lindilus.blogg.se

Taggad tjey!

Kategori: Livets lilla gång

Snö snö snö snö snööööööö!!!! Nä nu måste jag nästan springa ner till källaren och hämta julgranen. Juuuuuuuuuuul juuuuuuuuuul stråålandeeeeee juuuul!!! Det är ju så mysigt att jag tappar andan mellanåt. Firade det hela med att goffa risgrynsgröt till frukost. Madda fakkah va gott det är!! *taggad_tjey_89_hela_dagen_lång*

Om exakt en månad!!!

Kategori: Resa

 

Pysslar i natten...

Kategori: Livets lilla gång

Dagen har passerat i rask takt och här sitter jag nu i soffan igen, efter ett par timmar på jobbet, med fingrar kallare än fem frysta fiskpinnar i motvind. Jag va inne på SkyndaFynda-butiken vid Hornstull idag och hittade en liten julklapp som jag suttit här och pysslat lite med. 5 klappar är jag uppe i totalt nu...och fler ska det bli!! Snart får man knapra chokladkalender oxå.. lyckan är total när julen är nära!!! Det vill jag lova er!
 
 
Kommentarer:


Vems e den klappen?
Skrivet av Tin den 27 november, 2012 kl. 06:46 #
 

Vems e denklappen?
Skrivet av Tin den 27 november, 2012 kl. 06:46 #
 

Haha, men tyst på dig nu!! Det va mammas!!
Skrivet av Linda den 27 november, 2012 kl. 12:12 #

Barbie girl

Kategori: Livets lilla gång

Pancakes - check! Här sitter jag och trycker lite nudlar med kycklingsmak och knåpar lite smått på träningsvärken från gårdagens gymnastikträning. Ni skulle sett mig..som en akrobatisk panda i zumodräkt!! Newbody-beställningen och salamin är iaf klappade och klara nu och totalitärt blev det 14 korvar och 19 paket newbody...en klar förbättring från förra årets halvlama försäljning vill jag lova. Personligen längtar jag väldans mycket tills jag får min rosa sportbh. Jag ska strosa runt i den heeela dagarna och leka söt. I'm a barbie girl.. lalala... eeh fast kanske ändå inte riktigt...eller?
 

We found love

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Men gullenutte då!?? Hur står pojken är han sjunger?? Aej, man blir ju helt kär i hjärtat...så söt! 11 år gammal liten knort...bra jävla röst tycker jag. 
 

Hej, jag vill ha chips & choklad!!!

Kategori: Livets lilla gång

Har redan varit uppe i 2 timmar och tvättat, diskat, promenixat i äckelvädret och köpt en liten fryspizza till livskamraten min så att han har nåt att tugga runt på när han kommer hem. För idag orkar jag icke laga mat känner jag....neeej neej! Tänker sitta på min tjocka röv tills jag måste gå ner till tvättis och sen går jag upp igen och mosar ner röfven i soffan som sig bör när man känner sig sådär lite livs-anti. Hahaha, tur att jag ska till mitt älskade jobb senare då så att jag blir alldeles upplyft och exalterad. Ska iaf ringa min lilla lilla mor och babbla lite för hon har legat ensam och liten på sjukhus hela natten med en opererad fossing. Min lilla mamselmus! =/

Hope&strength

Kategori: Livets lilla gång

 

Grötar i mig..

Kategori: Livets lilla gång

Sitter och tvingar i mig lite havregrynsgröt utan mjölk...torrt som en öken fast samtidigt klibbigt som ett jävla träsk. Det är bara så att ju nyttigare någonting är desto äckligare är det på samma gång. Varför kan inte chips&dipp vara lågkalorimat??? Världen alltså...
 
 
 
 
Kommentarer:


Varför inte mjölk till gröten? Jag tror att även mjölk är nyttigt, även om några anser att det är för barn men inte för vuxna.
Skrivet av Eilert den 20 november, 2012 kl. 10:36 #
 

Hade ingen mjölk hemma tyvärr, annars hade jag hällt på mjölk så det skvalpa om det. Mjöl är ju bland det bästa jag vet. =D 
Skrivet av Linda den 20 november, 2012 kl. 12:57 #
 

*Mjölk (mjöl är väl sådär va)
Skrivet av Linda den 20 november, 2012 kl. 12:57 #

Slava

Kategori: Livets lilla gång

VILL INTE ÅKA OCH JOBBA IDAG!!! Har ingen lust att slava för massa äckelpäckel just idag.

Nu eller mörkt!

Kategori: Partaj

Igår hade vi pizza-afton här hemma...4 riktiga husfruar som knåpade och kletade med degar och rivjärn. Nattis va extra till sig i brallan över projektet, så jävla till sig att hon smetade ner sig med olja. Resultatet blev över förväntan måste jag säga och tur va väl det att vi hade nåt i magen för annars vet jag inte hur kvällen hade slutat för en viss Jempifer som went bananas med solodans och kinesbugg. Hahahah!!! - Vill du att jag ska bryta näsan eller?? - Ja tack!! Kvällen spenderades sedan, för ovanlighetens skull, inte på Ollan utan på annan mkt märklig ort där vi aldrig förr satt våra tassar. Tacka vet vi gamla ruttna och schletna Ollan. =D





För övrigt så brinner fortfarande näsborrarna som 52 nyårsraketer och suget efter chips är större än stort. Hang in there cowboy!!! Haaowdi haaoooow!!

Brinnande näsborrar

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag och Prickard precis vart på Statoil för att införskaffa 2 korvar risgrynsgröt och ett sexpack mellanöl. Så jävla classy att jag storfnissar en smula. För övrigt är mina näsborrar så torra efter all jävla förkylning att det känns som om någon tänt lägereld där inne och grillar chorizo med extra fefferoni och tabasco. Mutter fukker vad det svider....it buuuuurns!! Nämen såatteeh..brinnande näsborrar och 2 korvar med gröt...vilken lördagkväll!! =D
 
 
Kommentarer:


lördagskväll ? helt hög på korvgröt eller :D vare inte fredag jestördej :D
Skrivet av aui den 17 november, 2012 kl. 13:28 #
 

Ja du ser.. vi har så kul med gröten att vi inte ens vet vilken dag det är. Juuuul, juuul!! XD
Skrivet av Linda den 17 november, 2012 kl. 15:05 #

Irritationsmoment!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Igår va jag så sannslöst irriterad över ett översittarmung med tillhörande dryg attityd, som kom in i butiken och blev helt sanslöst till sig i trasorna när jag sa att vi inte hade någon batteriåtervinning. För det är det minsann LAAAAG på. Jag bitchade väl emot en aning och då fick jag höra att det här skulle jag få läsa om...för HAN var journalist (mkt viktig person alltså). Sen stod han i typ en kvart både i och utanför butiken för att försöka ta massa bilder på mig. (antagligen till sin sjukt givande artikel om snorungen på pressbyrån som hade attityd tillbaka när han kom inte för att styra och ställa) Tillslut gled han iväg på sin permobil, varför han nu hade en sån eftersom han va riktigt spenstig och kry när han hoppade runt för att fota. Jag var fortfarande så jävla irriterad imorse då jag även hade fått den underbara nyheten att ingen (??) kunde jobba 8-11 idag så jag fick stå hela de 8:a timmarna helt ensam. Det va så mysigt och kul att se varorna rulla in, mjölken ta slut i kaffemaskinen, bulla ligga och tina på butiksgolvet. Men hey...a dolla' makes me holla'!!!



Så..nu har jag fått gnälla lite här oxå..Har tagit min fredags-nap nu iaf och känner mig inte riktigt lika irriterad längre. Go och glad kexchoklad skulle man kunna säga.
 
 
 
Kommentarer:


meeeeeh vaffffan ingen ringde i min lilla luren ! Förstår om vi ej har några knoppar kvar när jag kommer på söndag ;)
Skrivet av aui den 16 november, 2012 kl. 21:15 #
 

Nä, det ante mig att han inte frågat alla. Verkade så mystifikt att 0/7 inte kunde en fredag mellan 8 och 11. Men life goes on..bde jag och bullarna öfverlevde. ;)
Skrivet av Linda den 17 november, 2012 kl. 00:42 #
 

Va vidrig stil, bara för du klarar det ska du ju inte behöva stå själv. USCH! 
Rösta i min klubbfajt på bloggen oxo =)
Skrivet av Cat den 17 november, 2012 kl. 12:46 #

The Numbers Gang

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag KAN inte sluta titta på fängelsedokumentärer. Det är så satans fascinerande och spännande att jag sitter och stirrar runt på yotube och national geographic i flera timmar. Haha, alltså whats up with that?? Just nu är jag extra inne på The Numbers Gan i Sydamerika. Spännande, vidriga, sorgliga och superläskiga människomonster!!
Hjäääälp!!!

Varuavskiljare

Kategori: Livets lilla gång

När jag va nere på affären och handlade för några dagar sen va det en liten pojke som pekade på de där pinnarna man lägger på rullbandet när man lagt upp sina varor så att man visar vart mina varor slutar och nästa kunds varor börjar. Han pekade iaf på en sån och frågade sin pappa vad de kallades. Hans pappa sa typ stafettpinne eller nåt. Haha, men sen dess har jag haft de där jävla pinnarna i huvudet...vad heter de på riktigt lixom?? Så idag har jag efterforskat lite och jag tror att man på "affärsspråk" kallar det för en varuavskiljare. Flådigt, men lite tråkigt. Jag gillar nog ordet slutpinne bättre. 
 
 
Kommentarer:


Kan det vara...plock i pinn?
Skrivet av Magister Stork den 14 november, 2012 kl. 17:25 #
 

Ja där satte du huvudet på skruvmejseln Mr. Magister. Tror jag ska gå ner och spela ett parti med affärsbiträdet nu på stört. ;D
Skrivet av Linda den 15 november, 2012 kl. 08:39 #

Mosat fingurrr

Kategori: Cheerleading

Kötta kötta kötta!!! Jag har mosat sönder mitt pekfinger totalt ikväll, men det gör ingentiiiiing för mina flickisar va som en dröm jämfört med den vanliga krasch-i-pannkakan-style:en jag brukar köra på. helt utan pass och med en allmänt ful pike innan. Livfet ler mot mig, förutom mot pekfingerhelvetet och högra handleden dårå!
 
 
Kommentarer:


Dom kanske inte ingår i vårt stora rike?
Skrivet av Cat syrr den 14 november, 2012 kl. 09:21 #
 

Så måste det vara.. de tillhör nåt annat universum.
Skrivet av Linda den 14 november, 2012 kl. 10:48 #

Back on track!

Kategori: Cheerleading

Är så glad att jag gick och tränade ikväll trots att jag mår kiss i brallan fortfarande. Jag va borta en träning och det kändes typ som år och dagar sen jag va i Svartis. Det är bara så att jag blir lyckligare än en saftig smörgstårta av fina fina fina laget. 
 

Papis dag...måste firas!

Kategori: Livets lilla gång

Naj men tjena mitt i benan gott folk!! Slemmet står som spön i halsen och jag mår fortfarande allmänt uschligt, men idag måste jag ju bara bege mig hem till päronen och fira farsans dag som sig bör. Jag har ju köpt honom en biltidning och allt så den måste ju överlämnas och sen kanske mor min lagar firre till middag och det får ju inte missas. Man mste äta sitt omega3 pojkar och flickor...annars står skörbjugg och dimens och knackar runt hörnet innan man vet ordet av. Tjilevipp!!

Vick vick...

Kategori: Livets lilla gång

Ni anar inte hur mycket jag har bakat idag... stått i ångor av cookies och lussebullar med luftrören torra som barkbitar och huvudet tyngre än 3 stora silltunnor (yummie). Har tryckt fler ipren och halstabletter på ett arbetspass än vad jag typ tagit under min livstid. Nu sitter jag utslagen i soffan och orkar knappt vicka på stortån...och då är jag ändå typ jääävligt bra på att vricka på tårna ska ni veta. Ja ni..livet är inte lätt!

Klappi klapp!

Kategori: Livets lilla gång

Sitter och dricker FunLight med luftrören från helvetet. Spelar lite TheSimsSocial och tänker på julklappar som jag vill köpa och slå in. Jag köpte 2 rullar med julklappspapper i tisdags och kan knappt hålla mig ifrån att slå in allt jag ser till julklappar bara för att. Åh, det är nog bland det mysigaste jag vet...att handla och slå in julklappar. Juuuul juuuul, strååålande juuuul!!!!
 

Glöm inte...om en kvart!

Kategori: Cheerleading

Om cirkus en kvart är jag och laget med på TV. Knappa in Kobra på svt1 för en titt på världens bästa sport: cheerleading. =D

Prom king Uuubäämäh!

Kategori: Livets lilla gång

Hopp och heja och en väldans massa congratulationer till den helglade och goa chocolate bear:en Obama som inatt blev prom king över hela USA i 4 år till. Viktiga samhällshändelser serru...och sånt har jag alltid stenkoll på. Såatteeeh så äre!!
 
 
Kommentarer:


hahaha alltså älska dina inlägg det är som att ha en Linda hemma oxå btw awsomeness picture på chocococobear:en :D
Skrivet av 83.226.181.184 den 08 november, 2012 kl. 23:40 #

Eagles på TV ikväll

Kategori: Cheerleading

 Ikväll är vi med på Kobra på Svt1 kl. 21.30 så håll korvpluggarna (större och saftigare än korpgluggar) öppna och stirra in bästaste laget när vi skuttar, hoppar och babblar. Här under är en trailer för programmet. (vi syns från typ mitten av filmen)

Satans bacillusker!!

Kategori: Livets lilla gång

När jag kom hem igår efter jobbet attackerade en ondskefull förkylning min kroppshydda och jag har frusit och hostat som en rostad bäver hela natten. Kunde inte detta bara infunnit sig förra veckan när det var lov från träningarna?? Äntligen träning ikväll och så blir man sjuk...jävla köttbulleanus!!!!!

Carly Rose Sonenclar

Kategori: Musik,TV,Video,Film

DRIVER HON???? 13 år gammal!! Fucking outstanding! :O
 
 
 
 
 
Kommentarer:


omg!!! BÖLAR LOSS! :')!!!!
Skrivet av aui den 06 november, 2012 kl. 10:38 #
 

Men visst.. sinnesjuk unge!
Skrivet av Linda den 06 november, 2012 kl. 13:49 #

Fejsbuck-problems

Kategori: Livets lilla gång

Va i hela Hallunda är det som händer med Fejsbuck (haha, älskar stavningen)??? Men seriöst...har prövat på 3 olika webbläsare och nada at all händer. Måste ju få min dagliga dos av skvaller och allmänt oviktigt skit, annars tappar jag ju tandtråden totalt här. Jaha..nehe..jag får väl städa akvariet eller göra nåt annat produktivt medan jag väntar.





I lördags va familjen iaf på skogskyrko och tände ljus för olika små själar. Jag tände bland annat för min farmor och för mina döda fiskar. Som vanligt va det helt magisk och så vackert att man nästan vill lägga en liten tår..eller fis. Det väljer man själv!




 

Här är ljusen vi tände för farmor. Vi tänder vid exakt samma ställe i minneslunden varje år, vid ett träd med en fågelholk i. <3

Bus-pumpan

Kategori: Livets lilla gång

Jag tycker mkt mer om glada och söta pumpor än läskiga och elaka. Såhär go och glad blev årets resultat:
 

Nyfärgad, nypusslad och nypiffad

Kategori: Naglar

Nyfärgad i babbet, nypusslad pumpa som står och lyser i badrummet och helt nypiffade naglar. Bra skit!!
 

Lylas

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Har lyssnat så många gånger på den här nu att jag inte KAN sluta sjunga på låten. Har gått och nynnat massa tjaffs ända sen igår morse. Som vanligt alltså... XD