in.

- Haha! Mitt alldeles egna lypsyl!!! (Pojke, 6 år, helt överlycklig och smetade på rejäla mängder).

- Jag brukar säga såhär: Ibland överlever jag och gör jag det kmr jag och hälsar på dig igen med ett vykort från London. (Ytterst gammal gubbe som skulle på semester till England)

Nämen nog med allvar nu.... jag tycker det är dags för lite surkräm och lök. Alla dagar i veckan lixom bara!

http://blogg.passagen.se/barbalalabe/

Kategori: Livets lilla gång

Hallå alla höggravida hästar och övrigt finfolk. Gå in på http://blogg.passagen.se/barbalalabe/ för fortsatt livsnödvändig fakta om mitt liv som löv.

Sadface

Kategori: Livets lilla gång

Lite sadface såhär när bloggen måste läggas ner och allt. Sprayblog har tydligen fått cancer och kommer avlida inom snar framtid. Men jag vägrar ge upp bloggandet och biter mig fast som en Cas vid en chokladbit. Har nu startat en blogg hos passagen där även alla gamla inlägg kmr infinna sig inom kort. Den nya bloggen heter www.blogg.passagen.se/barbalalabe

Hoppas ni hänkar på dit så man slipper känna sig som det mobbade fetto man är.

Piff o puss!
 
 
 
ommentarer:

 Jag har följt denna blogg i år och dar synd att den ska stängas R.I.P 
Skrivet av Cliff den 09 december, 2008 kl. 17:53 #
 

 Den kmr ju att finnas kvar på nya adressen så det är bara att fortsätta följa. Hehe! 
Skrivet av Linda den 09 december, 2008 kl. 18:06 #

Nytt bärplockarland, men samma bär.

Kategori: Livets lilla gång

Men satan så spännande det blev såhär på måndagsmorgonen. (Ja det är fortfarande morgon kl.14.50).

Pga sprayblogs lungcancer har jag då bytt hit för att kunna ha kvar inläggen från mitt kära bärplockarland. Men icke förskräckas alla gamla rävar... lovar att denna blogg ska gå i samma Geeklordanda som den förra = massor med bävrar och ickeextisterande barnpassare.Måste lägga in några gamla inlägg oxå som inte flyttas över från den andra. Oj oj, fullt upp!

Tjing!
 
 
Kommentarer:


jaha.. här e då denna nya fantastiskt gnistrande blogg då?!?!!? kalufs älsklings-syster!
Skrivet av Catrin den 08 december, 2008 kl. 23:16 #

Hjärnor på topp

Kategori: Livets lilla gång

Antingen sitter han på knä eller så ligger han på mage.

Nu är jag hemma från den lilla mysemiddagen hemma hos Stinis. Närvarande va även Elin, Frida, Jessica och Klara. Mat trrycktes in i käft och allmänt babbel babblades.

Nu sitter jag ute på Brevik som vanligt och lyssnar på när Charlie och Rickard diskuterar huruvida Sverige ligger i Europa eller bara tillhör Skandinavien. Hjärnor på topp... ett nytt program på TV4 i sommar.

Puss i hålan!

Bird dogs

Kategori: Livets lilla gång

Hallå hallå i bärplockarlandet!

Igår va jag hemma hos mina bird dogs Cas och Skin. Må säga att det svängde mer än lite när Cas drog igång musiken på TV:n och käkarna gick varma på diverse ätbara ateraljer.

Nu är jag stark, det är ingen lek. Jag snodde massa piller från ett apotek. (Citat från full man på T-banan)

Snart bär det av till träning och sen vidare till Stina för att mysepysa.

Hare!

Late night sauna!

Kategori: Livets lilla gång

Dagen har varit hemsk!!!! Jag hatar orden försköpshäfte och månadsmärke mer än nåt annat. De är värre än stjärt...

Tur att jag har chokladkalender att trösta mig med. Och såhär på kvällskvisten har vi bastat i en mkt liten bastu. Mitt arsle va förstås för stort och nu pryder ett läcker brännsår min vänstra halva.

Ser verkligen fram emot att åka hem så att jag kan gå upp extremtidigt och åka till Wonderland och sen till träning. Love my life!